-
Από πότε είχες να το βάλεις μπροστά ...;
-
καλημερα! >=μηνα.. το περιμενα, αλλα ηλπιζα οτι θα γλυτωνα!
δεν με προβληματιζει... εχω συνηθισει στο να φορτιζω μπαταριες...
συμβαινει συχνα σε διαφορα οχηματα μου!
Η αληθεια ειναι οτι τωρα με το Sportcity, δεν υπαρχει καποιος λογος να την κινω περα απ' το οτι γουσταρω να την καβαλαω.. απλα δεν βοηθουσε και τοσο ο καιρος και οι διαδρομες, ωστε να παιρνω το RS εναντι του Sportcity! -
οταν λεω εγω για τα μυστηρια τα ιταλικα....
Κατεβηκα χθες, με σκοπο να βγαλω την μπαταρια, να της τραβηξω μια φορτιση, για να το εχω ετοιμο...
Εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω επεμβαση, λεω 'δε γυρναω τον διακοπτη να δω V'?
Με το που τον γυριζω, βλεπω 12V!! ΩΠΑ, λεω!!
Παταω μιζα, πηρε μπρος!!
το αφησα να δουλεψει λιγο, το εσβησα, το εβαλα στη θεση του και γυρισα με ... αδεια χερια! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οταν λεω εγω για τα μυστηρια τα ιταλικα....
Κατεβηκα χθες, με σκοπο να βγαλω την μπαταρια, να της τραβηξω μια φορτιση, για να το εχω ετοιμο...
Εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω επεμβαση, λεω 'δε γυρναω τον διακοπτη να δω V'?
Με το που τον γυριζω, βλεπω 12V!! ΩΠΑ, λεω!!
Παταω μιζα, πηρε μπρος!!
το αφησα να δουλεψει λιγο, το εσβησα, το εβαλα στη θεση του και γυρισα με ... αδεια χερια!Τα ιταλικά έχουν ψυχή ρε...
(τρώνε σιγά σιγά τη δικιά σου ) -
πραγματι, αυτο βλεπω κι εγω...
οσο για την ψυχη μου, δεν μου την τρωνε, αφ' ενος γιατι εχω εκπαιδευτει απο μικρος σε Alfa 75, αφε δυο, γιατι αν δεν δουλεψει αυτο, εχω κι αλλες εναλλακτικες! συνεπως, κακο του κεφαλιου του! -
Καλημερα!
Το RS50 συμπληρωσε τα 500Km... Οπου να 'ναι, θα ζητησει γεμισμα το ρεζερβουαρ (αν θυμαμαι καλα θελει καθε 260Km), ενω το 1lt λαδι που ειχε βαλει στο ξεχωριστο δοχειο ο εμπορος δεν εχει τελειωσει ακομα (δεν εχει αναψει λαμπακι)..
Στο μαγαζι του εμπορου υπαρχει ενα RS125 '09 καινουριο και μου εκανε ανηθικη προταση, να του παω το RS50 πισω, να δωσω τη διαφορα και να παρω ο 125αρι..
Η λογικη, προς το παρον δηλαδη, λεει οτι αν δωθει το RS50, θα πρεπει να αντικατασταθει με scooter (το πιθανοτερο με ενα Sportcity Cube, αυτην τη φορα) και οχι με το RS125.. αλλα ξερετε.... ειμαστε ανθρωποι! -
Ε, μα δεν τρώγεσαι!
-
ρε δεν φταιω! δεν με αφηνουν να καθησω ησυχα, λεμε!!
-
Αν αναφερεσαι στο διχρονο 125 τοτε καν' το. Το γκαζι του (με η χωρις τους κοφτες) δε συγκρινεται με του 50αριου οπως και ο ηχος του και μπορεις να το βαλεις ακομα και σε πιστα. Δεν θα εισαι ανταγωνιστικος (σιγουρα θα περνας ομως καποιους) αλλα θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει και θα σε μαθει και να οδηγας. Επισης επειδη φαινεσαι σχολαστικος με την χρηση και την συντηρηση δεν θα εχεις προβληματα (λογικα, μη σε παρω και στο λαιμο μου). Σκουτερ με περισοτερα κυβικα κλαϊν, παλι σκουτερ θα ειναι και θα καιει και πιο πολλα.
-
εγώ θα έπαιρνα το 125
θα καταλήξεις με κάτι έστω και στο ελάχιστο ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Το RS50 συμπληρωσε τα 500Km... Οπου να 'ναι, θα ζητησει γεμισμα το ρεζερβουαρ (αν θυμαμαι καλα θελει καθε 260Km), ενω το 1lt λαδι που ειχε βαλει στο ξεχωριστο δοχειο ο εμπορος δεν εχει τελειωσει ακομα (δεν εχει αναψει λαμπακι)..
Στο μαγαζι του εμπορου υπαρχει ενα RS125 '09 καινουριο και μου εκανε ανηθικη προταση, να του παω το RS50 πισω, να δωσω τη διαφορα και να παρω ο 125αρι..
Η λογικη, προς το παρον δηλαδη, λεει οτι αν δωθει το RS50, θα πρεπει να αντικατασταθει με scooter (το πιθανοτερο με ενα Sportcity Cube, αυτην τη φορα) και οχι με το RS125.. αλλα ξερετε.... ειμαστε ανθρωποι!just do it...
πόσα παραπάνω θέλει? -
δεν ξερω ποσα παραπανω θελει.. δεν ρωτησα επιτοπου, γιατι φοβηθηκα μηπως γινει το εγκλημα σε κλασματα δευτερολεπτου..
Μεσα στη βδομαδα θα παω να ρωτησω -
Καλά, έγκλημα θα κάνεις σίγουρα !! Πόσα από τα 3,5 χιλιάρικα είσαι διατεθειμένος να χάσεις σε 6 μήνες ;
Βέβαια, η ιστορία λέει πως μάλλον θέλεις να τα χάσεις, οπότε εγώ θα 'λεγα να πάρεις κανένα σαν το παρακάτω, για να σώνεσαι και από τους λακουβόδρομους : -
Τον έχεις δει τον Ντάφυ από κοντά?
-
α ρε ταυρε!
Govus, το (συγκεκριμενο) μαγαζι της απριλια εχει γινει κατι σαν το 'στεκι' μου.. οποτε περναω, ΠΑΝΤΑ σταματαω και μπαινω μεσα να .. χαζεψω ολα τα μηχανακια που εχει... Καβαλαω (ανεβαινω) σε ολα οσα εχει.. Και εχει κατι Mana, κατι Shiver κατι Dosoduro (πως σκατα λεγονται) και εχει φερει και το καινουριο Tuono
ΔΕΝ φτανω κατω στα *&^&^%^&
Με περιοριζουν τα κοντα ποδια μου!
ατιμη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα! -
θα την κάνει την παπάρα
-
γιααα... εξηγησου τριφασικως, γιατι εχασα φαση!
-
Σε απλά ελληνικά: σε τρώει ο κώλος σου.
-
και ηλεκτρολόγος ο ταύρος
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol:
α ρε ταυρε!
Govus, το (συγκεκριμενο) μαγαζι της απριλια εχει γινει κατι σαν το 'στεκι' μου.. οποτε περναω, ΠΑΝΤΑ σταματαω και μπαινω μεσα να .. χαζεψω ολα τα μηχανακια που εχει... Καβαλαω (ανεβαινω) σε ολα οσα εχει.. Και εχει κατι Mana, κατι Shiver κατι Dosoduro (πως σκατα λεγονται) και εχει φερει και το καινουριο Tuono
ΔΕΝ φτανω κατω στα *&^&^%^&
Με περιοριζουν τα κοντα ποδια μου!
ατιμη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα!εγώ φτάνω αλλά δεν έχω τα λεφτά για μετάβαση...
πουτ@να ζωή...
αν και μετά από μπολικά km με το mana δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιόλας...
Life in 2 (strokes)