-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το ρεζερβουαρ του ειναι 13 λιτρα (αν δεν το εχω ηδη αναφερει) και ναι, λεω για το λαμπακι της βενζινης και οχι, δεν ημουν σε τιποτε μεγαλες κλισεις που να το δικαιολογει..
Δεν ξερω αν θα φτασει για τουλαχιστον 200χλμ, γιατι μην ξεχνας το μοτορι ειναι ρεϊσον!Ρε μλκ, 6,5 λτ/100 χλμ καιει το δικο μου που ειναι 4κυλινδρο με 4 καρμπυρατερ, τόσα λες οτι θα κάψει και εσένα?
Θα το δεις στο πρωτο γέμισμα.
Α! Μην ξεχνας να μηδενίζεις κάθε φορά το κοντέρ κάθε φορά που το γεμίζεις, αν και αυτό πρέπει ήδη να το γνωρίζεις. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το ρεζερβουαρ του ειναι 13 λιτρα (αν δεν το εχω ηδη αναφερει) και ναι, λεω για το λαμπακι της βενζινης και οχι, δεν ημουν σε τιποτε μεγαλες κλισεις που να το δικαιολογει..
Ιταλικο ειναι ;Αυτα γεμιζουν μονα τους!!
-
μην ξεχναμε οτι προκειται για διχρονο!
Ενταξει, για να μιλησουμε σοβαρα, ο πωλητης ειπε οτι καιει κατω απο 5λτ/100, εγω θα ηθελα να το υπολογισω γυρω στα 3,5 / 4 λτ/100
εννοειται οτι μηδενιζω σε καθε γεμισμα (στο 1, δηλαδη που εκανα)
Bill, να γεμιζουν μονα τους ειναι καλο! να αδειαζουν μονα τους, ειναι κακο! -
Να κινείσαι σε κατηφορες που δειχνει γεματο
-
ενταξει, σωστο αυτο που λες.. αλλα αμα θελησω να γυρισω πισω??
-
http://motorbike-search-engine.co.uk/20 ... s/RS50.jpg
Να και μια φωτο καλλιτεχνικη!!
-
3,5κ?! για 50αρι?! διχρονο?!
αφού τα βγάζετε χαλάλι αλλά εμένα με έχει πιάσει η καρδιά μου. -
-
H αλήθεια ειναι Ντάφυ οτι μ' αυτά τα λεφτά παίρνεις καλομεταχειρισμένη Χόρνετ.
Δεν εχει σημασία όμως, ο καθένας όπως νομίζει ξοδεύει τα λεφτά του και το Απριλιακι ειναι μια χαρά για να κανεις τα γουστα σου.
-
το τι θα μπορουσα να εχω παρει ειναι κουβεντα για να περνα η ωρα. Η αγορα ηταν στοχευμενη, τοσα ζητουσαν και αποφασισα να τους τα δωσω.. Εναλλακτικα θα μπορουσα να ειχα παρει ενα καρο πραγματα, δεν ειναι αυτο το θεμα, ομως..
Στα της χρησης...
Αυτο το λαμπακι της βενζινης μου κοβει την χολη... αναβει και σβηνει
Επισης, οταν ειναι ακομα κρυο και βαζω πρωτη, σβηνει το μηχανακι
Να σου πω, βεβαια, οτι με εσωσες, γιατι σημερα σε καποια φαση που δεν ηθελε να μπει η πρωτη, εσκασα μια ξερογκαζια και τα πραγματα ηρθαν στην θεση τους! -
Eίναι Ιταλικό ρε έχει ψυχή, αν πας στο μάστορα δε θα τα εμφανίσει.
Όταν όμως φύγεις από αυτόν το λαμπάκι θα ξανανάψει.
-
εισαι εγκαθετος, λεμε!
-
Πηγα σημερα το πρωι ολος χαρα να καβαλησω το μηχανακι για να παω στην δουλεια..
Το βγαζω απο το γκαραζ (μην βρομισει η πολυκατοικια), το βαζω μπροστα να ζεσταθει..
Καβαλαω, βαζω κρανος, δενω, παταω συμπλεκτη/φρενο, βαζω πρωτη κλοτσημα και σβησιμο
προσπαθησα λιγακι να ρυθμισω ντιζα, ετσι οπως ημουν, σταθηκε αδυνατον..
τελικα την εβαλα παλι μεσα και πηρα τ' αμαξι..
το απογευμα εχει διαβασμα για ρυθμιση ντιζας... -
Το σκούτερ τι έγινε;
-
το χρησιμοποιει η κοπελα μου
εχει κανει 1600+ απροβληματιστα χιλιομετρα! -
μαλλον μπουκωσε επειδη το οδηγεις με χαμηλες στροφες....
-
μπαααα..
το μανιουαλ το αναφερει ΡΗΤΑ
μην το οδηγειτε σε χαμηλες στροφες! (αληθεια το γραφει)
και λογικο, γιατι αλλιως θα σου λαδωσει κανα μπουζι και φεξε μου..
Το προβλημα ειναι η ντιζα του συμπλεκτη, σαφως...
απλα βρηκε την ημερα/ωρα -
50αρι δίχρονο...
μακριά και αγαπημένοι... -
Ηρθε το πληρωμα του χρονου για να γεμισουμε μπετζινα..
Το εργαλειο υποτιθεται εχει ρεζερβουαρ 13 λιτρων, το οποιο και ειχα γεμισει..
Υστερα απο 270χλμ, μου αναψε ρεζερβα, οποτε και ξαναγεμισα... Πηρε 8 λιτρα
Οσο περισσοτερο το καβαλαω, τοσο πιο πολυ το γουσταρω. Μου εχει παρει τα μυαλα
Ειναι λιγο κουραστικη η θεση οδηγησης και μπορει να μην κοβει το τιμονι οσο ενος σκουτερ, π.χ., αλλα σε ωρες ΑΠΟΛΥΤΟΥ πηξιματος αυτοκινητων, δεν ειχα το παραμικρο προβλημα
Αισιως εχουμε κανει 350 χλμ και το στρωσιμο ολοκληρωνεται στα 500.. Στα 1000 θα γινει το πρωτο σερβις (τιποτε ουσιαστικο), ενω κατα πασα πιθανοτητα θα γινουν και μικρης εκτασης βελτιωσεις -
Ντάφυ, πολλές μηχανές έχουν ένα θέμα στο να γεμίσουν τελείως, κυρίως λόγω σχήματος ρεζερβουάρ. Μη σου κάνει έκπληξη οτι αν το άφηνες λιγάκι ή το κούναγες να φύγει ο αέρας, μπορεί να έπαιρνε και άλλο ένα λίτρο.
Από κατανάλωση πάντως πας σούπερ. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, όχι με το 600άρι (εδώ γελάμε), αλλά και με το 250άρι δεν κατέβαινα τόσο.
Life in 2 (strokes)