-
μετα το μπανιο και παλι το σιχαμενο για μενα προβλημα , το σφιξιμο των ανδρικων εσωρουχων.
ειμαι περιεργος να ακουσω αποψεις μιας και οι φιλοι και γνωστοι δεν νοιωθουν τιποτα. και μη μου πει καποιος για μεγαλυτερο μεγεθος . ειναι θεμα το λαστιχο σε ολα τα ανδρικα σλιπακια η μποξερακια .
απο μαρκες μονο τα sloggi ειναι φοβερα μεχρι το πρωτο πλυσιμο μετα ξεχυλωνουν.
υπ οψιν οτι μιλαμε για αντρες καλοζωισμενους και οχι με κοιλια που να δενουμε την ζωνη απο κατω.
παντα με ενδιεφεραν τα ρουχα να ειναι ανετα πανω σου ωστε να μην τα νοιωθεις , ποσο μαλλον τα εσωρουχα.
ποτε δεν καταλαβα τα οργια με τα στενα τζην που η ραφη του καβαλου χωριζει τους δυο ορχ...πολες φορες ιδιως το καλοκαιρι δεν φοραω καθολου .
το σημερινο εχει φαρδυ λαστιχο το οποιο εχει διπλωσει στη μεση εχει στριφτει και παει κατευθειαν για πεταμα.
μπορει καποιος να προτεινει πραγματικα ανετα εσωρουχα? καποια μαρκα που να μου εχει διαφυγει?
ας μην κανουν τον κοπο να γραψουν γυμνασμενοι και ατομα με δαχτυλιδι μεση , ειπαμε μονον καλοζωισμενα ατομα.
βεβαια αν υπηρχαν κυριες στο φορουμ θα ηταν ενδιαφερον και το ετερον μεγαλο θεμα , πως την αντεχουν με το στρινγκ?
σε κατ ιδιαν συζητησεις εξομολογουνται οτι ειναι μακραν το πιο αβολο πραγμα , και οτι το φορανε τελαυταια στιγμη πριν την ερωτικη συνευρεση επιδη γνωριζουν ποσο ερεθιζει τα αρσενικα.
και οχι δεν ειμαι ο μπεκαμ.
αντε να παροπυμε καμια καλη ιδεα. -
μετα το μπανιο και παλι το σιχαμενο για μενα προβλημα , το σφιξιμο των ανδρικων εσωρουχων.
ειμαι περιεργος να ακουσω αποψεις μιας και οι φιλοι και γνωστοι δεν νοιωθουν τιποτα. και μη μου πει καποιος για μεγαλυτερο μεγεθος . ειναι θεμα το λαστιχο σε ολα τα ανδρικα σλιπακια η μποξερακια .
υπ οψιν οτι μιλαμε για αντρες καλοζωισμενους και οχι με κοιλια που να δενουμε την ζωνη απο κατω.
παντα με ενδιεφεραν τα ρουχα να ειναι ανετα πανω σου ωστε να μην τα νοιωθεις , ποσο μαλλον τα εσωρουχα.
ποτε δεν καταλαβα τα οργια με τα στενα τζην που η ραφη του καβαλου χωριζει τους δυο ορχ...πολες φορες ιδιως το καλοκαιρι δεν φοραω καθολου .
το σημερινο εχει φαρδυ λαστιχο το οποιο εχει διπλωσει στη μεση εχει στριφτει και παει κατευθειαν για πεταμα.
μπορει καποιος να προτεινει πραγματικα ανετα εσωρουχα? καποια μαρκα που να μου εχει διαφυγει?
ας μην κανουν τον κοπο να γραψουν γυμνασμενοι και ατομα με δαχτυλιδι μεση , ειπαμε μονον καλοζωισμενα ατομα.
βεβαια αν υπηρχαν κυριες στο φορουμ θα ηταν ενδιαφερον και το ετερον μεγαλο θεμα , πως την αντεχουν με το στρινγκ?
σε κατ ιδιαν συζητησεις εξομολογουνται οτι ειναι μακραν το πιο αβολο πραγμα , και οτι το φορανε τελαυταια στιγμη πριν την ερωτικη συνευρεση επιδη γνωριζουν ποσο ερεθιζει τα αρσενικα.
Εδω (σ αυτό το τοπικό) θα πέσει πολύ γέλιο.....
Πάντως οι απόψεις των κυριών διίστανται , οπως και το οτι το φοράνε τελευταία στιγμή
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εδω (σ αυτό το τοπικό) θα πέσει πολύ γέλιο.....Πάντως οι απόψεις των κυριών διίστανται , οπως και το οτι το φοράνε τελευταία στιγμή
Και τα ξεχνάνε κάποιες φορές...
-
Τι έμπνευση για τοπικό ήταν αυτή Σαββατιάτικα;! Προβλέπω πολύ γέλιο... φέρνω κρασί και ποικιλία τυριών!
-
Υποθέτω πως όσοι κοροϊδεύετε κυκλοφορείτε νυχθημερόν commando ε;
-
Ποιός κορόιδεψε ρε Ντίνο; Πάντως μου έδωσε ιδέα για άλλο κορυφαίο τοπικό. Γυναικεία εσώρουχα...
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
... το σημερινο εχει φαρδυ λαστιχο το οποιο εχει διπλωσει στη μεση εχει στριφτει και παει κατευθειαν για πεταμα...Πραγματικό δράμα. Κρίμα που πρέπει να φύγω και θα χάσω τη συνέχεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υποθέτω πως όσοι κοροϊδεύετε κυκλοφορείτε νυχθημερόν commando ε; -
Eμενα με εχουν βολεψει απιστευτα για καθε μερα τα μποξερακια της sloggi!
Στα ραντεβουδακια βεβαια με κοριτσακια βαζουμε και κατι πιο επωνυμο μην μας πουν και γυφτους!
LOL -
Ξέρω-ξέρω αλλά ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί (αφού όλοι μαζί τα φάγαμε)
-
Yiannis Ziros
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
.....................
..............Και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ...
-
Ό,τι μου χαρίσουν.-
Ρίλι, δεν αγοράζω εσώρουχα. Λέω 'πάρε ό,τι σου αρέσει' και ξεμπερδεύω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υποθέτω πως όσοι κοροϊδεύετε κυκλοφορείτε νυχθημερόν commando ε;δεν εχεις βγει νυχτα σε βουνο χωρις βρακι και σκισμενη παραλλαγη να δεις την γλυκα
-
Για τους σεμνούς...
-
.... τι άλλο θα δούμε σε αυτό το φόρουμ .....
-
Μια διερεύνηση του θέματος 'τι σώβρακο συνδυάζουμε με το αυτοκίνητο που οδηγούμε' νομίζω πως θα πρόσφερε πολλά επικοδομοιτικά στοιχεία.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... τι άλλο θα δούμε σε αυτό το φόρουμ .....Να ηξερες ποσες φορες το εχω πει;
ανδρικα εσωρουχα