-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
Είμαι περίεργος στο GP Abarth SS πως θα απέδιναν αυτά τα αμορτισέρ...Πολύ καλύτερα...
Αφού λένε ότι με τα Koni FSD το evo abarth ss θα ανεβάσει κι άλλο τον ανταγωνισμό
Πιστεύω είναι μια καλή λύση αν έχεις απλό evo abarth να βάλεις τα FSD...εκτός αν θες να το κάνεις κούτσουρο,προσωπικά και πάλι σε Koni θα πήγαινα...στα Koni 1150...καμία αλλη μάρκα!Αλλά και για το απλό evo abarth λένε όλοι οτι στρίβει πολύ πολύ καλύτερα από το προηγούμενο...να δούμε σε 4 μήνες που το παίρνω -
Ο χρήστης fatalabarth έγραψε:
[Αλλά και για το απλό evo abarth λένε όλοι οτι στρίβει πολύ πολύ καλύτερα από το προηγούμενο...να δούμε σε 4 μήνες που το παίρνωΠάντως, κρίνοντας απ'το ύψος όταν τό'δα από κοντά, εμένα μου φάνηκε ότι το Punto EVO Abarth φοράει τα ίδια μαύρα ελατήρια με το 'κανονικό' GP Abarth... Σίγουρα φοράει του GP Abarth SS τα ελατήρια;
Υ.Γ. Με το καλό να πάρεις το Abarth σου!
-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
[Αλλά και για το απλό evo abarth λένε όλοι οτι στρίβει πολύ πολύ καλύτερα από το προηγούμενο...να δούμε σε 4 μήνες που το παίρνω
Πάντως, κρίνοντας απ'το ύψος όταν τό'δα από κοντά, εμένα μου φάνηκε ότι το Punto EVO Abarth φοράει τα ίδια μαύρα ελατήρια με το 'κανονικό' GP Abarth... Σίγουρα φοράει του GP Abarth SS τα ελατήρια;
Ευχαριστώ...να πάνε κάποια πράγματα καλά και θα το πάρω το μαμημένο
Για τα ελατήρια έτσι έχω διαβάσει ρε φίλος.Βασικά έλεγε ακριβώς ότι το evo abarth είναι πολύ καλύτερο απτο προηγούμενο γιατί φοράει αντιστρεπτική.ελατήρια και τουρμπίνα απο gp abarth ss...και έχει και βελτιωμένη ανάρτηση
Τώρα για το χαμήλωμα έχεις ένα δίκιο...δεν είναι και τόσο σαύρα όσο το esseesse αλλά δε νομίζω να μας λεν π@π@ριές -
[Αλλά και για το απλό evo abarth λένε όλοι οτι στρίβει πολύ πολύ καλύτερα από το προηγούμενο...να δούμε σε 4 μήνες που το παίρνω
Πάντως, κρίνοντας απ'το ύψος όταν τό'δα από κοντά, εμένα μου φάνηκε ότι το Punto EVO Abarth φοράει τα ίδια μαύρα ελατήρια με το 'κανονικό' GP Abarth... Σίγουρα φοράει του GP Abarth SS τα ελατήρια;
Για τα ελατήρια έτσι έχω διαβάσει ρε φίλος.Βασικά έλεγε ακριβώς ότι το evo abarth είναι πολύ καλύτερο απτο προηγούμενο γιατί φοράει αντιστρεπτική.ελατήρια και τουρμπίνα απο gp abarth ss...και έχει και βελτιωμένη ανάρτηση
Τώρα για το χαμήλωμα έχεις ένα δίκιο...δεν είναι και τόσο σαύρα όσο το esseesse αλλά δε νομίζω να μας λεν π@π@ριέςΆσχετο, πόσο κόστιζε το Punto EVO Abarth πριν τη διπλή αύξηση του ΦΠΑ και πόσο κοστίζει το Grande Punto Abarth τώρα;
-
Τώρα για το χαμήλωμα έχεις ένα δίκιο...δεν είναι και τόσο σαύρα όσο το esseesse αλλά δε νομίζω να μας λεν π@π@ριέςΠιθανώς αύριο να μάθω την αλήθεια για τα ελατήρια.
-
Αύριο??? Χμ...κάτι καλό μου μυρίζει....
-
Αύριο??? Χμ...κάτι καλό μου μυρίζει....δεν θέλουν οι γυναίκες πουντάκια...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν θέλουν οι γυναίκες πουντάκια...
Ε τότε πάω να πάρω το daihatsu copen
-
δεν θέλουν οι γυναίκες πουντάκια...
Ε τότε πάω να πάρω το daihatsu copen
για να βρείς γυναίκα?? μπαα...
-
Αύριο??? Χμ...κάτι καλό μου μυρίζει....Λοιπόν, έχω νέα. Τα ελατήρια που φοράει το Punto EVO Abarth είναι ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ με του Grande Punto Abarth. Πως τό'μαθα; Πήγα στην αντιπροσωπεία σήμερα και ρώτησα στα ανταλλακτικά, και μου έδωσαν τον κωδικό και την τιμή τους. Τα ελατήρια του Punto EVO Abarth έχουν την ίδια τιμή με τα ελατήρια του Grande Punto Abarth, αλλά και τον ίδιο κωδικό. Επίσης, ξανακοίταξα το αμάξι από κοντά, ακόμα καλύτερα και το διαπίστωσα και εκεί. Είναι μαύρα τα ελατήρια, όπως είναι και στο Grande Punto Abarth, άλλα έχουν και το ίδιο ύψος. Αυτά.
-
Μάλιστα... το μυστήριο διελευκάνθη! Μένει να μάθουμε ποιος σκότωσε τον Kennedy και δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλιστα... το μυστήριο διελευκάνθη! Μένει να μάθουμε ποιος σκότωσε τον Kennedy και δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή.Η γυναίκα του ρε...για να πάρει το χρήμα
-
Κάνα τεστ περιοδικού στο αμάξι έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;
-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
Κάνα τεστ περιοδικού στο αμάξι έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;Ναί ρε...
Γιατί δε ψάχνεις internet? Το περιοδικό DRIVE,Auto Τρίτη καί Top Gear το έχουν κάνει σίγουρα -
Κάνα τεστ περιοδικού στο αμάξι έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;
Ναί ρε...
Γιατί δε ψάχνεις internet? Το περιοδικό DRIVE,Auto Τρίτη καί Top Gear το έχουν κάνει σίγουραΈψαξα παντού άλλα δε βρήκα και τίποτα. Το μόνο που είδα ήταν τα 60-160 στο Drive. 0-100, 0-160, 0-400μ., ρεπρίζ, κλπ. διστυχώς δε βρίσκω πουθενά.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
elteo εσυ που τα δοκιμασες ,για ενα αυτοκινητο σαν το bravo (150 sport) κανουν τα fsd;Θελω να ειναι οπως ειναι με τα μαμα και αν μπορω να ανεβασω και λιιιιιιιιιιγο την ανεση μεσα στη πολη.Στις στροφες μου αρεσουν οπως ειναι.δεν μπορώ να ξέρω γιατί μιλάμε για άλλο αμάξι, άλλη ανοχή η δική μου στα σκληρά αμορτισέρ από την δική σου κτλ κτλ
-
-
Αυτό το βιντεάκι το έχει δει κανείς?????/ http://www.alvolante.it/news/sfida_nurb ... evo-358646
Τρελός ο τυπάς
-
μα καλα κορναρει στο porche χαχαχα
και καλα τι να κανει δεξια για να περασει????? και εχει και 3 μηχανες μπροστα του
εντυπωση μου κανει που δεν ειναι Ελληνας χαχαχα -
Γνωρίζει κάποια τις διάφορες του Abarth Απο το Abarth evo
Πέρα Απο το μοτέρ...;
Οι διάφορες είναι αντίστοιχες mito 155-qv?
Abarth Punto Evo