-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Εγώ θα κοιτούσα το φιατ Panda στα 1,2. ja:ΑΠΑΙΣΙΟ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ θα κοιτούσα το φιατ Panda στα 1,2. ja:
ΑΠΑΙΣΙΟ...
+1
Ιουυυυ...
Πέρα οτι πλέον είναι παλιό, τα πλαστικά του μέσα είναι κατηγορία τάπερ... μόνο μεταχείρα, οχι καινούριο. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ θα κοιτούσα το φιατ Panda στα 1,2. ja:
ΑΠΑΙΣΙΟ...
+1
Ιουυυυ...
Πέρα οτι πλέον είναι παλιό, τα πλαστικά του μέσα είναι κατηγορία τάπερ... μόνο μεταχείρα, οχι καινούριο.έχω ένα αυτές τις μέρες...
άφησα τη μικρή για σέρβις και επειδή γινόταν της πουτάν@ς και δεν ξέραν πότε θα μου την ξαναδίναν μου δώσαν ένα πάντα 1,2 ...απορώ ποιος αγοράζει αυτό το πράγμα...
-
απορώ ποιος αγοράζει αυτό το πράγμα...Πολλοί μα πάρα πολλοί και όλοι ευχαριστημένοι...
Και το 2010 πρώτο σε πωλήσεις...και βγαίνει απο το 2003...Και χωρίς να έχει και καμμιά τιμή-πρόκληση... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
απορώ ποιος αγοράζει αυτό το πράγμα...
Πολλοί μα πάρα πολλοί και όλοι ευχαριστημένοι...
Και το 2010 πρώτο σε πωλήσεις...και βγαίνει απο το 2003...τραγικότατο...
δεν ξέρω τι να πρωτοπώ... -
Ναι τραγικό...χαζοί αυτοί οι Ευρωπαίοι...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ναι τραγικό...χαζοί αυτοί οι Ευρωπαίοι...δεν παν να λες... μάτια έχω και βλέπω... αισθήσεις έχω και αντιλαμβάνομαι...
-
δεν ξέρω τι να πρωτοπώ...Οι αγοραστές Panda επιζητούν ένα απλό-φθηνό και αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο.
Στον τομέα αυτό κρίνεται ως άριστο , χωρίς πολλά τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
δεν ξέρω τι να πρωτοπώ...Οι αγοραστές Panda επιζητούν ένα απλό-φθηνό και αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο.
Στον τομέα αυτό κρίνεται ως άριστο , χωρίς πολλά τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια.και το 106 του '99 που είχα ήταν φθηνό και αξιόπιστο...
και το τουίνγκο ήταν φθηνό και αξιόπιστο...
και το πικάντο το ίδιο (θέε μου τι λέω, υπερασπίζομαι κορεάτικο κατασκεύασμα... ) -
έχω ένα αυτές τις μέρες...
άφησα τη μικρή για σέρβις και επειδή γινόταν της πουτάν@ς και δεν ξέραν πότε θα μου την ξαναδίναν μου δώσαν ένα πάντα 1,2 ...απορώ ποιος αγοράζει αυτό το πράγμα...
Εντάξει ρε, αυτοκίνητο πόλης είναι, τί περίμενες δηλαδή; Από τα τρίδυμα αλλά και το άλτο καλύτερο μου φάνηκε. Τώρα αν το συγκρίνουμε με supermini εντάξει προφανώς και χάνει. Άν κάποιος θέλει κάτι πιο φρέσκο ας πάει στο twingo τότε.
Επίσης, αν μπορείς μπες στο τοπικό της φιατ να μου γράψεις δύο λόγια για το panda να μου πεις τί σε χάλασε πιο πολύ, ίσως με ενδιαφέρει το θέμα.@ Thάnos
Για μεταχειρισμένο συμφέρει όντως σαν αγορά, το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Οι αγοραστές Panda επιζητούν ένα απλό-φθηνό και αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο.
Στον τομέα αυτό κρίνεται ως άριστο , χωρίς πολλά τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια.Που άμα λάχει, σε κάποιες εκδόσεις τα έχει αυτά τα τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια και φοράει γυαλάκια σε πολλά άλλα τζιτζιμπουρλιστά
ΥΓ Πολύ μου άρεσε το τζιτζιμπουρλιστά
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Στον τομέα αυτό κρίνεται ως άριστο , χωρίς πολλά τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια.Που άμα λάχει, σε κάποιες εκδόσεις τα έχει αυτά τα τζιτζιμπουρλιστά κολπάκια και φοράει γυαλάκια σε πολλά άλλα τζιτζιμπουρλιστά
ΥΓ Πολύ μου άρεσε το τζιτζιμπουρλιστά
άλλο το πάντα 100... μην μπλέκεις τα πράγματα...
-
Για μεταχειρισμένο συμφέρει όντως σαν αγορά, το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.αυτό ακριβώς.
Γιατί πάνω σε μια κρίση ταυτότητας που έψαχνα να αλλάξω το peugeot είχε περάσει έντονα απο το μυαλο μου το panta.
Φυσικά σε μεταχειρησμένο... έτσι πήγα σε μια αντιπροσωπεία και το είδα...
Ε την επόμενη στιγμη μου έφυγε...Θα μου πεις τώρα που έχεις το Berlingo, έχει αυτό καλύτερα πλαστικά μέσα πχ;
Οχι δεν έχει, αλλα τα ζυγίζεις και βλέπεις, αυτό που έχω τώρα, ενώ τα πλαστικά του ειναι ΓΤΠΚ μου δίνει χώρους που τους χρειάζομαι περισσότερο. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
ΥΓ Πολύ μου άρεσε το τζιτζιμπουρλιστά 100άρια
-
έχω ένα αυτές τις μέρες...
Εντάξει ρε, αυτοκίνητο πόλης είναι, τί περίμενες δηλαδή; Από τα τρίδυμα αλλά και το άλτο καλύτερο μου φάνηκε. Τώρα αν το συγκρίνουμε με supermini εντάξει προφανώς και χάνει. Άν κάποιος θέλει κάτι πιο φρέσκο ας πάει στο twingo τότε.
Επίσης, αν μπορείς μπες στο τοπικό της φιατ να μου γράψεις δύο λόγια για το panda να μου πεις τί σε χάλασε πιο πολύ, ίσως με ενδιαφέρει το θέμα.@ Thάnos
Για μεταχειρισμένο συμφέρει όντως σαν αγορά, το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.
επιγραμματικά...
άβολα καθίσματα
πολύ ευαίσθητο στους πλευρικούς ανέμους
μικροί και άβολοι καθρεφτες
αναιμικό μοτέρ
μέτρια για το βαρος/επιδόσεις του κατανάλωση...τους τριγμούς δεν τους βάζω στο παιχνίδι (αν και με μόλις 30.000) επειδή είναι αντ/σης...
(τριγμοί από κάθε πιθανή γωνία)δυνατά φρένα
τιμόνι που κόβει πολύ
ξεκούραστη θέση λεβιέ ταχ
πολύ καλή περιμετρική ορατέμαθα να οδηγώ με panda 750...
το καινούργιο είναι σαν κακόγουστο αστείο μπροστά στον θρυλικό προγονό του... -
επιγραμματικά...άβολα καθίσματα (το 1,1 και το 1,2, όντως έχουν άβολα καθίσματα)πολύ ευαίσθητο στους πλευρικούς ανέμους (Δεν είναι τόσο, όσο υπολογίζεις, απλά είχε σίγουρα τελειωμένα αμορτισέρ)μικροί και άβολοι καθρεφτες (όντως και στο καινούργιο μοντέλο έχουν βελτιωθεί)
αναιμικό μοτέρ (με πολυ καλή ροπή...μπορεί να αργήσει να τα πιάσει, αλλά τα κρατάει)
μέτρια για το βαρος/επιδόσεις του κατανάλωση... (μόνο αν του ζητάς να κάνει κάτι που δεν μπορεί και δεν είναι φτιαγμένο)
τους τριγμούς δεν τους βάζω στο παιχνίδι (αν και με μόλις 30.000) επειδή είναι αντ/σης...
(τριγμοί από κάθε πιθανή γωνία) (Το θέμα των τριγμών κάτι μου λέει, γιατί ξέρω πάρα πολλά 7ετίας και δεν κάνουν κιχ...)
+
δυνατά φρένα
τιμόνι που κόβει πολύ
ξεκούραστη θέση λεβιέ ταχ
πολύ καλή περιμετρική ορατέμαθα να οδηγώ με panda 750... (είχα το 650 του 86 με τις σούστες πίσω, με το 750 μπήκε ο άξονας Ω του Υ10 και βελτιώθηκε, αλλοιώς ήταν πιο κατσίκι και απο το κόρσα το αυγό) το καινούργιο είναι σαν κακόγουστο αστείο μπροστά στον θρυλικό προγονό του...
-
σε ρυθμούς πόλης και λίγο εθνικής (ελευσίνα/μέγαρα)
καίει περισσότερο από το 207 1,4 ... που είναι και αυτοκίνητο...είναι αρκετά ευαίσθητο στους πλευρικούς ανέμους ...
-
Καποια αποψη για το twingo 1.2turbo.Οσο τα ψαχνω μαλλον η λεξη καταναλωση γινεται διαρκως μικροτερης σημασιας.
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
Καποια αποψη για το twingo 1.2turbo.Οσο τα ψαχνω μαλλον η λεξη καταναλωση γινεται διαρκως μικροτερης σημασιας.Μη νομιζεις οτι θα καιει πολυ.. Ε΅γω με ιδιο κινητηρα αλλα σε clio (+100kg τουλαχιστον) εχω μεση με πολυ επαρχιακη πολη 7,2λιτρα και ειμαι υπερευχαριστημενος... Το twingo GT κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα κορυφαια μην πω κορυφαιο μινι(λογω κινητηρα) μαζι με fiat500 σε ολα τα θεματα οπως ποιοτητα εσωτερικου, οδικη συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησης, αξιοπιστια και τιμη.. Τρεχεις αντιπροσωπεια και το παραγγελνεις σε λευκο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
[...]
Τρεχεις αντιπροσωπεια και το παραγγελνεις σε λευκοrafi μήπως ξέρεις από τι τιμές ξεκινάει το απλό twingo και από ποιες το tce; Παίζει μήπως καμία προσφορά;
btw το tce είναι κορυφαία επιλογή στην κατηγορία αν κάποιος θέλει και επιδόσεις
Eπιλογη μικρου πολης