-
Το παραπάνω κείμενο μου φαίνεται απόλυτα συνηθισμένο δυστυχώς...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και για να πληροφορηθει το αγαπητο επιβατικο κοινο, απο σημερα 500 βαρδιες λιγοτερες. Παλι καλα εχει σταση εργασιας σημερα και δεν φαινεται, απο αυριο αναμονες στη σταση! Περαστικα μας και εις αλλα με υγεια! Και για του λογου το αληθες στο Α/Β 7 (αυτη μου ηρθε στο μυαλο τωρα ) η αναμονη θα φτασει και τα 40 λεπτα. Αποφαση διοικησης.Μόνο 500; Μα το σωστό θα ήταν να σταματήσουν να κινούνται τα ΜΜΜ και ταυτοχρόνως να πληρώνουμε ΟΛΟΙ εισιτήριο, σαν να τα χρησιμοποιούσαμε.
Είναι κλασσική συνταγή ΔΝΤ αυτά τα κόλπα. Πώς θα μειώσουν το κόστος; Μειώνουμε γραμμές, τους στέλνουμε στο ΤΑΧΙ που αυξάνεται, στο ΙΧ που αυξάνεται και γενικά, τα παίρνουμε από παντού. Να πω ότι δεν τα έγραψα; Τα έγραψα, αλλά... μάλλον, όπως λέει και ο zorz και ο Χατζής: 'του χωριού μας ο τρελός, όλα ανάποδα τα βλέπει...' ή κάπως έτσι. Μετά, έρχεται το 'από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια' κι εγώ γελάω (τρελός, είπαμε) και οι άλλοι απορούν, αλλά δεν καταλαβαίνουν.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Και για να πληροφορηθει το αγαπητο επιβατικο κοινο, απο σημερα 500 βαρδιες λιγοτερες. Παλι καλα εχει σταση εργασιας σημερα και δεν φαινεται, απο αυριο αναμονες στη σταση! Περαστικα μας και εις αλλα με υγεια! Και για του λογου το αληθες στο Α/Β 7 (αυτη μου ηρθε στο μυαλο τωρα ) η αναμονη θα φτασει και τα 40 λεπτα. Αποφαση διοικησης.
Μόνο 500; Μα το σωστό θα ήταν να σταματήσουν να κινούνται τα ΜΜΜ και ταυτοχρόνως να πληρώνουμε ΟΛΟΙ εισιτήριο, σαν να τα χρησιμοποιούσαμε.
Είναι κλασσική συνταγή ΔΝΤ αυτά τα κόλπα. Πώς θα μειώσουν το κόστος; Μειώνουμε γραμμές, τους στέλνουμε στο ΤΑΧΙ που αυξάνεται, στο ΙΧ που αυξάνεται και γενικά, τα παίρνουμε από παντού. Να πω ότι δεν τα έγραψα; Τα έγραψα, αλλά... μάλλον, όπως λέει και ο zorz και ο Χατζής: 'του χωριού μας ο τρελός, όλα ανάποδα τα βλέπει...' ή κάπως έτσι. Μετά, έρχεται το 'από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια' κι εγώ γελάω (τρελός, είπαμε) και οι άλλοι απορούν, αλλά δεν καταλαβαίνουν.
Ευχαριστώ.
Εγω ειμαι ο μικρος τοτε Και προσεξε, 500 βαρδιες απο καθε αμαξοστασιο, δλδ εχουμε 7 αμαξοστασια για να εξυπηρετηθει η Αθηνα. Καλα εχει να γινει σωου σου λεω. Και δυστυχως θα την πληρωσουν οι οδηγοι, γιατι ειναι οι μονοι που δουλευουν, γιατι διοικητικοι και μηχανικοι ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο .
Και οι 500 βαρδιες ειναι η αρχη. Εκρουα το κουδουνακι του κινδυνου αλλα δεν με πιστευε κανεις. Το πρωι ακουγα Πορτοσαλτε στο ΣΚΑΙ ( με ηρεμει για την κινηση ) και ακυγα τον κοσμο να ζηταει ιδιωτικοποιηση και εγω εσκαγα απο τα γελια -
Για την ιδιωτικοποίηση γίνεται το όλο παιχνίδι. Πώς αλλιώς θα την περνούσαν; Ωθούν τα πράγματα στα άκρα με τις απεργίες, έχουν οι εργαζόμενοι τους συνδικα(ληστές) να τους εκπροσωπούν και να τους βάζουν (κατόπιν εντολής φυσικά) σε διαρκή 'αγώνα', μετά, έρχεται η διοίκηση και λέει: 'δε βγαίνω = κόβω δρομολόγια', οπότε ο κόσμος γίνεται δεκτικός στην ιδέα της ιδιωτικοποίησης και μάλιστα, τη ζητάει και ο ίδιος. Τελικά, γίνεται αυτό που ήθελαν αρχικά.
Τα ίδια δεν έκαναν και με τα διόδια; Ένα κίνημα το καπέλωσαν οι γνωστοί λαγοί των κυβερνήσεων, το έφτασαν στα άκρα, χωρίς όμως σωστές κινήσεις (αγωγές στις εταιρείες από την 1η ημέρα), οπότε, φτάσαμε να γίνεται παράβαση του ΚΟΚ η μη πληρωμή των διοδίων. Τώρα, πριν το Πάσχα κατά προτίμηση (εκτός και αν πάμε σε εκλογές εδώ κοντά ή έχουμε πολλά θέματα ανοιχτά και δώσουν εντολή για αργότερα) θα γίνουν οι αυξήσεις κατά 20-30% που έχουν ήδη ανακοινώσει και δε θα μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να αντιδράσει. Σκέψου μόνο το εξής: διόδια Κορίνθου - Πατρών από 3,10 με 50% μείωση πηγαίνει στα 1,55 και στα καπάκια παίρνει αύξηση 20-30% και πηγαίνει στα 1,85-2,00€, πράγμα που βολεύει εξαιρετικά τους εργολάβους.
Κλασσικά πράγματα δηλαδή. Μυστικές υπηρεσίες + Κυβέρνηση, βλακομετρήσεις, λαγοί κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι = θα περάσουν αυτά που θέλουν και θα πούμε και ευχαριστώ στη συνέχεια.
Και για όσους ενδιαφέρονται: γιατί μετράνε κυκλοφορία στην Σχιστού εδώ και 2-3 εβδομάδες; Γιατί έχουν βάλει τα γνωστά μαύρα λάστιχα και κοιτάνε πόσοι μπαίνουν και βγαίνουν στη Λεωφόρο αυτή; Μήπως πάμε για διόδια στην Ε.Ο. ακριβώς πάνω στη γέφυρα; Λέμε τώρα...
Ευχαριστώ.
-
Έχει να πέσει προπόνηση στο ποδήλατο....
Τις προάλλες που είχα μπει στο λεωφορείο από Ν.Ερυθραία (Β7) πρέπει να ήμουν ο μόνος Έλληνας ανάμεσα σε καμιά 10ριά άτομα στο πίσω μέρος.... Πακιστανοί, Αλβανοί, κάτι άλλοι μαύροι δεν ξέρω κι εγώ από που.... Ό,τι θέλεις είχε.... Πόσοι είχαν χτυπήσει εισητήριο από αυτούς, άραγε?... Και έστω μπαίνουν 2 ελεγκτές (ούτε 1 στις 20 διαδρομές δε βλέπω, ειδικά το πρωί)... Τι θα τους κάνουν όλους αυτούς?...
-
Αν είναι μόνοι οι ελεγκτές θα τους αφήσουν να φύγουν. Αν έχουν συνοδεία της ΕΛΑΣ θα τους κατεβάσουν και ή θα τους αφήσουν να φύγουν ή θα τους πάρουν στο ΑΤ της περιοχής, θα τους κεράσουν μπουγάτσα και καφέ και μετά θα τους αφήσουν να φύγουν. Το μόνο που αλλάζει είναι το κέρασμα δηλαδή.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν είναι μόνοι οι ελεγκτές θα τους αφήσουν να φύγουν. Αν έχουν συνοδεία της ΕΛΑΣ θα τους κατεβάσουν και ή θα τους αφήσουν να φύγουν ή θα τους πάρουν στο ΑΤ της περιοχής, θα τους κεράσουν μπουγάτσα και καφέ και μετά θα τους αφήσουν να φύγουν. Το μόνο που αλλάζει είναι το κέρασμα δηλαδή.Ευχαριστώ.
Οι φραπεδες της ΦΡΑΠΕΛ/ΑΣ εχουναλλες δουλεις. Λιγες ειναι οι φορες που εχω πεσει σε βαρβατες περιπτωσεις που τους μαζευε η αστυνομια και φυσικα ηταν παρανομοι
-
Οι μη νομιμοι μεταναστες,δεν εχουν ΑΦΜ,οποτε το προστιμο που θα τους βεβαιωσει ο ελεγκτης ,αν δεν εισπραχτει ,μετα ο ΟΑΣΑ δεν θα μπορει να το διεκδικησει μεσω της Εφοριας..
Επισης,επειδη πολλοι αλλοδαποι αλλα και Ελληνες δεν εχουν περιουσια στην Ελλαδα,δεν θα τους νοιαζει αν γενικα χρωστανε...Ουτε κατασχεση,ουτε τπτ...
Το προβλημα των λαθρεπιβατων υπηρχε ανεκαθεν..Απλα κατα καιρους οι διοικησεις των ΜΜΜ προσπαθουσαν με πυροσβεστικα μετρα να το περιορισουν...π.χ στον ΟΑΣΘ οι ελεγκτες παλαιοτερα εκαναν ελεγχο παρουσια σεκιουριτα...
Ομως το κινημα 'Δεν πληρωνω' εκανε ακομα και την Κυβερνηση να θορυβηθει... -
Aπορώ εδώ στην Αγγλία, πως διάολο τα καταφέρνουν οι οδηγοί με ΜΟΝΟ ΜΙΑ πόρτα να μπαίνουν και να βγαίνουν, να πληρώνουν ΟΛΟΙ (αναλόγως τη διαδρομή) και να είναι σχεδόν πάντα on-time.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Aπορώ εδώ στην Αγγλία, πως διάολο τα καταφέρνουν οι οδηγοί με ΜΟΝΟ ΜΙΑ πόρτα να μπαίνουν και να βγαίνουν, να πληρώνουν ΟΛΟΙ (αναλόγως τη διαδρομή) και να είναι σχεδόν πάντα on-time.Επειδή αυτοί οι όλοι που μπαίνουν είναι μέλη μιας άλλης κοινωνίας την οποία εμείς οι Έλληνες ζηλεύουμε όπως ο Ουγκαντέζος επιβάτης ζηλεύει την δική μας.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Aπορώ εδώ στην Αγγλία, πως διάολο τα καταφέρνουν οι οδηγοί με ΜΟΝΟ ΜΙΑ πόρτα να μπαίνουν και να βγαίνουν, να πληρώνουν ΟΛΟΙ (αναλόγως τη διαδρομή) και να είναι σχεδόν πάντα on-time.
Επειδή αυτοί οι όλοι που μπαίνουν είναι μέλη μιας άλλης κοινωνίας την οποία εμείς οι Έλληνες ζηλεύουμε όπως ο Ουγκαντέζος επιβάτης ζηλεύει την δική μας.
Οι ξένοι θα λένε για ελλάδα: 'εχουν πολύ καλές συγκοινωνίες και το καλύτερο? Είναι όλα δωρεάν!!!! '
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επειδή αυτοί οι όλοι που μπαίνουν είναι μέλη μιας άλλης κοινωνίας την οποία εμείς οι Έλληνες ζηλεύουμε όπως ο Ουγκαντέζος επιβάτης ζηλεύει την δική μας.
Οι ξένοι θα λένε για ελλάδα: 'εχουν πολύ καλές συγκοινωνίες και το καλύτερο? Είναι όλα δωρεάν!!!! '
Άγγλος συμφοιτητής μου που με είχε επισκεφθεί με την κοπέλα του με είχε ρωτήσει 'Έτσι χύμα περνάτε εδώ στο τραίνο & το μετρό? Πώς και δεν έχετε μαγνητικά εισητήρια και μπάρες που σε αφήνουν να περάσεις αφού τα ακυρώσεις?!....'
Μέσα του πρέπει να σκεφτόταν 'καλά, τόσο βλάκες είναι?!'
-
Αν μπουν τα τουρνικέ θα χρειάζεται μόνο 1-2 αστυνομικοί ανα σταθμό για να επιτηρούν και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ελεγκτές μπορούν να ξαμοληθούν σε λεοφωρεία και τρόλει.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν μπουν τα τουρνικέ θα χρειάζεται μόνο 1-2 αστυνομικοί ανα σταθμό για να επιτηρούν και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ελεγκτές μπορούν να ξαμοληθούν σε λεοφωρεία και τρόλει.Μέχρι και εκεί να αποφασιστεί επιβίβαση μόνο από μπροστά με απικύρωση εισητηρίου και να είναι όλα νόμιμα...
Δεν θεωρώ ότι δεν υπ´αρχουν άτομα στα ΜΜΜ που να μην το έχουν σκεφτεί, απλά για κάποιο περίεργο;; Λόγο δεν θέλουν να το εφαρμόσουν!
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Να δεις μετά για πότε αυξάνονται σημαντικά τα έσοδα και ταυτόχρονα ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ και τα λεοφωρεία.
Αν έχουμε 30% να μην πληρώνουν και οι μισοί από αυτούς πληρώσουν τελικά ενώ οι άλλοι το εγκαταλείψουν τότε αυτομάτως και έσοδα παραπάνω θα έχουμε, και θα είναι καλύτερο το κλίμα εντός των λεοφωρείων.
-
Πρωτος απο ολους παλι σας ανακοινωνω το απεργιακο δελτιο της εβδομαδας που ξεκινησε για τα λεωφορεια της ΕΘΕΛ:
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ: 11:00-16:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ: 11:00-16:30
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ: 11:00-16:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:00-16:30Φρεσκο φρεσκο.
-
Πήγε ο αδερφός μου σήμερα να βγάλει εισιτήριο στο μετρό από το αυτόματο μηχάνημα και δεν του έδωσε ρέστα (10 λεπτά).
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πρωτος απο ολους παλι σας ανακοινωνω το απεργιακο δελτιο της εβδομαδας που ξεκινησε για τα λεωφορεια της ΕΘΕΛ:Ευχαριστουμε!!
Πήγε ο αδερφός μου σήμερα να βγάλει εισιτήριο στο μετρό από το αυτόματο μηχάνημα και δεν του έδωσε ρέστα (10 λεπτά).
-
Ρε θα κατεβω για καλοκαιρινες διακοπες κι αυτοι ακομα θα συνεχιζουνε
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε θα κατεβω για καλοκαιρινες διακοπες κι αυτοι ακομα θα συνεχιζουνεΛοιπόν, ο αδερφός μου έβαλε στο μηχάνημα 1,50 ευρώ και περίμενε ρέστα 10 λεπτά. Αμ δε! Τα μηχανήματα μετά τις αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων δεν δίνουν ρέστα ακόμα, όπως ειπώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ANT1. Το μεταφέρω με επιφύλαξη, γιατί δεν το άκουσα ο ίδιος, αλλά μου είπαν ότι ήταν προς το τέλος της εκπομπής. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος.
Περι εισιτηρίων λεωφορείων