-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το ξανα λεω...οποιος ξερει ξερει
αρχίσαν οι γνώστες τα δικά τους πάλι...
γιατι ποιος ειναι γνωστης;
Γιατι κρινεις τοσο ευκολα?
Oσο ειμαστε στην δεκαετια του 90 σε αυτες τις κατηγοριες τα psa και γενικα τα οδηγοκεντρικα αυτοκινητα της εποχης επαιζαν σε πρωτες θεσεις.
Διοτι δεν υπηρχαν σε αναπτυξη τα ηλεκτρονικα βοηθηματα και τα αυτοκινητα σε ανεση και οδικη συμπεριφορα στηροζοντουσαν κυριως στις αναρτησεις τους,κατι που κατα κοινη ομολογια ηταν το αθλημα των γαλλικων μοντελων τοτε .οπως ακριβως σε αξιοπιστια τα τζαπανικα -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Προσπαθω να θυμηθώ, τι γράφει η υπογραφή του funky.....Βγάλτε τα ιταλικά/γερμανικά/γαλλικά/σουηδικά/ιαπωνικά/κορεάτικα γυαλιά όταν ασκείτε κριτική. Κάνουν μπαμ από μακριά.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προσπαθω να θυμηθώ, τι γράφει η υπογραφή του funky.....
Βγάλτε τα ιταλικά/γερμανικά/γαλλικά/σουηδικά/ιαπωνικά/κορεάτικα γυαλιά όταν ασκείτε κριτική. Κάνουν μπαμ από μακριά.
Μάλλον τα δικά μου θα εννοεί
-
ψημιζω bmw compact ή focus
ειδικα το focus αν ο 1.8 ηταν πιο συγχρονος θα το αγοραζα χθεςσυνεχειστε τωρα να μ@μ@τε το τοπικ αν και θα ηθελα πολυ,να πω την αληθεια,
να ακουσω τα 'αυτονοητα' απο τους 20χρονους μυστες της αυτοκινησης.. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
γιατι ποιος ειναι γνωστης;
Γιατι κρινεις τοσο ευκολα?
Oσο ειμαστε στην δεκαετια του 90 σε αυτες τις κατηγοριες τα psa και γενικα τα οδηγοκεντρικα αυτοκινητα της εποχης επαιζαν σε πρωτες θεσεις
Διοτι δεν υπηρχαν σε αναπτυξη τα ηλεκτρονικα βοηθηματα και τα αυτοκινητα σε ανεση και οδικη συμπεριφορα στηροζοντουσαν κυριως στις αναρτησεις τους,κατι που κατα κοινη ομολογια ηταν το αθλημα των γαλλικων μοντελων τοτε .οπως ακριβως σε αξιοπιστια τα τζαπανικαΑτάκες του στυλ , οποίος ξέρει ξέρει είναι ισοπεδωτικες ( βέβαια μετα έβαλες γέλια και το έδωσες λίγο)
Καλύτερο μικρομεσαίο του 90 λέει ,δεν λέει καλύτερη οδηγ συμπεριφορά ...
Προσωπικά βρίσκω το ζχ άσχημο ... Άρα δεν το συγκαταλεγω στα κορυφαία ...
Αλλα αυτή είναι η προσωπική μου Άποψη ... Δεν πεταω και την ατάκα 'οποίος ξέρει ξέρει'... για να την υποστήριξη... -
οπως σου εξηγησα και παραπανω , οποιος ξερει -ξερει.
το θεμα ομορφιας ειναι αλλο ,ειναι υποκειμενικο και καλα κανεις και λες την αποψη σου, ειναι ενα λογος, αλλα
δεν θεωρω οτι αποτελει ομως κυριο λογο σε γενικο επιπεδο την μη προτιμηση σε ψηφοφορια του πιο ολοκληρομενου πακετου. -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
ειδικα το focus αν ο 1.8 ηταν πιο συγχρονος θα το αγοραζα χθεςσυνεχειστε τωρα να μ@μ@τε το τοπικ αν και θα ηθελα πολυ,να πω την αληθεια,
να ακουσω τα 'αυτονοητα' απο τους 20χρονους μυστες της αυτοκινησης..Μπορείς απλά να πεις την Άποψη σου χωρίς ανούσια σχόλια ...
Ο καθης κρίνεται Απο τα γραφόμενα του και όχι Απο την ηλικία του... -
για να την υποστήριξη...πω πω ούτε λέξη δεν μπορούμε να πούμε εδω μέσα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
για να την υποστήριξη...
πω πω ούτε λέξη δεν μπορούμε να πούμε εδω μέσα
Άλλο κατάλαβες ...
Βασικά Άλλο ήθελα να γράψω αλλα το μηλοφωνο μου αλλάζει τις λέξεις ...'Για να την υποστηριξεις...'
-
οκ
-
Η ΖΧ διαθέτει το καλύτερο συνδυασμό κρατήματος-άνεσης στην κατηγορία όχι μόνο συγκρινόμενη με τους ανταγωνιστές της την δεκαετία του 90' αλλά και αργότερα. Όπως λέει και ο 106 'όποιος ξέρει ξέρει'. Διέθετε επίσεις και μια από τις καλύτερες σχέσεις τιμής-εξοπλισμού. Για ποιότητα, ασφάλεια, ντιζάιν ψηφίζω Α3, Megane, Delta αντίστοιχα.
Uploaded with ImageShack.us
-
psa club reunion...
-
Άλλος γαλλοφιλος να μου πει το οποίος ξέρει ξέρει ;;
-
Άλλος γαλλοφιλος να μου πει το οποίος ξέρει ξέρει ;;Γαλλόφιλος
Εγώ δεν λέω τέτοια πράγματα.Είμαι μικρός ακόμα -
Κάπου ανάμεσα στα πολύ καλά γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και λοιπών εθνικοτήτων μικρομεσαία ως τα μέσα των 90ies (Μάιος 1995) κυκλοφορησε και ένα μικρομεσαίο που αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε πολύ στην Ελλάδα και σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και καλύτερο του ανταγωνισμού. Είχε αξιόλογη έως και όμορφη για την τότε εποχή εμφάνιση σε 3θυρο, 5θυρο, 4θυρο και coupe/targa αμάξωμα, ανταγωνιστικές τιμές, αξιόλογο τεχνικά, πλούσιο εξοπλισμό και ένα μεγάλο ΥΠΕΡ. Έβγαινε απο γραμμή παραγωγής στην Ελλάδα. Το όνομα του δεν έχει σημασία ... ας πούμε 'ελληνικό αυτοκίνητο'.
Αυτά μέχρι την Πέμπτη 27 Απριλίου 1995. Από τις 28 Απριλίου 1995 έως σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 ατέλειωτη η συζητηση για ανάπτυξη! -
Περα απο την οποια υπερβολη που μπορει να βγει παλι ως συμπερασμα,γενικα zx-306 στις αρχες του 90 μεχρι και ταμεσα προς τελη ηταν απο τα κορυφαια σαν συνολικα πακετα ενος μικρομεσαιου...δεν μιλαμε για τις εκδοσεις gti οπου και εκει ηταν ΤΑ κορυφαια και διδασκαν τι σημαινει hot hatch σε αυτοκινητοβιομηχανιες,..αλλα για τις απλες.
Κατα το τελος του 90 η xsara η οποια ηταν και αυτη πολυ ολοκληρομενη ειχε πλεον καλους αντιπαλους
και άλλου πρεστιζ -
nissan sunny?
-
nissan sunny?Ναι, αλλά λίγη σημασία έχει ποιο ήταν. Περισσότερο το τι ήταν. (Και δεν εννοώ μικρομεσαίο)
-
nissan sunny?Ακριβώς...αν και ήμουν μικρός τότε θυμάμαι πάρα πολλά μοντέλα να κυκλοφορούν!
-
να ακουσω τα 'αυτονοητα' απο τους 20χρονους μυστες της αυτοκινησης..Μπορείς απλά να πεις την Άποψη σου χωρίς ανούσια σχόλια ...
Ο καθης κρίνεται Απο τα γραφόμενα του και όχι Απο την ηλικία του...για τα αυτοκινητα που επελεξα δεν σχολιασες τπτ αρα και το δικο σου ποστ ανουσιο ειναι
οπως και εσυ αντεδρασες στην ατακα 'οποιος ξερει ξερει'
ετσι αντιδρασα και εγω στην, ατακα του νονου ' να αποδειξω τα αυτονοητα' και στον orestisren που μας εχει πρηξει με τα ρενο
οποτε ,κανε μου την χαρη...Ηρεμησε λιγο.Αμα δεν σου αρεσει μην τους διαβαζεις[Mod]
Το καλύτερο μικρομεσαίο των 90's