-
H πιστα γλιστραει λες και εχουν ριξει τιποτα λαδια,θα εχουμε σοου αυριο με εξοδους.Τραγικος ο μπατον πισω ακομα κ απο τον μασσα,ο χαμιλτον μυαλο δεν βαζει ποσες φορες βγηκε εξω.
Ο αλονσο πολυ καλος,μπορει να ελπιζει στις ως συνηθως κακες εκκινησεις των red bull κ μετα ολα γινονται αν καταφερει να περασει τουλαχιστον τον webber.
-
Επίσης αύριο υπάρχει 60% πιθανότητα βροχής!
-
Μπράβο στην RB. O ΦΑ έκανε ότι μπορούσε αλλά απλά δεν παιζόντουσαν οι 2 ταύροι.
Αύριο στην εκκίνηση όμως δύσκολα θα παραμείνουν οι θέσεις ως έχουν όμως....
-
Χαλαρό 1-2 θα κάνουν αύριο τα Red Bull...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Πάλι Red Bull ?..Καλά κι ο τρόπος που έγινε ήταν ψυχρολουσία...
Πραγματικά ψυχρολουσία.
Ελπίζω σε κοκορομαχία μεταξύ των ταύρων αύριο ώστε να επωφεληθεί ο Ναντος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάλι Red Bull ?..
Καλά κι ο τρόπος που έγινε ήταν ψυχρολουσία...
Πραγματικά ψυχρολουσία.
Για να ελπίζεις σε στραβοπατήματα των άλλων φαντάζομαι πόσο απελπισμένος θα είσαι...
-
Ομολογω πως αυτο δεν το περιμενα! Με το κρυφτο που παιζει ο Vettel στα FP μου χαλαει ολες τις προβλεψεις! Μπραβο παντως και σ αυτον αλλα και στον Webber του οποιου ομως η 2η θεση ισως λειτουργησει προς οφελος μας. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον γυρο του Alonso αλλα γι αλλη μια φορα ο Felipe μ απογοητευσε. Ελπιζω τωρα να μπορεσουμε να περασουμε 1οι μετα το 1ο sector. Αν δεν βρεξει καθαριζοντας την πιστα απο την γομα πιστευω ο Alonso θα περασει τον Webber και μια καλη εξοδος απο την 1η στροφη ισως τον φερει μπροστα και απο τον Vettel. Χρειαζομαστε ενα καλο αποτελεσμα αυριο! Να δουμε...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πάλι Red Bull ?..
Καλά κι ο τρόπος που έγινε ήταν ψυχρολουσία...
Πραγματικά ψυχρολουσία.
Για να ελπίζεις σε στραβοπατήματα των άλλων φαντάζομαι πόσο απελπισμένος θα είσαι...
τουλάχιστον έχουμε να ελπίζουμε για ένα ................ πρωτάθλημα.
-
Μήπως να το παίξω στοίχημα είμαι ο μόνος που ψήφησα Vettel αν κ τις pole του δεν τις μετατρέπει σε νίκες
-
... 1-2 παρατηρήσεις
-
Εντυπωσιακό πόσο διαφορετικά 'κάθονται' τα 3 section της πίστας στα RB σε σχέση με τα υπόλοιπα μονοθέσια
-
Η υπερπροσπάθεια του ΦΑ
-
Εαν δεν βρέξει και καθαρίσει η πίστα , η 'ζυγή' πλέυρά του grid θα μείνει αιώνες πίσω ( ιδιαίτερα εάν αυτό συνδιαστεί με τις παραδοσιακά κακές εκκινήσεις των RB ) . Μετά την 1η στροφή ακολουθεί η τεράστια ευθεία όπου τα F-Duct έχουν πλεονέκτημα .
-
ΜΕ φάνηκαν ....
α. ένας πολύ κοντινός τοίχος 'κάπου'
β. πολύ χώμα ( εάν βρέξει εκεί θα έχουμε λάσπη ? ) στο τελευταίο S-άκι πριν την ευθεία ( εκεί στην είσοδο των πιτ )
-
-
Δεν είδα τίποτα ακόμα, αλλά μάλλον πρέπει να είναι καλή η πίστα από τα λεγόμενά σας.
-
μεγαλη απολαυση σημερα...
ουρλιαζαν τα ιταλακια pole pole pole....
και οι αλλοι πισω απλα πετουσαν.ειναι απιστευτο πως στην τελευταια προσπαθεια τα καταφεραν και με διαφορα.
ερωτηματικο για μενα ο κινητηρας Αλονσο που προβληματιζει τους Ιταλους αν θα αντεξει...
-
Σωστές παρατηρήσεις κι αυτό που -αισιόδοξα για τη Ferrari και τον Alonso- σκέφτομαι, είναι ότι οι Red Bull θυσίασαν τις τελικές τους για να είναι δυνατές στο 2ο και 3ο κομμάτι και να έχουν συνολικά έναν καλύτερο χρόνο στις δοκιμές. Αν όμως στον αγώνα δεν είναι τόσο γρήγορες σ' αυτά τα κομμάτια (κάτι που έχουμε δει πολύ συχνά να συμβαίνει) και δεν απομακρύνονται απ' τη Ferrari ή τη McLaren του Hamilton, τότε ίσως στις ευθείες να έχουμε μάχες...
-
ειμαι σιγουρος πως στις ευθειες θα εχουμε μαχες...
απλα εδω θα παιξει ρολο ποιος θα κανει καλυτερη διαχειρηση ελαστικων και καλυτερες επιλογες... -
Θα έχουμε?
Φοβάμαι ότι η προσπέραση δε θα είναι εύκολο πράγμα και τα σημεία είναι από λίγα έως ελάχιστα για προσπέραση αν είδα καλά. Είναι κάπως στενή πίστα.
Μάλιστα οι οδηγοί την αποκαλούν ως μια 'μεγάλη Ουγγαρία'.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ερωτηματικο για μενα ο κινητηρας Αλονσο που προβληματιζει τους Ιταλους αν θα αντεξει...Alonso: Race finish is the priority
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87653
Κατι ξερει και δεν μας το λεει, ο Ναντο.Ο Γουεμπερ δυσκολα θα στριψει 2ος, αφου το 'ακαθαρτο' ειναι τοσο χαλια, οπως λενε οι οδηγοι.
Η εκκινηση φυσιολογικα θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο την καταταξη των 4 πρωτων, αλλα μπορει και τα λαστιχα να ανακατεψουν την τραπουλα.
Φοβερος ο Φετελ, που απο την ανυπαρξια σε ολα τα προηγουμενα sessions, βγηκε φαντης μπαστουνι στο τελος. Φανταζομαι την ψυχρολουσια για Μαρκ και Ναντο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι απιστευτο πως στην τελευταια προσπαθεια τα καταφεραν και με διαφορα.Ε όχι και με διαφορά... ούτε 2 δέκατα δεν ήταν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα έχουμε?Φοβάμαι ότι η προσπέραση δε θα είναι εύκολο πράγμα και τα σημεία είναι από λίγα έως ελάχιστα για προσπέραση αν είδα καλά. Είναι κάπως στενή πίστα.
Μάλιστα οι οδηγοί την αποκαλούν ως μια 'μεγάλη Ουγγαρία'.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι ο Kubica με την υψηλότερη αν δεν κάνω λάθος τελική, δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Senna όταν και οι δύο πήγαιναν με το μέγιστο ρυθμό...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Γουεμπερ δυσκολα θα στριψει 2ος, αφου το 'ακαθαρτο' ειναι τοσο χαλια, οπως λενε οι οδηγοι.
..
εμένα μου φαίνεται δύσκολο οτι θα στρίψουν, αλλά αν κανει τη π@παριά του και εγκαταλείψει και αυτός, ο Φεττελ θα ξεφύγει στο πρωτάθλημα
-
Και εγω ηλπιζα στην τελικη του Alonso αλλα αν δειτε τα speed trap στα quali ειχε μικροτερη τελικη απο τον Vettel. Εκτος αν ο Vettel ειχε επωφεληθει απο κανενα slip stream.
Και παλι διαβαζω για τον κινητηρα του Alonso... Τι κολλημα ειναι αυτο βρε παλικαρια? Ποσες φορες πρεπει να πουμε πως η διαχειριση γινεται οπως γινοταν και στην αρχη της χρονιας? Η ομαδα εχει κανει δοκιμες στο εργοστασιο βαζοντας τους κινητηρες να κανουν οσα χλμ πρεπει και δεν εχουν δει κανενα προβλημα.
Αυτο που ειπε ο Alonso το ειπε γιατι αληθευει! Το πιο σημαντικο ειναι ο τερματισμος στους βαθμους φυσικα. Δεν υπονοει οτι εχει προβλημα. Αν συνεβαινε κατι τετοιο πιστευετε πως δεν θα επαιρνε εναν φρεσκο κινητηρα να ειναι σιγουρος? Φυσικα και θα επαιρνε! Ετσι οπως το βλεπω εγω μερικοι ψαχνετε να βγαλετε προβληματα εκει που δεν υπαρχουν. Το ξερω οτι θα εκτεθω αν χτυπα ξυλο συμβει κατι αυριο αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους κινητηρες μας.
Korean Grand Prix 2010