-
Αν και ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι ιδιοκτητες εδω μεσα, μιας και δεν αξιωθηκε κανεις τους να το ανοιξει, ειπα να ξεκινησω εγω αυτο το τοπικο. Αν επρεπε να διωξω ολα μου τα αυτοκινητα απο ενα ονειρικο γκαραζ και να κρατησω μονο ενα, αυτο το ενα θα ηταν καθε φορα μια Lotus. Φτιαχνοντας αυτοκινητα με διαταξη supercar, αισθηση supercar, επιδοσεις supercar με μεγεθος και καταναλωσεις αυτοκινητου πολης, η εταιρεια αυτη ειχε δει το μελλον απο πολυ παλια και ειχε πραξει αναλογως. Δεν θα μιλησω αλλο απ'το πρωτο μολις ποστ, περισσοτερες πληροφοριες για την Lotus εδω.
Κανω την αρχη με ενα βιντεακι και μερικες φωτογραφιες :
-
Αν και ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι ιδιοκτητες εδω μεσα, μιας και δεν αξιωθηκε κανεις τους να το ανοιξει, ειπα να ξεκινησω εγω αυτο το τοπικο. Αν επρεπε να διωξω ολα μου τα αυτοκινητα απο ενα ονειρικο γκαραζ και να κρατησω μονο ενα, αυτο το ενα θα ηταν καθε φορα μια Lotus. Φτιαχνοντας αυτοκινητα με διαταξη supercar, αισθηση supercar, επιδοσεις supercar με μεγεθος και καταναλωσεις αυτοκινητου πολης, η εταιρεια αυτη ειχε δει το μελλον απο πολυ παλια και ειχε πραξει αναλογως. Δεν θα μιλησω αλλο απ'το πρωτο μολις ποστ, περισσοτερες πληροφοριες για την Lotus εδω.
-
-
δεν υπαρχει ηδη lotus forum?
-
LOTUS..........
Έρωτας με την πρώτη ματιά σε ανόθευτη δοσολογία και αίσθηση!
Θα το παρακοληθήσω (το τόπικ) με ενδιαφέρον.
Καλή συνέχεια. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν υπαρχει ηδη lotus forum?Ειχα ρωτησει τον Bill και μου ειπε οτι υπηρχε αλλα για καποιο λογο χαθηκε, μου προτεινε να το ανοιξω και ετσι εκανα.
-
Άντε να δούμε και κανένα καινούριο μοντέλο .
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ειχα ρωτησει τον Bill και μου ειπε οτι υπηρχε αλλα για καποιο λογο χαθηκε, μου προτεινε να το ανοιξω και ετσι εκανα.Ας ελπίσουμε να μην χαθεί και αυτό για τον ίδιο λόγο
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
LOTUS..........
Έρωτας με την πρώτη ματιά σε ανόθευτη δοσολογία και αίσθηση!Καλα εεεε...πολυ Λυρικο!!!...Σαν διαφημιση σοκολατας γαλακτος ακουστηκε.
-
-
Μια elise mk3 συμφέρει να τη φέρουμε απο αγγλία ή απο γερμανία;
-
Kανα ταλαρο θες για να αλλαξεις πλευρα το τιμονι.
-
Εφηβικος ανεκπληροτος ερωτας η Elan!!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μια elise mk3 συμφέρει να τη φέρουμε απο αγγλία ή απο γερμανία;Εγώ θα έλεγα να περιμένεις την mk4 που ίσως βγεί σε 2-3 χρονάκια...
-
Ποιός ήρθε;
-
Νέο Λότους για το 2013, ένα μικρό υβριδικό πόλης 1.200 κυβικών.
http://www.autoblog.com/2010/12/17/report-lotus-city-car-confirmed-for-2013/#comments
-
αυτοκινητο πολης?....
εκτος κ αν ειναι 1000αρι, με βαρος 400 κιλα, χωρις a/c κ κεντρομηχανο πισωκινητο, στο πνευμα της Lotus...!!
-
Ο χρήστης kakwskeimena έγραψε:
αυτοκινητο πολης?....εκτος κ αν ειναι 1000αρι, με βαρος 400 κιλα, χωρις a/c κ κεντρομηχανο πισωκινητο, στο πνευμα της Lotus...!!
Καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτοκίνητο πόλης χωρίς a/c δεν υφίσταται
-
Γιατί τα καινούρια lotus είναι 400 κιλά και χωρίς A/C;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γιατί τα καινούρια lotus είναι 400 κιλά και χωρίς A/C;Μάλλον 2400 κιλά και με Α/C.
Απλά σημείωσα το ότι εάν τα κατάφερνε και έβγαζε το πόλης που θέλει ο kakwskeimena (σε βάρος/επιδόσεις/fun), θα έπρεπε να είχε οπωσδήποτε Α/C, γιατί ειδικά στην Ελλάδα να έχεις αυτοκίνητο πόλης (άρα μιλάμε για 70% χρόνου κίνησης = εμπλοκή σε ακινησία) χωρίς A/C είναι σαν να έχεις προσωπική σάουνα με ρόδες.
Εκτός και εάν η δουλειά σου είναι κάτι σε ναυαγοσώστης της πισίνας του Hilton, οπότε όπως θα βγαίνεις από το Lotus θα ρίχνεις μια βουτειά να ξειδρώσεις
--> LOTUS Forum