-
IMY-6005, IOX-7302, KZX-2740.
@DrHouse: έτσι όπως πάνε οι πωλήσεις μόνο στον ύπνο μας θα βλέπουμε νέους συνδυασμούς: βάλτε κάτω τους ρυθμούς
και υπολογίστε τι (ΔΕ) θα δούμε το 2012...Καλά αυτό στην Κρήτη δεν έχει ξαναγίνει: και οι 4 νομοί δίνουν κάτι ανάμεσα σε 57** και 59**!
-
Επιστροφή απο Δυτ.Μακεδονία με πολλές-πολλές παρατηρήσεις ... κι όχι μόνο.
Κάτα 3/4 κάλυψα ότι είχα υποσχεθεί,μου ξέφυγε η Πτολεμαϊδα αλλά με κάλυψαν τα Πιερικιώτικα κι ένα νησί!!!
Ας τα πάρω με την σειρά.Παρατηρήσεις 27/7:
ΚΖΧ-2751 σε ασημί TOYOTA AVENSIS διερχόμενο από Νεάπολη Κοζάνης,
ΚΝΡ-9958 σε λευκό CITROEN C2 διερχόμενο από Νεάπολη Κοζάνης (τις επόμενες μέρες περιμένουμε τα πρώτα ΚΝΤ,ίσως σταθώ τυχερός,αν έχουν ήδη δωθεί ΚΝΤ και δω το Σάββατο πηγαίνοντας για Λάρισα!!!)
ΚΤΖ-1070 σε κόκκινη M/B C180 COMPACT διερχόμενο από Νεάπολη Κοζάνης, το καλύτερο που είδα.
Απόγευμα 27/7 επίσκεψη στην Καστοριά και μοναδική παρατήρηση:
ΚΤΖ-999 σε μπλε σκούρο BEVERLY 150 (δεν είδα ΚΤΗ,ίσως δώθηκαν ελάχιστα )
Επιστροφή και πάλι παρατήρηση στην Νέαπολη Κοζάνης (τυχερή κωμόπολη):
ΚΖΧ-2781 σε λευκό SEAT TERRA ή INCA μτχ. (διερχόμενο,όπως κι εγώ άλλωστε)
28/7 και επίσκεψη στα Γρεβενά με:
ΜΗΟ-5468 σε μπεζ OPEL ASTRA
ΡΝΚ-340 σε παλία μτχ.μεγάλη μαύρη SUZUKI +
PNE-3257 σε TOYOTA YARIS τουμπαρισμένο επάνω σε Φ.Ι.Χ. Οδ.Βοήθειας (μη επισκευάσιμο) στην νότια έξοδο της πόλεως,ίσως μερικών ημερών (10 το πολύ) όχημα!!!
Επίσκεψη σε φίλο στην Νομαρχία Γρεβενών όπου συστεγάζεται και η Δ/νση Μεταφορών και δεν γινόταν να μην τους επισκευτώ!!!
Τελευταίες ταξινομήσεις:
ΡΝΕ-3260 (27/7)
ΡΝΚ-349 (27/7)
ΜΗΟ-5469 (18/7)
Εγνατία Οδό και από Γρεβενά προς Κοζάνη λίγο πριν την πόλη προσπερνάω το:
ΧΙΕ-9268 RENAULT RAPID(ή κάτι που του έμοιαζε)
Επιστροφή και είπα να μπω και μες την Κοζάνη:
ΕΕΕ-3528 σε σκούρο μπλε OPEL ZAFIRA 1,9TD... στην νότια είσοδο της πόλης από Βατερό ... και μη Κοζανίτικο!!!
ΚΖΧ-2791 σε μπλε VW PASSAT μτχ. στο κέντρο της πόλης
ΚΖΖ-212 σε λευκή/κόκκινη (μάλλον YAMAHA)σίγουρα DR,εντούρο στην έξοδο της πόλης προς Δρέπανο
Επιστροφή στην πόλη μου και να σου η μέρα πάει να κλείσει όμορφα(όπως ξεκίνησε) με:
ΝΗΧ-2759(χ) σε λευκό CITROEN C4 ε που αλλού ... στο τρίγωνο
Ελπίζω να μουν χορταστικός!!! -
ιοχ 8621
μιτ 6130 clio
κηα 6331 mercedes φορτηγακι
ευβ 4066 αγροτικο
ραζ 186* vw golf
και το κουλο που θελει εξηγηση:
ιμν 108* ??? -
ΡΟΧ-1906 σε μικράκι μπλέ (αυτό πρόλαβα να δώ) κ ΡΟΧ-1908 σε Smart λευκό
@ΕΕΕ333
Πώ πώ, αυτό ήταν εξόρμηση Πες μου ότι ήσουν κι οδηγός κι όλας -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΡΟΧ-1908 σε Smart λευκόΑυτό είναι το αργότερο της Τρίτης (τότε το είδα ).
Επίσης ΡΟΧ 1909 σε λευκό polo.
Όσον αφορά τα ΕΕΕ και εμένα μου έκανε εντύπωση που έβλεπα μόνο τα ζυγά (τελευταίες μέρες 3822, 3824, 3826), τόσο που νόμιζα ότι είχαν προχωρήσει μόνο τα ζυγά. Αλλά το 3827 αποδεικνύει ότι μάλλον τυχαίο ήταν το γεγονός ότι έβλεπα μόνο τα ζυγά.Καλά αυτό στην Κρήτη δεν έχει ξαναγίνει: και οι 4 νομοί δίνουν κάτι ανάμεσα σε 57** και 59**!
Εγώ παρατήρησα ότι ο Megane98hp ανέφερε νούμερα ανάμεσα στο 5750 και 5760
@EEE333 Ωραίος!
-
Σημερινές παρατηρήσεις:
ΝΟΤ-901 (πληροφορία από HONDA),
ΚΙΖ-9255 σε κόκκινο μτχ. αγροτικό TOYOTA,στο Αστύν.Μέγαρο +
ΕΕΕ-5040(χ) σε μολυβί OPEL AGILA στο αεροδρόμιο
...καλά ξεκινήσαμε επιστρέφοντας,πάμε γι άλλα αύριο Κατερινιώτικα και Λαρισαϊκά@DrHouse: Τα μισά οδηγώντας την μηχανή,τα μισά των μισών σταθμευμένος,άλλα τόσα μείον 1 μου τα σφύριξαν(Γρεβενά) και ότι έμεινε πεζός!!!
@www2000: Σ' εσενά που αρέσουν τα στατιστικά μήπως Ρόδος + Δυτ.Θεσ/νίκη έχουν αντίστοιχα ΡΟΧ + ΝΙΤ 1909 ???
Ή μήπως Πολύκαστρο και Χίος είναι στο +,-13 αλλά στην ίδια κατοστάδα ...-92** -
ευβ 4083 i10 f/l
-
Εδω και μια βδομαδα εχω δει ΑΖΖ 2043 σε καινουργιο Σουιφτ.. Απο Αιγιο ειναι;
-
HKY 5769 Avensis
**Πολλά YPX 9482 - το μεγαλύτερο - EUROPCAR PEUGEOT 107 **
-
HKY 5769 Avensis
**Πολλά YPX 9482 - το μεγαλύτερο - EUROPCAR PEUGEOT 107 **
-
ΑΖΖ-2655 σε νέο Κόρσα.
@Focusman91: ναι Γιώργο από Αίγιο πρέπει να είναι.
@www2000: έχεις δίκιο, αλλά αμέσως μετά πρόσεξα πως και οι άλλοι δύο νομοί βρίσκονται πολύ κοντά!
Πολύ καλές οι παρατηρήσεις όλων, ο ΕΕΕ333 όμως τελευταία δίνει ρέστα, όχι μόνο με τις παρατηρήσεις του αλλά και με
τις επαφές με διευθύνσεις που αποτολμά με μεγάλη επιτυχία!@samatistas: πολύ παράξενη παρατήρηση, είσαι σίγουρος; Μόλις την είδα ήρθαν στο μυαλό μου κάποια άλματα της
διεύθυνσης δυτικής Αθήνας στο παρελθόν, λόγω μεγάλων κλάδων επαγγελματικών και κυρίως εκείνο του Γενάρη του
1995 από ΥΟΥ-7000 σε ΥΟΧ-6000. Βέβαια μου φαίνεται πολύ περίεργο να δεσμεύτηκαν ήδη όλα τα ΙΚΤ από 5001 ως 9999
για τα επαγγελματικά, αλλά και έτσι να είναι γιατί ΙΜΝ και όχι ΙΜΜ;... Το πράμα σηκώνει περαιτέρω διερεύνηση!Εξακολουθεί να πετάει η Ελευσίνα! Αν δεν έπεφτε υποχρεωτικά η κίνηση μετά το 15αύγουστο θα μπορούσε να φανεί το
ΥΤΑ και μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά τώρα μου φαίνεται κάπως δύσκολο (χωρίς να το αποκλείω) και μάλλον πάμε
για πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου. -
Τοτε Thaliarque εχω κι αλλη μια παρατηρηση Αιγιωτικη, σημερινη! ΑΖΖ 207*
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
@D1FF
Άντε, άντε, οσονούπω ΧΑΟ... Kαι ολο πλησιάζει ΧΑΙ 9979 σε Navara χθες
Λογικά μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας περιμένουμε 'εξελίξεις'@ΕΕΕ333
Απίστευτο spotting -
Επιτέλους μια παρατήρηση μετα απο πολυ καιρό!ΡΟΧ - 1910
Και αφού στάθμευσε μπροστά μου ανεβαζω και την φωτό..!
-
Λόγω ανελυμένων υποχρεώσεων ακύρωσα το ταξίδι για Λάρισα και την επίσκεψη σε φίλους εκεί... μου κόψαν το ρεπό, δηλαδή,GMT την τρέλα μου, ... και έτσι έμεινα να δουλεύω (Σάββατο σε άδεια πόλη) στο ... τρίγωνο σαν τον
Με αγάπη από το τρίγωνο (μόλις σχόλασα) ένα:
ΝΙΤ-2167 (μεταλική!!!) σε ασημί TOYOTA YARIS -
ANK 7887 mazda 3
-
ευβ 4085 αστρα
ευβ 4105 πολο τσι
και να χοντρυνει το μυστηριο
ιμν 1278
και τα 2 στη λευκαδα τα ειδα τα ιμν. Το 1ο το ειχα ωρα μπροστα μου. -
Μια βολτα αυριο απο τις αντιπροσωπιες του Περιστεριου θα δωσει τη λυση...
-
ινχ 1902
ινχ 195*
αιν 6882 νομιζω παντα -
HAN-3822 Nissan juke χθες βράδυ.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011