-
Σιτροεν ΧΜ. Επισης και τα πιο αναπαυτικα καθισματα μακραν...Και το πιο προβληματικο αυτοκινητο επισης...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σιτροεν ΧΜ. Επισης και τα πιο αναπαυτικα καθισματα μακραν...Και το πιο προβληματικο αυτοκινητο επισης...Η σειρά για μένα είναι ds-cx-xm. Είναι τόσο αναπαυτικά αυτοκίνητα που καταντούν κουραστικά
Από προβλήματα χιλιάδες.. αλλά όλα λύνονται με χρόνο υπομονή και χρήμα -
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
αλλά όλα λύνονται με χρόνο υπομονή και χρήμαΑπό αυτό το τελευταίο υπάρχει μία έλλειψη τώρα τελευταία...
-
Εγω εχω ολιγον διαφορετικη αποψη περι προβληματων αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..
i feel blessed.. -
Καλύτερη ανάρτηση?
Μάλλον μερσεντές Ε προηγούμενης γενιάς. Φοβερή ανάρτηση, σε συνδυασμό με το μοτέρ νομίζεις ότι πάς με τα μισά χιλιόμετρα. Το πρόβλημα όμως είναι οι πολύ μέτριοι χώροι για τόσο μεγάλο αμάξι.
Εντυπωσιακά άνετο ήταν το τελευταίο άξεντ (!) ένω πολύ άνετο για τον χαρακτήρα του μου είχε φανεί το πούντο άμπαρθ ςς διαθέτοντας παράλληλα εντυπωσιακή πρόσφυση.
Βέβαια καλές οι αναρτήσεις πούπουλα, αλλά ένα καλό κάθισμα σε συνδυασμό με μία σωστή θέση οδήγησης μπορεί να είναι προσφέρει απαράμιλλη άνεση ακόμα και μέ σκληρούτσικη ανάρτηση. Εάν είσαι 'βιδωμένος' σε ένα κάθισμα που σου προσφέρει στήριξη ακριβώς εκεί που πρέπει, το κάθισμα έχει σωστή σκληρότητα αφρώδων υλικών και έχεις τιμόνι/επιλογέα/πετάλια σε σωστές αποστάσεις τότε μπορείς με σκληρές αναρτήσεις και χαμηλόπρόφιλα λάστιχα να κάνεις άνετα ταξίδια με υψηλή ασφάλεια εξαιτίας του σφικτού στησίματος.
-
Renault Espace
Μαγικό χαλί. Η ΑΝΕΣΗ σε ένα αυτοκίνητο όμως νομίζω δεν μπορεί να εκτιμηθεί μόνο από τον παράγοντα 'ανάρτηση'. Νομίζω πως υπεισέρχονται και ψυχολογικοί παράγοντες που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι την άνεση διαφορετικά.
Τι θέλω να πω... Ένα αυτοκίνητο με αερανάρτηση τελευταίας τεχνολογίας αν δεν είναι αρκετά ήσυχο δεν θα μπορείς να το χαρακτηρίσεις εύκολα άνετο. Εκεί είναι που οι mercedes κερδίζουν, στην συνολική εμπειρία της άνεσης. Έχουν φυσικά γ@μάτες αναρτήσεις αλλά ταυτόχρονα είναι ήσυχες και ευρύχωρες (όχι όλες φυσικά).
Ήσυχο, ευρύχωρο, φωτεινό και άνετο ήταν το Espace τελευταίας γενιάς που είχα οδηγήσει. Μπορεί να μην έχει αερανάρτηση αλλά μου φάνηκε συνολικά, αισθητά πιο άνετο από E200 (η αμέσως προηγούμενη) που έχω μπει. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Renault Espace
Μαγικό χαλί. Η ΑΝΕΣΗ σε ένα αυτοκίνητο όμως νομίζω δεν μπορεί να εκτιμηθεί μόνο από τον παράγοντα 'ανάρτηση'. Νομίζω πως υπεισέρχονται και ψυχολογικοί παράγοντες που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι την άνεση διαφορετικά.
Τι θέλω να πω... Ένα αυτοκίνητο με αερανάρτηση τελευταίας τεχνολογίας αν δεν είναι αρκετά ήσυχο δεν θα μπορείς να το χαρακτηρίσεις εύκολα άνετο. Εκεί είναι που οι mercedes κερδίζουν, στην συνολική εμπειρία της άνεσης. Έχουν φυσικά γ@μάτες αναρτήσεις αλλά ταυτόχρονα είναι ήσυχες και ευρύχωρες (όχι όλες φυσικά).
Ήσυχο, ευρύχωρο, φωτεινό και άνετο ήταν το Espace τελευταίας γενιάς που είχα οδηγήσει. Μπορεί να μην έχει αερανάρτηση αλλά μου φάνηκε συνολικά, αισθητά πιο άνετο από E200 (η αμέσως προηγούμενη) που έχω μπει.French Rules
στον τομέα άνεση πάντα -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Renault Espace
Ήσυχο, ευρύχωρο, φωτεινό και άνετο ήταν το Espace τελευταίας γενιάς που είχα οδηγήσει. Μπορεί να μην έχει αερανάρτηση αλλά μου φάνηκε συνολικά, αισθητά πιο άνετο από E200 (η αμέσως προηγούμενη) που έχω μπει.+10000000000000000000000
Αν και για μενα ειναι πρωτα η αναρτηση ενα ολοκληρωμενο πακετο ειναι αυτο που θα σε ικανοποιησει! -
Νομίζω οτι παραγνωρίζουμε τον παράγοντα μεταξόνιο που παίζει τεράστιο ρόλο στην άνεση ίσως μεγαλύτερο απο την ανάρτηση (τουλάχιστο όταν συγκρίνεις αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών). Το πιο άνετο με το οποίο έχω ταξιδέψει είναι το 607 το Πεζώ πραγματικά ατσαλάκωτος πας Θεσσαλονίκη Αθήνα ή Αθήνα Πάτρα και πίσω αυθημερόν και είσαι ξεκούραστος.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σιτροεν ΧΜ. Επισης και τα πιο αναπαυτικα καθισματα μακραν...Και το πιο προβληματικο αυτοκινητο επισης...+1
Μονο η αναρτηση αξιζε φυσικα. Και οχι μονο ανεση, αλλα και performance (ξερετε πολλα αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας και της εποχης της να στριβουν στα Τεμπη με 140+ ?)
Κατα τα λοιπα τουλαχιστον μια φορα το μηνα επισκεψη στο γιατρο και παντα κατι παραπανω απο 400€ το λιγοτερο. Δεν ηθελε μηχανικο αλλα υδραυλικο αυτο το αμαξι. Λοιπες εντυπωσεις: Φτηνη αισθηση των πλαστικων, κακο τιμονι, τραγικος κινητηρας ο διλιτρος (χαμηλα δεν τραβαει, ψηλα κρεμαει) αλλα το βαρυ βολαν του ευνοουσε τη διατηρηση υψηλων ταχυτητων (οοοταν τα μαζευε) και επειδη το ειχα στα χερια μου το 2004 απιστευτη ελλειψη ανταλλακτικων (δεν ξερω τι γινοταν οταν ηταν καινουργιο).
Τι κραταμε απο αυτο το αμαξι? Μονο την παροιμοιωδη ανεση και το απιστευτο κρατημα στις στροφες. Η αληθεια ειναι οτι μετα απο αυτο και το Α4 κουτσουρο μου φαινοταν...
Και το 607 που αναφερεται παραπανω μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικα ανετο, αλλα δεν το πλησιαζει το ΧΜ.
Χαρακτηριστικο περιστατικο ηταν σε μια διαδρομη Θεσσαλονικη-Βολος με δυο αυτοκινητα στην αφιξη εγω να θελω να παω βολτα και ο οδηγος του αλλου (Yaris - ενταξει, δεν ειναι μετρο συγκρισης) να θελει να ξεκουραστει.
-
DS 20 για μένα. Το 607 άνετοτατο επίσης αλλα οφειλόταν στα πολύ αφράτα καθίσματα με το πολύ μαλακό δέρμα και λιγότερο στην ανάρτηση..
-
Μιας Cadillac Eldorado -->
Βάρκα αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα από λακούβες. -
Μέ ή χωρίς πτώμα πίσω?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μέ ή χωρίς πτώμα πίσω?Χωρίς, γιατί τα φύλλα σούστας δεν τα πάνε καλά με το πολύ βάρος πίσω
-
Μοοοοοονο ενα θα εχει εκει μεσα; Μην σου πω και μια ομαδα polo χωραει....
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Σιτροεν ΧΜ. Επισης και τα πιο αναπαυτικα καθισματα μακραν...Και το πιο προβληματικο αυτοκινητο επισης...
+1
Μονο η αναρτηση αξιζε φυσικα. Και οχι μονο ανεση, αλλα και performance (ξερετε πολλα αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας και της εποχης της να στριβουν στα Τεμπη με 140+ ?)
Εγώ να προσθέσω και τη σχεδίαση...Τωρα για τα προβλήματα τα πραγματα ειχαν καπως βελτιωθει απο το '92 και μετα...
-
Lexus LS470
Mercedes G450
Lexus RX350
Audi Q7 TDiΟλα πολυ ανετες πισω θεσεις.
Nικος
Πιο άνετη ανάρτηση που έχετε συναντήσει?