-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καφεδάκι-γλυκάκι-spa περιελάμβανε η επίσκεψη στο συνεργείο ή στο όρθιο τη βγάλατε?
Πολλά - πάρα πολλά.Ωραίος ο φίλος της φίλης μας....τηλεδιάγνωση έκανε και αυτός , αντί να το πάρει το ρημάδι και να τρέξει σε κανένα συνεργείο.
Ε καλά, μπορεί ο άνθρωπος να τρέχει όλη μέρα σε δουλειές και να μην προλαβαίνει...
... καλά ναι , όρεξη (άρα και χρόνο) για πλάκα με το Polάκι της -όπως λέει η φίλη- έχει όμως!
Για πλάκα πάντα βρίσκουμε χρόνο!
Κοίτα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάνα αχαϊρευτο, αλλά συνήθως οι άνθρωποι έχουν και δουλειές!
Γιατί δηλαδή ν' ασχοληθεί με το Πολάκι της, μπορεί να έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καφεδάκι-γλυκάκι-spa περιελάμβανε η επίσκεψη στο συνεργείο ή στο όρθιο τη βγάλατε?
Πολλά - πάρα πολλά.Ωραίος ο φίλος της φίλης μας....τηλεδιάγνωση έκανε και αυτός , αντί να το πάρει το ρημάδι και να τρέξει σε κανένα συνεργείο.
Ε καλά, μπορεί ο άνθρωπος να τρέχει όλη μέρα σε δουλειές και να μην προλαβαίνει...
... καλά ναι , όρεξη (άρα και χρόνο) για πλάκα με το Polάκι της -όπως λέει η φίλη- έχει όμως!
Κοίτα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάνα αχαϊρευτο, αλλά συνήθως οι άνθρωποι έχουν και δουλειές!
Γιατί δηλαδή ν' ασχοληθεί με το Πολάκι της, μπορεί να έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει!Να βάλει μέσα σ αυτά (στα σοβαρά) και την ασφάλεια (και την οικονομική) της φίλης του.
Αντε! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γιατί δηλαδή ν' ασχοληθεί με το Πολάκι της, μπορεί να έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει!Να βάλει μέσα σ αυτά (στα σοβαρά) και την ασφάλεια (και την οικονομική) της φίλης του.
Αντε!Υπάρχει άνθρωπος λάτρης της αυτοκίνησης που θα ασχοληθεί σοβαρά με ένα φάου-βε και ιδιαίτερα με ένα πόλο?
-
Αν η Στέλλα είναι καλό κομμάτι, εγώ ευχαρίστως μπορώ ν' ασχοληθώ...
-
Δεν υπάρχει αυτή η τιμή που σου ζήτησαν. Τσέκαρε μη σου άλλαξαν και άλλα πράγματα όμως.
και να αν δε θέλετε να σας πιάνουν κότσο ρωτήστε και σε άλλα συνεργεία για να καταλήξετε.
-
Αν η Στέλλα είναι καλό κομμάτι, εγώ ευχαρίστως μπορώ ν' ασχοληθώ...Είσαι σεξιστής
-
Μπααα, ένας κοινός μ@λ@κας είναι
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μπααα, ένας κοινός μ@λ@κας είναικαταρχήν θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις
έχει κάποια ελλατώματα όπως όλοι μας, αλλά σίγουρα δεν είναι μαλάκας. Μπορεί να μή με πηγαίνει στη δουλειά ή να μην κάνει σέρβις στο αμάξι μου όπως κάνουν τα αγόρια οι οι σύζυγοι άλλων φίλων μου, αλλά ασχολείται με άλλα πράγματα με ιδιαίτερη επιτυχία
άλλωστε είναι και επιφορτισμένος με την φροντίδα του μικρού στην παρούσα φάση, εγώ με τη δουλειά δεν προλαβαίνω...Λοιπόν, δεν μπόρεσα να βρώ την απόδειξη του συνεργείου, αλλά σίγουρα για τους πολλαπλασιαστές (μαθαίνω γρήγορα ) τόσο είχα πληρώσει
Για τα αμορτισέρ θα πρέπει να το ξανακοιτάξω, αν λέτε ότι είναι τόσο πολλά, αλλά πάντα βάζω γνήσια, ίσως αυτό παίζει ρόλο?Τουλάχιστον τώρα που θα ξαναπάω ξέρω πως πρέπει να τον αντιμετωπίσω
Μπορώ να βρώ κάπου έξω τους πολλαπλασιαστές και να τους βάλω μόνη μου (να ζητήσω δλδ απ τον άντρα μου να τους βάλει, δεν θα έχει αντίρρηση αν δεν είναι δύσκολο)?
-
Για τα αμορτισέρ θα πρέπει να το ξανακοιτάξω, αν λέτε ότι είναι τόσο πολλά, αλλά πάντα βάζω γνήσια, ίσως αυτό παίζει ρόλο?
Στο δικό μου αυτοκίνητο η τετράδα αμορτισέρ κάνει σε άφτερ 250 ευρώ και σε γνήσια 880 .
Σαφώς και παίζει ρόλο, και μάλιστα ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ. -
Αν η Στέλλα είναι καλό κομμάτι, εγώ ευχαρίστως μπορώ ν' ασχοληθώ...θα ασχοληθείς με γυναίκα που έχει παιδί?
-
Ο χρήστης stella_k έγραψε:
Μπορώ να βρώ κάπου έξω τους πολλαπλασιαστές και να τους βάλω μόνη μου (να ζητήσω δλδ απ τον άντρα μου να τους βάλει, δεν θα έχει αντίρρηση αν δεν είναι δύσκολο)?
δεν ξέρω τί σόι πολλ/στες έχει το πόλο αλλά είναι κάτι απλό συνήθως, εγώ στη θέση σου θα του ζητούσα του άντρα σου να το κοιτάξει αφού πιάνουν τα χέρια του όπως λές
-
μη ξαναπας στο συγκεκριμένο συνεργείο...ή μάλλον να πας για να τον βρίσεις
ο ένας πολλαπλασιαστής έχει 65 ευρώ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (η οποία διαρκεί κ δυο λεπτά max) ακομα κ σε εξουσιοδοτημένο να πας (τουλάχιστον στη σεατ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν η Στέλλα είναι καλό κομμάτι, εγώ ευχαρίστως μπορώ ν' ασχοληθώ...
θα ασχοληθείς με γυναίκα που έχει παιδί?
Ναι, με το παιδί....
-
Ο χρήστης stella_k έγραψε:
καταρχήν θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις
έχει κάποια ελλατώματα όπως όλοι μας, αλλά σίγουρα δεν είναι μαλάκας. Μπορεί να μή με πηγαίνει στη δουλειά ή να μην κάνει σέρβις στο αμάξι μου όπως κάνουν τα αγόρια οι οι σύζυγοι άλλων φίλων μου, αλλά ασχολείται με άλλα πράγματα με ιδιαίτερη επιτυχία
άλλωστε είναι και επιφορτισμένος με την φροντίδα του μικρού στην παρούσα φάση, εγώ με τη δουλειά δεν προλαβαίνω...Λοιπόν, δεν μπόρεσα να βρώ την απόδειξη του συνεργείου, αλλά σίγουρα για τους πολλαπλασιαστές (μαθαίνω γρήγορα ) τόσο είχα πληρώσει
Για τα αμορτισέρ θα πρέπει να το ξανακοιτάξω, αν λέτε ότι είναι τόσο πολλά, αλλά πάντα βάζω γνήσια, ίσως αυτό παίζει ρόλο?Τουλάχιστον τώρα που θα ξαναπάω ξέρω πως πρέπει να τον αντιμετωπίσω
Για τον κόπανο το HF λέω από πάνω που θέλει να σου βάλει και χέρι και όχι για το αγόρι σου , αλλά που χάθηκε μυαλό για να το βρουν οι αγοραστές POLO
-
καταρχήν θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις
Για τον κόπανο το HF λέω από πάνω που θέλει να σου βάλει και χέρι και όχι για το αγόρι σου , αλλά που χάθηκε μυαλό για να το βρουν οι αγοραστές POLO
Πάντως αν και προσφέρθηκα, δεν φάνηκε να συγκινείται....
Μήπως θα βοηθούσε να αναφέρω την κατοχή Μπέμπας;
-
κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν ξέρω τί σόι πολλ/στες έχει το πόλο αλλά είναι κάτι απλό συνήθως, εγώ στη θέση σου θα του ζητούσα του άντρα σου να το κοιτάξει αφού πιάνουν τα χέρια του όπως λές
Είδες πουθενά κεφάλα να λέει ότι πιάνουν τα χέρια του ;
Τέσπα πολύ κουβέντα τώρα για φραγκοδίφραγκα : σιγά μην πάρει όλα τα συνεργεία βόλτα να δει που θα γλυτώσει καμιά δεκάρα. Άλλωστε ένας αγοραστής POLO μια πριμιουσύνη (κατά το ρωμιοσύνη) την έχει. Δεν πειράζει λοιπόν ας του βάλουν και λίγο δάχτυλο, σε αυτούς συνήθως τους αρέσει -
έχει κάποια ελλατώματα όπως όλοι μας, αλλά σίγουρα δεν είναι μαλάκας. Μπορεί να μή με πηγαίνει στη δουλειά ή να μην κάνει σέρβις στο αμάξι μου όπως κάνουν τα αγόρια οι οι σύζυγοι άλλων φίλων μου, **αλλά ασχολείται με άλλα πράγματα με ιδιαίτερη επιτυχία **
Το λέει καθαρά ότι πιάνουν τα χέρια του και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία .
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
έχει κάποια ελλατώματα όπως όλοι μας, αλλά σίγουρα δεν είναι μαλάκας. Μπορεί να μή με πηγαίνει στη δουλειά ή να μην κάνει σέρβις στο αμάξι μου όπως κάνουν τα αγόρια οι οι σύζυγοι άλλων φίλων μου, **αλλά ασχολείται με άλλα πράγματα με ιδιαίτερη επιτυχία **
Αααα έτσι τοποθετούνται λοιπόν οι πολλαπλασιαστές, κάτι μάθαμε από το τόπικ λοιπόν κι εμείς
Ε αν είναι έτσι θα αρχίσω να βάζω κι εγώ : έτσι πιάνουν και τα δικά μου χέρια άψογα μάλιστα -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Δεν βλέπω να αναφέρει πουθενά τη χρήση των άνω άκρων...
μας βλέπω με καμιά καταγγελία!
Απορίες για το σέρβις VW POLO