-
-
-
την καλησπερα μου στους ιταλους!!
παρτε ενα ωραιο βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=dca1dRn2OKgκ για οσους ενδιαφερονται το αμαξι υπαρχει και για test drive...μια δοκιμη θα σας πεισει,εμενα με επεισε παντως!
-
πιαδες ωραιο αλλα ψευτοφουσκωμα ολα το φουσκωμα ειναι ψεμα και δεν βοηθαει σε τιποτα καθως οι αεργαωγοι ψυξης φρενων ειναι ψευτικοι και δεν αφηνουν τον αερα να περασει. Μπροστα ελλεινο μονο πισω ειναι ψαρωτικο μεσα το μονο που αξιζει ειναι η κεντρικη κονσολα
-
Εχμ.., εγώ το θεωρώ πολύ κακό αποτέλεσμα, σχεδόν ενοχλητικό. ( )
Δεν το θεωρώ αρμονικό, οι πεντάκτινες ζάντες δε μ'αρέσουν ενώ το μπροστά και το πίσω μέρος μου φαίνονται λάθος. Πως γίνεται να μαζεύτηκαν όλες οι λάθος κινήσεις ( IMO ε! ) σε ένα αυτοκίνητο, με ξεπερνά
Συμπέρασμα: το παλιότερο ήταν καλύτερη σχεδιαστική πρόταση.Υ.γ. Ενδεικτικά: και το μίτο δεν το θεωρώ όμορφο, αλλά δεν είναι και ενοχλητικό. Επίσης polo> , ibiza> καλούτσικο, αλλά θα ήθελα πιο εμπνευσμένο σχέδιο, 207> τραγικό μπροστινό μέρος, ds3> πολύύ καλή προσπάθεια, λίγο τέτανο παθαίνω με τα χρώμια αλλά σα σχέδιο , και mini> κλασσικός έρωτας.
-
Το έχεις δει από κοντά/οδηγήσει;
-
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Λες να το δω με άλλο μάτι;
Πάντως μόνο για την εμφάνισή του μίλησα -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Μπροστα ελλεινο μονο πισω ειναι ψαρωτικο μεσα το μονο που αξιζει ειναι η κεντρικη κονσολα......μπροστά θα αλλάξει (η μάσκα παραμένει η ίδια,φεύγει η μαύρη φάσα-μουστάκι που αγκαλιάζει τα φλας,τα οποία θα επανασχεδιαστούν).Οι λόγοι της αλλαγής προφανείς (μια ματιά στις πωλήσεις του Evo και όχι μόνο του Abarth αρκεί).
-
-
Kανείς δεν το είπε καλλονή. Εγώ συγκεκριμένα το χαρακτήρισα 'ψαρωτικο' και 'από τα πιο κοντινά σε σχήμα σε σχέση με ένα αγωνιστικό'.
Και τα evo-impreza κακάσχημα είναι, αλλά τα γουστάρουμε όλοι, επειδή μυρίζουν 'πόλεμο'. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μπροστα ελλεινο μονο πισω ειναι ψαρωτικο μεσα το μονο που αξιζει ειναι η κεντρικη κονσολα
......μπροστά θα αλλάξει (η μάσκα παραμένει η ίδια,φεύγει η μαύρη φάσα-μουστάκι που αγκαλιάζει τα φλας,τα οποία θα επανασχεδιαστούν).Οι λόγοι της αλλαγής προφανείς (μια ματιά στις πωλήσεις του Evo και όχι μόνο του Abarth αρκεί).
φιλε το οτι θα επανασχεδιαστει,το διαβασες καπου,το ακουσες ή το υποθετεις??δωσε κανα λινκ.
ολες οι πωλησεις των αυτο εχουν πεσει----->ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μπροστα ελλεινο μονο πισω ειναι ψαρωτικο μεσα το μονο που αξιζει ειναι η κεντρικη κονσολα
......μπροστά θα αλλάξει (η μάσκα παραμένει η ίδια,φεύγει η μαύρη φάσα-μουστάκι που αγκαλιάζει τα φλας,τα οποία θα επανασχεδιαστούν).Οι λόγοι της αλλαγής προφανείς (μια ματιά στις πωλήσεις του Evo και όχι μόνο του Abarth αρκεί).
Ας αλλάξουν και το μέσα. Γιατί πρέπει να θυμίζει mini van ποιοτικά?
Τα καθίσματα της Sabelt όμως είναι εξαιρετικά, βοηθούν αρκετά μάλλον στην γρήγορη οδήγηση δίχως να λείπει η άνεση και να βγαίνεις με λουμπάγκο. -
Ο χρήστης andrew_abarth έγραψε:
ολες οι πωλησεις των αυτο εχουν πεσει----->ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Σωστά...αλλά όχι κατά τέτοιο τρόπο (Punto Evo:-35% στην ιταλική αγορά και -60% στην ευρωπαϊκή).
φιλε το οτι θα επανασχεδιαστει,το διαβασες καπου,το ακουσες ή το υποθετεις??δωσε κανα λινκ.
....δεν υπάρχει link.Ό,τι έγραψα είναι πληροφορία μέσα από τη Fiat.Το αυτοκίνητο πρέπει να αντέξει στην αγορά για 3 ακόμα χρόνια (άρα με ένα MY 2012,δύο χρόνια περίπου πριν τη συνταξιοδότηση,μπορούν να κάνουν ό,τι αλλαγές νομίζουν).
-
Παίδες, στην Ιταλία πόσο κοστίζει αυτό;
-
19.400
-
Ναί πάνω κάτω 20.000...
Καμία σχέση από τις φωτό παιδιά...εγώ να δείτε τι σκάλωμα είχα φάει με το παλιό,μολίς είδα το evo μου είχε έρθει...
Τέσπα,να που ήρθε όμως στη Fiat κ πήγα να το δω...ΤΡΕΛΑ
Καλύτερη δουλειά στο κινητήρα...στο στύσιμο...αρκετά ποιοτηκότερο κ ομορφότερο ασωτερικά κ γενικά πολύ πιο αμάξι!!!
Τώρα απ'έξω που τους χαλάει κάποιους...θέμα συνήθειας είναι! -
Ο χρήστης fatalabarth έγραψε:
.στο στύσιμο...!εμφανίζει περισσότερη στύση...?
-
xaxxxxxaaxaxaxaxa
ναι ναι -
Στον βασικό εξοπλισμό προσφέρεται και με στυσόμετρο!
Abarth Punto Evo