-
Βρήκα μια του θέματος , την πλούσια εκδοση και το σκέφτομαι για αγορά.Αξίζει?
Με ενδιαφέρει να μάθω ως προς τα μηχανικά και γενικά τα προβλήματα του αυτοκινήτου.
Τιμή 27 χιλ.Μαντράς. Χειροκίνητο όχι αυτόματο.Υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής.23 με 22χιλ.
Τα περι σήματος και καταναλώσεως τα γνωρίζω .
Υπάρχει κάποιος κάτοχος ή πρώην κάτοχος να μου πει δυό πράγματα?
Όλες οι απόψεις δεκτές. -
Με ενδιαφέρει να μάθω ως προς τα μηχανικά και γενικά τα προβλήματα του αυτοκινήτου.
Τιμή 27 χιλ.Μαντράς. Χειροκίνητο όχι αυτόματο.Υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής.23 με 22χιλ.
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
**Τιμή 27 χιλ.**Μαντράς. Χειροκίνητο όχι αυτόματο.**Υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής.23 με 22χιλ. **:hmmm:
,Ατρακάριστη και με 1 χρόνο εγγύηση.
Είναι πολλά taurus?Eίχε και Shelby 600 ίππων του '06 με 56 χιλ.
-
..Έκανα λάθος .
C5 Z51 είναι και είναι αυτό.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/621838/
Ας αλλάξει και το μοντέλο στο θέμα. -
Να σε ρωτησω...Τα λεφτα τα εχεις;Το παρκινγκ;Γιατι αν τα εχεις απλα δεν επρεπε καν να ρωτησεις!!! Παρ' το φιλε μου το εργαλειο!Παρ' το!
-
Κοίτα το πάρκιν το έχω.Τα λεφτά είναι στην εμβέλειά μου.Η απόφαση είναι .
Και ξέρεις που είναι το θέμα.Άλλο να λες ότι αγοράζεις μια Άλφα tbi και να ρωτάς αν έχει προβλήματα ή Sirroco 200ρι και άλλο το corvette.
Εκεί που έφτασαν και οι τιμές. -
Μάλλον μια τέτοια έχει ένας γνωστός μου σε μαύρο. Την πήρε πριν από λίγα χρόνια επίσης μτχ σε μια φαινομενικά πολύ καλή τιμή και με μόλις αλλαγμένο κινητήρα (ο προηγούμενος είχε σπάσει και αυτό όσο να΄ναι σε ανησυχεί). Γενικά είναι απλό αυτοκίνητο μηχανολογικά οπότε και σχετικά αξιόπιστο στα βασικά του. Απτή ποιότητα, υλικά και συναρμολόγηση είναι σχετικά... Δεν νομίζω να του έβγαλε κάτι αλλά δεν την κυκλοφορεί και πολύ. Την έχει κλεισμένη και πότε πότε καμιά Κυριακή ή για καμιά εκδρομή την βγάζει βόλτα.
Καίει πολύ και γλυστράει αρκετά εύκολα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος όταν πατήσεις γκάζι. Είναι και φαρδύ και αρκετά χαμηλό και για να κάτσεις και για να βρεις κάτω οπότε δεν βολεύει. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, μουράτο, είναι και ανοιχτό αλλά βέβαια σαν δεύτερο ή τρίτο. Σίγουρα ασυνήθιστο και WOW! Βασικό μειονέκτημα τα κυβικά... -
Κοίτα το πάρκιν το έχω.Τα λεφτά είναι στην εμβέλειά μου.Η απόφαση είναι .
Και ξέρεις που είναι το θέμα.Άλλο να λες ότι αγοράζεις μια Άλφα tbi και να ρωτάς αν έχει προβλήματα ή Sirroco 200ρι και άλλο το corvette.
Εκεί που έφτασαν και οι τιμές.Σωστο αυτο που λες...Αλλα και με τις τιμες των πολυτελων αυτοκινητων στα σημερινα επιπεδα απλα οι επιλογες σου πολλαπλασιαζονται! Παντως το συγκεκριμενο το ερωτευτικα...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γενικά είναι απλό αυτοκίνητο μηχανολογικάΟπως και τα περισσοτερα Αμερικανικα!
-
:lol: ,Ατρακάριστη και με 1 χρόνο εγγύηση.
Είναι πολλά taurus?Eίχε και** Shelby 600 ίππων **του '06 με 56 χιλ.
Αυτή τη βολτάρει και ο ίδιος και μάλιστα την ψιλοσκίζει...περνάει κάτω απ' το σπίτι μου και σείεται το σύμπαν.
-
Aν μπορει να 'ανεβει' λιγο το Budget, θα συμφωνησω με SV2. Ειναι πολυ πιο εξελιγμενο, και με πιο 'εξευρωπαισμενο'
οδηγικο χαρακτηρα, πιο ευκολο δηλαδη, πιο φιλικο, και βεβαιως πιο στιβαρο.
Ενα μειονεκτημα γενικοτερα που εχουν αυτα τα αυτοκινητα, εκτος απο τα προφανη, καταναλωση, τεκμηριο κτλ, ειναι
η ελλειψη στοκ ανταλλακτικων. Περα απο τα καθιερωμενα σερβις δηλαδη, αν χαλασει-σπασει ενας καθρεπτης πχ, ή γινει μια μικροζημια στο αμαξωμα, η ευρεση των συγκεκριμενων μερων εκτος απο ακριβη, μπορει να αποδειχτει και χρονοβορα.
Κατα τα αλλα ειναι το πιο φημισμενο και αξιολογο σημερα Αμερικανικο supercar, το οποιο εχει αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις στον οδηγικο τομεα, συμφωνα με τον ξενο τυπο. -
Γιάτι δεν παίρνεις ένα Ε46 Μ3 ;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιάτι δεν παίρνει ένα Ε46 Μ3 ;
Διότι δείχνει σαν 316ι....δεν λέει.
Αν είναι για το θεαθήναι τότε πάσο .
-
άποψη μου είναι οτι αν δεν έχεις πραγματική οικονομική άνεση δεν θα μπορέσεις ποτέ να ευχαριστηθείς αυτό το αυτοκίνητο...
λίγο η βενζίνη, λίγο η συντήρηση...ένα καθαρό s2000 με esp ή μια elise θα είναι απολαυστικότερη στην ελληνική άσφαλτο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1118678/ -
Αν το πάρεις θα με πας μια βόλτα?
να ακούσω αυτόν το V8 να τραγουδάει -
προτιμω χιλιες φορες καλυτερα την Μ5 του λεφου (που ξερουμε οτι ειναι και εγγυημενο αυτοκινητο ) :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1104262/ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
άποψη μου είναι οτι αν δεν έχεις πραγματική οικονομική άνεση δεν θα μπορέσεις ποτέ να ευχαριστηθείς αυτό το αυτοκίνητο...
λίγο η βενζίνη, λίγο η συντήρηση...ένα καθαρό s2000 με esp ή μια elise θα είναι απολαυστικότερη στην ελληνική άσφαλτο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1118678/Βρε λες να του τον πάρω αυτό το διάολο του συμφορουμίτη?? Είναι κόλαση το ριμάδι αλλά δεν μπορώ μεταχειρισμένο ρε γμτ!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
προτιμω χιλιες φορες καλυτερα την Μ5 του λεφου (που ξερουμε οτι ειναι και εγγυημενο αυτοκινητο ) :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1104262/+1
Δεν τον ξέρω τον lefo και το όχημα του (που φαίνεται προσεγμένο), αλλά είναι σαφώς πιο λογική αγορά (μακροπρόθεσμα... )
Συν το ότι αυτή η σειρά 5αρας-7αρας γ@μαγε...
Corvette C5 Z51 του '03.Αξίζει?