-
Ο χρήστης M-1717 έγραψε:
Καλησπέρα!
Κανένα ΙΟΖ- έχετε δει τις τελευταίες μέρες; Tη Δευτέρα θα παραλάβω τις δικές μου κι έχω περιέργεια...Πάντως το τελευταίο ΙΟΖ- που είδα προχθές στον δρόμο ήταν ένα καινούριο άσπρο ΒΜW Χ1 με ΙΟΖ-600* αλλά απ' ό,τι μου είπατε έχει φτάσει στο 9000+
Για να δούμε τί θα παραλάβουμε...Το ΙΟΖ 600. δόθηκε τον Οκτώβριο. Υπολόγισε ότι θα πάρεις το πολύ μέχρι το 95 κάτι
-
Σ' ευχαριστώ.
Φυσικά θα ενημερώσω για το νούμερο μόλις τις παραλάβω...
-
ΚΟΜ 5487 σε Megane!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, **αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) **και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!
Ενδιαφερον...
Εν κινησει ηταν? Που περιπου το ειδες και τι ωρα, θυμασαι?
Περίπου στις 15:30 μπρόστα στον Αϊ-Γιώργη στο καφε Κεντρικόν (Π.Τσαλδάρη), ήμουν πάνω στο 25 και δεν μπόρεσα να δω 'Εκπαιδευτήρια'...στενός δρόμος πέρασε ίσα-ίσα!!!
Thnx
-
Καλησπέρα!
ΑΤΗ 7970, ΒΝΖ 735
-
Ο χρήστης M-1717 έγραψε:
Καλησπέρα!
Κανένα ΙΟΖ- έχετε δει τις τελευταίες μέρες; Tη Δευτέρα θα παραλάβω τις δικές μου κι έχω περιέργεια...Πάντως το τελευταίο ΙΟΖ- που είδα προχθές στον δρόμο ήταν ένα καινούριο άσπρο ΒΜW Χ1 με ΙΟΖ-600* αλλά απ' ό,τι μου είπατε έχει φτάσει στο 9000+
Για να δούμε τί θα παραλάβουμε...ΙΟΖ-889* παρελαβα 4 Ιαν...
-
Μικροαποδράσεων συνέχεια ... με μόνο 2 παρατηρήσεις σε 150 χλμ.
Θεσ/νικη - Gevgelija, και στο ύψος του Πολυκάστρου ΚΙΖ 9066 σε φορτηγάκι FORD TRANSIT με καρότσα λευκό, και στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο (ανάμεσα στα 2 τελωνεία ΚΙΖ 9102 σε AUDI combi turbodiesel μωβ (μεταχειρισμένο).
Άσχετο αλλά το μηχανολογικό του Γεύγελη άρχισε να δίνει VE-02* VK, πεσμένοι είναι κι αυτοί!!!! Φτώχια κι εκεί... -
Και ένα ΗΑΟ 782 απόψε. Επίσης, ξέχασα να γράψω πως σήμερα είδα έτοιμο να παραδοθεί και ένα ΗΑΜ-5389.
-
YNΡ 6687 και ΥΝΡ 6784 σήμερα αυτά (αν και το πρώτο σίγουρα δεν παραδόθηκε σήμερα)
-
Έχω μια απορία σχετικά με την Θεσσαλονίκη.
Πρίν 14 χρόνια που ήμουν για σπουδές, ακόμη χάρτινα έδιναν. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά συμφοιτητή μου που είχε αγοράσει αυτοκίνητο (ΝΕΚ ήταν ο συνδυασμός) και είχε τις χάρτινες κανένα 3μηνο ενώ αργότερα αν θυμάμαι καλά η αναμονή έφτανε και τους 6 μήνες. Μία εξήγηση που είχα πάρει απο κάποιον ντοπιο ήταν ότι υπήρχε κύκλωμα και ότι με το ανάλογο πουρμπουάρ έπαιρνες τις πινακίδες μέσα σε 2 μέρες.
Γνωρίζεις κανείς τι γίνεται? Γιατί αν έχω καταλάβει καλά, είναι μόνιμο το θέμα με τις χάρτινες κι όχι περιστασιακό λόγω έλλειψης πινακιδών...
-
MHO-8065 σε καταμαυρο octavia TDI μεσα στα σκοτεινα στενα των Χανιων με 2 πιτσιρικια στο πισω καθισμα και τον ανατριχιαστικο ηχο του πετρελαιοκινητου... Νομιζα οτι την οδηγουσε ο κομης δρακουλας εχοντας απαγαγει τα παιδακια.. μπρρρρρρρρρρρρρρρρ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλησπέρα!
Για να δούμε τί θα παραλάβουμε...ΙΟΖ-889* παρελαβα 4 Ιαν...
...κι εκεί που δεν το περίμενα, η χρήσιμη πληροφορία ήρθε ουρανοκατέβατη!
Σ' ευχαριστώ VolvoZeus και καλορίζικο!To τελευταίο ΙΟΖ που αναφέρθηκε στο τόπικ ήταν το 9027 στις 7/1,
αν κρίνουμε από αυτό, προχωρά γρήγορα η αρίθμησή του... -
ΚΒΡ-8645 σε ολοκαίνουργιο VW Polo
ΚΒΡ-8656 σε επίσης ολοκαίνουργιο Fiat Bravo. -
Καλημέρα!
ΙΟΤ 8618 σε Juke
ΤΚΡ 7024 σε giulietta αν θυμάμαι καλά
ΤΚΚ 582 -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Έχω μια απορία σχετικά με την Θεσσαλονίκη.Πρίν 14 χρόνια που ήμουν για σπουδές, ακόμη χάρτινα έδιναν. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά συμφοιτητή μου που είχε αγοράσει αυτοκίνητο (ΝΕΚ ήταν ο συνδυασμός) και είχε τις χάρτινες κανένα 3μηνο ενώ αργότερα αν θυμάμαι καλά η αναμονή έφτανε και τους 6 μήνες. Μία εξήγηση που είχα πάρει απο κάποιον ντοπιο ήταν ότι υπήρχε κύκλωμα και ότι με το ανάλογο πουρμπουάρ έπαιρνες τις πινακίδες μέσα σε 2 μέρες.
Γνωρίζεις κανείς τι γίνεται? Γιατί αν έχω καταλάβει καλά, είναι μόνιμο το θέμα με τις χάρτινες κι όχι περιστασιακό λόγω έλλειψης πινακιδών...
Λένε ότι δεν τους επαρκεί το προσωπικό (αλλά ποιός τους πιστεύει), η αναμονή στις χάρτινες είναι γύρω στο μήνα στον Δυτικό τομέα , στις 10-15 μέρες στον ανατολικό, δεν γνωρίζω αν με το ανάλογο δωράκι τις παίρνεις πιο γρήγορα. Αυτό με το δωράκι ξέρω ότι ισχύει στα διπλώματα όπου η αναμονή είναι 6 μήνες στον δυτικό τομέα και 2-2,5 στον ανατολικό!!!!
-
Από χτες ΥΝΡ 7002 και 7029
-
ΙΜΤ 4144 κάποιο toyota
ΖΧΜ 8179 σε smart
ΕΡΤ 4623
ΒΟΙ 8114 Α3
ΙΟΖ 9895 αν θυμάμαι καλά iq -
Για πόσο χρονικό διαστημα είχαν δωθει πινακίδες Κομοτηνης στη Θεσ/νικη και αν γνωρλιζετε απο ποιον μεχρι ποιον αριθμό?
-
HKY 3269 ένα κόκκινο μικρό αμάξι κάτι σε Fiesta, Mazda 2 κλπ κλπ
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Για να καταλαβω εδω βαζουμε πινακιδες που βλεπουμε σε καινουργια αυτοκινητα..?
Αν ναι ΕΕΡ-1777 σε ασπρο Nissan Juke
Βλέπουμε και το αρχικό post να δούμε που βρισκόμαστε .... δεν πετούμε μια πινακίδα κι όποιον πάρει ο .... χάρος ...
- Έδεσσα: ΕΕΡ-3749 (19/01/11) τρέχων κλάδος ΕΕΡ-3001/4999, ΚΧΧ-4346 (25/11/10)
Γιαννιτσά ΕΕΡ-1820 (11/01/11) τρέχων κλάδος ΕΕΡ-1000/3000, ΚΧΧ-4284 (26/11/10)
απόθεμα συνδυασμών: ΕΕΡ μέχρι 7999
Δυτ.Θεσ/νικη δεν υφίστατε κλαδος μεταξύ ΝΙΡ 4801-4900 όλα δώθηκαν σε νέα οχήματα, αποδείχθει εις τριπλούν!!!
Νομίζω δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι σε κάποιον που είναι νέος στις πινακίδες και δεν ξέρει και πολλά. Μιλάμε λίγο καλύτερα όταν δεν ξέρει κάτι ο άνθρωπος. Εν τούτοις πάντως να 'σαι καλά για τις πινακίδες και τις ταξινομήσεις.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν φάνηκα αυστηρός ή χλευαστικός δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γω τώρα που με 'διαβάζω' δεν μου αρέσω Περισσότερο συμβουλευτικός ήθελα να είμαι αλλά ... βγήκε ετσι!!! (Εμ δεν έχει και κανά σύμβολο της προκοπής για συμβουλές)
- Έδεσσα: ΕΕΡ-3749 (19/01/11) τρέχων κλάδος ΕΕΡ-3001/4999, ΚΧΧ-4346 (25/11/10)
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011