-
@ Orestisren
Μπά .... αν είναι να πάω προς τα εκεί θα είναι για την C5 , βλέπεις μου αρέσει και έχει στα + την ανάρτηση που δεν την βρίσκεις αλλού .Προς το παρόν οι επιλογές .
C5 2,0 HDi 160ps PRESTIGE PLUS = 33,660
Mondeo Titanium Collection 2.0D 163ps = 29.590
159 δεν βρίσκω τιμή πρέπει να πάω από εκείΣτην Citroen και στην Ford παίζουν καλές εκπτώσεις ... θα πάω να μάθω λεπτομέρειες.
Εναλλακτικά
S40 1.6D DRIVe Start/Stop R-Design = 24.300Μετά την κουβέντα μας και τις ερωτήσεις σας 3 νέες προτάσεις .
Στο κλίμα πάντα αλλά γλυτώνοντας κάποια απαξίωση από το καινούργιο.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/910992/
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1137940/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1081211/ ... tnx BEAMS
Τι λέτε ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μακριά απ' το q-tronic!! Είναι απαράδεκτο. Αν θες 159 (που πολύ καλά κάνεις και θες γιατί ως diesel είναι εξαιρετική) μόνο χειροκίνητη!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μακριά απ' το q-tronic!! Είναι απαράδεκτο. Αν θες 159 (που πολύ καλά κάνεις και θες γιατί ως diesel είναι εξαιρετική) μόνο χειροκίνητη!
159 diesel και απο μένα και αν βασίζεται στο παλαιότερο 1.9 θα είναι και αρκετά αξιόπιστο μοτερ. Δεν μιλάμε για αμάξι αλλά για πάθος
-
Αντίθετα, ζήτω οι αυτόματες BMW και Mercedes.... Οπότε ναι για την αυτόματη 520D που είναι και μια κατηγορία παραπάνω. Βέβαια με το μτχ κερδίζεις σε απαξίωση αλλά είναι μτχ....
Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις την κατηγορία και το μέγεθος που θέλεις. Παρατηρώ διαφορές όχι ασήμαντες σε αυτά στα μοντέλα που παίζουν στην επιλογή σου. -
To νήμα υποτροπιάζει. Άμα είναι να πάει σε BMW, έχω δύο προτάσεις:
α. Να πάρει την 520d με τα 184 άτια και
β. Να την πάρει με το καινούργιο οκτάρι αυτόματο, το ZF 8HP. Έχει +3.000 ευρώ περίπου, αλλά θα κάνει έξτρα οικονομία σε σχέση με το παρωχημένο 6άρι χειρός .Θα πάει σχεδόν 65.000 σε καινούργιο, αλλά σε μετάχειρο κάτι καλύτερο θα βγει. Ή ξηλωνόμαστε για τα καλά προκειμένου να απολαύσουμε την οικονομία του ντίζελ και να λουστούμε και λίγο χαμηλότερο θόρυβο, ή παίρνουμε ημίμετρα.
-
Διαφορετικά, περιμένει το καινούριο Α6 με δίλιτρο με 204 άλογα & 8άρι κλπ κλπ
(ε ρε γλέντια, στα 80 χιλιάρικα θα τον φτάσουμε τον άνθρωπο!!!) -
Μάλλον δεν το πιάσατε το υπονοούμενο ....
30,000 είναι +- τα χιλιάρικα 4,70+ το μέγεθος , sedan το σχήμα.
Άρα , οι επιλογές έμειναν ως έχει αφαιρέθηκε η συγκεκριμένη 159, και ρώτησα για την η 520 2.0d και το GS 450h σε μεταχειρισμένο μιας και είναι μία κατηγορία επάνω (που πάντα μου άρεσε ) αλλά όμως δεν ξεπερνά τα 35,000.
Μάλιστα τα Lexus έχουν ακόμα εγγύηση.
Σε αυτά τα 2 μοντέλα ούτε λόγος για καινούργιο, ξεφεύγει πολύ οικονομικά . Κινητήρα 184hp στην 520 δεν έχω βρει αλλά το ψάχνω. Όσο αφορά το αυτόματο και αυτό είναι στο ψάξιμο. -
γιατι δεν κοιτας και το insignia 2,0 eco flex 160hp. Με 30000€ παιρνεις εκδοση cosmo ή σπορ ανετα και με 129 co2 και καινιουργιο αυτοκινητο και 18αρες ζαντες και και και.....
-
... Λοιπόν από εκεί ξεκίνησα .... ενω σχεδιαστικά απο έξω του βάζω 7/10 μέσα του βάζω 8/10 .... με χάλασε πολύ η ποιότητα συναρμογής και τον υλικών .
Ότι και να ακουμπούσα έτριζε σαν να ήταν 5 ετίας τι τα χερούλια, τι το κεντρικό ταμπλό, τι η κονσόλα , τι η βάση του χειρόφρενου ....
Ρώτησα τον πωλητή και η απάντηση ήταν ότι είναι από ανακυκλωμένα υλικά ? και τι σημαίνει του λέω ? ότι είναι φιλικά στο περιβάλλον μου λέει . Τέσπα ...αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω και απλά να κλείσω ένα τεστ drive. ..... -
Opel, some things never change! Ότι & αν οδήγησα από αυτήν την εταιρεία ήταν μεταξύ πολύ μέτριου & σούργελου από κάθε άποψη. & μετά θέλουν να γίνουν vw & toyota. Πως? Αφού υπολείπονται ακόμα & από ford, renault, fiat...
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Opel, some things never change! Ότι & αν οδήγησα από αυτήν την εταιρεία ήταν μεταξύ πολύ μέτριου & σούργελου από κάθε άποψη. & μετά θέλουν να γίνουν vw & toyota. Πως? Αφού υπολείπονται ακόμα & από ford, renault, fiat...την ιδια αποψη εχω και εγω,αλλα επρεπε να προηγηθει η αγορα ενος Vectra B για να το καταλαβω
Diesel Κινητήρας ..... Ναι ! ... αλλά ποιός ?