-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χαίρονται για το πρωτάθλημά τους οι της Red Βull και πολύ καλά κάνουν. Αυτό ενδιαφέρει τον Μάτετζιτς, αυτό τους δίνει τα λεφτά από τον Μπέρνυ, αυτό θα κρεμάσουν στο εργοστάσιο τους στο Μίλτον Κινς, αυτό είναι το δικό τους πρωτάθλημα. Το κυπελλάκι των οδηγών ενδιαφέρει όσους υποστηρίζουν οδηγό και όχι ομάδα, θαρρείς και είμαστε ρουβίτσες και υποστηρίζουμε τα οδηγάκια. Σε όλα τα αθλήματα υποστηρίζω ομάδα και όχι παίχτη, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.Ωραία όλα αυτά αλλά είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι, ένα πρωτάθλημα υπάρχει και φέτος το πήρε ο αχώνευτος...
-
Μπράβο την REDBULL συγχαρητήρια .
Εξαιρετικός ο ALONSO .
' έχω μία ερώτηση ' ?
Αν δεν υπήρχε ο Alonso αλλά ο Massa μόνο . Θα λέγαμε τότε ότι η Ferrari έχει κακό μονοθέσιο ?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Χαίρονται για το πρωτάθλημά τους οι της Red Βull και πολύ καλά κάνουν. Αυτό ενδιαφέρει τον Μάτετζιτς, αυτό τους δίνει τα λεφτά από τον Μπέρνυ, αυτό θα κρεμάσουν στο εργοστάσιο τους στο Μίλτον Κινς, αυτό είναι το δικό τους πρωτάθλημα. Το κυπελλάκι των οδηγών ενδιαφέρει όσους υποστηρίζουν οδηγό και όχι ομάδα, θαρρείς και είμαστε ρουβίτσες και υποστηρίζουμε τα οδηγάκια. Σε όλα τα αθλήματα υποστηρίζω ομάδα και όχι παίχτη, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.
Ωραία όλα αυτά αλλά είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι, ένα πρωτάθλημα υπάρχει και φέτος το πήρε ο αχώνευτος...
Άποψή σου. Η δική μου και πολλών άλλων είναι διαφορετική.
-
Χαίρονται για το πρωτάθλημά τους οι της Red Βull και πολύ καλά κάνουν. Αυτό ενδιαφέρει τον Μάτετζιτς, αυτό τους δίνει τα λεφτά από τον Μπέρνυ, αυτό θα κρεμάσουν στο εργοστάσιο τους στο Μίλτον Κινς, αυτό είναι το δικό τους πρωτάθλημα. Το κυπελλάκι των οδηγών ενδιαφέρει όσους υποστηρίζουν οδηγό και όχι ομάδα, θαρρείς και είμαστε ρουβίτσες και υποστηρίζουμε τα οδηγάκια. Σε όλα τα αθλήματα υποστηρίζω ομάδα και όχι παίχτη, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.
Ωραία όλα αυτά αλλά είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι, ένα πρωτάθλημα υπάρχει και φέτος το πήρε ο αχώνευτος...
Άποψή σου. Η δική μου και πολλών άλλων είναι διαφορετική.
Πολλών; Φαντάζομαι εννοείς Williams και Head. Μόνο.
-
Πόσο ειρωνικό είναι να βλέπεις τους redbullς να χαίρονται...Κατάφεραν να χαρίσουν το πρωτάθλημα στον αχώνευτο...
Oso eirwniko 8a einai na pernei kapoios prwta8lhma logo 7 ba8mwn epipleon....
Ypostyrizoyn h oxi ton vettel h redbull fainetai kyrille afoy afhnei (kai kala) toy odhgoys toys na maxonte....
Apo thn allh bebaia akoma kai me to xarisma aytwn twn ba8mwn isws na htan kai ena wake up call toy Ispanoy gia na deiksei tis odhgikes toy ikanonhtes kai na anakapsei prospa8ontas na xtyphsei enan akoma pagkosmio titlo.Mia allh wraia nota ston shmerino agwna einai oti ta 'deytera' ths McLaren kai ths Ferrari den kate8esan ta opla kai kataferan na anarixh8oyn sthn katakash kai eidika o Massa na mas ypen8imisei oti telika ama 8elei mporei na ginei epi8etikos kai na kanei para polla prosperasmata.
O Hulk ti allo na kanei? Prospa8hse alla den eixe polemofodia kai telika ypoxwrhse afoy krathse pisw toy gia arketoys gyroys 2 pagkosmioys prwta8lhtes ews ena shmeio, kai termatise xarizontas polytimoys ba8moys sthn omada toy.
pame gia ton megalo teliko thn epomenh ebdomada opoy 8a apexei mono 40 lepta apo to spiti moy. Sfagh live
-
Συγχαρητήρια στη Red Bull, πιστεύω το άξιζε γιατί είχε καθαρά το καλύτερο μονοθέσιο του grid. Μπράβο λοιπόν για το champ!
Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πιστεύω ότι με τη δεδομένη υπεροχή της Red Bull στο Abu Dhabi και ότι λογικά ο Vettel θα κάνει στην άκρη να περάσει ο Web αν είναι πίσω του (το είχε πει), λογικά θα το πάρει ο Αυστραλός.
Θα ήθελα τον Αλόνσο να το σηκώσει, μακάρι...αλλά το βλέπω δύσκολο. Είμαι όμως πολύ υπερήφανος με τον Ισπανό που στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν κατά την άποψή μου καθαρά ο καλύτερος οδηγός του grid.
Τέσπα...όλα γίνονται, όλα είναι ανοιχτά...πάμε στον τελευταίο αγώνα...αλλά νομίζω θα το πάρει ο Web.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα ήθελα τον Αλόνσο να το σηκώσει, μακάρι...αλλά το βλέπω δύσκολο. Είμαι όμως πολύ υπερήφανος με τον Ισπανό που στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν κατά την άποψή μου καθαρά ο καλύτερος οδηγός του grid.Διαφωνώ. Με δεδομένη την ανυπαρξία της McLaren, στον Ιθπανό αρκεί μια βολτούλα στο Abu Dhabi για να το σηκώσει...
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τί ακριβώς ισχύει σχετικά με τον Αλόνσο και τους κινητήρες; Άκουσα ότι είπε κάτι ο Πουρναράκης αλλά είμουν απασχολημένος εκείνη την στιγμή και δεν το πρόσεξα.Ο Αλόνσο άλλαξε κινητήρα, αλλά έβαλε ένα παληό, τον 5ο που ακόμα είχε περιθώριο αντοχής στα χλμ, αντέχουν 2.000 χλμ, από τους 8 που έχουν δικαίωμα, αν έβαζε καινούργιο θα είχε την ποινή των 10 θέσεων.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μπράβο στους Ταύρους εκ Κοκκινιάς καθώς μας έβγαλαν τη ψυχή αλλά και ασπροπρόσωπους στο κατασκευαστών.**Κατά τα άλλα συνεχίζεται η αυτοκτονική τους λογική να μην τους ενδιαφέρει των οδηγών. Μία νέα Φερράρι γεννιέται εκεί στις Άλπεις .... **:iconcool:
@'Πραγματικό Δία'.... αν είναι δυνατόν να ζητούμε φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών με το συγκεκριμένο 'τσικρίκι*¨....
- Τσικρίκρι = Χρέπι = Νταλίκα = Φορτηγό 41άρι κ.λπ. κ.λπ.
Έτσι ακριβώς φίλτατε. Είναι προφανές ότι για τις ομάδες μετράει των Κατασκευαστών. Enzo Ferrari, Frank Williams, Ron Dennis, Christian Horner και 12 Κατασκευαστές Μονοθεσίων προτείνουν Κατασκευαστών. Αυτοί ξέρουν! Που θα πάει, θα το καταλάβουν κάποτε οι οπαδοί του εκάστοτε εγωιστή, αλλαζωνικού και παρτάκια οδηγού που σήμερα είναι εδώ και αύριο με τους αντιπάλους. Δηλαδή ο οπαδός του Αλόνσο (τυχαίο το παράδειγμα) πρέπει να είναι μέγας κωλοτούμπας για να υποστηρίζει το 2007 την McLaren, το 2008 την Renault και το 2010 την Ferrari. Αποφάσισε ομάδα μεγάλε! Κάθε χρόνο καπελάκι και μπλουζάκι θα αλλάζεις; Δε συμφέρει...
Όσο για την F10... ε δεν την λες και κακό μονοθέσιο. Σε μερικές πίστες μάλιστα (Monza πχ) είναι το ταχύτερο. Συνολικά η Red Bull παραμένει ταχύτερη στο σύνολο των πιστών. Αν είχε και ένα μοτέρ Ferrari ή Mercedes θα μας είχε σκίσει καιρό τώρα!
-
Μπράβο στους Ταύρους εκ Κοκκινιάς καθώς μας έβγαλαν τη ψυχή αλλά και ασπροπρόσωπους στο κατασκευαστών.
**Κατά τα άλλα συνεχίζεται η αυτοκτονική τους λογική να μην τους ενδιαφέρει των οδηγών. Μία νέα Φερράρι γεννιέται εκεί στις Άλπεις .... **:iconcool:
@'Πραγματικό Δία'.... αν είναι δυνατόν να ζητούμε φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών με το συγκεκριμένο 'τσικρίκι*¨....
- Τσικρίκρι = Χρέπι = Νταλίκα = Φορτηγό 41άρι κ.λπ. κ.λπ.
Έτσι ακριβώς φίλτατε. Είναι προφανές ότι για τις ομάδες μετράει των Κατασκευαστών. Enzo Ferrari, Frank Williams, Ron Dennis, Christian Horner και 12 Κατασκευαστές Μονοθεσίων προτείνουν Κατασκευαστών. Αυτοί ξέρουν! Που θα πάει, θα το καταλάβουν κάποτε οι οπαδοί του εκάστοτε εγωιστή, αλλαζωνικού και παρτάκια οδηγού που σήμερα είναι εδώ και αύριο με τους αντιπάλους. Δηλαδή ο οπαδός του Αλόνσο (τυχαίο το παράδειγμα) πρέπει να είναι μέγας κωλοτούμπας για να υποστηρίζει το 2007 την McLaren, το 2008 την Renault και το 2010 την Ferrari. Αποφάσισε ομάδα μεγάλε! Κάθε χρόνο καπελάκι και μπλουζάκι θα αλλάζεις; Δε συμφέρει...
Όσο για την F10... ε δεν την λες και κακό μονοθέσιο. Σε μερικές πίστες μάλιστα (Monza πχ) είναι το ταχύτερο. Συνολικά η Red Bull παραμένει ταχύτερη στο σύνολο των πιστών. Αν είχε και ένα μοτέρ Ferrari ή Mercedes θα μας είχε σκίσει καιρό τώρα!
Πριν κανά μήνα θυμάμαι δήλωση της προεδράρας σας, όπου έλεγε πόσα πρωταθλήματα έχετε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ανέφερε τα οδηγών και ΟΧΙ τα κατασκευαστών. Μάλιστα θυμάμαι να τον διορθώνεις κι όλας.
Όσο για τον Dennis έχει αποδείξει ΠΟΛΛΑΚΙΣ ποιο πρωτάθλημα των ενδιαφέρει.
Όσο για το bold, τυχαίο; Δεν νομίζω!
-
Πόσο ειρωνικό είναι να βλέπεις τους redbullς να χαίρονται...Κατάφεραν να χαρίσουν το πρωτάθλημα στον αχώνευτο...
Παράκληση: Όταν γράφεις: '...στον αχώνευτο', να συμπληρώνεις: 'για μένα', γιατί για αρκετούς εδώ μέσα μόνο 'αχώνευτος' δεν είναι......
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Πόσο ειρωνικό είναι να βλέπεις τους redbullς να χαίρονται...
Κατάφεραν να χαρίσουν το πρωτάθλημα στον αχώνευτο...
Παράκληση: Όταν γράφεις: '...στον αχώνευτο', να συμπληρώνεις: 'για μένα', γιατί για αρκετούς εδώ μέσα μόνο 'αχώνευτος' δεν είναι......
Μπα.. Νομίζω ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφεται από κάποιον χρήστη, δείχνει τη γνώμη του και μονο...
-
Θα ήθελα τον Αλόνσο να το σηκώσει, μακάρι...αλλά το βλέπω δύσκολο. Είμαι όμως πολύ υπερήφανος με τον Ισπανό που στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν κατά την άποψή μου καθαρά ο καλύτερος οδηγός του grid.
Διαφωνώ. Με δεδομένη την ανυπαρξία της McLaren, στον Ιθπανό αρκεί μια βολτούλα στο Abu Dhabi για να το σηκώσει...
Τι σχέση έχει η McLaren ρε συ?
Πέρσι η Red Bull τα σάρωσε όλα στο Abu Dhabi. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, ο Vettel είπε ότι θα βοηθήσει τον Webber να πάρει πρωτάθλημα αν μπορεί, άρα αν είναι πρώτος, θα δώσει θέση.
Αν λοιπόν τερματίσει Web, Vet, Alo...το παίρνει ο Web. Αν τώρα ο Alo είναι δεύτερος το παίρνει...αλλά το βλέπω δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα και την υπεροχή της RBR.
Τέσπα...δε μπορούμε να βγάζουμε έτσι στο πόδι το ΤΙ μπορεί να γίνει...θα ξέρουμε όλοι σε 7 μέρες.
Ο αχώνευτος όμως που λες (αν κατά την άποψή μου άλλος είναι για μένα ο αχώνευτος) είναι ο καλύτερος οδηγός στο δεύτερο μισό, δε νομίζω να διαφωνείς.
-
Η προεδράρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι η ομάδα έχει 16 πρωταθλήματα! 16 είναι των κατασκευαστών και βγήκε και η 16Μ για να τιμήσει το γεγονός. Δε θυμάμαι να βγήκε ποτέ έκδοση δρόμου για να τιμήσει οδηγό! Αυτό μας έλλειπε να τιμήσεις κάποιον που αύριο είναι με τους απέναντι! Επίσης το ταμπελάκι μέσα στις Ferrari γράφει τα Πρωταθλήματα Κατασκευαστών! Ο ίδιος ο Enzo άλλαζε οδηγούς σαν τα πουκάμισα αν πήγαιναν κόντρα στα συμφέροντα της ομάδας! Και ο Χόρνερ δεν ενδιαφέρεται καν για τους οδηγούς και για αυτό δεν έδωσε σήμερα εντολές! Ο Dennis έλεγε ότι θέλει να του φέρουν των Κατασκευαστών και μετά των οδηγών ήταν δική τους υπόθεση (Prost vs Senna, Alonso vs Hamilton).
Τεσπα, τα λέμε του χρόνου.
-
Πάντως με αυτό που είπε ο Σεϊτανίδης στο τέλος περί κυπέλου, πρωταθλήματος και super cup, νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο να τα κάνουν 6 τα εισητήρια για Abu Dabi και να φέρουν για σχολιαστή τον μέγα Αλέφα.
Δεν καταλαβαίνω πάντως πώς συνδέεται ο τίτλος κατασκευαστών με την πιθανότητα του Alonso να πάρει τον άλλο τίτλο...
Η RB έκανε κάποια λάθη μέσα στη χρονιά, είχε και μια κάποια έλλειψη αξιοπιστίας και έτσι μπόρεσε να τους φτάσει ο Alonso. Και εκτός αυτού έφτασε στην παράξενη/άβολη θέση του να έχει και τους δυο οδηγούς μέσα στο παιχνίδι για τον τίτλο. Καλώς ή κακώς όσο ο Webber έκανε λάθη και ο Vettel κέρδιζε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Νομίζω ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν μπορούσαν πολύ εύκολα να θέσουν καθεστώς Νο1-Νο2.Αυτό που θα χει μεγάλη πλάκα θα είναι να είναι πρώτος ο Vettel, δεύτερος ο Webber και τρίτος ο Alonso. Και κάτι μου λέει ότι δεν θα τον αφήσει... (γιατί πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να μείνει ο Alonso στο τέλος)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι σχέση έχει η McLaren ρε συ?Πέρσι η Red Bull τα σάρωσε όλα στο Abu Dhabi. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, ο Vettel είπε ότι θα βοηθήσει τον Webber να πάρει πρωτάθλημα αν μπορεί, άρα αν είναι πρώτος, θα δώσει θέση.
Αν λοιπόν τερματίσει Web, Vet, Alo...το παίρνει ο Web. Αν τώρα ο Alo είναι δεύτερος το παίρνει...αλλά το βλέπω δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα και την υπεροχή της RBR.
Στον Άλφα είπαν ότι στον αχώνευτο ( ) αρκεί η 5η θέση. Βαριέμαι να κάνω τα μαθηματικά τώρα, οπότε αρκούμαι σε αυτό.
Ο αχώνευτος όμως που λες (αν κατά την άποψή μου άλλος είναι για μένα ο αχώνευτος) είναι ο καλύτερος οδηγός στο δεύτερο μισό, δε νομίζω να διαφωνείς.
Μια φορά τόλμησα να δώσω τα εύσημα στον alo και πέσανε να με φάνε. Οπότε καφρίλα στην καφρίλα.
Και αχώνευτος και κωλόφαρδος και γκομενα του Briatore.
(ΠΑΝΤΑ κατά τη γνώμη μου )
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
To μάμησα λίγο ε;
-
Στον Άλφα είπαν ότι στον αχώνευτο ( ) αρκεί η 5η θέση. Βαριέμαι να κάνω τα μαθηματικά τώρα, οπότε αρκούμαι σε αυτό.
Αν δεν ησουν Ο ασχετος και ΤΟ τρολ, θα ειχες ακουσει οτι η 5η θεση του Αλονσο αρκει για να μην παρει ο Φετελ πρωταθλημα. Αν ξερες αριθμητικη θα μπορουσες να το βγαλεις και απο μονος σου
Η διαμαχη που εχετε οι δυο σας εχει καταντησει πολυ κουραστικη,λυστε τις διαφορες σας εκτος φορουμ,αλλιως θα με αναγκασετε να προβω σε αλλες ενεργειες.Τελευταια φορα που σας προειδοποιω [mod]
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μπράβο την REDBULL συγχαρητήρια .
Εξαιρετικός ο ALONSO .
' έχω μία ερώτηση ' ?
Αν δεν υπήρχε ο Alonso αλλά ο Massa μόνο . Θα λέγαμε τότε ότι η Ferrari έχει κακό μονοθέσιο ?
Εννοείται φίλε μου. Και ο Ραικόννεν να ήταν πάλι το ίδιο θα λέγαμε. Αμα και τα δύο είναι λιμά νομίζεις ότι δεν τραβά το αμάξι.
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010