-
Ποια Elan αγαπητέ; Η παλιά ή του '90;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια Elan αγαπητέ; Η παλιά ή του '90;Του '90 εκδοση τουρμπο 167 αλογα
-
Υπάρχει Lotus club στην Ελλάδα πια; Γιατί όσο και να ψάξω μου βγάζει μόνο σκυλάδικα. Ο λόγος που το ψάχνω ο συνηθισμένος: συλλογή πληροφοριών πριν την αγορά μιας Elise.
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Υπάρχει Lotus club στην Ελλάδα πια; Γιατί όσο και να ψάξω μου βγάζει μόνο σκυλάδικα. Ο λόγος που το ψάχνω ο συνηθισμένος: συλλογή πληροφοριών πριν την αγορά μιας Elise.Υπάρχει ενα facegroup group “greek lotus club”
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ντεν έχω facebook. Ήλπιζα σε κάτι πιο σοβαρό
-
Οι επικοινωνία μας μεταφερθηκε στην ομαδα μας μιας και η δράση του κλαμπ μειώθηκε λόγω της κρίσης. Αυτό δεν το καθιστά λιγότερο σοβαρή πηγή πληροφόρησης, ασχέτως των κοινωνικών δικτύων που επιλέγει κανείς...
Δυστυχώς σε κάποια φάση παλιότερα που είχε σκάσει η phpbbβάση του 4TF, χάθηκε όλο του thread που είχαε αρχικά στήσει εδώ.
Οτι θες μπορεις να το μαθεις είτε από εδώ η σε προσωπικό μνμ. -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ντεν έχω facebook. Ήλπιζα σε κάτι πιο σοβαρόδεν υπαρχει κανενα κλαμπ στην ελλαδα. Για πληροφοριες σχετικα με τα αμαξια ο Θεολογος Μποσδας μπορει να σε βοηθησει αλλιως μπορεις να πας στην αντιπροσωπεια της λοτους στον Λυμπερακη το γνωστο (Trident Cars) και να δεις/μαθεις/ρωτησεις οσα θες. Ομιλω σαν κατοχος Λοτους να σημειωσω.
-
Στην Trident θα ενημερωθεί εμπορικά και επιφανειακά. Για τους προφανείς λόγους...
Για όλα τα υπόλοιπα, όπως είπε και ο φίλτατος Scott μπορούμε να τα πούμε παρέα... -
Είχα Maserati για 17 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα. Τον γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Λυμπεράκη. Είναι ο κυριότερος λόγος που δεν έχω πάρει καινούρια Elise εδώ και τόσα χρόνια που τη ζαχαρώνω για τρίτο αυτοκίνητο. Ξέρω πολύ καλά και αρκετούς τεχνικούς που έφυγαν από την Trident, άνοιξαν δικά τους μαγαζιά και συνέχισαν να κάνουν τα ίδια. Τυχαία σήμερα πέρασα έξω από το service στο Μενίδι: κατεβασμένα ρολά και 1-2 αυτοκίνητα μέσα όταν τη δεκαετία του '90 είχε 3-4 αυτοκίνητα μέσα, άλλα τόσα απέξω και άλλα τόσα καθ' οδόν!
Ο λόγος που ήθελα το Lotus club είναι για να δω εάν υπάρχει κάποιο καινούριο συνεργείο, με όσο το δυνατόν έντιμους ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενο. Το έχω ξαναδεί το παραμύθι. Ειλικρινά απορώ με τους έξω που δίνουν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ονειρεμένων σε λαμόγια που κοιτάζουν μόνο τι θα βγάλουν σήμερα και αδιαφορούν για το τι μέλλει γενέσθαι σε μερικά χρόνια. όσο εξυπηρέτηση αντίστοιχη του ονόματος που αντιπροσωπεύουν, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Και δυστυχώς στην Ελλάδα, με εξαίρεση τη Ferrari και την Aston Martin για το service των οποίων δεν έχω προσωπική εμπειρία, όλες οι άλλες ονειρεμένες μάρκες δεν διευθύνονται από έντιμους και συνεπείς ανθρώπους! Κι αυτό το γράφω κατόπιν προσωπικής εμπειρίας και απαράδεκτης αντιμετώπισης. -
Καταλαβαίνω τον 'πονο' σου και ο λόγος που το 03/2004 στήσαμε με δυο αλλα παιδιά το κλαμπ ήταν για να μπορέσουμε επιτέλους να μαζευτούμε και μέσα από μια καλή παρέα να αποκτήσουμε γνώση, ενημερωση και δυναη να ευχαριστιόαστε τα Λωτάκια μας. Από 2-3 αμάξια καταφέραμε να έχουμε ένα κλαμπ με γύρω στους 80 ιδιοκτήτες. Οπως καταλαβαίνεις ούτε καν η επίσημη αντιπροσωπεία δεν είχε ποτέ πρόσβαση ταυτόχρονα σε τόσα οχήματα και ιδιοκτήτες.
Τα track day κάποτε ήταν άφθονα και συναντήσεις και βόλτες εκτός ΑΘηνών η καθημερινή μας συζήτηση. Καποιοι από εμάς είχαμε την ευχαριστηση να δούμε μέλη να κάνουν τσάρκα και στην Ευρώπη και σε διάφορες πίστες.Για ότι θελήσεις να ενημερωθείς μην διστάσεις να με/μας ρωτήσεις.
Το πλεονέκτημα των Λωτών και φιλοσοφία τους κιόλας είναι η εύκολη και οικονομική συντήρηση. Αν θελήσεις οποιαδήποτε βοήθεια να ξέρεις πως θα την βρεις χωρίς να παιδευτείς.
--> LOTUS Forum