-
Ο χρήστης sokkos έγραψε:
Αγαπητε φίλε το λεωφορειο που είδες ειναι τουριστικό και ανήκει σε τουριστικό γραφείο της Σκύδρας στην περιοχή της Πέλλας αυτό όπως και αλλα δύο με πινακίδες ΕΕΡ... 2/2011κυκλοφορία. Το λεωφορείο είναι μαρκας VDL BOVA MAGIQ και είναι αυτό και τα άλλα δύο τα καλύτερα και τα πιο καινουργια στο Νομό Πέλλας και όχι μόνο φαντάζομαι...Tι να εννοεί ο ποιητής?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Αγαπητε φίλε το λεωφορειο που είδες ειναι τουριστικό και ανήκει σε τουριστικό γραφείο της Σκύδρας στην περιοχή της Πέλλας αυτό όπως και αλλα δύο με πινακίδες ΕΕΡ... 2/2011κυκλοφορία. Το λεωφορείο είναι μαρκας VDL BOVA MAGIQ και είναι αυτό και τα άλλα δύο τα καλύτερα και τα πιο καινουργια στο Νομό Πέλλας και όχι μόνο φαντάζομαι...
Tι να εννοεί ο ποιητής?
Αναφέρεται στην απο 10/3 δημοσίευση μου,μάλλον σαν καινούργιος δεν θα ήξερε πως να το παραθέσει!!!
Ιδού μέρος της τότε δημοσίευσης:Σημερινές παρατηρήσεις:
ΚΝΡ 9184 σε κόκκινο DAIHATSU TERIOS στην είσοδο της πόλης και
ΕΕΡ 3862 σε λευκό BOVA.Δεν πρόσεξα αν ήταν ΚΤΕΛ ή τουριστικό αν και δεν έφερε ιδιέταιρα χαρακτηρηστικά ίσως να ήταν ΚΤΕΛ,στον παράδρομο Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Κατερίνης ύψος βιολογικού.Ερώτηση προς τον νέο φίλο της παρέας μας,εφόσον γνωρίζει καλά το τουρ.γραφείο του ως άνω λεωφωρείου,γιατί επέλεξαν να μην έχει κάποια 'στάμπα' της εταιρίας του ώστε να ξεχωρίζει από τα ΚΤΕΛ?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XAI-9903 hiluxΧανιά ή Αθήνα το πέτυχες ???
Το καλύτερο που έχω δει είναι 9856 , γκαντέμηςΆρα λογικά μέσα στο πρώτο 10ήμερο Αυγούστου πρέπει να ετοιμάζομαι για την αναζήτηση του πρώτου ΧΑΟ
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
XAI-9903 hilux
Χανιά ή Αθήνα το πέτυχες ???
Το καλύτερο που έχω δει είναι 9856 , γκαντέμηςΆρα λογικά μέσα στο πρώτο 10ήμερο Αυγούστου πρέπει να ετοιμάζομαι για την αναζήτηση του πρώτου ΧΑΟ
Mαλλον Χαλκιδα.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Αγαπητε φίλε το λεωφορειο που είδες ειναι τουριστικό και ανήκει σε τουριστικό γραφείο της Σκύδρας στην περιοχή της Πέλλας αυτό όπως και αλλα δύο με πινακίδες ΕΕΡ... 2/2011κυκλοφορία. Το λεωφορείο είναι μαρκας VDL BOVA MAGIQ και είναι αυτό και τα άλλα δύο τα καλύτερα και τα πιο καινουργια στο Νομό Πέλλας και όχι μόνο φαντάζομαι...
Tι να εννοεί ο ποιητής?
Αναφέρεται στην απο 10/3 δημοσίευση μου,μάλλον σαν καινούργιος δεν θα ήξερε πως να το παραθέσει!!!
Ιδού μέρος της τότε δημοσίευσης:Σημερινές παρατηρήσεις:
ΚΝΡ 9184 σε κόκκινο DAIHATSU TERIOS στην είσοδο της πόλης και
ΕΕΡ 3862 σε λευκό BOVA.Δεν πρόσεξα αν ήταν ΚΤΕΛ ή τουριστικό αν και δεν έφερε ιδιέταιρα χαρακτηρηστικά ίσως να ήταν ΚΤΕΛ,στον παράδρομο Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Κατερίνης ύψος βιολογικού.Ερώτηση προς τον νέο φίλο της παρέας μας,εφόσον γνωρίζει καλά το τουρ.γραφείο του ως άνω λεωφωρείου,γιατί επέλεξαν να μην έχει κάποια 'στάμπα' της εταιρίας του ώστε να ξεχωρίζει από τα ΚΤΕΛ?
Thnk you
-
ΗΚΥ 5655
Επίσης, να πω ότι έχω δει ΡΑΙ 8631 μερικούς μήνες τώρα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
XAI-9903 hilux
Mαλλον Χαλκιδα.
Μην τρελαινεσαι..
Στενη Ευβοιας.. -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
HAN-3777 Yaris μεταχειρισμένο από χθες.
Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει σε προηγούμενα ποστ για ανακατανομές δικύκλων. Να αναφέρω πως, το ΖΑΝ δόθηκε στην Ηλεία από το 201 ως το 999.Ενδιαφέρουσα πληροφορία... έχει αναφερθεί από το 500 ότι δόθηκε το 2005, άρα βάζουμε και το 201 και μετά οπότε
Αρχικά πρέπει να δόθηκε από 501 αλλά χρειάστηκαν κι άλλα τεμάχια στη συνέχεια...
HAN-3777 Yaris μεταχειρισμένο από χθες.
Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει σε προηγούμενα ποστ για ανακατανομές δικύκλων. Να αναφέρω πως, το ΖΑΝ δόθηκε στην Ηλεία από το 201 ως το 999.Ανάσταση!!! Μπράβο! Πέντε χρόνια το έψαχνα και μου έβγαινε από 501...
Εάν μάθαινες και πως κατανεμήθηκε στις δύο διευθύνσεις
Παρεμπιπτόντως το ΗΕΑ δεν εμφανίστηκε ακόμη ?Θα προσπαθήσω να δω πως κατανεμήθηκαν .
Το ΗΕΑ τοποθετημένο το είδα σήμερα, ΗΕΑ 10, ΗΕΑ 20 και ΗΕΑ 21 τη στιγμή της παράδοσης. -
Το** ΗΕΑ** 15 πάντως κυκλοφορεί στα πέριξ της πλατείας Κύπρου 2 μέρες τώρα.
Επίσης να σημειώσω ότι αρχικά δεν ήταν να πάρει ΖΑΝ τότε η Ηλεία,από άλλο νησί θα έπαιρνε,δεν ξέρω γιατί άλλαξε τελικά.Επίσης κυκλοφορούν και μερικά σκόρπια από το 150 εως το 190. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Το** ΗΕΑ** 15 πάντως κυκλοφορεί στα πέριξ της πλατείας Κύπρου 2 μέρες τώρα.
Επίσης να σημειώσω ότι αρχικά δεν ήταν να πάρει ΖΑΝ τότε η Ηλεία,από άλλο νησί θα έπαιρνε,δεν ξέρω γιατί άλλαξε τελικά.Επίσης κυκλοφορούν και μερικά σκόρπια από το 150 εως το 190.Δεν ξέρω για ποιό πράγμα μιλάς
-
ΚΝΡ 9899 νέο Ford Focus
ΡΡΒ 3849 Opel Corsa
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XAI-9903 hilux
Mαλλον Χαλκιδα.
Μην τρελαινεσαι..
Στενη Ευβοιας..Ω ρε φιλε τι ειπες τωρα! Δροσιστηκα μονο στο ακουσμα
-
ΡΟΧ-1860
-
ΧΑΙ 9902 Corsa
ΒΟΙ 9258 Fabia
-
ΡΟΧ 1868 Yaris λευκό
ΡΥΗ 363 -
Κλήρωσε στο 8 σήμερα,πιάσαμε αμορτί!!!
ΚΙΖ-9818 σε μαύρο μτχ. CITROEN XSARA S/W στην Σταυρούπολη +
ΝΟΤ-768(χ) YAMAHA CRYPTON κόκκινο/μαύρο delivery boy στο τρίγωνο ... των Βερμούδων!!! -
HAN-3789 μεταχειρισμένο αγροτικό.
-
Πέντε λεπτά πριν μπω στο λεωφορείο* για αεροδρόμιο και... 30-LZ-97. Για λίγες μέρες δεν πρόλαβα τα πρώτα ΜΒ (δε λέω
MA αφού αυτά ίσως έχουν δεσμευτεί για τη Μαδέιρα...). Ευχαριστώ για τις ευχές τον DrHouse, μου άρεσε πολύ
η Λισαβόνα!Δέκα λεπτά αφού μπήκα στο λεωφορείο από το άλλο αεροδρόμιο και στα διόδια της Αττικής οδού ΝΗΧ-2734 χάρτινο
σε νέο Κόρσα επιβατικό. Αλήθεια, κανείς δεν είχε αναρωτηθεί ως τώρα για το άλμα στα επαγγελματικά/μεταχειρισμένα
της Θέρμης από τα ΝΗΧ-26 στα ΝΗΧ-28 και το γεγονός πως τόσον καιρό δεν αναφέρθηκε ούτε ένα ΝΗΧ-27**;...- Volvo B10L CNG, δηλαδή φυσικού αερίου, σε τοπική καρότσα CAMO. Παράξενος ήχος, θύμιζε τα B7 Αθήνας και
Θεσσαλονίκης, καμία σχέση με τον υπέροχο κινητήρα στα διάφορα Β10, Β58, Β59, SBAV κλπ...
- Volvo B10L CNG, δηλαδή φυσικού αερίου, σε τοπική καρότσα CAMO. Παράξενος ήχος, θύμιζε τα B7 Αθήνας και
-
IMY 5101 se IQ
IKT 4948 se 207
AZZ 2002 se Corsa -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αλήθεια, κανείς δεν είχε αναρωτηθεί ως τώρα για το άλμα στα επαγγελματικά/μεταχειρισμένα
της Θέρμης από τα ΝΗΧ-26 στα ΝΗΧ-28 και το γεγονός πως τόσον καιρό δεν αναφέρθηκε ούτε ένα ΝΗΧ-27**;...Καλωσόρισες και καλή συνέχεια σε άλλα μέρη... Μια οι χαρτοπινακίδες, μια οι κατανομές σε επιβατικά-επαγγελματικά ανά πενηντάδες ή εκατοντάδες, βάλε και ... την ζέστη που να το πάρουμε είδηση
Σημερινές παρατηρήσεις. Το μενού σήμερα έχει μόνο δίκυκλα.
ΗΒΤ 349
ΟΜΒ 302
ΒΧΖ 135
ΟΙΟ 515
ΒΝΗ 457
MZE 234
MII 601...αυτό άλλος θα έπρεπε να το αναφέρει
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011