-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Άμα θες να πιστεύεις ότι τα φρικιά προάσπισαν το δικαίωμα των άλλων μπλοκ να βρεθούν στο Σύνταγμα, πες το μου να γελάσω ακόμα λίγο. Και αν πέσουν σπρωξίματα και ένταση και φτάσει το πράγμα στο ξύλο, από πού και ως που δικαιολογεί οτιδήποτε να πετάς μάρμαρα τυφλά σε άτομα χωρίς κράνος(γιατί αυτών άνοιξαν κεφάλια) και μολότωφ σε άτομα με απλά μπουφάν που αρπάζουν σε χρόνο dt?Αν ήθελα να το πιστεύω, θα το είχα γράψει.
Έχω γράψει όμως κάτι διαφορετικό για το πως ξεκίνησε η φάση.Παρ' ομοίως, αν νομίζεις ότι το ξύλο ξεκίνησε επειδή την έπεσε κάποιο οργανωμένο black block στις αλυσίδες, ελπίζω να αφήνεις και μια κάλτσα στο τζάκι το δεκέμβριο να στη γεμίσει ο άη βασίλης.
Επίσης, αν δεν υπάρχει τπτ που να δικαιολογεί το να πετάς πέτρες στον κόσμο, φαντάζομαι θα το βρίσκεις εξίσου αδικαιολόγητη ενέργεια από πλευράς ΚΚΕ.
Όπως και το να πετάς κόσμο από τα 5 μέτρα ύψος.
όπως και πολλά άλλα στα οποία έχω προσέξει να μην αναφερθώ.Ξεκόλλα λιγάκι, γιατί η φάση με το ξύλο δεν είναι τόσο μαύρο-άσπρο [ή κόκκινο αν προτιμάς] όσο νομίζεις.
-
Και αν πέσουν σπρωξίματα και ένταση και φτάσει το πράγμα στο ξύλο[...]εκεί λοιπόν είναι που έχεις[?] απαιτήσεις από κάτι που έχει αποκτήσει το μέγεθος και τη δύναμη του ΚΚΕ να μπορεί να αντιληφθεί τι σκατά συμβαίνει γύρω του και ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το να φορέσεις το κράνος και ρίξεις 5 ξυλιές.
Με τη μεγάλη δύναμη έρχεται και η μεγάλη ευθύνη. Εκεί λοιπόν το ΚΚΕ έγραψε ένα μεγαλοπρεπέστατο 0
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δριφτη με βοηθησες να δω το φως το αληθινο. Η πτωση του συστηματος θα επελθη δια της κοπωσεως των ματ!
ειλικρινά πες μου τη άποψη σου για το τί ακριβώς εννοείς κλιμάκωση και τί ακριβώς έχει σκοπό να κάνει το ΚΚ περαιτέρω
Θα με αναγκασεις να γραψω πραγματα που δεν τα πολυπιστευω και δεν το θελω. Παντως ειναι σοβαρότερη η τοποθετηση του ΚΚΕ στο Συνταγμα απο το μαυρο φολκλορ που διανθίζει τις πορειες τόσες και τόσες φορές. Καλώς ή κακώς τα 3/4 ή και παραπανω του λαου μας ειναι τόσο βαθια μικροαστοί που η χθεσινη συμπεριφορά του ΠΑΜΕ ήταν θετική
-
Η μόνη λύση είναι συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ.
-
γιατί η προηγούμενη φορά είχε πάει τόσο καλά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ωραία, κατ' εκτίμησή σου λοιπόν:
Ποιος δημιούργησε την κοινωνική πίεση;
Ποιος έχει φέρει την κοινωνία στα σημερινά επίπεδα;
Υπάρχει ή δεν υπάρχει συσσωρευμένη οργή και πίεση;
Υπάρχει ή δεν υπάρχει βαθύ αντικειμενικό πρόβλημα;Γιατί αυτά γίνονται φέτος και όχι το... 2004? [...]
Κατ' αρχήν, μεμονωμένα 'μπάχαλα' είχαμε πάντα. Προφανώς δε θα διαφωνήσω ότι οι πολιτικές επιλογές επιδεινώνουν την κατάσταση, όμως αμφιβάλλω αν π.χ οι κλασικοί πανεπιστημιακοί τραμπουκισμοί διαφέρουν τρομερά από εποχή σε εποχή.
Η ύπαρξη προβλήματος δε νομίζω ότι δικαιολογεί τις μολότωφ και τον ανελέητο βιασμό του κέντρου της Αθήνας.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η ύπαρξη προβλήματος δε νομίζω ότι δικαιολογεί τις μολότωφ και τον ανελέητο βιασμό του κέντρου της Αθήνας.Όταν η κυβέρνηση διαρκώς κοροϊδεύει τον κόσμο με ευτελέστατα πολιτικάντικα τεχνάσματα και οδηγεί με τις πράξεις της στην φτώχεια χιλιάδες κόσμου που δεν βλέπει καμία απολύτως προοπτική τότε έρχονται καταστάσεις που δεν συμμαζεύονται. Το κακό λοιπόν είναι μέσα σ'εκείνο το κτίριο. Έξω είναι οι συνέπειες.
-
Αυτό ακριβώς. Δεν είναι δικαιολογία, είναι συνέπεια.
-
Αυτοί οι 300 χθες έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα ενός οικογενειάρχη που πάλευε για τη ζωή.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτοί οι 300 χθες έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα ενός οικογενειάρχη που πάλευε για τη ζωή.Τι εγινε , ερωτευμενος εισαι και αποκτησες ευαισθησιες ???
-
Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα χθεσινά γεγονότα.
Αυτή η χουντάρα του τσολάκογλου πρέπει να φύγει! -
Τράβα στη Ρώμη ρε άμα δε σου αρέσει!
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=7
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τράβα στη Ρώμη ρε άμα δε σου αρέσει!http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=7
ΡΩΜΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
-
+oo στον Ρωμαίο δήμαρχο.
-
-
Δεν εχω καταλαβει τι κουραζετε τοσες σελιδες. Φαουλ του ΠΑΜΕ που μπαστακωθηκε εκει περα τοσες ωρες. Ασυγκριτα φαουλ ομως τα μαλακισμενα που πεταγαν πετρες και μολοτωφ σε ανθρωπους , για πολλες σφαλιαρες. Καλυτερα να μετακινηθουν προς κανα γηπεδο μερια, οπου ειναι και η φυσικη τους θεση, να παιζουν ξυλο με τα αλλα πιθηκια να ησυχασουμε.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι απέναντί του το ΠΑΜΕ δεν είχε φρικιά και μπαχάλους. ΕΙΧΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αν θα έκανε τίποτα δεν το ξέρει κανείς. Αλλά και να το ξερε, το ΠΑΜΕ δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να αποκλείσει ΟΛΗ την πορεία.*Το αν γαμεί και πότε ο Κνίτης το ξέρουμε πολύ καλά και οι 2, να μην κοροϊδευόμαστε . Με τεράστιο ενδιαφέρον περιμένω να δω τι θα γίνει στις επερχόμενες συνελεύσεις. Αν και δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου αν αρχίσουν οι γνωστές κωλοτούμπες και τα ναζάκια του στιλ δεν μπένω γιατί πέθανε ο Καντάφι.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλετε να τα παρουσιάσετε. Μέσα σε αυτόν τον ΟΛΟ κόσμο να βάλεις και τα χρυσαυγητόπουλα μέσα, που κάνουν κρα να ετοιμάσουν την επόμενη προβοκάτσια για να έχει λόγο μετά να μιλάει ο Καρατζοφύρερ. Και δεν ξέρω αν είδες μολότωφ δεν πέταγε ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλά συγκεκριμένα άτομα με γνωστή περιβολή.
Καλώς ή κακώς το ΚΚΕ είχε αποφασίσει να περιφρουρήσει τη βουλή για να μην εξελισσόταν σε μπάχαλο και έφευγε ο κόσμος από τη 1α ώρα. Ήταν γνωστό, ανακοινώθηκε ευρέως πριν τουλάχιστον 2 μέρες(σε εφημερίδες και τηλεοράσεις) επομένως τώρα το να το παίζουν εκ των υστέρων θιγμένοι κάνοντας τους ανήξερους ορισμένοι είναι το λιγότερο υποκριτικό.
Και αφού όλος ο κόσμος ήταν ενάντια στο ΠΑΜΕ, γιατί όταν έφυγε το ΠΑΜΕ ο κόσμος εξαφανίστηκε και δεν κάθισε να δώσει βροντερό παρόν μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας? Άσε, φίλε τα παραμύθια να τα πεις στα άλλα μπλοκ που βρέθηκαν να τρώνε τζάμπα χημικά επειδή στα μπλόκα τους μπαίνανε μπάχαλα, θα εκτιμήσουν πολύ τη στάση σας.Και για ποια πορεία ακριβώς μιλάς, έχεις ιδέα πόσος κόσμος ήταν συγκεντρωμένος εκείνη την ώρα στο Σύνταγμα? Και δηλαδή να έφευγε το ΚΚΕ προς στο Ζάπειο για να έρθουν οι άλλοι και να την κάνουμε από τις 3 για τα σπίτια μας όπως έγινε την Τετάρτη? Μη τρελαθούμε τώρα...
Την Τετάρτη με το που αποχώρησε η ΚΝΕ και το ΜΑΣ από τη βουλή ενώ το κλίμα ήταν μια χαρά, τα μπαχαλα διέλυσαν την διαδήλωση επιτόπου. Αυτό δεν θέλατε?Κοίτα φίλε μου, και που νομίζει ότι γαμεί ο φρίκουλας τι να το κάνω όταν μου ρχεται κλαίγοντας μετά επειδή τον πιάσανε τα ΜΑΤ? Και σε παρακαλώ πες τους να μην έρχονται στις σχολές και να παρακαλάνε κόσμο να τους βγάλει έξω από την ασφάλεια. Κατά τα άλλα την τήβεννο μια χαρά τη φοράνε στις ορκωμοσίες, ουστ.
@mjacob
Αγαπητέ mjacob
την κάλτσα την κρεμάνε όσοι έχουν την εντύπωση ότι με ένα μικρό-μεγάλο ντου θα καταλάβουν τη βουλή και θα καταφέρουν ανατροπή συστήματος. Α! και πως τους εμποδίζει το ΚΚΕ σε συνεννόηση με τις μεγάλες δυνάμεις του σκότους. Τώρα αν κάποιος θέλει να προσδώσει φιλοκυβερνητική τακτική στο ΚΚΕ και όχι στον μπάχαλο που κάθε φορά στέλνει τον κόσμο στα σπίτια του, πρόβλημά του.Οι συγκρούσεις όπως και να έχει δεν είναι ποτέ ασπρο-μαύρο.
Και είναι φυσικό πως άπαξ και αρχίσει ένα μπάχαλο θα υπάρξουν παραφωνίες και από τις δύο πλευρές. Αλλά το να φτάσεις να ρίξεις μολότωφ έχει μεγάλη διαφορά. Είσαι δολοφόνος από τη στιγμή που την πετάς, τελεία και παύλα.Γιατί η μολότωφ έχει φτιαχτεί από πριν και πας σε μια διένεξη έτοιμος όχι απλά για να συγκρουστείς αλλά και για να κάνεις χοντρή ζημιά. Είναι απόρροια μελετημένης σκέψης και όχι αποτέλεσμα του πανικού. Ας πάρουν και κανένα περίστροφο την επόμενη φορά να τελειώνει η ιστορία γιατί έχουν ακριβύνει τα πετρελαιοειδή. Όχι φίλε μου δε με πειράζει να αναφέρεις πράγματα που έγιναν. Αυτά με πληγώνουν έτσι κι αλλιώς ως πολίτη όπως και η κατάσταση που εκτυλίχθηκε. Οι υπόλοιποι όμως καμαρώνουν που πήγαν να κάψουν ανθρώπους, ευχαριστώ πολύ αλλά δε θα πάρω.
Όπως πολύ εύστοχα είπε και ο Τζίμης ο Πανούσης στις 19του μηνός, αν επρόκειτο για ιδεολόγους αντιεξουσιαστές γιατί δεν τους βλέπουμε να καίνε τράπεζες αυτοκίνητα και μαγαζά εκτός διαδηλώσεων? Χωρίς την αστυνομία να τους βλέπει και να τους καμαρώνει, ένα οποιοδήποτε βράδυ όπως γινόταν στα Δεκεμβριανά. Είναι τυχαίο που τους πιάνει το αντιεξουσιαστικό τους μένος μόνο όταν είναι να καταστρέψουν ειρηνικές διαδηλώσεις με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή?
-
πάλι αγνοείς πως ξεκίνησε και πως κλιμακώθηκε η φάση.
-
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλετε να τα παρουσιάσετεαυτό το 'τε' είπαμε να το ξεκαθαρίσεις λίγο. Μέσα σε αυτόν τον ΟΛΟ κόσμο να βάλεις και τα χρυσαυγητόπουλα μέσα, που κάνουν κρα να ετοιμάσουν την επόμενη προβοκάτσια για να έχει λόγο μετά να μιλάει ο Καρατζοφύρερ. Και δεν ξέρω αν είδες μολότωφ δεν πέταγε ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλά συγκεκριμένα άτομα με γνωστή περιβολή.κανείς δεν είναι υπέρ της μολότωφ την πέταξαν συγκεκριμένα άτομα χορίς επίγνωση των πράξεων τους, σαφώς και ήταν απάνθρωπο
Καλώς ή κακώς το ΚΚΕ είχε αποφασίσει να περιφρουρήσει τη βουλή για να μην εξελισσόταν σε μπάχαλο και έφευγε ο κόσμος από τη 1α ώρα. Ήταν γνωστό, ανακοινώθηκε ευρέως πριν τουλάχιστον 2 μέρες(σε εφημερίδες και τηλεοράσεις) επομένως τώρα το να το παίζουν εκ των υστέρων θιγμένοι κάνοντας τους ανήξερους ορισμένοι είναι το λιγότερο υποκριτικόκανείς δεν κάνει τον ανήξερο, εξάλλου το ΚΚΕ είπε για περικύκλωση της βούλης, όχι για αποκλεισμό και στο κάτω κάτω τι έπρεπε να γίνει? Να πούμε 'Α οκ , σήμερα η βουλή θα είναι των ταξικών αγωνίσταρων του ΚΚΕ, εμείς να μαζευτούμε αύριο'? .
Και αφού όλος ο κόσμος ήταν ενάντια στο ΠΑΜΕ, γιατί όταν έφυγε το ΠΑΜΕ ο κόσμος εξαφανίστηκε και δεν κάθισε να δώσει βροντερό παρόν μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίαςγιατί όταν σχόλασε η βάρδια του ΠΑΜΕ πλακώσε η 2η βάρδια των ΜΑΤ με την δίας να μαζεύει κόσμο ερχόμενη απο μοναστιράκι και γιατί το ΠΑΜΕ είχε φροντίσει να σακατέψει τους μισούς απ αυτούς που είχαν διάθεση να κάτσουν? Άσε, φίλε τα παραμύθια να τα πεις στα άλλα μπλοκ που βρέθηκαν να τρώνε τζάμπα χημικά επειδή στα μπλόκα τους μπαίνανε μπάχαλα, θα εκτιμήσουν πολύ τη στάση σας.Στα παραμύθια και την προπαγάνδα έχει την πρωτιά το 'K'κε, οπότε άστα αυτά. Έχει γεμήσει ο τόπος καταγγελίες για την στάση του 'κ'κε. Στις σχολές σήμερα σας πετάνε έξω. Χθες απλά και ξεκάθαρα ήσασταν καθολικά ανεπιθύμητοι. Χώνεψε τοΚαι για ποια πορεία ακριβώς μιλάς, έχεις ιδέα πόσος κόσμος ήταν συγκεντρωμένος εκείνη την ώρα στο Σύνταγμα? Και δηλαδή να έφευγε το ΚΚΕ προς στο Ζάπειο για να έρθουν οι άλλοι και να την κάνουμε από τις 3 για τα σπίτια μας όπως έγινε την Τετάρτη? Μη τρελαθούμε τώρα...
Την Τετάρτη με το που αποχώρησε η ΚΝΕ και το ΜΑΣ από τη βουλή ενώ το κλίμα ήταν μια χαρά, τα μπαχαλα διέλυσαν την διαδήλωση επιτόπου. Αυτό δεν θέλατε?
Ναι γιατί την Τετάρτη το κκε είχε ακριβώς την ίδια παρουσία με την Πέμπτη . Έγινε και της πουτ@νας μόλις έφυγε το κόμμα του λαού. Γι αυτό προχθες ο κόσμος δεν έσπαγε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ότι και να γινόταν ενώ όταν πήραν οι λοβοτομές την κατάσταση στα χέρια τους αδειασαν την πλατεία πιο γρήγορα κι απ τον στρατόΚοίτα φίλε μου, και που νομίζει ότι γαμεί ο φρίκουλας τι να το κάνω όταν μου ρχεται κλαίγοντας μετά επειδή τον πιάσανε τα ΜΑΤ? Και σε παρακαλώ πες τους να μην έρχονται στις σχολές και να παρακαλάνε κόσμο να τους βγάλει έξω από την ασφάλεια. Κατά τα άλλα την τήβεννο μια χαρά τη φοράνε στις ορκωμοσίες, ουστ.
Φίλε μου ουδεμία σχέση έχω μ αυτούς που αποκαλείς φρικιά. Εγώ σου μεταφέρω την άποψη των bloc των φοιτητικών συλλόγων που επικράτησε πάνω στο θέμα. Τα ΜΑΤ μαζεύουν τόσα 'φρικιά' στις πορείς γιατί κάθε μα κάθε τα τελευταία 30 χρόνια τα γ@μωκνατ έχουν γραμμή να δίνουν όποιον είναι ξένος του bloc τους (κι ας μην έχει μπλεχτεί αναμέσα τους) στην ασφάλεια. Πάντα γινόταν, ο κόσμος το χει τούμπανο πια.
Τελευταία συνέλευση που παρακολούθησα στην ασοεε πάντως (γιατί εδώ άστα) το μας μονοπωλούσε τον χρόνο για να κλαφτεί που του απαγορεύουν να πουλάει ριζοσπάστες στην σχολή ώσπου τους πέταξαν έξω καμιά 20αριά στεκίτες και ησύχασε το αμφιθέατροΑυτά. Αν θες να συνεχίσεις την κουβέντα περί της παρουσίας του ΜΑΣ στις σχολές περιμένω pm σου γιατί δεν αφορά το παρόν θέμα
-
την κάλτσα την κρεμάνε όσοι έχουν την εντύπωση ότι με ένα μικρό-μεγάλο ντου θα καταλάβουν τη βουλή και θα καταφέρουν ανατροπή συστήματος. Α! και πως τους εμποδίζει το ΚΚΕ σε συνεννόηση με τις μεγάλες δυνάμεις του σκότους. Τώρα αν κάποιος θέλει να προσδώσει φιλοκυβερνητική τακτική στο ΚΚΕ και όχι στον μπάχαλο που κάθε φορά στέλνει τον κόσμο στα σπίτια του, πρόβλημά του.
Εδώ υπάρχει κόσμος που ακόμα πιστεύει πως το ΚΚΕ με την σειρά του δεν συντηρεί αλλά και επωφελείται ταυτόχρονα από το σύστημα. Τι να λέμε τώρα?
Κατα τ άλλα, κάτσε ζύμωσε τον λαό και τις συνθήκες και πλάστε όλοι μαζί κουλουράκια.
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)