-
Μόλις πέτυχα το ΡΟΧ - 1025 σε ένα Α1.
Μήπως και το ενοικιαζόμενο ήταν απο ξενακη DrHouse? -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΕΕΡ-2086 σε λευκό OPEL CORSA νέο,στην παραδίπλα γειτονιά!!! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μήπως και το ενοικιαζόμενο ήταν απο ξενακη DrHouse?
Μικρό ήταν, ωστόσο από μπροστά που το είδα δεν μου έμοιαζε για Toyota. Δεν πρόλαβα να κοιτάξω παραπάνω γιατί είχε κίνηση.
-
Χθές είδα ΗΚΥ 4200 αλλά δεν μπορούσα να μπώ λόγω δουλειάς και ξέχασα τί ήταν.
-
KNP 9453 Audi A1
-
Ειμαι στη Θεσσαλονικη και θα δωσω μια παρατηρηση που θα συζητηθει
ΝΙΤ 3333 χαρτινο σε νεο Meriva
Καραεκτος σειρας
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειμαι στη Θεσσαλονικη και θα δωσω μια παρατηρηση που θα συζητηθειΝΙΤ 3333 χαρτινο σε νεο Meriva
Καραεκτος σειρας
Έχει συζητηθεί κι όλας,ίσως έχεις μείνει λίγο πίσω ή δεν είσαι τόσο παρατηρητικός...(χώρις να θέλω να σε προσβάλω)
1)Page 57 (13/4) θα δεις το ανάλογο post (όχι δικό μου),εγώ το είχα δει το Μάρτιο και πίστεψα ότι δεν είδα καλά κι έτσι δεν το ανέφερα,στις 14/4 μετα το post του συναδέλφου το ξαναείδα ... αλλά δεν το σχολίασα καν!!!
2)Από το αρχικό post θα έβλεπες ....
2. Θεσσαλονίκη:
(13/04/11)Το ενδοιαφέρον θα ήτανε αν το έβλεπες πινακιδωμένο
-
Κοιταξα φευγαλεα στην πρωτη σελιδα και δεν το πηρα ειδηση
Δεν ηταν πινακιδωμενο!Αααα εχω και μια πινακιδα μοτοσυκλετας.. ΝΟΟ 960. Καλο ειναι?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κοιταξα φευγαλεα στην πρωτη σελιδα και δεν το πηρα ειδηση
Δεν ηταν πινακιδωμενο!Αααα εχω και μια πινακιδα μοτοσυκλετας.. ΝΟΟ 960. Καλο ειναι?
Κερδίζεις αν δεις το πρώτο ΝΟΤ...
Είδα ένα ... χωρίς να δω τους αριθμούς ... εκεί θα σε παραδεχτώ -
ΤΥΕ 956 ...γυρίζοντας από μία συνάντηση όπου κάποιος επιφορτίστηκε να δει και να μας αναφέρει το πρώτο
ΤΥΖ. -
ΡΥΖ-902 σε deliverάδικο
Επίσης, ΡΟΤ-9942 Toyota νοικάρικο και αυτό...
-
ΗΒΝ 693 και ΙΜΡ 6333 επαγγελματικό
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
HAN-3600 σε BMW 3 Sedan που μέχρι πρότεινος φορούσε ΡΟΝ-9400 ή 9600. Αλλαγή επομένως...
Συνηθισμένο φαινόμενο, γνώρισα αρκετούς στρατιωτικούς που έλεγαν ότι θα αλλαζαν πινακίδες μόλις έφευγαν απο Ρόδο ενώ και πολλά νοικάρικα που μεταπωλούνται εκτός Ρόδου αλλάζουν νούμερα...
Ευχαριστούμε και για τις ευχές και ανταποδίδουμεΤο 2ο να το καταλάβω (για να μην αγοράσει κανείς το αμάξι που 'έσκιζε' στις διακοπές του ), αλλά το 1ο δεν είναι ηλίθιο;
Μου θυμίζει κάτι 'πρωτευουσιάνους' κατοίκους Αθηνών ή Θεσσαλονίκης (περιέργως συνηθέστερα οι 2οι) που δεν μπορούν να έχουν πινακίδες επαρχίας και θέλουν να αλλάξουν με πινακίδες της μεγαλούπολης (παράδειγμα τα ΚΟΗ ή τα ΒΟΡ)... Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα από τα δυσεύρετα ΚΗΑΕπίσης, ΡΟΤ-9942 Toyota νοικάρικο και αυτό...
Μάλλον επιβεβαιώνεσαι, για να δούμε!
edit
Επί της ευκαιρίας ας ανεβάσω και αυτό ξανά, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι:Σχετικό με αυτό απορία: Αν κάποιος είναι κάτοικος Ηλείας (και δεν έχει κατοικία ή οποιαδήποτε βάση στην Αχαία ή στην Αθήνα) ωστόσο αγοράσει αυτοκίνητο από αυτές τις πόλεις, δεν είναι υποχρεωμένος να φέρει πινακίδες από τον Πύργο; Δεν πρέπει να έχει πινακίδες της μόνιμης κατοικίας του?
-
ΜΖΒ 999 σε Peugeot σκουτεράκι.
-
News, news απο τη Βορειο Ελλαδα!
ΟΡΖ 4085 σε Focus II
KOM 5739 σε Panda (επαναταξινομημενο νομιζω)Και ενα ΙΟΗ 518* σε Leon..
-
ΒΙΜ 8579 σε Navara
-
edit
Επί της ευκαιρίας ας ανεβάσω και αυτό ξανά, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι:
www2000 στις 10 Απρ. 2011 έγραψε:
Σχετικό με αυτό απορία: Αν κάποιος είναι κάτοικος Ηλείας (και δεν έχει κατοικία ή οποιαδήποτε βάση στην Αχαία ή στην Αθήνα) ωστόσο αγοράσει αυτοκίνητο από αυτές τις πόλεις, δεν είναι υποχρεωμένος να φέρει πινακίδες από τον Πύργο; Δεν πρέπει να έχει πινακίδες της μόνιμης κατοικίας του?Οι πινακίδες βγαινουν ανλαογα με την δνση συγκοινωνιων στην οποια ταξινομηθηκε το οχημα...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΤΥΕ 956 ...γυρίζοντας από μία συνάντηση όπου κάποιος επιφορτίστηκε να δει και να μας αναφέρει το πρώτο
ΤΥΖ.Προς στιγμην μου εφυγε ενα βαρος, αλλα μετα διαβασα οτι πρεπει να παρατηρησω το πρωτο ΤΥΖ και αγχωθηκα.
-
Πρωί-πρωί και ΧΑΙ 8983 σε Mito , λογικά αν όχι ήδη μέσα στην εβδομάδα θα δω κάτι σε 90**
Edit : ΧΑΙ 8996 σε Corsa προ ολίγου και αν κρίνω από την λασποβροχή* πάνω του είναι σίγουρα ταξινόμηση της προηγούμενης εβδομάδας
- Το Σάββατο έπλενα κανένα 2,5 ωρο το αμάξι και όταν ήταν ώρα για να κάνω τα τζάμια ξεκίνησε να βρέχει
-
ΚΟΜ 5800 σε c70 μτχ
Υποψιαζομαι οτι μεχρι τον Ιουλιο θα δω και 6000 -
ΗΑΟ 870 και ΤΡΗ 2811.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011