-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Τώρα κάποιος ειπε οτι στον Ευαγγελισμό ειναι ένας κλινικά νεκρός. Μάλλον ειναι αυτός που μάζεψαν με χτυπήματα στο κεφάλι και δεν μπορουσε να φτάσει το ασθενοφόρο στη σημείο...
ε ναι το εδειξε κιολας στην τιβι πανω απο 30 ατομα επανω του αφου τα σκαλια ειχαν γεμισει αιματα
Κόσμος να πηδάει απ τα σκαλιά. Να σπρώχνουν, να ποδοπατιούνται. Όπλα να έδιναν σ αυτόν τον φασιστοστρατό που εκπαιδεύουν τόσο καιρό θα τους είχαν ξεκάνει όλους εκεί πέρα.
εμ ετσι παει θες να μπεις στην πορεια και δεν μπορεις? ριξε μολοτοφ μεσα στην πορεια
και μετα λες γιατι το παμε μπαστακωθηκε εκει περα..καλα εκανε κατ εμε αλλα με λαθος οπλα κατεβηκε ροπαλα και ασπιδες επρεπε να ειχε -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τώρα κάποιος ειπε οτι στον Ευαγγελισμό ειναι ένας κλινικά νεκρός. Μάλλον ειναι αυτός που μάζεψαν με χτυπήματα στο κεφάλι και δεν μπορουσε να φτάσει το ασθενοφόρο στη σημείο...
ε ναι το εδειξε κιολας στην τιβι πανω απο 30 ατομα επανω του αφου τα σκαλια ειχαν γεμισει αιματα
Κόσμος να πηδάει απ τα σκαλιά. Να σπρώχνουν, να ποδοπατιούνται. Όπλα να έδιναν σ αυτόν τον φασιστοστρατό που εκπαιδεύουν τόσο καιρό θα τους είχαν ξεκάνει όλους εκεί πέρα.
εμ ετσι παει θες να μπεις στην πορεια και δεν μπορεις? ριξε μολοτοφ μεσα στην πορεια
και μετα λες γιατι το παμε μπαστακωθηκε εκει περα..καλα εκανε κατ εμε αλλα με λαθος οπλα κατεβηκε ροπαλα και ασπιδες επρεπε να ειχεΤο πάμε είχε καδρόνια και κράνη.Πότε το ξαναέκανε αυτό? Κατέβηκε για να παίξει τον ρόλο του μπάτσου. Τελεία και παύλα.
Οι πρώτες απ ότι μαθαίνω πέσαν από το κκε. Με κάθε επιφύλαξη. Όποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση ας το πει
-
Εν τω μεταξύ το αριστερό μου timeline στο twitter φωνάζει που είναι η αστυνομία να τους προστατεύσει;
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
-
και μετα λες γιατι το παμε μπαστακωθηκε εκει περα..καλα εκανε κατ εμε αλλα με λαθος οπλα κατεβηκε ροπαλα και ασπιδες επρεπε να ειχεΤο πάμε είχε καδρόνια και κράνη.Πότε το ξαναέκανε αυτό? Κατέβηκε για να παίξει τον ρόλο του μπάτσου. Τελεία και παύλα.
Οι πρώτες απ ότι μαθαίνω πέσαν από το κκε. Με κάθε επιφύλαξη. Όποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση ας το πει
ο καθενας θα το εκανε πιστευω ειδικα μετα τα χτεσινα ηταν πλεον απαραιτητο (αλλωστε το λεγαμε πολλε φορες εδω γιατι μεχρι τωρα το παμε δεν το ειχε κανει..)
οι πρωτες αν αρχισαν τοτε που εδειξε η τιβι δεν ηταν του παμε αλλα μια μολοτοφ απο αυτους που ηθελαν να περασουν για να πανε στον φραχτη -
Tα παιδιά στο ονλινε κανάλι , λένε οτι απο την μια έχει φράγμα από τα ΜΑΤ και απο την άλλη το ΠΑΜΕ και δεν ξέρουν αν μπορουν να φυγουν ή αν θα κανουν ντου και θα τους σπάσουν την κονσόλα...
-
Τα ΚΝΑΤ των φοιτητικών μου χρόνων των αρχών της δεκαετίας του 90 σε νέες περιπέτειες.
Όταν δεν μπορεί το σύστημα να χειραγωγήσει τον κόσμο, βάζουν το ΚΚΕ να το κάνει.
Από τη συμφωνία της Βάρκιζας μέχρι σήμερα ίδια η συνταγή...
Μήπως είναι τυχαίο που λυσάξανε χτες τα κανάλια και λέγανε ότι μόλις έφυγε το ΠΑΜΕ γίναν τα επεισόδια??? -
.Ναι, πριν γίνει η επίθεση αυτή το παμε είχε απωθήσει βίαια διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την στάση αυτή. Αυτό εννοώ.
Αν θα το έκανε ο καθένας αυτό δεν θα ήταν το σύνολο της πορείας ενάντια στην στάση αυτή.
Το παμε έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει στο bloc του. Κανένα όμως να σταθεί εμπόδιο, να τραμπουκίσει και να προπηλακίσει τόσο κόσμο που κατέβηκε να διαδηλώσει.
Θα τρελαθούμε? Για όνομα του θεού. Ούτε ΜΑΤ λέμε δεν υπήρχαν. -
αρκεί να διάβαζες την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον αποκλεισμό και θα καταλαβαινες.
τραγικοί
-
.
Ναι, πριν γίνει η επίθεση αυτή το παμε είχε απωθήσει βίαια διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την στάση αυτή. Αυτό εννοώ.
Αν θα το έκανε ο καθένας αυτό δεν θα ήταν το σύνολο της πορείας ενάντια στην στάση αυτή.
Το παμε έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει στο bloc του. Κανένα όμως να σταθεί εμπόδιο, να τραμπουκίσει και να προπηλακίσει τόσο κόσμο που κατέβηκε να διαδηλώσει.
Θα τρελαθούμε? Για όνομα του θεού. Ούτε ΜΑΤ λέμε δεν υπήρχαν.κοιτα δεν ειμαι με κανεναν αλλα
σε ολες τις πορειες ΟΛΟΙ ελεγαν γιατι το παμε δεν περιφρουρει
τωρα που περιφρουρισε σαφως και ειναι το μονο πραγμα που μπορει να κανει
το ερωτημα ειναι απλο εφοσον ηθελαν να μπουν στην πορεια και εφοσον η πορει ηταν σε κινηση γιατι ηθελαν να μπουν απο μπροστα και οχι να περιμενουν να περασει η περιφρουρηση?τοσο δυσκολο ειναι να περιμενουν 2-3 λεπτα και να μπουν μεσα? -
.
Ναι, πριν γίνει η επίθεση αυτή το παμε είχε απωθήσει βίαια διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την στάση αυτή. Αυτό εννοώ.
Θα τρελαθούμε? Για όνομα του θεού. Ούτε ΜΑΤ λέμε δεν υπήρχαν.κοιτα δεν ειμαι με κανεναν αλλα
το ερωτημα ειναι απλο εφοσον ηθελαν να μπουν στην πορεια και εφοσον η πορει ηταν σε κινηση γιατι ηθελαν να μπουν απο μπροστα και οχι να περιμενουν να περασει η περιφρουρηση?τοσο δυσκολο ειναι να περιμενουν 2-3 λεπτα και να μπουν μεσα?Το ΠΑΜΕ ας περιφρουρήσει την πορεία του. Κανένας δεν του ζήτησε ποτέ να περιφρουρήσδει τις πορείες άλλων.
-
Από το in.gr:
Λίγο πριν τις 4 δύο ασθενοφόρα κατάφεραν να μπουν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να παραλάβουν τραυματίες. Όλοι νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό» χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Παράλληλα, διαψεύσθηκαν πληροφορίες περί κλινικά νεκρού.
Πληροφορίες από καλοθελητές πάλι?
-
το πάμε περιφρουρεί και τη βουλή αμα λάχει.
Και να σκεφτείς ότι έχουμε άτομα εδώ μέσα που ξενερώνουν με το κκε
-
Μολοτοφ σε πολίτες!
-
.
το ερωτημα ειναι απλο εφοσον ηθελαν να μπουν στην πορεια και εφοσον η πορει ηταν σε κινηση γιατι ηθελαν να μπουν απο μπροστα και οχι να περιμενουν να περασει η περιφρουρηση?τοσο δυσκολο ειναι να περιμενουν 2-3 λεπτα και να μπουν μεσα?Ρε cabala δεν κατάλαβες τι παίχτηκε
Το ΠΑΜΕ είχε στηθεί μπροστά στην βουλή απ τις 9.30. Η πορεία ξεκίνησε κανονικά και είχαν συγκέντρωση σύνταγμα.
Φτάνοντας σύνταγμα βλέπουν παρατεταγμένους τους του ΚΚΕ (όχι μόνο περιμετρικά της βουλής αλλά και κάθετα στον δρόμο) να τους φράζουν τον δρόμο. Δεν είναι ότι περίμεναν να πάρουν σειρά. Τους είπαν ως εδώ. Όσος κόσμος πήγε να περάσει απωθήθηκε. Και τότε ξεκίνησαν όλες αυτές οι πράξεις τις ντροπής. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μολοτοφ σε πολίτες!
Μολότοφ σε ΠΑΜΗΤΕΣ δείχνει η φωτό που έβαλες. Όχι σε απλούς πολίτες.
Το απολαμβάνεις ρε πούστη μου? Γιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά κάθε φορά που γίνεται τέτοια συζήτηση?
-
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Enet μέλη του ΠΑΜΕ απομόνωσαν 2 άτομα από το μπλοκ των 'κουκουλοφόρων' οι οποίοι έφεραν πάνω τους υπηρεσιακές ταυτότητες της ελληνικής αστυνομίας.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Enet μέλη του ΠΑΜΕ απομόνωσαν 2 άτομα από το μπλοκ των 'κουκουλοφόρων' οι οποίοι έφεραν πάνω τους υπηρεσιακές ταυτότητες της ελληνικής αστυνομίας.
Ναι, σαν εκείνες τις πληροφορίες περί κλινικά νεκρού!
-
Μολοτοφ σε πολίτες!
Το απολαμβάνεις ρε πούστη μου? Γιατί ρίχνεις λάδι στην φωτιά κάθε φορά που γίνεται τέτοια συζήτηση?
Οι παμήτες δεν είναι πολίτες;
Μου θυμίζεις εμένα, είναι η αλήθεια.
-
Μολοτοφ σε πολίτες!
Είναι ανώτεροι από πολίτες, κάτι σαν κομισσάριοι
-
Ρε πασά μου δεν είπα ότι δεν είναι πολίτες. Είπα ότι δεν είναι απλοί πολίτες. Αφού αυτοί είναι που ξεκίνησαν τις πράξεις βίας και τον αποκλισμό. Δεν είναι τίποτα τυχαίοι. Εκεί εστίασα
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)