-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Βλέπω πολλους επιβατες στον τερματικό σταθμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσ/νικη του ΟΑΣΘ να εκδιδουν εισιτηρια απο το μηχανημα με τα 10cents καπέλο,ενώ εκεί υπάρχει εκδοτήριο εισιτηριών αλλα και περίπτερα που πωλόυν εισιτηρια.
Μην τους δινετε τζαμπα λεφτα επιπλεον....Παρε ταξι..... ή μηπως οχι?
VANGSKG έγραψε:
Και αν από το cb καλουσε τους συναδελφους του και μαζεύονταν σαν τις μελισσες,τι να εκανα??
Αφου τους ξερεις πως συμπεριφερονται...Σιγα μην τον πλακωνα στο ξυλο...Για να φαω καμπανα και μετα να τον πληρωνω για άνθρωπο? -
Θωμά,άσχετο και άκυρο το ποστ σου..Κόψε την ειρωνία και ασε τις ιστοριες σε παρακαλω....
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Θωμά,άσχετο και άκυρο το ποστ σου..Κόψε την ειρωνία και ασε τις ιστοριες σε παρακαλω....Εγω ειμαι ακυρος ή εσυ??? Αν δεν θες να δωσεις τα 10 λεπτα παρε ενα ταξακι και θα κανονισω εγω με τους συναδελφους
Δεν σε προκάλεσε και δεν σε ειρωνεύτηκε ο άνθρωπος, για ποιό λόγο το κάνεις εσύ ? [Mod]
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θωμά,άσχετο και άκυρο το ποστ σου..Κόψε την ειρωνία και ασε τις ιστοριες σε παρακαλω....
Εγω ειμαι ακυρος ή εσυ??? Αν δεν θες να δωσεις τα 10 λεπτα παρε ενα ταξακι και θα κανονισω εγω με τους συναδελφους
Ο άνθρωπος λέει το προφανές μην αγοράζεται εισιτήρια με το extra καπέλο που βάζει ο Οργανισμός σε όσα εκδίδονται από αυτόματα μηχανήματα, αγοράστε από τα περιπτερα η από τα εκδοτήρια του οργανισμού τα οποια στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι διπλα. Που κολλάνε τα όσα έγραψες. ΕΛΕΟΣ
-
Δηλαδή ρε παιδιά ο ΟΑΣΘ βάζει καπέλο στην έκδοση εισιτηρίων από αυτόματα μηχανήματα ? Πρωτοφανές, σε όλο τον κόσμο πριμοδοτούν τα αυτόματα μηχανήματα, ΑΤΜ, Internet Banking κτλ. και στον ΟΑΣΘ την τιμωρούν ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω ειμαι ακυρος ή εσυ??? Αν δεν θες να δωσεις τα 10 λεπτα παρε ενα ταξακι και θα κανονισω εγω με τους συναδελφους
Ο άνθρωπος λέει το προφανές μην αγοράζεται εισιτήρια με το extra καπέλο που βάζει ο Οργανισμός σε όσα εκδίδονται από αυτόματα μηχανήματα, αγοράστε από τα περιπτερα η από τα εκδοτήρια του οργανισμού τα οποια στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι διπλα. Που κολλάνε τα όσα έγραψες. ΕΛΕΟΣ
Ενταξει το παρακανα
Αφηστε δε που αυτο ειναι καθαρα στην κριση του επιβατη που αγοραζει εισιτηριο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά ο ΟΑΣΘ βάζει καπέλο στην έκδοση εισιτηρίων από αυτόματα μηχανήματα ? Πρωτοφανές, σε όλο τον κόσμο πριμοδοτούν τα αυτόματα μηχανήματα, ΑΤΜ, Internet Banking κτλ. και στον ΟΑΣΘ την τιμωρούν ?Η ιστορία έχει ως εξής... Κάποια στιγμή καταργήθηκαν εισπράκτορες στα διπλα λεωφορεία και μαζί και τα αυτόματα μηχανήματα στα λεωφορεία που δεν είχαν εισπράκτορα. Εισιτήρια πωλούνταν σε εκδοτήρια του οργανισμού και περιπτερα. Ο κόσμος παραπονιόταν πως πολλές φορες δεν έβρισκε περίπτερο με εισιτήριο, αφού πολλοί περιπτεράδες δεν είχαν λόγω μικρού κέρδους, και έτσι επανήλθαν και τα μηχανήματα μέσα στα λεωφορεία τα οποια όμως a) πουλάνε πιο ακριβά και b) δεν δίνουν ρέστα. Ο πρόεδρος είχε πει πως το θέμα ρέστα θα λυθεί σε λίγο καιρό αλλα από όσο ξέρω παραμένει. Όσο για το πιο ακριβό εισιτήριο ήταν προσωρινό θεωρητικά μέχρι να κάνουν απόσβεση... E ακόμα κάνουν απόσβεση
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά ο ΟΑΣΘ βάζει καπέλο στην έκδοση εισιτηρίων από αυτόματα μηχανήματα ? Πρωτοφανές, σε όλο τον κόσμο πριμοδοτούν τα αυτόματα μηχανήματα, ΑΤΜ, Internet Banking κτλ. και στον ΟΑΣΘ την τιμωρούν ?Αν κάθε μηχάνημα αντιστοιχούσε σε μια θέση εργασίας συγγενή σου, εσύ θα πριμοδοτούσες το μηχάνημα;
-
-
Η επίσημη(??) θέση τους είναι πως τα εισητήρια είναι επίτηδες πιο ακριβά μέσα για να μην κόβουν όλοι από μέσα και γίνεται πανικός τις ώρες αιχμής. Αυτό έχω ακούσει τουλάχιστον.
-
Ρέστα γιατί δεν δίνουν; Για τον ίδιο λόγο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρέστα γιατί δεν δίνουν; Για τον ίδιο λόγο;Ναι, για τον ίδιο λόγο.
Γιατί είναι κλεφταράδες του κερατά. -
νομίζω ότι με τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει ο οασθ του αξίζουν συγχαρητηρια και η επιβράβευσή του με το να κρατάει τα ρέστα... σε άλλες κοινωνίες ίσως να λέγεται κλοπή, εδώ βαρκούλες αρμενίζουνε..
-
Πράγματι η επίσημη θεση του ΟΑΣΘ απο τα χείλη του προέδρου του είναι ότι το εισιτηριο που εκδίδεται απο τα μηχανήματα εντός των λεοφωρείων είναι επιβαρυμένο κατά 10 cents ,ώστε οι επιβάτες να αποθαρρύνονται και να αγοραζουν τα προτυπομένα για να μην δημιουργούνται ουρές κατά την επιβίβαση...Πράγμα που για εμένα δεν στέκει καθώς στα αρθρωτά λεωφορέια υπάρχουν 3 μηχανήματα και στα λοιπά δύο...Φυσικά τα μηχανήματα δεν δίνουν ρέστα αν και θα μπορούσαν να δίνουν όπως είπε και τετοιο λογισμικό είναι να τοποθετηθεί ΄τον επόμενο χρόνο...
Η απόσβεση για την αγορά και την εγκατάστση των μηχανηματων εχει γινει σε γρηγορους ρυθμους...Πολλοί περιπτεριούχοι και ψιλικατζήδες δεν πωλούν εισιτηρια καθώς το κέρδος τους είναι αμελητέο...και στα αστικά ΚΤΕΛ της Λάρισας και Βόλου το εισιτηριο από τον οδηγό είναι τσουχτερο.... -
αργησαν λιγο, αλλα πλεον θα κανουν το αυτονόητο...
http://www.inews.gr/25/telos-stous-tzab ... nonies.htm
-
Στο μεταξύ βέβαια έχουν υπερχρεωθεί οι εταιρείες Αστικών Συγκοινωνιών και βέβαια οι τζαμπατζήδες θα συνεχίσουν να κάνουν το γνωστό πάρτυ. Ο λόγος προφανής! Σε σταθμούς του μετρό με αχανείς εκτάσεις και σάλες χωρού (βλέπε Σύνταγμα, Κεραμικός κ.λπ.) που θα τοποθετηθούν ως φράγμα τα συγκεκριμένα μηχανήματα και να επιτρέπεται στο προσωπικό να εποπτεύει αποτελεσματικά τη λειτουργία τους;
-
Επίσης, σε τι θα εμποδίσει αυτό το μέτρο από το να πασάρει ο ένας στον άλλον το εισητήριο βγαίνοντας από το σταθμό?
-
Τις κάρτες απεριορίστων πώς θα τις διαβάζουν;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επίσης, σε τι θα εμποδίσει αυτό το μέτρο από το να πασάρει ο ένας στον άλλον το εισητήριο βγαίνοντας από το σταθμό?Δεν ξέρω ακριβώς πως θα εφαρμοστεί το μέτρο, αλλά στο εξωτερικό (Ολλανδία αν θυμάμαι καλά, διορθώστε με αλλιώς) έχω δει ότι παίρνει κάποιος κάρτα για πολλαπλές διαδρομές (π.χ. 10, δεν θυμάμαι αριθμό) και την πέρναγε από card reader κάθε φορά που έμπαινε σε μέσο. Μάλιστα, νομίζω για στατιστικούς λόγους (κίνηση στις στάσεις, πληρότητα μέσου κ.ο.κ.) την χτύπαγες και στην αποβίβαση. Οπότε, μπορεί να μην συμφέρει να πασάρει κάποιος «εισιτήριο» (εκτός ίσως αν είναι τελευταία διαδρομή).
Τις κάρτες απεριορίστων πώς θα τις διαβάζουν;
Τι εννοείς; Ακριβώς όπως τις «ευκαιριακές» κάρτες φαντάζομαι. Τι διαφορά μπορεί να έχουν (εκτός από το μέτρημα των διαδρομών);
-
Αυτό που γράφεις για 'χτύπημα' στην έξοδο ισχύει, αλλά είναι για να δει το τρένο που σταμάτησες και να σε χρεώσει ανάλογα.
Αν δεν τη χτυπήσεις, συνεχίζει να σε χρεώνει.
Περι εισιτηρίων λεωφορείων