-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φοβερο , η νοημοσινη σε ολο της το μεγαλειο .......Το ενα το τσακαλι δεν αναγνωριζει πουθενα το μενος που εχει για καποιους αλλους συναθλητες του , και την αποψη τους , συνεχιζοντας με αερολογιες του Νικου Φωσκολου , ανημερωτοι οπως παντα οι περισσοτεροι , ακουγοντας τα καφενεια και τους γκαου παρατρεχαμενους και ...καταθετουν και αποψη !
Βρε οργια , η ολη ιστορια ξεκινησε απο την μη υπαρξη επιβραδυνσεων στην Πανακτο , κατι που περσι μετα τον αγωνα το ειχαμε συζητησει και ειχαμε καταληξει οτι ηταν μεγαλη παραλειψη , που δεν ειχαν μπει , και ολοι ειχαν επαναπαυτει οτι εφετος θα γινοταν , οπως ειχαν κανει και ολες οι λεσχες που εκαναν εφετος αγωνες και ειχαν τεραστιες ευθειες στα μεσοδιαστηματα των ειδικων .
Απο εκει και περα , ξαναελεγχθηκαν οι ειδικες για την απολυτη ασφαλεια τους , και οι αρμοδιοι ειδαν οτι υπηρχαν μερικα ακομα σημεια που ειχαν προβλημα , και εφ'οσον το κοστολογιο ειναι μεγαλο και μη λογικο να υπαρχουν επιβραδυνσεις σε εκκινηση η τερματισμους ,μετεφεραν την εκκινηση χωρις τα ασκοπα χλμ μιας χαζοευθειας .......
Πιο σιγα λοιπον μεγαλοπρωταθληταραδες να καβαλατε τα καλαμακια σας και να υποτιματε ολους τους αλλους συναθλητες σας , μιας και τα λεμονια εχουν ακριβηνει και δεν τα αξιζετε πια .........
Παμε παρα κατω , φωναζετε σαν χανοι οτι κοπηκαν απο χλμ και μικρινε το ραλλυ ...
Κοπηκε η τελευταια ειδικη , γιατι ετσι κι αλλοιως θα κοβοταν ακομα και χωρις καθυστερηση του αγωνα , και ισως το μαθαινατε με μπουλετεν στην προτελευταια ειδικη , και με τον αναλογο καιρο , τα περισσοτερα πληρωματα μετα την μεση θα την εκαναν σκοταδι !
Το ωραριο ηταν υπεραισιοδοξο , και δεν ειχε δοθει η αναλογη σημασια , **αν δεν το καταλαβετε αυτο **....... μονον το ΛουΜου θα κανετε χαρουμενο , που μπουρδουκλωνει τα παντα , και εμφανιζεται σαν ο κερδισμενος οπως οι πολιτικαντιδες μας απ'τις εκλογες ......Τα καλαμια κοριτσιαααααα εχουν ακριβηνει κι τα λεμονια
Πεστε μας κι'αλλα κυριε APR εσεις που ειστε παντογνωστης
ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣΖαχος Νικος
-
Για να γινουν ωραιοι οι αγωνες ..**καλο μου παιδι **, πρεπει να υπαρξουν οδηγοι με τα αναλογα προσοντα παιδειας και καλιεργειας προσωπικης !
Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω οπως και αλλοι , γιατι δεν βρηκανε το αναλογο εδαφος !
Υπαρχει μονον μια μικρη μειοψηφια ...που δεν φτανει , και παλι δυστυχως !Κουφ@λες μοντερατορες την πατησατε Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε [Mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φοβερο , η νοημοσινη σε ολο της το μεγαλειο .......Το ενα το τσακαλι δεν αναγνωριζει πουθενα το μενος που εχει για καποιους αλλους συναθλητες του , και την αποψη τους , συνεχιζοντας με αερολογιες του Νικου Φωσκολου , ανημερωτοι οπως παντα οι περισσοτεροι , ακουγοντας τα καφενεια και τους γκαου παρατρεχαμενους και ...καταθετουν και αποψη !
Βρε οργια , η ολη ιστορια ξεκινησε απο την μη υπαρξη επιβραδυνσεων στην Πανακτο , κατι που περσι μετα τον αγωνα το ειχαμε συζητησει και ειχαμε καταληξει οτι ηταν μεγαλη παραλειψη , που δεν ειχαν μπει , και ολοι ειχαν επαναπαυτει οτι εφετος θα γινοταν , οπως ειχαν κανει και ολες οι λεσχες που εκαναν εφετος αγωνες και ειχαν τεραστιες ευθειες στα μεσοδιαστηματα των ειδικων .
Απο εκει και περα , ξαναελεγχθηκαν οι ειδικες για την απολυτη ασφαλεια τους , και οι αρμοδιοι ειδαν οτι υπηρχαν μερικα ακομα σημεια που ειχαν προβλημα , και εφ'οσον το κοστολογιο ειναι μεγαλο και μη λογικο να υπαρχουν επιβραδυνσεις σε εκκινηση η τερματισμους ,μετεφεραν την εκκινηση χωρις τα ασκοπα χλμ μιας χαζοευθειας .......
ΒΡΕ Διεγράφη προκλητικός χαρακτηρισμός [Mod],(ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ)
ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 ΧΛΜ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ????
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ.Πιο σιγα λοιπον μεγαλοπρωταθληταραδες να καβαλατε τα καλαμακια σας και να υποτιματε ολους τους αλλους συναθλητες σας , μιας και τα λεμονια εχουν ακριβηνει και δεν τα αξιζετε πια .........
Παμε παρα κατω , φωναζετε σαν χανοι οτι κοπηκαν απο χλμ και μικρινε το ραλλυ ...
Κοπηκε η τελευταια ειδικη , γιατι ετσι κι αλλοιως θα κοβοταν ακομα και χωρις καθυστερηση του αγωνα , και ισως το μαθαινατε με μπουλετεν στην προτελευταια ειδικη , και με τον αναλογο καιρο , τα περισσοτερα πληρωματα μετα την μεση θα την εκαναν σκοταδι !
Το ωραριο ηταν υπεραισιοδοξο , και δεν ειχε δοθει η αναλογη σημασια , **αν δεν το καταλαβετε αυτο **....... μονον το ΛουΜου θα κανετε χαρουμενο , που μπουρδουκλωνει τα παντα , και εμφανιζεται σαν ο κερδισμενος οπως οι πολιτικαντιδες μας απ'τις εκλογες ......ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ,ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΙΞΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΗΧΤΑ.Τα καλαμια κοριτσιαααααα εχουν ακριβηνει κι τα λεμονια
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ,ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
-
Οχι ΛουΜου μου μην το παιρνεις προσωπικα , και χαλαει η επιδερμιδα σου .... θα στο ειχα πει σε πμ αν ηταν ..
υ.γ.
Σαφεστατα και υπηρχε προβλημα στο τελειωμα του αη Γιαννη , ακομα και στις δοκιμες εμφανιστηκε ! δεν σου λεω! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Το θέμα είναι οτι, εξω τρέχει ο Παπούς Cunico με τον πιτσιρικά. Και οι δύο βρίσκουν χορηγούς, οι οποίοι βλέπουν οτι τα χρήματά τους δεν πετιούνται, αλλα η ίδια η αρχή του σπόρ τους, πρώτα απο ολους, στηρίζει τους αγώνες με ολα τα μέσα.
Εδώ?Θα μπορούσαν να βαλουν το χέρι στην τσέπη και να πατρωνάρουν καποια ταλαντούχα πληρώματα , πολλοί εμπλεκόμενοι με τους αγώνες. Απο την ΕΘΕΑ που κατι είχε ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια και βασικά ειναι υποχρέωσή της να βρεί τον τρόπο ωστε καθε χρόνο να βοηθούνται κάποιοι οδηγοί με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ(αλλά και οικονομικά) κριτήρια (τί στο καλό, τόσα 160ευρα λισάνς δίνουμε το χρονο εκατοντάδες απο μας) , μέχρι και οι ίδιοι οι οδηγοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα , αφού για αρκετούς είναι γνωστό οτι εχουν είτε γενικά την επάρκεια χρήματος ,είτε έχουν σχέση οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες με το αυτοκίνητο. Θα μου πείτε οτι υπάρχει κρίση ... ναι αλλα πριν 5-10 χρόνια δεν θα μπορούσαν? Και έτσι όλοι θα πίεζαν και θα είχαν συμφέρον για προβολή και αναβάθμιση των αγώνων, καθώς όλοι θα καρπόνονταν την επιτυχία των πληρωμάτων αυτών σαν αρωγοί.
Κακά τα ψέματα φίλοι μου , μόνο το 2-3% του κόσμου στην Ελλάδα γνωρίζει το σπόρ , μην έχουμε αυταπάτες .Και φταίμε και οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι για το που βρίσκονται οι αγώνες . -
Ο χρήστης takisco έγραψε:
parakolouthisa ola ta post k einai ola endiaferonta.....h dikh mou apopsei (pou ligo metraei afou einai o prwtos mou agwnas ws sunodhgos)einai oti kakos kophkan xlm afou anakoinothikan oi eidikes k eixame parei road book........peran aftou omws ena rally tha prepei na ta exei ola, kathfores , anhfores , stena komatia k megales eutheies........opws k na exei epidh eimai neos sto xwro k den exo empeiria egw tha prospathiso na to euxaristitho k na mazepso empeiries gia thn kainourgia xronia.....kalo agwna se olous!Φίλε μου καλως ήλθες στο 4T Forum. Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά, τα Greeklish απαγορεύονται. Σε ευχαριστώ [Mod]
Καλό αγώνα να έχετε Τάκη μου , να περάσετε καλά και να μαζέψετε εμπειρίες !!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οχι ΛουΜου μου μην το παιρνεις προσωπικα , και χαλαει η επιδερμιδα σου .... θα στο ειχα πει σε πμ αν ηταν ..υ.γ.
Σαφεστατα και υπηρχε προβλημα στο τελειωμα του αη Γιαννη , ακομα και στις δοκιμες εμφανιστηκε ! δεν σου λεω!ΝΑΙ.
ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ.
ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης 3ktv έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω που να το γράψω αν μπορεί κάποιος Moderator να το βάλει σε ειδική κατηγορία ... το Παλλάδιο Ραλλύ θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το http://www.3ktv.gr σε 2 σημεία ...στην είσοδο στο Αλεποχώρι στην Βενζίνα και από μέσα απο το Χωρίο ... απο τις 8 η ώρα το Πρωί μέχρι όσο πάειΕυχαριστώ
Tassos Manolis -
ΝΑΙ.
ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλα μην τσαντιζεσαι , το Μελετακι παντως κραταγε τρενο σημερα , που σημαινει οτι και να βρεξει την παρασκευη βραδυ ... παλι ετσι θα ειναι το σαββατο ... εκει που θα εχει υγρασιες θα ειναι η Ψαθα απ'οτι φαινεται .
υ.γ. να σου πω κατι βρε ΛουΜου μου ... σε πηγαινε σημερα μια κοπελιτσα πυραυλοκινητη αερα στις ειδικες με ενα σουμπαρου ? οχι , γιατι καποιος μου ειπε οτι δεξια καθοταν ενα ομορφοπαιδο με μαλακια , και προσπαθω να το συνδιασω
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΙ.
'EL-EM'
Καλα μην τσαντιζεσαι , το Μελετακι παντως κραταγε τρενο σημερα , που σημαινει οτι και να βρεξει την παρασκευη βραδυ ... παλι ετσι θα ειναι το σαββατο ... εκει που θα εχει υγρασιες θα ειναι η Ψαθα απ'οτι φαινεται .
υ.γ. να σου πω κατι βρε ΛουΜου μου ... σε πηγαινε σημερα μια κοπελιτσα πυραυλοκινητη αερα στις ειδικες με ενα σουμπαρου ? οχι , γιατι καποιος μου ειπε οτι δεξια καθοταν ενα ομορφοπαιδο με μαλακια , και προσπαθω να το συνδιασω
[/quote:2dogw4zc]
ΣΗΜΕΡΑ,ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΜΠΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ,ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΟΥΜΠΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote][/quote][/quote:b3ulcm6c][/quote:b3ulcm6c]
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote:36cexunf][/quote:36cexunf][/quote:36cexunf]
ΣΕ ... ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Θα μπορούσαν να βαλουν το χέρι στην τσέπη και να πατρωνάρουν καποια ταλαντούχα πληρώματα , πολλοί εμπλεκόμενοι με τους αγώνες. Απο την ΕΘΕΑ που κατι είχε ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια και βασικά ειναι υποχρέωσή της να βρεί τον τρόπο ωστε καθε χρόνο να βοηθούνται κάποιοι οδηγοί με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ(αλλά και οικονομικά) κριτήρια (τί στο καλό, τόσα 160ευρα λισάνς δίνουμε το χρονο εκατοντάδες απο μας) , μέχρι και οι ίδιοι οι οδηγοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα , αφού για αρκετούς είναι γνωστό οτι εχουν είτε γενικά την επάρκεια χρήματος ,είτε έχουν σχέση οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες με το αυτοκίνητο. Θα μου πείτε οτι υπάρχει κρίση ... ναι αλλα πριν 5-10 χρόνια δεν θα μπορούσαν? Και έτσι όλοι θα πίεζαν και θα είχαν συμφέρον για προβολή και αναβάθμιση των αγώνων, καθώς όλοι θα καρπόνονταν την επιτυχία των πληρωμάτων αυτών σαν αρωγοί.
Κακά τα ψέματα φίλοι μου , μόνο το 2-3% του κόσμου στην Ελλάδα γνωρίζει το σπόρ , μην έχουμε αυταπάτες .Και φταίμε και οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι για το που βρίσκονται οι αγώνες .....ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ!
ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ!
....ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ
...ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 'ΤΡΙΧΕΣ',...ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!
http://www.vapsomalliades.blogspot.com/
SORRY ΓΙΑ ΤΟ .
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote:1hp8r6oo][/quote:1hp8r6oo][/quote:1hp8r6oo][/quote:1hp8r6oo]
Εσυ οταν σε τρωει, του φωναζεις? Εγω το...ξυνω
ΔΙΑΛΕΧΤΕ. Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΛΑΚΑ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
Εσυ οταν σε τρωει, του φωναζεις? Εγω το...ξυνω
ΔΙΑΛΕΧΤΕ. Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΛΑΚΑ [/quote][/quote:2x7xzuys][/quote:2x7xzuys][/quote:2x7xzuys][/quote:2x7xzuys][/quote:2x7xzuys]ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
συναθλητης μου ανεφερε οτι ακουγεται οτι θα κοπει ο τριτος αι γιαννης.
δεν θα το εγραφα,αλλα με τα συμβαντα εως τωρα ,το κοψιμο 23 χλμ ,την ακυρωση αγωνα(αττικο)
θα ηθελα μια απαντηση-διευκρινηση σε αυτο το οποιο ελπιζω απλως να ειναι ραδιοαρβυλα ......
ευχαριστω εκ των προτερων(θεωρω οτι εδω ειναι καταλληλο μερος ωστε να ρωτησω,αφου ολοι το βλεπουν)
-
Γιατί δε ρωτάς στη λέσχη και να μας πεις και δω ?
-
Λοιπον, ασκηση μαθηματικων
Ανοιγουμε τις ομολογκασιον των αυτ/των που πρωταγωνιστουν!
Διαβαζουμε προσεκτικα τα ομολογκαρισμενα σαζμαν
Βρισκουμε την περιμετρο των ελαστικων
Κανουμε τις πραξεις μας για να βρουμε τελικες
Βρισκουμε ποιος εβαλε χερι να κοπουν τα χιλιομετραΕυκολο?
11888!Καληνυχτα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
[ΔΙΑΛΕΧΤΕ. Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΛΑΚΑMα και το δευτερο να διαλεγαμε doc , εχουν τοσο πλακα απο μονοι τους οι ελληνικοι αγωνες που καθε μερα , σκας στα γελια και τραβας και τα μαλλια σου με τα διαφορα που ακους !
Πηγε καποιος στην Νεα Περαμο στο Λιμανι να δει το σερβις παρκ που θα ειναι .... παραλιγο να φαει και ενα χταποδακι ωμο στην μαπα απο καποιους ψαραδες , οταν στην συζητηση αναφερθηκε οτι θα βαλουν τα φορτηγα εκει ...
Τελικα , μαλλον δεν θα ηταν εκει η θεση που εχουν **φανταστει οι φανταστικοι **διοργανωτες του αγωνα , μιας και δεν εμοιαζε και χωρος για 114 φορτηγα και τα παρελκομενα τους .........
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010