-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φευγει το ΠΑΜΕ, γιατι εφυγε;
Μενει το ΠΑΜΕ, γιατι εμεινε;
Καθονται φρόνιμα; ειναι κότες
απαντανε; ειναι κνατ
πηγαινουν μακρια απο τη βουλη; τους αφηνουν στο απυροβλητο
καθονται μπροστα; τους προστατευουνΕνταξει, ο παραλογισμος και η γελοιοτητα εχουν καποια όρια, δε νομιζετε;
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πόθεν το ΠΑΜΕ έχει νομιμοποιηθεί ως εκτελεστικό όργανο και έχει το δικαίωμα να κλείνει δρόμους/προπηλακίζει κόσμο/αποκλείει χώρους και λοιπές παράνομες πράξεις και άρα πρέπει να κριθεί αν έκανε ή δεν έκανε κάτι.
Δεν καταλαβαίνεις greo ότι με την ίδια ευκολία μπορεί να βγει ένας freo από το καρατζαφυρέικο και να κάνει την αυτοκριτική της χρυσής αυγής;
Θα μου πεις δεν είναι το ίδιο. Για σένα ναι. Για αυτόν όμως όχι. Μήπως το ΠΑΜΕ είναι μέρος της εκτελεστικής εξουσίας βάσει συντάγματος; ΟΧΙ.
Άρα στα φασιστικά παπάρια του και αυτουνού, μπορούν και τα τάγματα εφόδου του Καρατζαφέρη να κάνουν ότι τους καυλώσει στο όνομα του γενικού καλού, της δικής τους 'επανάστασης'.Άρα σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση είναι ότι μιλάμε για παράνομους τραμπουκισμούς.
Σε ότι αφορά τα της βίας που προκάλεσε το ΔΝΤ.
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι οι τύποι που κατέβηκαν με τις βαριοπούλες, τις μολότωφ, τα στυλιάρια, τα καδρόνια και τα κράνη πριν 2 χρόνια ήταν φιλήσυχοι πολίτες, πήγαιναν στο Ζάππειο και τάιζαν τις πάπιες, άντε το πολύ πολύ να βρίζαν κάποιον στο δρόμο.
Από τη στιγμή που ήρθε το ΔΝΤ και η χούντα του ΤσολάκογλουΤΜ αγανάκτησαν, τρελάθηκαν και βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν στην οργή τους.Όπως έχω ξαναπεί για να πέσει το σύστημα πρέπει να το πολεμήσεις με τα ίδια όπλα που σε πολεμάει αυτό. Το σύστημα των 300 δεν μένει στην εξουσία με τη βία (τη χειρονακτική εννοώ), οπότε και δεν θα πέσει με αυτή. Και τα 500.000 κόσμου να έκανε ντου στη Βουλή θα αμόλαγαν το στρατό, θα αμόλαγαν την Eurobatsoforce και μετά θα φτιάχναν ένα σκηνικό για να τα ρίξουν σε γνωστούς-αγνώστους και όλα καλά.
Έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι πρέπει να ψοφήσει το πελατειακό μαγαζάκι που γέμισε καρκίνο τη χώρα εδώ και δεκαετίες; ΟΧΙ.
Όταν το συνειδητοποιήσει το σύστημα θα εξαφανιστεί χωρίς να ανοίξει μύτη.Εν κατακλείδι.
Ο λαός κοιμάται τον 8ο ύπνο και περιμένουμε να δούμε πότε θα εμφανιστεί ο ΝτιΚάπριο με τη σβούρα του για να συνειδητοποιήσουμε ότι ξυπνήσαμε. Ακόμα βλέπουμε φαντάσματα του παρελθόντος και το κατεστημένο τρίβει τα χέρια του που κοιμόμαστε σαν σύνολο.
Τώρα δε αν μπει στο κόλπο και η Leibstandarte του Χέρη-Χέρη, θα ανοίξουν σαμπάνιες στη Βουλή.Στην Αγγλία έχει βγει κίνημα 'ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ' από τις εταιρείες που χρωστάνε της Μιχαλούς σε φόρους συστηματικά. Εμείς εδώ στήνουμε χαρακώματα στο Zonar's για να παίξουμε πετροπόλεμο...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στου κρεμασμένου το τσαρδί δεν μιλάνε για σκοινί
Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Αναρχικώνhttp://anarchypress.wordpress.com/2011/ ... %BD%CE%B5/
Δηλαδη αυτοι θα καταλαμβαναν το κοινοβουλιο; Με τι προσόντα ρε παλικάρια; Εδω τα βρηκατε μπαστουνια (κυριολεκτικά) απο μεσηλικες με κοντομανικα. Το αστειο δεν ειναι αυτό, το αστειο ειναι οτι ενδεχεται να τα πιστευουν
Σαλιγκαρι μαγικό τα βιδεακια δειχνουν οτι στην προηγουμενη πορεια οι καταραμενοι κουκουεδες μπλοκαρισαν τα ματ για χαρη του συντονιστικου. Ξερεις αυτους που εστησαν ενεδρα με απωτερο σκοπό να ξεκουραστουν τα ματ; Αυτους. Μηπως καπου σου εκοψε η μαγιονεζα;
ΕDDIE οι διαδηλωσεις του ΠΑΜΕ ειναι νομιμοτατες βασει του εργατικου δικαιου και ειναι ενημερωμενοι ο οικειος Δημος και η αστυνομία. Συνηθως ετσι γίνεται, δεν ξερω για χθες, αλλά υποθετω ότι το ίδιο. Αρα ο συλλογισμος σου καταρρεει απο την αρχή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Αναρχικώνhttp://anarchypress.wordpress.com/2011/ ... %BD%CE%B5/
Δηλαδη αυτοι θα καταλαμβαναν το κοινοβουλιο; Με τι προσόντα ρε παλικάρια; Εδω τα βρηκατε μπαστουνια (κυριολεκτικά) απο μεσηλικες με κοντομανικα. Το αστειο δεν ειναι αυτό, το αστειο ειναι οτι ενδεχεται να τα πιστευουν
+1
Γατάκια αναρχικοί. -
Οι διαδηλώσεις και οι πορείες είναι νομιμότατες. Το παραπάνω όμως είναι; Το να αρνούνται σε κόσμο να περάσει; Το να ζητάνε ταυτότητες και να ψάχνουν τσάντες;
Όχι, οπότε καταλαβαίνεις ότι με την ίδια λογική θα βγει ο freo που σου είπα και θα μιλήσει για τη Χ.Α.
Φαντάσου λίγο το σκηνικό: Βγαίνει η Χ.Α, παίρνει άδεια από το δήμο, την αστυνομία και την ενορία για να κάνει διαμαρτυρία Σάββατο μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όλα νόμιμα.
Καταλήγουν να περιφρουρούν την Ερμού (για να κάνουν πογκρόμ στους μαύρους με τις τσάντες) και τελικά καταλήγουν να σπάνε στο ξύλο όποιο πάει να ζητήσει τα ρέστα για το face control συν το ξύλο που θα φάνε όλοι οι σκουρόχρωμοι ή πολύ ξανθοί που δεν κουβαλάνε ταυτότητες.
Ωραία πράγματα... -
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο 0:45 πάμε μωρή αρρώστια ΠΑΜΕ!
λαθος intro
-
Στην ουσία η κάθε πλευρά (Αστυνομία, ΠΑΜΕ, Αναρχικοί, Χρυσαυγίτες, whatever) απλώς υπερασπίζεται τους δικους της τραμπουκισμούς ως 'αναγκαίους' έναντι των άλλων που είναι τραμπουκισμοι 'σκέτοι'
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαλιγκαρι μαγικό τα βιδεακια δειχνουν οτι στην προηγουμενη πορεια οι καταραμενοι κουκουεδες μπλοκαρισαν τα ματ για χαρη του συντονιστικου. Ξερεις αυτους που εστησαν ενεδρα με απωτερο σκοπό να ξεκουραστουν τα ματ; Αυτους. Μηπως καπου σου εκοψε η μαγιονεζα;
Καλά στην πορεία αυτή δεν ήμουν για να ξέρω. Τουλάχιστον από το video φαίνεται το πάμε να κάθεται δίπλα στα ΜΑΤ. τώρα ποιον προστατεύουν δεν ήμουν εκεί να ξέρω ούτε αποδεικνύεται κάτι τέτοιο απ το video. Και θα σε πίστευα χωρίς αντιρρήσεις αν δεν είχαν προηγηθεί οι προηγούμενες ανακρίβειες.
Εν πάση περίπτωση το θέμα είναι πως αν τα γραφεία δώσουν γραμμή να κάνουν το Α, κάνουν το Α. Δεν το σκέφτονται. Την δικαιολογία θα τους την τυπώσει το κόμμα την επόμενη να την μοιράσουν στον κόσμο.Υγ. Μην νομίζεις πάντως ότι δεν πρόσεξα πως ακόμα να απαντήσεις σε όσα ουσιαστικά λέγονται από χθες. Στα περί ανέμων, υδάτων, φρικιών που δεν θα καναν τίποτα, προστασία του κόσμου κλπ είστε μανούλες όλοι. Οκ να το το παράσημο τσίμπα το. Ακόμα περιμένω να απαντήσεις και σε κάτι που μας νοιάζει πέραν του να ξαναπείς για άλλη μια φορά πως ότι οι αναρχικοί δεν θα καταλάμβαναν το κοινοβούλιο.
Δεν θα το καταλάμβαναν και στα π@π@ρια μάς.
Απάντηση στο με ποιο δικαίωμα έδρασε έτσι το ΠΑΜΕ να τελειώνουμε.Υγ2 Σε συγχαίρει η ΕΛΑΣ, τα κανάλια και η βουλή μα πάνω απ όλα ο Πρετεντέρης και ο infinity.
Άλλα οκ, εμένα μου έκοψε η μαγιονέζα -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Στην ουσία η κάθε πλευρά (Αστυνομία, ΠΑΜΕ, Αναρχικοί, Χρυσαυγίτες, whatever) απλώς υπερασπίζεται τους δικους της τραμπουκισμούς ως 'αναγκαίους' έναντι των άλλων που είναι τραμπουκισμοι 'σκέτοι'Το μόνο σίγουρο.
-
-
by posting in this thread
you're feeding
COMMUNISM -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
by posting in this thread
you're feeding
COMMUNISM -
'Ω μεγάλε Στάλιν, Ω ηγέτη των λαών,
Συ που δίνεις στον άνθρωπο ζωή
Συ που γονιμοποιείς τη γη
Συ που ξανανιώνεις τούς αιώνες
Συ που κάνεις την Άνοιξη ν’ ανθίζει
.........''Ωραιοτατο' ποιημα του Λ. Αραγκον
Περα απο τη πλακα , νομιζω οτι το σημαντικοτερο ειναι οτι υπηρξε ενας νεκρος πιθανοτατα απο τα χημικα που ριχτηκαν (οπως γραφτηκε δεν ειχε τραυματα και ακομη κι’ αν ο ανθρωπος ειχε καποιο προβλημα υγειας , φαινεται οτι η ριψη χημικων συνεβαλε στο θανατο του).
Κατα τα λοιπα , και ανεξαρτητα απο το ποιο παιδακι πειραξε πρωτο το αλλο(η περιγραφη φιλου που ηταν μπροστα οταν αρχισαν να πεφτoυν οι πρωτες ψιλες συμφωνει με αυτα που εγραψε ο mjacob, δεν ηταν κουκουλοφοροι-μπαχαλακηδες-προβοκατορες αυτοι στους οποιους δεν επετρεψε τη προσβαση η περιφρουρηση του ΠΑΜΕ), ειναι γνωστη η επιθυμια πολιτικης ηγεμονιας στο χωρο της αριστερας απο τη μερια (της ηγεσιας) του ΚΚΕ (με οτι αυτο συνεπαγεται).
Και μια (ασχετη ?) ερωτηση : Υπαρχει στοιχειδως πολιτικη αναλυση που θα εξηγουσε τη μη υπαρξη διαθεσης για εκλογικη συμπραξη των κομματων της αριστερας οταν οι δημοσκοπησεις εμφανιζουν το συνολο του ποσοστου τους στο 25% και τα ποσοστα των ΠΑΣΟΚ /ΝΔ να πεφτουν πολυ και συνεχως ?
-
διπλο ποστ
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σκέψου ότι έπινα πριν λίγο καιρό καφέ ακριβώς εκεί δίπλα με την οικογένειά μου. Μετά το γήπεδο, μου έκοψαν και τη Μ. Βρετανία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκέψου ότι έπινα πριν λίγο καιρό καφέ ακριβώς εκεί δίπλα με την οικογένειά μου. Μετά το γήπεδο, μου έκοψαν και τη Μ. Βρετανία.
να και κατι καλο.
κοπηκαν οι ηλιθιες μικροαστικες συνηθειες του ελληνα.
γηπεδο και καφε σεγκλαμουρατα μερη -
Σήμερα έχω ανάμεικτα συναισθήματα.
Είχα πάει στο leroy merlin.
Έξω ήταν οι φίλοι και συναγωνιστές του ΠΑΜΕ και διαδήλωναν.
Η καρδιά έλεγε να τους αγνοήσω και να αδιαφορήσω για την ύπαρξή τους. Η λογική όμως (μετά τα προχθεσινά γεγονότα ) μου έλεγε τους δώσω μερικά ψήγματα ανθρωπιάς.
Όχι απλά πήρα το χαρτί που μου έδωσαν, αλλά δεν το πέταξα και σε σημείο που με έβλεπαν. -
Ο χρήστης Epilaxon έγραψε:
να και κατι καλο.
κοπηκαν οι ηλιθιες μικροαστικες συνηθειες του ελληνα.
γηπεδο και καφε σεγκλαμουρατα μερηΠας καλά σύντροφε;
Θυμάμαι πως πανηγύριζα στα στάδια για τις νίκες των ανατολικών στο στίβο, την ενόργανη και την κολύμβηση...
Μέχρι που μου είπαν ότι ντοπάρονταν, όπως ακριβώς έκαναν οι βάρβαροι του δυτικού 'ανεπτυγμένου' κόσμου.Τώρα, μικροαστικός ο καφές; Την άλλη φορά θα πάρω τσάι, έχει φοβερό tea bar.
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)