-
Καλησπέρα,
Φίλε van η ταση για κοντρα σε οσους πουν κατι για evo δεν σε αφηνει να δεις τα πραγματα καθαρα!Κανενα εσωψυχο με τα evo δεν εχω!Δεν ειπα και απορρω που ειδες οτι ειπα οτι τα σικειν βολευουν τα evo!Εγω ειπα για τα σικειν οχι επειδη βολευουν καποιον αλλα για να μην ταξιδευουν τα πασης φυσεως αυτοκινητα επι ωρας στο κοφτη και επισης για να υπαρχουν επιβραδυνσεις ωστε να μην υπαρχουν μεγαλες τελικες!Αυτο ειπα εγω!Δεν θα υπεασπιστω τον κυριο el-em γιατι δεν το χρειαζεται αλλα ουτε αυτος εχει πει κατι τεοιο οπως σ ειπε πιο πανω!Παω στο αλλο!Κανενα θεμα περι 106 και evo δεν τιθεται!Απλα συμφωνησα με ενα σχολιο του κ.Γ.Καιτατζη που λεει 'βεβαια μια τελευταια ερωτηση εαν ολοι αυτοι ετρεχαν με φτερουγατα που θα ειχε φτασει ο συναγωνισμος και κατα συνεπεια οι θεατες',πανω σε αυτο σχολιασα!Τελος δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το εσεις οι φτερουγατοι εμεις οι αλλοι!Ετσι αυτοματως με το εσεις και εμεις μπαινει η κοντρα και ειτε η μια ειτε η αλλη πλευρα δεν τα βλεπει καθαρα!
-
Ο χρήστης sir_alx έγραψε:
Καλησπέρα,Φίλε van η ταση για κοντρα σε οσους πουν κατι για evo δεν σε αφηνει να δεις τα πραγματα καθαρα!Κανενα εσωψυχο με τα evo δεν εχω!Δεν ειπα και απορρω που ειδες οτι ειπα οτι τα σικειν βολευουν τα evo!Εγω ειπα για τα σικειν οχι επειδη βολευουν καποιον αλλα για να μην ταξιδευουν τα πασης φυσεως αυτοκινητα επι ωρας στο κοφτη και επισης για να υπαρχουν επιβραδυνσεις ωστε να μην υπαρχουν μεγαλες τελικες!Αυτο ειπα εγω!Δεν θα υπεασπιστω τον κυριο el-em γιατι δεν το χρειαζεται αλλα ουτε αυτος εχει πει κατι τεοιο οπως σ ειπε πιο πανω!Παω στο αλλο!Κανενα θεμα περι 106 και evo δεν τιθεται!Απλα συμφωνησα με ενα σχολιο του κ.Γ.Καιτατζη που λεει 'βεβαια μια τελευταια ερωτηση εαν ολοι αυτοι ετρεχαν με φτερουγατα που θα ειχε φτασει ο συναγωνισμος και κατα συνεπεια οι θεατες',πανω σε αυτο σχολιασα!Τελος δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το εσεις οι φτερουγατοι εμεις οι αλλοι!Ετσι αυτοματως με το εσεις και εμεις μπαινει η κοντρα και ειτε η μια ειτε η αλλη πλευρα δεν τα βλεπει καθαρα!
Sorry αλλα για τα σικειν, εννοούσα τον Ελ-Εμ!
Για το... αν οι φτερούγες ή τα ατμοσφαιρικά πάει σε αλλο θέμα.Οχι εδώ.
Για τα αλλα δεν διαφωνώ!
Το 'Εσείς οι φτερουγάτοι', οντως το γράφω.., αλλα το 'εμείς οι αλλοι' ποτέ! Δεν ειμαι ενάντια στις φτερούγες...Ειμαι ενάντια σε αυτούς με τις φτερούγες που προσπαθούν να καπελώσουν τους υπόλοιπους...οχι οδηγικά. Αλλα βλέπεις η ταμπέλα βγαίνει ευκολα και χωρίς βαθύτερη ερμηνεία! -
Van,
έχεις δίκιο παρασύρθηκα περι του θεάματος!
Ναι δεν ειπα οτι εσυ το λες...μιλησα γενικα!Συγνώμη αν δεν το διευκρινησα σωστά!
Αυτές οι ταμπέλες θα μας φάνε!!!!(Είδη εμένα μπορεί να μου έχει κολήσει μια που μάλλον είναι λίγο λάθος χαχα)
Και για να πώ και κάτι πέραν των αντιπαραθέσεων....θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Στέφανο Καμιτσάκη με τον Φίλιππα Τζεφεράκο!Καλή επιτυχία να έχουν γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός πίστας που πιστεύω οτι σίγουρα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στα ραλλυ...Καλή αρχή λοιπόν γιατί νέους γενικα αλλα και τέτοιους νέους θεωρώ οτι τους χρειάζονται οι ελληνικοί αγώνες!!! -
Van,έχεις δίκιο παρασύρθηκα περι του θεάματος!
Ναι δεν ειπα οτι εσυ το λες...μιλησα γενικα!Συγνώμη αν δεν το διευκρινησα σωστά!
Αυτές οι ταμπέλες θα μας φάνε!!!!(Είδη εμένα μπορεί να μου έχει κολήσει μια που μάλλον είναι λίγο λάθος χαχα)
Και για να πώ και κάτι πέραν των αντιπαραθέσεων....θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Στέφανο Καμιτσάκη με τον Φίλιππα Τζεφεράκο!Καλή επιτυχία να έχουν γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός πίστας που πιστεύω οτι σίγουρα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στα ραλλυ...Καλή αρχή λοιπόν γιατί νέους γενικα αλλα και τέτοιους νέους θεωρώ οτι τους χρειάζονται οι ελληνικοί αγώνες!!!Διαφωνώ! οι Ελληνικοί αγώνες, δεν χρειάζονται τέτοια παιδιά.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.Να φύγει το παιδί, να πάει στο εξωτερικό και ας τρέξει και με Cinquecento.Γιατι αμα μείνει εδώ, θα παραμείνει αλλη μια μετριότητα που θα ξεχωρίσει απο το μαυρο χάλι μας. Επειδή κάποια στιγμή στην ζωή του, θα τσακωθεί με κάποιον που δεν πρέπει ή δεν θα υποστηρίζει τεχνικά το αυτοκινητό του κάποιος που θα έπρεπε, θα παραμείνει στάσιμος. Γιάυτό καλύτερα να φύγει μακρυά. Να βλέπουμε ολοι τις επιδόσεις του και να τον θαυμάζουμε, χωρίς να μπορούμε να τον 'αγγίξουμε' μπας και δεν τον 'καταστρέψουμε'!
-
Bασιλακη καλημερα ,γεια να ξεμπερδεψουμε καποια πραγματα επειδη μας διαβαζουν και ανθρωποι εκτος αγωνων .Σεβομαι ,εκτιμω,και αναγνωριζω τους αγωνες και τις προσπαθειες του πατερα σου και τις δικες σου που μεγαλωσες οπως και ο Τακης μου μεσα σε αυτους και μην αμφιβαλεις καθολου για αυτο διοτι ο Χρηστος οπως και ολοι σας ξερετε οτι παντα ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να υπολογιζω το οποιο κοστος [Χ - - - - - Α].Διαφωνω με την αποψη σου συγχωρησε με σχετικα με τον ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ και το καθε νεο παιδι οτι πρεπει να τρεξει εξω και οχι εδω διοτι αυτο ανατρεπει τα λεγομενα του πατερα σου και τα δικα σου σχετικα με την αγαπη των αγωνων στην ελλαδα και το να παει ο χωρος καλλιτερα.Πρεπει να ξερεις οτι εμεις και διαφοροι αλλοι φιλοι το δοκιμασαμε και το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο,αλλα θα πω κατι αλλο και ετσι να μην ηταν με αυτην σου την προταση κανεις μονο κακο.
-
Ασχέτως του αν κάνει καλό ή κακό, θα ήθελα να έβλεπα σε ελληνικούς αγώνες (καλύτερα πίστας αλλά τι να κάνουμε, στην Ελλάδα ζούμε, ας είναι και ράλι) νεώτερα ταλέντα όπως Σωτήρχο-Καμιτσάκη-Κατσίνη-Κασίμη όπως και τους πιο σιτεμένους Καϊτατζή-Ζάχους-Αθανασούλα-Μανιαδάκη κτλ. Στο βαθμό που δεν πάνε για επαγγελματίες (οπότε το 'έξω' είναι μονόδρομος σε προσωπικό επίπεδο για αυτούς), καλύτερα να κάτσουν στην Ελλάδα να τους δούμε και εμείς και ας μην είμαστε Ιταλία. Αν είναι κάτι που λείπει πάνω απ΄όλα (για ενδιαφέρον θεατών, προβολή κτλ.), νομίζω είναι αξιόλογο φρέσκο νέο αίμα, άριστοι οι Βωβός-Κυρκαίοι-Μίχος κτλ. αλλά χρειάζεται πια ανανέωση.
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Bασιλακη καλημερα ,γεια να ξεμπερδεψουμε καποια πραγματα επειδη μας διαβαζουν και ανθρωποι εκτος αγωνων .Σεβομαι ,εκτιμω,και αναγνωριζω τους αγωνες και τις προσπαθειες του πατερα σου και τις δικες σου που μεγαλωσες οπως και ο Τακης μου μεσα σε αυτους και μην αμφιβαλεις καθολου για αυτο διοτι ο Χρηστος οπως και ολοι σας ξερετε οτι παντα ελεγα τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να υπολογιζω το οποιο κοστος [Χ - - - - - Α].Διαφωνω με την αποψη σου συγχωρησε με σχετικα με τον ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ και το καθε νεο παιδι οτι πρεπει να τρεξει εξω και οχι εδω διοτι αυτο ανατρεπει τα λεγομενα του πατερα σου και τα δικα σου σχετικα με την αγαπη των αγωνων στην ελλαδα και το να παει ο χωρος καλλιτερα.Πρεπει να ξερεις οτι εμεις και διαφοροι αλλοι φιλοι το δοκιμασαμε και το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο,αλλα θα πω κατι αλλο και ετσι να μην ηταν με αυτην σου την προταση κανεις μονο κακο.Κύριε Γιώργο, εχετε δικιο για το κοστος του εξωτερικού.Δεν την πιστεύω πραγματικά την πρότασή μου.Ομως αν πάρουμε παράδειγμα απο τους δικούς σας αγώνες και την δική σας ιστορία, πόσες φορές αντιμετωπίσατε προβλήματα με την διοίκηση του σπορ μας?Πόσες φορές αλλαζαν οι κανονισμοί οταν είχατε την 400αρα για να αποδυναμωθεί το αυτοκινητό σας?Ποσες φορές ετρεξαν 'αδερφια' με σκοπό να σας κόψουν βαθμούς?Πόσες αλλες φορές ειχατε φτάσει ετοιμος να 'εκραγείται' και να 'ανατινάξετε' την ΕΛΠΑ?Πόσες φορές διαπιστώσατε οτι παίχτηκαν παιχνίδια ειςβάρος σας?Πόσες φορές εσκεμένα σας χτύπησαν για να τεθείτε εκτός αγώνα?Πόσες φορές δεν ανησυχήσατε για τον Τάκη μέσα στις ειδικές διοτι ξέρετε πόσο αχρηστοι ηταν οι οργανωτές?
Αγάπαμε ολοι τους αγώνες, κύριε Γιώργο, αλλα σίγουρα εχουμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον εσείς οι πατεράδες, κάτι ακόμα περισσότερο και μεγαλύτερο για τα παιδιά!Ο Τάκης μεγάλωσε και ακόμα περιμένει εναν καλούτσικο χορηγό για να κάνει αγώνες.Χορηγήγό που τα 'λαμόγια' φρόντισαν να διώξουν απο αυτόν τον χώρο.Και που αλλοι δεν φρόντισαν για το μέλλον, παρα μόνο για την πάρτυ τους.
Τι να κάνει εδώ, λοιπόν, κύριε Γιώργο ο Καμιτσάκης? Αθηναϊκές λέσχες με '100 χρόνια' Εμπειρίας και η μία είναι ανίκανη να οργανώσει ενα Ράλι και η αλλη ακόμα κάνει σφάλματα ουσίας σοβαρότατα. Και Πρωταθλητής Ελλάδος να γίνει ο μικρός, βλέπετε κανεναν δημοσιογράφο και τηλεόραση να ασχολείται? Χεσμένους μας εχουν ολους. Διοτι για να βγεί η 'Ρετσινιά' της ΕΛΠΑ απο τον χώρο των Αγώνων, ο μικρός καμιτσάκης θα εχει 'ασπρίσει'... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασχέτως του αν κάνει καλό ή κακό, θα ήθελα να έβλεπα σε ελληνικούς αγώνες (καλύτερα πίστας αλλά τι να κάνουμε, στην Ελλάδα ζούμε, ας είναι και ράλι) νεώτερα ταλέντα όπως Σωτήρχο-Καμιτσάκη-Κατσίνη-Κασίμη όπως και τους πιο σιτεμένους Καϊτατζή-Ζάχους-Αθανασούλα-Μανιαδάκη κτλ. Στο βαθμό που δεν πάνε για επαγγελματίες (οπότε το 'έξω' είναι μονόδρομος σε προσωπικό επίπεδο για αυτούς), καλύτερα να κάτσουν στην Ελλάδα να τους δούμε και εμείς και ας μην είμαστε Ιταλία. Αν είναι κάτι που λείπει πάνω απ΄όλα (για ενδιαφέρον θεατών, προβολή κτλ.), νομίζω είναι αξιόλογο φρέσκο νέο αίμα, άριστοι οι Βωβός-Κυρκαίοι-Μίχος κτλ. αλλά χρειάζεται πια ανανέωση.Νάσο, κανένας στο εξωτερικό δεν είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, με την Ενοια που το εννοούμε στην Ελλάδα(Εκτος των WRC).Ολοι εχουν τις Δουλειες τους που τους περιμένουν, απο Πιτσαρίες μέχρι ηλ.συσκευές.Ομως εχουν και ενα αλλο επάγγελμα, απο το οποίο Τρέχουν σχεδόν ανέξοδα. ή τους μένουν και 5 δραχμές. Για περισσότερες πληροφορίες, ο Αμαξ'οπουλος γνωρίζει, αφού εχει προσωπική επαφή με πολλούς απο αυτούς.
Το θέμα είναι οτι, εξω τρέχει ο Παπούς Cunico με τον πιτσιρικά. Και οι δύο βρίσκουν χορηγούς, οι οποίοι βλέπουν οτι τα χρήματά τους δεν πετιούνται, αλλα η ίδια η αρχή του σπόρ τους, πρώτα απο ολους, στηρίζει τους αγώνες με ολα τα μέσα.
Εδώ? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Διοτι για να βγεί η 'Ρετσινιά' της ΕΛΠΑ απο τον χώρο των Αγώνων, ο μικρός καμιτσάκης θα εχει 'ασπρίσει'.......ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!
ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ!
....ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Ασχέτως του αν κάνει καλό ή κακό, θα ήθελα να έβλεπα σε ελληνικούς αγώνες (καλύτερα πίστας αλλά τι να κάνουμε, στην Ελλάδα ζούμε, ας είναι και ράλι) νεώτερα ταλέντα όπως Σωτήρχο-Καμιτσάκη-Κατσίνη-Κασίμη όπως και τους πιο σιτεμένους Καϊτατζή-Ζάχους-Αθανασούλα-Μανιαδάκη κτλ. Στο βαθμό που δεν πάνε για επαγγελματίες (οπότε το 'έξω' είναι μονόδρομος σε προσωπικό επίπεδο για αυτούς), καλύτερα να κάτσουν στην Ελλάδα να τους δούμε και εμείς και ας μην είμαστε Ιταλία. Αν είναι κάτι που λείπει πάνω απ΄όλα (για ενδιαφέρον θεατών, προβολή κτλ.), νομίζω είναι αξιόλογο φρέσκο νέο αίμα, άριστοι οι Βωβός-Κυρκαίοι-Μίχος κτλ. αλλά χρειάζεται πια ανανέωση.
Νάσο, κανένας στο εξωτερικό δεν είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, με την Ενοια που το εννοούμε στην Ελλάδα(Εκτος των WRC).Ολοι εχουν τις Δουλειες τους που τους περιμένουν, απο Πιτσαρίες μέχρι ηλ.συσκευές.Ομως εχουν και ενα αλλο επάγγελμα, απο το οποίο Τρέχουν σχεδόν ανέξοδα. ή τους μένουν και 5 δραχμές. Για περισσότερες πληροφορίες, ο Αμαξ'οπουλος γνωρίζει, αφού εχει προσωπική επαφή με πολλούς απο αυτούς.
Το θέμα είναι οτι, εξω τρέχει ο Παπούς Cunico με τον πιτσιρικά. Και οι δύο βρίσκουν χορηγούς, οι οποίοι βλέπουν οτι τα χρήματά τους δεν πετιούνται, αλλα η ίδια η αρχή του σπόρ τους, πρώτα απο ολους, στηρίζει τους αγώνες με ολα τα μέσα.
Εδώ?ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΛΑΚΗ ?
Ο TRAVAGLIA, O ANDREUCCI,O BASSO H O ROSSETI ?
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΜΑΞΟ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ,ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ,ΜΗΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΤΣΟΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΤΗΤΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δυστυχως το ονειρο του εξωτερικου ειναι πλεον α-π-α-τ-η-λ-ο. Ακομα και αν εισαι απογοητευμενος απο την (οποια) αρχη του σπορ και κρινεις οτι 'καλυτερα εναν εξω, παρα μια χρονια εδω' (κατι που σκεφτομουν και ο ιδιος και το ψιλοκυνηγησα κιολας, αλλα καλυτερα που δεν εκατσε τελικα) δυστυχως ειναι τετοια η πραγματικοτητα που ειναι μονοδρομος πρωτα να στησουμε σωστα τα δικα μας πρωταθληματα και αν τα φερουμε εκει που πρεπει να ειναι, τοτε θα ειναι ευκολοτερο (ισως να προκυψει και αυτοματα) να καταξιωθει καποιος ελληνας σε διεθνες επιπεδο. Προς το παρον, καθε 'ταλεντο', μικρο ή μεγαλο, με πολλα λεφτα ή λιγοτερα ΟΦΕΙΛΕΙ να τρεξει εδω, μπας και καποτε αλλαξουν τα πραγματα. Εν πολλοις ειναι ματαιο να κυνηγησεις την Ιταλια σε εθνικο επιπεδο. Αν αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα επικεντρωθουν εδω και ειναι σοβαροι σε ολα τα επιπεδα, αναγκαστικα θα 'ανεβει' ο χωρος και ο οποιος καλος θα αγωνιστει σε καποιο διεθνες πρωταθλημα και οχι σε καποιο εθνικο εστω ανεπτυγμενης χωρας, οπου οπως και να εχει ειναι πιο δυσκολο να ανεβει λογω του οτι δεν θα εχει την αντιστοιχη οικονομικη υποστηριξη με εναν ντοπιο και ο οποιος ελληνας χορηγος (λεμε τωρα) θα θεωρησει σκοπιμοτερο να τον στηριξει σε κατι 'διεθνες'.
Αυτο που πρεπει να γινει απο μεριας ΟΜΑΕ, ειναι το εξης ενα: Π-Ρ-Ο-Β-Ο-Λ-Η. Ακομα και ετσι οπως ειμαστε υπαρχει συναγωνισμος σε καποιες κλασεις, ειδικα στις αναβασεις. Αν μπορεσει να εκμεταλευτει την κριση που σιγουρα εχει ριξει τις απαιτησεις (για το επιπεδο της TV δεν το συζηταμε) και να 'σπρωξει' μια εκπομπη (κονσερβα) που θα καλυπτει ολους τους αγωνες σε ενα σοβαρο καναλι (ή ακομα και στην ψηφιακη της ΕΡΤ) θα γινει αυτο που θελουμε. Οι ελληνικοι αγωνες, εστω και ετσι, πιστευω οτι ειναι πιο ενδιαφεροντες για το θεατη απο τις τωρινες, αποστειρωμενες εκπομπες αυτοκινητου που βλεπουμε στα ελληνικα καναλια εδω και παρα πολλα χρονια. Ο,τι και οποιος και να τρεξει εδω, με την παρουσα προβολη ειναι καταδικασμενος.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Μου δημιουργήθηκε μια αποροια!Έχετε δίκιο για την κατάσταση των ελληνικών αγώνων!Το θέμα είναι,πρέπει δηλαδη να περημένουν οι νέοι πρώτα να φτιάξουν οι αγωνες και μετα να τρέξουν??Δηλαδη ειναι ανεφικτο αν μπουν και αλλοι νεοι τετοιου υψηλου επιπεδου,να τον ανεβασουν εστω και λιγο??ΚΑΙ πως δηάδη θα φτιαξουν οι αγωνες αν δεν τεξουν τετοια νεα ταλεντα?Μένοντας μεσα ολοι αυτοι που τον χαλασανε?Δεν καταλαβαινω!Και επειτα....η οικογενεια του Καμιτσακη κυνηγησε το ονειρο ξοδεψε πολλα χρηματα και εφτασε σε ενα σημειο να μην εχει κατι αλλο να κανει και οπως λεει και ο κ.EL-EM απο το παιδι να παρακαλουθει απεξω αγωνες βρηκε ενα αυτοκινητο(νομιζω σε καλη τιμη)το αγορασε και θα κανει το κεφι του το χομπυ του θα ευχαριστιεται και θα προσδωσει σιγουρα και αιγλη!Δηλαδη τι να λεγαμε??Ξοδεψε παλι τα δανεια της Αγγλιας για τρεξεις εξω επειδη εδω ειναι χαλια??
-
parakolouthisa ola ta post k einai ola endiaferonta.....h dikh mou apopsei (pou ligo metraei afou einai o prwtos mou agwnas ws sunodhgos)einai oti kakos kophkan xlm afou anakoinothikan oi eidikes k eixame parei road book........peran aftou omws ena rally tha prepei na ta exei ola, kathfores , anhfores , stena komatia k megales eutheies........opws k na exei epidh eimai neos sto xwro k den exo empeiria egw tha prospathiso na to euxaristitho k na mazepso empeiries gia thn kainourgia xronia.....kalo agwna se olous!
Φίλε μου καλως ήλθες στο 4T Forum. Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά, τα Greeklish απαγορεύονται. Σε ευχαριστώ [Mod]
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μην τους τα λες ετσι ρε Τακη,ο καθενας τους θελει αγωνες στα μετρα και στα σταθμα που τον βολευει,το μονο που καταφεραν μεχρι τωρα ειναι να μειωσουν τον αγωνα κατα 30χλμ,γιατι θα ειναι λιγοτερα τα δευτερολεπτα που θα φανε.Επισης βοηθανε ετσι εμας τους χομπιστες που κανουμε εναν αγωνα το χρονο και αν, να τους συχαθουμε ακομα περισσοτερο και να μην ξανασχοληθουμε μαζι τους.Αυτοι ειναι οι αγωνεσ κυριοι και οποιος θελει τρεχει,ειναι επικινδυνοι και εχουν ρισκα(οποιος θελει τα παιρνει και οποιος δεν θελει παταει το μεσαιο).Καταντησατε τον αγωνα σπριντ.....αρα και οι νικητες να μην ειναι πρωταθλητες ραλλυ αλλα ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Που ειναι επισης αυτος ο ενεργος ΣΟΑΑ μας? Το πιο αστειο με αυτους ειναι οτι αντι να βγαλουν μια ανακοινωση σοβαρη για την μειωση των χλμ.,ζητησαν μειωση του παραβολου.Αξιολυπητοι ελληνικοι αγωνες και αγωνιζομενοι.Ποιος σας ειπε οτι θελουμε να πληρωσουμε λιγοτερο? Να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο θελουμε.Ζαχος Νικος
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ.
ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ...ΟΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι συμφωνείς και εσύ με τον Ζάχο! Αντίθετα εγώ θα έπρεπε να συμφωνήσω μαζί του, διοτι πραγματικά αυτά που λέει εχουν να κάνουν με μια οργάνωση του Παλλαδίου και οσους βοήθησαν στην σχεδίασή του.Και απο οτι εχεις αναφέρει στο παρελθόν, εσύ είσαι ενας απο αυτούς...Αρα θα επρεπε να νιώθεις άσχημα που δεν φρόντισες και δεν προέβλεψες... με την εμπειρία σου...
Κάτι δεν καταλαβαίνω τελικά ή υπάρχει μια κόντρα στο βάθος που εγώ δεν βλέπω? Για παράδειγμα ανάμεσα στον Υιό Χαλιβελάκη και στον Ζάχο, ας πούμε? εγινε κάτι? Θεωρήται υπεύθυνος ο κος Χαλιβελάκης για τα κομμένα χλμ?Δεν νομίζω, αφού το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό (εξτρα κριτές- εξτρα αμοιβές). Δεν καταλαβαίνω γιατι τέτοια ενταση τελικά. Αλλα επίσης δεν καταλαβαίνω και ποιά είναι η θέση σου Ελ-Εμ τελικά.Διαφωνεί με το οτι άλλαξε ο Αγώνας? Ε μα ολοι διαφωνούμε και φωνάζουμε...Καλα τι γατα εισαι εσυ?Που βλεπεις κοντρες και ξεκατινιασματα στο βαθος.
Ειμαι αντιθετως με ολους αυτους που ηταν αρνητικοι στην ποιοτητα των ειδικων(για προσωπικους του λογους ο καθενας σας) , με αποτελεσμα να κοπουν τα χιλιομετρα.Ολοι θελετε αγωνες μεσα στην Αττικη και μετα βρισκετε χιλιους δυο λογους ωστε να τους κρινετε.Αυτη ειναι η ποιοτητα των ειδικων κοντα στην Αττικη και αν σας αρεσουν τρεξτε,αν παλι δεν σας αρεσουν μην συμμετεχετε και αφηστε τους υπολοιπους να τρεξουν 100χλμ(με ευθειες,με στροφες,ανηφορικες,κατηφορικες,στενες ή φαρδιες).
Ζαχος Νικος
-
Καλησπέρα σε όλους!Μου δημιουργήθηκε μια αποροια!Έχετε δίκιο για την κατάσταση των ελληνικών αγώνων!Το θέμα είναι,πρέπει δηλαδη να περημένουν οι νέοι πρώτα να φτιάξουν οι αγωνες και μετα να τρέξουν??Δηλαδη ειναι ανεφικτο αν μπουν και αλλοι νεοι τετοιου υψηλου επιπεδου,να τον ανεβασουν εστω και λιγο??ΚΑΙ πως δηάδη θα φτιαξουν οι αγωνες αν δεν τεξουν τετοια νεα ταλεντα?Μένοντας μεσα ολοι αυτοι που τον χαλασανε?Δεν καταλαβαινω!Και επειτα....η οικογενεια του Καμιτσακη κυνηγησε το ονειρο ξοδεψε πολλα χρηματα και εφτασε σε ενα σημειο να μην εχει κατι αλλο να κανει και οπως λεει και ο κ.EL-EM απο το παιδι να παρακαλουθει απεξω αγωνες βρηκε ενα αυτοκινητο(νομιζω σε καλη τιμη)το αγορασε και θα κανει το κεφι του το χομπυ του θα ευχαριστιεται και θα προσδωσει σιγουρα και αιγλη!Δηλαδη τι να λεγαμε??Ξοδεψε παλι τα δανεια της Αγγλιας για τρεξεις εξω επειδη εδω ειναι χαλια??
Ισα-ισα που πρεπει ΤΩΡΑ να μπουν νεοι για να αλλαξει ο χωρος. Τωρα αν ο αλλος θελει ΠΡΩΤΑ να δει οφελη και μετα να μπει, φασκελοκουκουλωστα. Εξαλλου αυτη η αντιμετωπιση σε αλλους τομεις της ζωης μας εφερε εδω που μας εφερε. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μπει μεν νεος κοσμος στο αθλημα, αλλα με ΑΠΟΨΗ και ΘΕΛΗΣΗ οχι μονο να οδηγησει, αλλα και να βοηθησει/συνεργαστει για θεματα του αθληματος. Ειμαστε παντου στο σημειο 0, το ιδιο και εδω. Αρα θελει νεα μυαλα και ορεξη. Ας αφησουμε τις Ιταλιες και τις Ευρωπες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ για πολλα χρονια απο τωρα και στο εξης. Ας παμε στις Σερρες μας, γιατι φτασαμε στο σημειο να φωτογραφιζονται στην εκκινηση Ονουρ αγκαλια με την ημισεληνο. Ας διεκδικησουμε ενα ρημαδοregularity στην Παρνηθα του συγκαμενοΣΚΑΪ απο τη μια και του καζινο απο την αλλη. Ας ξυπνησουμε γ-ε-ν-ι-κ-α. Με το να λεμε μονο οτι δεν γινεται τιποτα, ακρη δε θα βγει. 8 χρονια γκρινιας εδω μεσα ( καπου τοσο δεν ειναι; ), πληκτρολογια επι πληκτρολογιων και καβγαδες ακομα και μεταξυ μας γιατι συμφωνουμε μεν στο προβλημα, διαφωνουμε δε στη λυση. Λοιπον ιδου: ΟΜΑΕ απο τη μια, νεος ΣΟΑΑ απο την αλλη και ταυτοχρονα εμεις που πρεπει να γινουμε πιο σοβαροι. Ο,τι λιθαρακι (ή μενιρ) αντιστοιχει στον καθενα, ας το βαλει.
ΥΓ: Στο θεμα Παλαδιο, ο Νικος Ζαχος εχει απολυτο δικιο, ειδικα στην τελευταια του τοποθετηση...
-
@ VAN
Βασιλη μου καλε. Εδω γινεται μια συζητηση (επιτελους) κι ο καθενας λεει (επιτελους παλι) την αποψη του. Σε παρακαλω, πες μου εμενα που εκλεισα τα 57 και παω 58 (εσυ που στα 40 βαρεθηκες) Μ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΩ Η ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
Ας μαθουμε ν ακουμε φιλε μου χωρις προσβολες. Αλλωστε κανεις δεν σε υποχρεωνει να δεχτεις την αποψη μου, οταν ερθει η ωρα να ψηφισουμε , απλα θα κυριαρχησει η αποψη των περισσοτερων. Γι αυτο δεν ποθουμε Ομοσπονδια?
Πιστευω οτι σου ξεχωρισα τα πραγματα ρεαλιστικα. Και θα επιμεινω. Αλλο Διεκδικητες τιτλων κι αλλο χομπιστες. Αν τωρα καποιοι χομπιστες μπαινουν μπροστα απο τους διεκδικητες, ειναι κι αυτο μια ομορφια του σπορ που δυστυχως δειχνει και το αγωνιστικο μας επιπεδο.
Το ζητουμενο ειναι αυτοι οι 'εισβολεις' χομπιστες να βρουν τις συνθηκες ν ανεβουν κατηγορια. Αυτο με μειωσεις πασης φυσεως δεν γινεται.Το βελος της αναπτυξης, καλως η κακως, παντου κοιταει προς τα πανω.
Κανω αγωνες τριαντα χρονια. Οι πιο ομορφες στιγμες ειναι τη στιγμη της ααααααχ ανασας που παιρνω οταν φτασω στο γεφυρι του Μερκουρη,περασω την αριστερη της Φτερης, η καποτε εφτανα κατω στη Βαβδο απο ...τον δρομο. Σε παρακαλω, τωρα που θα τρεχω με το ...υποθετο των νειατων μου, μη μου χαλασεις αυτη την ευχαριστηση
Αντε, φιλια τωρα και ασε τον 'Γερο' να βριζει -
Ο χρήστης zahosnikos έγραψε:
Καλα τι γατα εισαι εσυ?Που βλεπεις κοντρες και ξεκατινιασματα στο βαθος.
Ειμαι αντιθετως με ολους αυτους που ηταν αρνητικοι στην ποιοτητα των ειδικων(για προσωπικους του λογους ο καθενας σας) , με αποτελεσμα να κοπουν τα χιλιομετρα.Ολοι θελετε αγωνες μεσα στην Αττικη και μετα βρισκετε χιλιους δυο λογους ωστε να τους κρινετε.Αυτη ειναι η ποιοτητα των ειδικων κοντα στην Αττικη και αν σας αρεσουν τρεξτε,αν παλι δεν σας αρεσουν μην συμμετεχετε και αφηστε τους υπολοιπους να τρεξουν 100χλμ(με ευθειες,με στροφες,ανηφορικες,κατηφορικες,στενες ή φαρδιες).
Ζαχος Νικος
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΥΟ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Μου δημιουργήθηκε μια αποροια!Έχετε δίκιο για την κατάσταση των ελληνικών αγώνων!Το θέμα είναι,πρέπει δηλαδη να περημένουν οι νέοι πρώτα να φτιάξουν οι αγωνες και μετα να τρέξουν??Δηλαδη ειναι ανεφικτο αν μπουν και αλλοι νεοι τετοιου υψηλου επιπεδου,να τον ανεβασουν εστω και λιγο??ΚΑΙ πως δηάδη θα φτιαξουν οι αγωνες αν δεν τεξουν τετοια νεα ταλεντα?Μένοντας μεσα ολοι αυτοι που τον χαλασανε?Δεν καταλαβαινω!Και επειτα....η οικογενεια του Καμιτσακη κυνηγησε το ονειρο ξοδεψε πολλα χρηματα και εφτασε σε ενα σημειο να μην εχει κατι αλλο να κανει και οπως λεει και ο κ.EL-EM απο το παιδι να παρακαλουθει απεξω αγωνες βρηκε ενα αυτοκινητο(νομιζω σε καλη τιμη)το αγορασε και θα κανει το κεφι του το χομπυ του θα ευχαριστιεται και θα προσδωσει σιγουρα και αιγλη!Δηλαδη τι να λεγαμε??Ξοδεψε παλι τα δανεια της Αγγλιας για τρεξεις εξω επειδη εδω ειναι χαλια??
Ισα-ισα που πρεπει ΤΩΡΑ να μπουν νεοι για να αλλαξει ο χωρος. Τωρα αν ο αλλος θελει ΠΡΩΤΑ να δει οφελη και μετα να μπει, φασκελοκουκουλωστα. Εξαλλου αυτη η αντιμετωπιση σε αλλους τομεις της ζωης μας εφερε εδω που μας εφερε. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να μπει μεν νεος κοσμος στο αθλημα, αλλα με ΑΠΟΨΗ και ΘΕΛΗΣΗ οχι μονο να οδηγησει, αλλα και να βοηθησει/συνεργαστει για θεματα του αθληματος. Ειμαστε παντου στο σημειο 0, το ιδιο και εδω. Αρα θελει νεα μυαλα και ορεξη. Ας αφησουμε τις Ιταλιες και τις Ευρωπες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ για πολλα χρονια απο τωρα και στο εξης. Ας παμε στις Σερρες μας, γιατι φτασαμε στο σημειο να φωτογραφιζονται στην εκκινηση Ονουρ αγκαλια με την ημισεληνο. Ας διεκδικησουμε ενα ρημαδοregularity στην Παρνηθα του συγκαμενοΣΚΑΪ απο τη μια και του καζινο απο την αλλη. Ας ξυπνησουμε γ-ε-ν-ι-κ-α. Με το να λεμε μονο οτι δεν γινεται τιποτα, ακρη δε θα βγει. 8 χρονια γκρινιας εδω μεσα ( καπου τοσο δεν ειναι; ), πληκτρολογια επι πληκτρολογιων και καβγαδες ακομα και μεταξυ μας γιατι συμφωνουμε μεν στο προβλημα, διαφωνουμε δε στη λυση. Λοιπον ιδου: ΟΜΑΕ απο τη μια, νεος ΣΟΑΑ απο την αλλη και ταυτοχρονα εμεις που πρεπει να γινουμε πιο σοβαροι. Ο,τι λιθαρακι (ή μενιρ) αντιστοιχει στον καθενα, ας το βαλει.
ΥΓ: Στο θεμα Παλαδιο, ο Νικος Ζαχος εχει απολυτο δικιο, ειδικα στην τελευταια του τοποθετηση...
Η απορροια μου πηγαινε σε οσους θεωρουν πως δεν θα προσδωσουν τετοιες εισοδοι στους αγωνες!Γιατι και γω πιστευω πως σιγουρα τους χρειαζομαστε οπως εγραψα αρχικα και ο φιλος van διαφωνησε
-
Ο χρήστης zahosnikos έγραψε:
Μην τους τα λες ετσι ρε Τακη,ο καθενας τους θελει αγωνες στα μετρα και στα σταθμα που τον βολευει,το μονο που καταφεραν μεχρι τωρα ειναι να μειωσουν τον αγωνα κατα 30χλμ,γιατι θα ειναι λιγοτερα τα δευτερολεπτα που θα φανε.Επισης βοηθανε ετσι εμας τους χομπιστες που κανουμε εναν αγωνα το χρονο και αν, να τους συχαθουμε ακομα περισσοτερο και να μην ξανασχοληθουμε μαζι τους.Αυτοι ειναι οι αγωνεσ κυριοι και οποιος θελει τρεχει,ειναι επικινδυνοι και εχουν ρισκα(οποιος θελει τα παιρνει και οποιος δεν θελει παταει το μεσαιο).Καταντησατε τον αγωνα σπριντ.....αρα και οι νικητες να μην ειναι πρωταθλητες ραλλυ αλλα ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Που ειναι επισης αυτος ο ενεργος ΣΟΑΑ μας? Το πιο αστειο με αυτους ειναι οτι αντι να βγαλουν μια ανακοινωση σοβαρη για την μειωση των χλμ.,ζητησαν μειωση του παραβολου.Αξιολυπητοι ελληνικοι αγωνες και αγωνιζομενοι.Ποιος σας ειπε οτι θελουμε να πληρωσουμε λιγοτερο? Να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο θελουμε.Ζαχος Νικος
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ.
ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ...ΟΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι συμφωνείς και εσύ με τον Ζάχο! Αντίθετα εγώ θα έπρεπε να συμφωνήσω μαζί του, διοτι πραγματικά αυτά που λέει εχουν να κάνουν με μια οργάνωση του Παλλαδίου και οσους βοήθησαν στην σχεδίασή του.Και απο οτι εχεις αναφέρει στο παρελθόν, εσύ είσαι ενας απο αυτούς...Αρα θα επρεπε να νιώθεις άσχημα που δεν φρόντισες και δεν προέβλεψες... με την εμπειρία σου...
Κάτι δεν καταλαβαίνω τελικά ή υπάρχει μια κόντρα στο βάθος που εγώ δεν βλέπω? Για παράδειγμα ανάμεσα στον Υιό Χαλιβελάκη και στον Ζάχο, ας πούμε? εγινε κάτι? Θεωρήται υπεύθυνος ο κος Χαλιβελάκης για τα κομμένα χλμ?Δεν νομίζω, αφού το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό (εξτρα κριτές- εξτρα αμοιβές). Δεν καταλαβαίνω γιατι τέτοια ενταση τελικά. Αλλα επίσης δεν καταλαβαίνω και ποιά είναι η θέση σου Ελ-Εμ τελικά.Διαφωνεί με το οτι άλλαξε ο Αγώνας? Ε μα ολοι διαφωνούμε και φωνάζουμε...Καλα τι γατα εισαι εσυ?Που βλεπεις κοντρες και ξεκατινιασματα στο βαθος.
Ζαχος Νικος
Δεν μπορω και γω παρα να συμφωνησω με τον κ.Ζαχο...Οποις θελει τρεχει...(Και κατι αλλο αν συνεχισουμε ετσι κοψε εδω κοψε εκει η μια ειδικη δεν ειναι καλη η αλλη εχει το αλλο κτλπα και με ολα τα αλλα που γινονται(δαη κτλπα)αγωνας στην αττικη τερμα και μετα ολοι θα λεμε γιατι δεν εχει αγωνες στην αττικη)!Και για να πουμε και κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου...τα λεει αυτα ο κ.Ζαχος που περυσι ετρεξε με c2R2...και ο αδερφος του παλι οπως και περυσι τρεχει με τετοιο αυτοκινητο!Δεν ανηκει δηλαδη στους...φτερουγατους!!!!!χαχαχ!Και εκαναν και χροναρες ακομη και στν πανακτο με το τελειωμα με τις ευθειες..γιατι κενταγαν στο πρωτο κλειστο κομματι
-
Φοβερο , η νοημοσινη σε ολο της το μεγαλειο .......
Το ενα το τσακαλι δεν αναγνωριζει πουθενα το μενος που εχει για καποιους αλλους συναθλητες του , και την αποψη τους , συνεχιζοντας με αερολογιες του Νικου Φωσκολου , ανημερωτοι οπως παντα οι περισσοτεροι , ακουγοντας τα καφενεια και τους γκαου παρατρεχαμενους και ...καταθετουν και αποψη !
Βρε οργια , η ολη ιστορια ξεκινησε απο την μη υπαρξη επιβραδυνσεων στην Πανακτο , κατι που περσι μετα τον αγωνα το ειχαμε συζητησει και ειχαμε καταληξει οτι ηταν μεγαλη παραλειψη , που δεν ειχαν μπει , και ολοι ειχαν επαναπαυτει οτι εφετος θα γινοταν , οπως ειχαν κανει και ολες οι λεσχες που εκαναν εφετος αγωνες και ειχαν τεραστιες ευθειες στα μεσοδιαστηματα των ειδικων .
Απο εκει και περα , ξαναελεγχθηκαν οι ειδικες για την απολυτη ασφαλεια τους , και οι αρμοδιοι ειδαν οτι υπηρχαν μερικα ακομα σημεια που ειχαν προβλημα , και εφ'οσον το κοστολογιο ειναι μεγαλο και μη λογικο να υπαρχουν επιβραδυνσεις σε εκκινηση η τερματισμους ,μετεφεραν την εκκινηση χωρις τα ασκοπα χλμ μιας χαζοευθειας .......
Πιο σιγα λοιπον μεγαλοπρωταθληταραδες να καβαλατε τα καλαμακια σας και να υποτιματε ολους τους αλλους συναθλητες σας , μιας και τα λεμονια εχουν ακριβηνει και δεν τα αξιζετε πια .........
Παμε παρα κατω , φωναζετε σαν χανοι οτι κοπηκαν απο χλμ και μικρινε το ραλλυ ...
Κοπηκε η τελευταια ειδικη , γιατι ετσι κι αλλοιως θα κοβοταν ακομα και χωρις καθυστερηση του αγωνα , και ισως το μαθαινατε με μπουλετεν στην προτελευταια ειδικη , και με τον αναλογο καιρο , τα περισσοτερα πληρωματα μετα την μεση θα την εκαναν σκοταδι !
Το ωραριο ηταν υπεραισιοδοξο , και δεν ειχε δοθει η αναλογη σημασια , **αν δεν το καταλαβετε αυτο **....... μονον το ΛουΜου θα κανετε χαρουμενο , που μπουρδουκλωνει τα παντα , και εμφανιζεται σαν ο κερδισμενος οπως οι πολιτικαντιδες μας απ'τις εκλογες ......Τα καλαμια κοριτσιαααααα εχουν ακριβηνει κι τα λεμονια
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010