-
Fiat spares - Germany
http://www.axel-augustin.de/shop2/Fiat- ... f8649e1ba2
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αμα σας τα έπρηξα να μου το πείτε.Εισαι καλα??
Χαρα μας που μοιραζεσαι την ανακατασκευη και κανεις τον κοπο να την ανεβασεις βημα- βημα!! Αν νιωθεις οτι παραγεμιζει η σελιδα ανοιξε καινουριο θεμα αποκλειστικα γι'αυτο, εγω παντως δεν εχω προβλημα
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αμα σας τα έπρηξα να μου το πείτε.Συνέχισε ακάθεκτος! Με όση λεπτομέρεια θες!
-
όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, συνέχισε να μοιράζεσαι κάθε στιγμή με το moretti σου αυτο ήταν το siata σου?? ναι, το έχω δει σε γνωστή μάντρα στη Νάτο,δεν μπορώ να σκεφτώ πως ένιωσες όταν το είδες έτσι....αλλά εντάξει, τώρα τουλάχιστον ότι έγινε, έγινε υπάρχει το moretti που το έσωσες
-
Καλή αρχή Αργύρη, και σου εύχομαι να την ευχαριστηθείς την πορεία της αναπαλαίωσης
-
Καλή αρχή και καλή δύναμη.
Θυμάμαι ένα στη γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός και πάντοτε μου άρεσε.
Υποθέτω ότι θα είναι από τα λίγα στην Ελλάδα. -
Ενα ακριβως ιδιο μορετι υπηρχε μεχρι προσφατα και στη Χιο,δυο φορες πιο σαπιο ομως.
-
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές!
Τώρα που ξεφορτώθηκα και το μαγαζί και δεν θα ανεβοκατεβαίνω Αθήνα καθημερινά, θα έχω και τον χρονο που χρειάζομαι (ελπίζω).
Απο αύριο κιόλας ξεκινάει το λύσιμο, να δούμε και τι βρίσκετααι απο κάτω...
Μια που δεν κουράζεστε, θα υπάρξει άφθονο φωτογραφικό υλικό, βήμα προς βήμα... -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ενα ακριβως ιδιο μορετι υπηρχε μεχρι προσφατα και στη Χιο,δυο φορες πιο σαπιο ομως.Ναι το ξέρω, το είχα δει...είναι άσπρο-ζαχαρί τώρα...
-
Τα σήματα που έχει στα φτερά και στο ταμπλό (ευτυχώς υπάρχουν όλα) είναι ανάγλυφα και έχει ξεθωριάσει το χρώμα τους. Σκέφτομαι να τα περάσω με σμάλτο, απο αυτό των κατασκευών με χαλκό. Το έχει κάνει κανείς?
-
μηπως αν δεν εχουν προβλημα και οι μοντ να ανοιξεις ενα καινουργιο ξεχωριστο τοπικ για την διαδικασια ανακατασκευης του μορεττι σου?
Εδω αν καποιος ποσταρει κατι αλλο θα χαθει η σειρα και επειδη εσυ ξεκινας να γραψεις 'βιβλιο' πρεπει οι σελιδες του να ειναι σωστες!
Ειδα και σε καποιο αλλο τοπικ ρωτουσες για την αμμοβολη,μηπως να τα εκανες ολα ενα ωστε να υπαρχει ακριβως ολη η διαδικασια μαζι ?
το λεω τωρα που ειναι αρχη. -
Έκοψα τις σχετικές δημοσιεύσεις σε νέο θέμα. Καλή συνέχεια. [mod]
-
Πολύ σωστά, προβλέπεται βιβλίο με εικόνες!!!!!
Ευχαριστώ!ΥΓ Μήπως να προσθέταμε την λέξη 'ανακατασκευή' και το '128' στον τίτλο?...όχι ότι με χαλάει και έτσι...
-
Καλή δύναμη φίλε!
Όταν θα τελειώσεις, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πολύ σωστά, προβλέπεται βιβλίο με εικόνες!!!!!
Ευχαριστώ!ΥΓ Μήπως να προσθέταμε την λέξη 'ανακατασκευή' και το '128' στον τίτλο?...όχι ότι με χαλάει και έτσι...
Το πρωτο ποστ ειναι δικο σου οποτε μπορεις να φτιαξεις οπως θες τον τιτλο.
-
-
στη Κυψέλη και δυστυχώς άθλιο-αν είνα ακόμα εκεί-...λίγα πραγματα σωζονται από αυτό
-
Τίποτα δεν σώζεται απο αυτό...
Ο ουρανός είναι σάπιος, οι προφυλακτήρες απο άλλο αυτοκίνητο, το σαλόνι άλλο, τα φανάρια πίσω είναι απο Τζούλια (πιο ακριβά απο τα απλά του 128 1ης σειράς που φοραει και υπάρχουν παντού), το καπό είναι για τα μπάζα...
Το θέμα είναι ότι, απο ότι είχα μαθει όταν είχα πάει να το δω απο κοντά, ο ιδιοκτήτης πληρώνει κανονικά τα τέλη και δεν το πουλάει... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το πρωτο ποστ ειναι δικο σου οποτε μπορεις να φτιαξεις οπως θες τον τιτλο.Done!!! (Νομίζω)
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το πρωτο ποστ ειναι δικο σου οποτε μπορεις να φτιαξεις οπως θες τον τιτλο.
Done!!! (Νομίζω)
Ανακατασκευή 128 Moretti