-
Σειρά μου να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τις κυρίες που συμμετείχαν !
Είναι γεγονός ότι μια συγκέντρωση με συμμετοχή 32 ατόμων (συμπεριλαμβανομένων υμών), απαιτεί κάποιο κόπο για την οργάνωσή της, καθώς το θέμα των εξόδων δεν τίθεται προς συζήτηση.
Όμως ήξερα ότι η χαρά που δίνει η συγκέντρωση ατόμων με διαφορετικές ηλικίες αλλά με κάποια κοινά ενδιαφέροντα, ειδικά όταν συνοδεύεται απο και ποτό, αξίζει τις όποιες θυσίες.
Προσωπικά, μου αρκεί που είδα φίλους, που δόθηκε η ευκαιρία κάποιοι που δεν είχαν ξανασυναντηθεί να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλα το κυριότερο, που φεύγοντας και οι τελευταίοι στις 02:00, ήταν όλοι χαρούμενοι και χαμογελαστοί .Βέβαια , δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά μου οι καλεσμένοι να μην φέρουν δώρα, αφού όλοι κάτι κρατούσαν στα χέρια.
Οσο για το 'πολυσυμμετοχικό' δώρο της GAGGIA, , θα βρεί το χώρο και το δρόμο του απο σήμερα το απόγευμα, οπότε .... 'τρέμε y.v'Για τις φωτό, την ευθύνη έχει αναλάβει ο Thάnos, αφού εγώ απο τα χαράματα χθές μέχρι τα ξημερώματα σήμερα, δεν είχα χρόνο όχι να φωτογραφίσω, αλλά ούτε να .. κατουρήσω
Επίσης: Έπρεπε να δείτε τι έγινε στις 16:00, όταν για 30 λεπτά έριξε δυνατή μπόρα και συνέχισε να ψιλοβρέχει μέχρι τις 18:00. Ευτυχώς οι ομπρέλλες του κήπου είναι τεράστιες και ήταν ανοιχτές, οπότε η 'μετακόμιση' όσων τραπεζοκαθισμάτων και διακοσμητικών ανθοδεσμών -κηροπηγίων κλπ ήταν στημένα απο το μεσημέρι, έγινε έγκαιρα και σύντομα. Το θέμα είναι ότι η ¨κακοκαιρία' μας καθυστέρησε στις προετοιμασίες, αφού εκείνη την ώρα ήταν: Σε 2 φούρνους σουβλάκια / σφολιατοειδή, στον πάγκο τα λαχανικά μισοκομμένα για τις σαλάτες και τα υλικά για το γέμισμα των κρουασάν και των μπριός στο τραπέζι και στη διαδικασία του γεμίσματος . Διευκρινίζω ότι απο τα φαγητά, εκτός απο την μπόμπα με τονοσαλάτα που είχε παραγγελθεί, όλα τα υπόλοιπα ήταν φτιαγμένα απο τη σύζυγο και εμένα.
ΥΓ: Τυχερός ο popolaros, που η προφητεία του περί βροχής είχε περιορισμένη 'ισχύ'. Αν η βροχή συνέχιζε και δεν σταματούσε έγκαιρα ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση όπως με τη σύζυγο την είχαμε σχεδιάσει, θα απαιτούσα απο τούς mods την παραδειγματική τιμωρία του, αλλιώς θα είχαμε ... μυνήσεις
-
Τελικά έχει δίκιο ο ... Πάγκαλος.
Μαζί τα φάγατε!Χαίρομαι που μια διαδυκτιακή κοινότητα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους να συναντηθούν και να περάσουν όμορφα.
Άντε και στην επόμενη συνάντηση. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τελικά έχει δίκιο ο ... Πάγκαλος.
Μαζί τα φάγατε! ....Δεν φταίμε εμείς κύριος, που δεν 'τα φάγατε μαζί μας ' .
Σας το είχαμε προτείνει , αλλά εσείς εκεί, 'βράχος ηθικής' -
Ευχαριστώ Δημήτρη , την επόμενη φορά.
-
Λοιπόν επειδή εγώ έκανα ταριφοβολτούλες χθες προς Βούλα και μπήκα στο σπίτι πτώμα στις 4 παρα το πρωί τα γράφω τώρα
Δημήτρη συγχαρητήρια
Εξαιρετική οργάνωση,εξαιρετικός ο χώρος,πραγματικά χίλια ευχαριστούμε
Τώρα όσον αφορά το δώρο δεν είμαστε και πολύ υπάκουοι τελικα
Πραγματικά όλο αυτό ανεβασε τον πήχη τρομερά ψηλά με την οργάνωση,την φιλοξενεία,το φαγητό σε σημείο που(περιέργως για εμένα ) με αγχώνει
Επίσης μπράβο γιατί μετά την πρώτη συνάντηση που οργάνωσες στο Βόλο (κι αυτή άριστα εκτελεσμένη) μας έδωσες την δυνατότητα να ξαναδούμε και να συζητήσουμε ανθρώπους τους οποίους εξ αρχής εγώ τουλάχιστον έχω εκτιμήσει πολύ
Σ' ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη για όλα. -
Δημήτρη ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο.
Χίλια μπράβο για την ιδέα αλλά και την υλοποίηση.
Σε τέτοιους καιρούς, το να μαζεύονται άνθρωποι που έχουν κοινά, διαφορές αλλά να συζητούν, είναι ότι καλύτερο.
Μπράβο σε όλους από καρδιάς -
Ξύπνησα πριν από λίγο.
Λοιπόν ήταν μια εξαιρετική βραδιά με καταπληκτική παρέα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δημήτρη και την οικογένειά του για την φιλοξενία.
Επίσης χίλια ευχαριστώ στον Χάρη (bibendum) που είχε την καλοσύνη να με φέρει σπίτι με το Clio.
Αναμένουμε επόμενη συνάντηση και προτείνω αυτή τη φορά την Πελοπόννησο.
-
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ κι από μένα στην οικογένεια του Δημήτρη και στον ίδιο για την υπέροχη βραδιά που μας πρόσφεραν, είμαι ακόμα άφωνος. Δημήτρη τα πάντα ήταν τέλεια, συγχαρητήρια. Επίσης χάρηκα που ξαναείδα μετά από πολύ καιρό τους παλιούς φίλους και που γνώρισα πολύ περισσότερους καινούριους. Πολύ ωραία παρέα.
-
Ζηλεύω
-
Δημήτρη πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα και την οικογένειά σου που πραγματικά μας χαρίσατε μια υπέροχη βραδιά! Όλα οργανωμένα στην εντέλεια, το φαγητό εξαιρετικό, η διάθεση και η ατμόσφαιρα επίσης.
Η παρέα όπως πάντα άριστη και πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα.
Πλέον μένει να κανονίσουμε όλοι μαζί το επόμενο event ή συνάντηση.
-
Ντοκουμεντα- φωτογραφιες ομως δεν βλεπουμε...
-
Υπομονή, έχουν σταλθεί στον Δημήτρη
-
Να πω και εγώ με την σειρά μου τα καλύτερα και τις ευχαριστίες μου στον Δημήτρη και την οικογένεια του που φέραν εις πέρας αυτή την όμορφη βραδιά, που δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο (όποιος διαφωνεί, ban.... )!!
-
Κατόπιν εξουσιοδότησης του Thάnos, τον οποίο ευχαριστώ για την προσφορά του, ιδού κάποιες φωτό απο τη χθεσινή βραδυά.
**Το design του όλου'σκηνικού' οφείλεται αποκλειστικά στη σύζυγο **Στήσιμο χώρου:
** Διακόσμηση για δημιουργία 'ατμόσφαιρας' :**
**Μέρος του μπουφέ: **
Το σκεύος διατήρησης ζεστών κρεατικών ... 'απουσιάζει', λόγω φόρτωσης την δεδομένη στιγμή με σουβλακο-κοτοπουλο-σεφταλιές , οπότε τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ελλειπή
**Στιγμιότυπο της μάχης **
-
θελω να μαθω ποσα τυροπιτακια εφαγε ο cosneo....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θελω να μαθω ποσα τυροπιτακια εφαγε ο cosneo....Εσύ πάλι εδώ????
Εχε χάρη που όλα πήγαν κατ΄ευχήν ......Που θές να ξέρω? Καταμέτρηση στις μπουκιές δεν έκανα, αλλά απ΄αυτά που δεν περίσσεψε ούτε ένα κομμάτι, ήταν τα κρουασανάκια με φιλσδέλφια-γαλοπούλα ή ζαμπόν και τα brioche με βούτυρο -σολωμό-μαρούλι, 100 τεμάχια σύνολο
Σφολιατοειδή-κρεατικά μου αφήσαν και για σήμερα ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εσύ πάλι εδώ????
Εχε χάρη που όλα πήγαν κατ΄ευχήν ........................................................................................................
Σφολιατοειδή-κρεατικά μου αφήσαν και για σήμερα !Δηλαδη ξαναρχομαστε;
-
-
Θα μου χαλασετε την σιλουετα
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εσύ πάλι εδώ????
Εχε χάρη που όλα πήγαν κατ΄ευχήν ........................................................................................................
Σφολιατοειδή-κρεατικά μου αφήσαν και για σήμερα !Δηλαδη ξαναρχομαστε;
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια