-
Συγγενικο προσωπο εχει την ευκαιρια να διαλεξει αναμεσα σε ενα VW Scirocco TSI 160HP με 17000χλμ μοντελο 2008 με 18500ε,και σε ενα Mini Cooper S με 21000χλμ μοντελο ιδιας χρονιας με 19000ε....εγω θα επαιρνα το mini διχως 2η κουβεντα,αλλα μαλλον παει για το vw...κανει καλα?
-
Συγγενικο προσωπο εχει την ευκαιρια να διαλεξει αναμεσα σε ενα VW Scirocco TSI 160HP με 17000χλμ μοντελο 2008 με 18500ε,και σε ενα Mini Cooper S με 21000χλμ μοντελο ιδιας χρονιας με 19000ε....εγω θα επαιρνα το mini διχως 2η κουβεντα,αλλα μαλλον παει για το vw...κανει καλα?
-
Λοιπον σημερα μπηκαμε και καναμε μια βολτα με το vw...το αμαξι φαινεται καλοδιατηρημενο,καλο τραβηγμα στο μοτερ,καλη ποιοτητα εσωτερικου....του υποψηφιου αγοραστη επισης του αρεσε...ωραια καθισματα ειδα,ποιοτικο,πλην φτωχο σε γραμμες εσωτερικο (ειδικα το ταμπλο),ενα μειον εντελως προχειρα η κακη ορατοτητα,αφου πισω παρμπριζ πρακτικα δεν υπαρχει!
Αυριο παμε να βολταρουμε και το μινι..
Υγ.για γαλλικο δεν ενδιαφερομαστε ρε παιδια,ειχε ενα saxo πριν ο πιτσιρικας και ειχε βλαστημησει την ωρα και την στιγμη..
Υγ2.ποιος ξερει να μας πει τι γινεται με τα σερβις του μινι? -
Παιδιά , έχω μια τζακουαρ χ-type 2003 2.1 . Θέλω να αγοράσω την AUDI A6 2006 Νοέμβρη, FSI TIPTRONIC. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω με το συγκεκριμένο μοντέλο? Ένα φιλαράκι μου έιχε πει ότι κάποια αυτά παρουσίασαν πρόβλημα με το tiptronic. Ευχαριστώ.
-
ρε παιδια τι λεμε τωρα VW εννοειται, τι το αναλυουμε
-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Λοιπον σημερα μπηκαμε και καναμε μια βολτα με το vw...το αμαξι φαινεται καλοδιατηρημενο,καλο τραβηγμα στο μοτερ,καλη ποιοτητα εσωτερικου....του υποψηφιου αγοραστη επισης του αρεσε...ωραια καθισματα ειδα,ποιοτικο,πλην φτωχο σε γραμμες εσωτερικο (ειδικα το ταμπλο),ενα μειον εντελως προχειρα η κακη ορατοτητα,αφου πισω παρμπριζ πρακτικα δεν υπαρχει!
Αυριο παμε να βολταρουμε και το μινι..
Υγ.για γαλλικο δεν ενδιαφερομαστε ρε παιδια,ειχε ενα saxo πριν ο πιτσιρικας και ειχε βλαστημησει την ωρα και την στιγμη..
Υγ2.ποιος ξερει να μας πει τι γινεται με τα σερβις του μινι?Καλα για το ποιοτικο εσωτερικο εννοειται(και για το φτωχο)! Τωρα για το saxo εχουν περασει πολλααααα χρονια απο τοτε και εχουν αλλαξει πολλα πραγματα...Βεβαια δυσκολα αλλαζεις τη γνωμη του παιδιου τωρα... (δεν το λεω ειρωνικα αλλα φιλικα! )
-
Polo gti καινουργιο? 19400 με dsg , twincharger και πληρεστατο εξοπλισμο.
Τιποτα δεν χρειαζεται να βαλεις πανω. Αν πεσει και το τελος ταξινομησης θα ερθει στα ιδια λεφτα με το
scirocco.
Το mini δεν το εχω οδηγησει οποτε δεν εχω αποψη αλλα για το scirocco
μονο καλα λογια εχω να πω. -
ούτε σιρόκο ούτε μίνι πάρα πολά τα λεφτά για σήμερα. Μπορεί να βρει κάτι πολύ καλύτερο με λιγότερα χρήματα και να κρατήσει λίγα στην άκρη για τους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Ειδικά σε μτχ βρίσκει ότι θέλει γύρω στα 10χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
ούτε σιρόκο ούτε μίνι πάρα πολά τα λεφτά για σήμερα. Μπορεί να βρει κάτι πολύ καλύτερο με λιγότερα χρήματα και να κρατήσει λίγα στην άκρη για τους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Ειδικά σε μτχ βρίσκει ότι θέλει γύρω στα 10χιλιάρικα.το παιδί σας λέει οτι ψάχνει σχεδόν καινόυργιο αυτοκίνητο στα 19000 και εσείς του λέτε με 10000???
έχει κάποιο νόημα?? -
Ναι, εμείς θα κάνουμε κουμάντο στη τσέπη του!
-
VW Scirroco πιο καλό.
Mini πιο στυλάτο. -
Δεν κάνω κουμάντο στη τσέπη του! Δεν μπορώ άλλωστε απλώς θέλω να τον προβληματίσω στους καιρούς που ζούμε μήπως να κρατήσει και κάτι καβάτζα? Το λέω και εγώ σαν παθών γιατί εκεί που έχουν πάει οι τιμές και εμένα μου γυάλιζε να τα σμπρώξω όλα για μια Μάζεράτι 4200 αλλά ευτυχώς η λογική του έτερον ήμισυ με έσωσε απο μια οικονομικά μοιραία κίνηση. Βέβαια μπορεί να ήταν και η μοναδική ευκαιρία της ζωής μου να κατέχω υπεραυτοκίνητο αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν είναι καιροί για τέτοια. Το κάμπριο που προσπαθώ να πουλήσω 1.5 χρόνο τώρα μου το υπενθημίζει διαρκώς.
Ποιο να παρει?