-
Τα λεβεντόπαιδα με τα καδρόνια και τις μολότωφ υποθέτω είναι 'απλοί άνθρωποι που μάχονται για την επιβίωση';
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πραγματικα αηδηαζω και θλιβομαι οταν βλεπω 'φιλησυχους πολίτες', να καταδικαζουν δηθεν με αντικειμενικο τροπο τη βια απο οποια πλευρα και αν προερχεται.. το ιδιο ειναι η βια του ματατζη δηλαδη της εξουσιας και του κρατους με την αντιβια που ασκει ο απλος ανθρωπος που παλευει για την επιβιωση του..?σιγα το καλσον..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τα λεβεντόπαιδα με τα καδρόνια και τις μολότωφ υποθέτω είναι 'απλοί άνθρωποι που μάχονται για την επιβίωση';Έχουν φάει την οικοδομή με το κουτάλι... για αυτό άλλωστε και τα καδρόνια!
-
Η εικόνα του Χατζηδάκη μέσα στα αίματα είναι θλιβερή, όπως θλιβερή είναι και η εικόνα των ΜΑΤ να βαράνε στο ψαχνό. Πολύς κόσμος χάρηκε με τα γεγονότα, και δεν κρύβω ότι και εγώ ευχαριστήθηκα που ΕΝΙΩΣΕ λίγο στο πετσί του ένας πολιτικός την οργή του κόσμου. Απλώς η εικόνα είναι δυσάρεστη.
Βάζω πάντως στοίχημα ότι πολλοί απ' όσους επιχαίρουν για το ξύλο που έφαγε ο Χατζηδάκης είτε θα τον ψηφίζουν είτε θα ζητάνε ρουσφέτια. Πριν 3-4 βδομάδες πέταγα για Χανιά στην ίδια πτήση με τον 'κύριο' Μαρκόγιαννη. Φορούσε το γλοιώδες υπεροπτικό υφάκι του, κι όμως τουλάχιστον 4-5 άνθρωποι τον χαιρέτησαν ζεστά.....
Αν ο Χατζηδάκης και ο κάθε Χατζηδάκης δεν έπαιρνε ψήφους απ' τον κόσμο, δε θα έβγαινε βουλευτής. ΤΟΣΟ απλά.....
-
Αν ο Χατζηδάκης και ο κάθε Χατζηδάκης δεν έπαιρνε ψήφους απ' τον κόσμο, δε θα έβγαινε βουλευτής. ΤΟΣΟ απλά.....
Ναι μπορεί αλλά είμαι σίγουρος (100% γκαραντί) ότι ο κάθε βουλευτής που εκλέγεται θα βλέπει το ποσοστό αποχής και θα προβληματίζεται βαθειά. Θα σκέφτεται γεμάτος απορία: 'Αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν ψήφισαν; Μήπως αποδοκιμάζουν όλο το πολιτικό σύστημα; Μήπως αποδοκιμάζουν και μένα; Τι μπορώ να κάνω για να τους προσεγγίσω; Μήπως να μην πάρω μίζες; Μήπως να μην βολέψω το γιο της κυρα Γιώργαινας και τον ανηψιό της θεια Παύλαινας; Μήπως να ξεκινήσω μια κουβέντα μέσα στη Βουλή για όσους απείχαν;'.
Και κάπου εκεί χτυπάει το ξυπνητήρι και ξυπνήσαμε. Ξυπνήσαμε ή ακόμα κοιμόμαστε; -
Ακριβώς αυτό!
Στην τελική, αν κατέβηκε στην πορεία 50 χιλιάδες κόσμος και οι 2.000 από αυτούς είχαν διάθεση να πρκαλέσουν επεισόδια, και πάλι βγαίνουν λιγότεροι από τους σταυρούς του κάθε πολιτικάντη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απλά η μεγάλη μάζα των υπαλλήλων (χωρίς κάποια σημαντική θέση) νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό -σήμερα- να παίρνει από 1500-2500 ευρώ.Έχω 20 χρόνια υπηρεσία στο δημόσιο και ο καθαρός μισθός μου (στο χέρι) είναι 1430 €.
Εκτός εαν τα ποσά που αναφέρεις είναι μικτά. -
http://pitsirikos.net/2010/12/ρ� ... %85%CF%82/
-
Παίζει ρόλο και η θέση που έχεις, προσόντα κλπ. Αν ήσουνα ΔΕΚΟ νομίζω ότι θα ήσουνα +1000 εύκολα (αν είχες και καλό θείο δηλαδή).
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει ρόλο και η θέση που έχεις, προσόντα κλπ. Αν ήσουνα ΔΕΚΟ νομίζω ότι θα ήσουνα +1000 εύκολα (αν είχες και καλό θείο δηλαδή).Εκπαιδευτικός.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
http://pitsirikos.net/2010/12/ραντεβού-στους-δρόμους/ωραίος ο πιτσιρίκος
-
Εγώ έχω μια απορία τι ήταν τόσο επείγον και έπρεπε ντε και καλά ο Χατηδάκης να βγεί βόλτα την ώρα που γινότανε η πορεία;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ωραίος ο πιτσιρίκος
Παπαριές γράφει ο πιτσιρίκος. Λεξιλόγιο του 70 που ψαρεύει αντανακλαστικά, όπως τα ψάρεψαν επιτυχώς ο ΓΑΠ και ο μπαμπάς του ο αείμνηστος. Τι δουλειά είχαν οι 'ασφαλίτες' στην πορεία... Όση δουλειά έχουν και οι καταστροφείς και οι τυφλοί δολοφόνοι που αυτοβαφτίζονται 'επαναστάτες' και 'αντιεξουσιαστές' (=που δεν δέχονται να εξουσιάζονται, αλλά απαιτούν να περνάει το δικό τους, άρα να ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ).
Μάθαμε τώρα να χρησιμοποιούμε όρους που πολύ απλά δεν ζήσαμε το περιεχόμενό τους, που άνθρωποι που έζησαν τέτοιες καταστάσεις και δεν έχουν κάλο στον εγκέφαλο λένε ευθαρσώς ότι πάλεψαν για να έχουμε σήμερα την ελευθερία να λέμε ό,τι μαλακία μας κατέβει και εμείς αυτή την ελευθερία την υποσκάπτουμε υποστηρίζοντας ότι είναι 'χούντα'.
Ε, λοιπόν ας επικρατήσουν για κανα τρίμηνο οι 'επαναστάτες' (περισσότερο δεν θα μπορέσουν, θα τους περάσουν από λεπίδι αν δεν σκοτωθούν μεταξύ τους), για να χορτάσουμε όλοι ελευθερία λόγου και έκφρασης, δικαιοσύνη και ισονομία. Τους είδαμε πως αντιλαμβάνονται την ελευθερία στα πανεπιστήμια τόσες δεκαετίες, τους ζήσαμε καλά. Και ο κόσμος τους ξέρει, η συντριπτική του πλειοψηφία που τους μαυρίζει χειρότερα κι από τους Άκηδες και Βουλγαράκηδες. -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, λοιπόν ας επικρατήσουν για κανα τρίμηνο οι 'επαναστάτες' (περισσότερο δεν θα μπορέσουν, θα τους περάσουν από λεπίδι αν δεν σκοτωθούν μεταξύ τους), για να χορτάσουμε όλοι ελευθερία λόγου και έκφρασης, δικαιοσύνη και ισονομία. Τους είδαμε πως αντιλαμβάνονται την ελευθερία στα πανεπιστήμια τόσες δεκαετίες, τους ζήσαμε καλά. Και ο κόσμος τους ξέρει, η συντριπτική του πλειοψηφία που τους μαυρίζει χειρότερα κι από τους Άκηδες και Βουλγαράκηδες.Καλά τα λες.
ΓΙατί η αλήθεια είναι ότι με τους άλλους, που δεν τους ξέρει ο κόσμος και δεν τους μαυρίζει κανά αιώνα τώρα -δόξα σοι -, ζούμε τα καλύτερά μας χρόνια ΔΙκαιοσύνη, ισονομία, ανάπτυξη, ευρωστία Σαν να λέμε Ελλάδα ένα πράμα. Θα το βάλουν συνώνυμο σε λίγοΜην κάνουμε καμιά μλκία και τους χάσουμε
-
Δηλαδή δεν υπάρχουν σε τέτοιες πορείες προβοκάτορες ασφαλίτες...
Έλα ρε μανοσκ, χέζει η αρκούδα στο δάσος?
-
@mjacob
Το έχω πει 100 φορές. Δοκίμασαν τα βλαστάρια να ζητήσουν την ψήφο του λαού και πήραν λιγότερα από τον Άδωνη και, ίσως, λίγο περισσότερα από τον Βεργή. Αν αυτό δεν είναι μαύρισμα, τότε δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι.
Μάλλον πρέπει να παραιτηθούν από το πρωτάθλημα και να γυρίσουν στα πάρκα, όπου δεν χρειάζεται να πείσουν κανέναν με τις απόψεις τους, πέραν των εαυτών τους.@taurus
Δεν έγραψα αυτό, έγραψα ότι όπου υπάρχουν άτομα σαν αυτά που έκαναν ντου, υπάρχουν και άλλοι για να μπορούν να επέμβουν στα πιο σκούρα ή να ειδοποιήσουν καταλλήλως. Αν αυτό ενοχλεί μία, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ενοχλούν δέκα τα μπουμπούκια που γίνονται αιτία να πέσουν χημικά και ξύλο. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ωραίος ο πιτσιρίκος
ωραια τα ελεγε μεχρι την πρωτη φωτογραφια μετα ξυπνησε η παπα(ρα)ρηγα και αρχισε τις πιπες οπως καθε αλλος..
ταξικο μισος παλη στη χουντα και αλλη τραγελαφικα -
Κι αν τα μπουμπούκια είναι ασφαλίτες; Τι γίνεται τότε φίλε Μάνο;
@cabala
Ο Άγγλος εργατικός ξύπνησε, πια παπαρήγα και μαλακίες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι αν τα μπουμπούκια είναι ασφαλίτες; Τι γίνεται τότε φίλε Μάνο;
@cabala
Ο Άγγλος εργατικός ξύπνησε, πια παπαρήγα και μαλακίεςπαιζει και αυτο αλλα λογο επιπεδου το πηγα στην παπαρηγα..
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)