-
ΕΕΡ 2251 σε opel corsa combi
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
ΧΑΙ 9838 Suzuki Splash
-
ΚΡΝ 9444 grand vitara μεταχειρισμένο.
@DrHouse οκ δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα... Χθεσ είδα ΡΥΗ 244 στουσ δασκάλουσ κ ΡΥΗ 267 στο κέντρο. Μάλλον είσαι άτυχοσ! -
Μικρή απόδραση σήμερα στην εγγύς Χαλκιδική για τήν πρώτη βουτιά της σεζόν με παρατήρηση νέου κλάδου εις διπλούν,για την Δύτ.Θεσ/νίκη... στα επαγ/κα βεβαίως βεβαίως :
ΝΙΡ-9723 σε ασημί NISSAN CARGO VAN (μτχ.) στην Άνω Τούμπα και ακολούθως στο μποτιλιάρισμα της Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών
ΝΙΡ-9749 σε ασημί FIAT DOBLO με λογότυπο DIETA-LIFE!!!!... ύψος COSMOS CENTER και τέλος
ΝΗΧ-3027 σε λευκό παμπάλαιο (80's) VW TRANSPORTER στην αυλή επιχείρησης παραπλεύρως της Ε.Ο. που παρεπιπτόντως πριν 15 μέρες που πέρασα ήταν άνευ πινακίδων παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα.
Συμπέρασμα σημερινής ημέρας: Θα αργήσουμε λίγο ακόμα να δούμε κλάδο επαγ/κών στην Δ.Θεσ/νίκη με ΝΙΤ ... πιθανολογώ ότι τα πρώτα ΝΙΤ θα ξεκινούν από 1700... ο καιρός θα δείξει -
Ταξίδι Ξάνθη-Αθήνα και...
ΚΖΧ-5442
ΡΡΒ-3812
ΖΧΝ-1711 σε φορτηγό άρα εντοπίστηκε μάλλον ο κλάδος επαγγελματικών εκεί, αν και υποψιάζομαι πως υπήρξε και
ενδιάμεσος κλάδος ανάμεσα στο ΖΧΝ-1000 και το 1100. -
OMB 28, ένας τομέας του λεκανοπεδίου που προχωράει γρήγορα σε σχέση με άλλους όπως Πειραιάς, Α.Παρασκευή, Παλλήνη και με δεδομένο ότι οι ταξινομήσεις των δικύκλων εμφανίζουν πτώση περίπου 26 % σε σχέση με το αντίστοιχο α' εξάμηνο του 2010.
-
Πλέον μόνο διαδικτυακές παρατηρήσεις!
KPN-9455 -
ΖΧΝ 354 κατι σε Fiat Panda εξω απο το Hilton!! προφανως και αυτο super εκτος σειρας..
-
ΙΚΤ 4793 σε i10 fl στην Αθηνων- Κορινθου
-
XNI-5815 μτχ CRV
ΜΗΟ-8099 orlando μια βδομαδα πριν -
Νομιζω οτι ειδα ΜΟΥ 4867 σε Qashqai
-
Απάτη της OPEL με τα AGILA και τα εκτός σειράς:
Πινακιδώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το όχημα του συναδέλφου με την χάρτινη ΝΙΤ-7717 αλλά δεν πήρε τον αριθμό που είχε ως χάρτινη!!! Ειδοποιήθηκε από την OPEL ότι δεν γίνεται να περιμένει για πινακίδα ένα εξάμηνο ακόμα κι έτσι ακύρωσαν την προηγούμενη ταξινόμηση και το επαναναταξινόμησαν με ΝΙΤ-1171!!!!(κάτι παίζει εδώ) ... δεν ξέρω αν πραγματικά γίνεται αυτό,πάντως αναφέρω ότι είδα κι άκουσα. Έχω την υπόνοια όμως ότι η συγκεκριμένη αντιπροσωπία έχει κλεισμένες καποιες πινακίδες από πριν,δεν εξηγήται αλλιώς!!!
Τέλος προ τετραώρου στο κέντρο:
ΤΚΡ-7837 σε λευκό CITROEN NEMO -
ΙΜΥ-4619
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΖΧΝ-1711 σε φορτηγό άρα εντοπίστηκε μάλλον ο κλάδος επαγγελματικών εκεί, αν και υποψιάζομαι πως υπήρξε και
ενδιάμεσος κλάδος ανάμεσα στο ΖΧΝ-1000 και το 1100.Τι λέγαμε;... ΖΧΝ-1041 σε επαγγελματικό επιβεβαιώνει την υποψία μου. Μάλλον κάτι παίζει στην Παλλήνη με τα
αποθέματα και τα ΖΧΝ-35** που αναφέρθηκαν μπορεί να μην είναι εκτός σειράς από μόνα τους αλλά όλη η 100άδα
ΖΧΝ-3501/3600 να έχει δοθεί πριν τις προηγούμενες. Ξέρω, ακούγεται κουλό, αλλά έχει επαναληφθεί δύο (τουλάχιστον)
φορές στο παρελθόν στην Παλλήνη...@ΕΕΕ333: δε μου κάνει εντύπωση αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, παίζει το ενδεχόμενο τα νούμερα εκτός σειράς
εκεί να μην ταξινομούνται πριν κυκλοφορήσουν αλλά στην κανονική τους σειρά! Δεν ξέρω αν εμπλέκονται οι υπάλληλοι
της διεύθυνσης, δηλαδή μπορεί αυτό να γίνεται εν αγνοία τους! Σε κάθε περίπτωση τόσο με τα χαρτιά όσο και με τα
εκτός σειράς υπάρχει παρανομία, είτε της διεύθυνσης είτε της αντιπροσωπίας, είτε του ίδιου του ιδιοκτήτη: ειδικά με
τα 'χάρτινα' νούμερα ο τελευταίος είναι εκτεθειμένος επειδή απαγορεύεται να κυκλοφορεί όχημα χωρίς επίσημες
πινακίδες κυκλοφορίας. -
AZZ 1495 σε fabia
-
NOT-713(x) σε λευκό Τ-MAX στο τρίιιιιγωνο... όχι αυτό του Πανοράματος πάντως γιατί αυτά τα τρώμε!!!
@thaliarque: Τα γνωρίζω όλα αυτά,οτί γίνονται,γίνονται!!!Το θέμα είναι ότι ο συνάδελφος δεν τους ζήτησε συγκεκριμένο νούμερο,τους είπε μόνο 'κανά ευκολάκι αν γίνεται'και του δωσαν αυτό,εξάλου με την χάρτινη+αρ.πλαισίου το ΄χε ασφαλίσει κι όλας και ματαίως η ασφαλίστικη περίμενε άδεια κυκλοφόρίας!!!Κατά δεύτερον παρουσιάστηκε πρόβλημα ότι δεν μπορούσε να βάλει το όχημα στο πάρκινγκ της υπηρεσίας λόγω μη πινακίδωσης και αδ.κυκλοφορίας που χρειάζεται η είσοδος για όλα τα μη κρατικά οχήματα! Είδε αποείδε ξαναπήγε στην OPEL και του δώσαν τελικά αυτές που μόνο τυχαίες πάλι δεν είναι!
-
Προσεξα οτι δεν εχετε προσφατη ενημερωση στις μοτοσυκλετες για Κορινθια!! Ας αναφερω λοιπον ενα ΡΒΖ 5 που πετυχα την προηγουμενη βδομαδα...
-
ΙΖΧ 9783 σε MB O814D Vario τουριστικό τουλάχιστον απ' τις 8/7
-
ΝΙΤ 1219 σε VW Passat στο Φοίνικα. (Δυστυχώς δεν παρακολουθώ όλα τα Posts και δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχει παρατηρηθεί νεότερη ταξινόμηση - sorry προκαταβολικά εάν συμβαίνει αυτό).
-
Σήμερα το πρωί στην Κυλλήνη HAM-5671 caddy, λίγο αργότερα ΙΜΥ-4647 Mercedes A150 και πριν λίγο ΗΑΟ 998.
-
H καλή μέρα από το ... μεσημέρι φαίνεται
Με την σειρά που παρατηρήθηκαν,όλα στο κέντρο της πόλης (και με 3 πρωτιές):
ΝΝΒ-123(χ) (το πρώτο μου ΝΝΒ)σε ένα φρέσκο-φρέσκο μαυριδερό YAMAHA CRYPTON-X παπί , η επόμενη πρωτιά ειναι ακόμη πιο καλή!!!
ΙΟΙ-1262 σε λευκό SMART 4-2 +
NΙT-1410 ολόιδιο με το άνωθεν
Τέλος μετά 2μήνες που είδαν οι Ρόδιοι τα πρώτα τους ΡΟΧ,είδα κι εγώ σήμερα!!!Λίγο παλιό για σας το ΡΟΧ-1096 σε μη νοικιάρικο(νομίζω),αλλά αυτό αριβάρισε κατά δω!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011