-
Xaire lae tou forum 4troxoi...
Eimai 18 xronwn foithths sthn patra kai anazhtw ena kalo autokinhto...
Ekana polles ereunes psaxnontas alla den katafera kai tpt afou dn exw kamia idea epi tou 8ematos,autokinhtou.
Giauto zhtw tn vohtheia sas
Psaxnw ena autokinhto pou na kaluptei tis 2 parakatw proupo8eseis :1)Na mhn ksepernaei ta 15.000 euros(oxi kata polu toulaxiston)
2)Na adexei ton autokinhtodromo kai gnk tis megales taxuthtes giati prokeitai na kanei arketa suxna tn diadromh patra-a8hnaSas euxaristo, O Apeiros Neos
Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod[ -
Ekana polles ereunes psaxnontas alla den katafera kai tpt afou dn exw kamia idea epi tou 8ematos,autokinhtou.
Psaxnw ena autokinhto pou na kaluptei tis 2 parakatw proupo8eseis :1)Na mhn ksepernaei ta 15.000 euros(oxi kata polu toulaxiston)
2)Na adexei ton autokinhtodromo kai gnk tis megales taxuthtes giati prokeitai na kanei arketa suxna tn diadromh patra-a8hnaSas euxaristo, O Apeiros Neos
Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod[ -
-
Renault Clio 1,2T
VW Polo 1,2 tsi -
PUNTO EVO 1.4 16v 105hp MULTIAIR
-
Ελλήνικος πλίζ!
'Να αντέχει τις μεγάλες ταχύτητες'. Για ανέλυσέ το αυτό παρακαλώ... -
Καταρχας μια καλη ιδεα θα ηταν να γραφεις στα Ελληνικα!!!! Μπορει εγω που ειμαι νεος να τα αποκρυπτογραφω ευκολα αλλα αυτο δεν ισχυει για ολους!
Στο θεμα σου τωρα.
Εφοσον εισαι φοιτητης και απειρος θα προτεινα να κινηθεις στη κατηγορια των υπερμινι (207, Polo, Fiesta, Corsa, Ibiza)
Ολα τα παραπανω κρατανε πολυ καλα στην Εθνικη (Προσωπικη εμπειρια εχω με Fiesta και Ibiza)
Αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο η εμφανιση καλυτερα να παρεις το Polo 1,2 tsi ή το αντιστοιχο Fabia
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 2=&m3=&m4=
Αν παλι θελεις να δειχνει ωραιο, πολυ καλο ειναι και το Fiesta
Προσωπικη συμβουλη θα ηταν να προτιμησεις 5θυρο γιατι εγω με το 3θυρο Fiesta ψιλοδυσκολευομαι στην μεταφορα της παρεας
Επισης καλο θα ηταν να μας διευκρινησεις αν ενδιαφερεσαι για καινουργιο ή μεταχειρισμενο
Αυτα!!! Καλοριζικο οποιο κι αν επιλεξεις και προσοχη στην Κορινθου- Πατρων!!!! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Renault Clio 1,2T
VW Polo 1,2 tsi+1
-
Καλημέρα σε όλους. Οι προτάσεις μου είναι οι εξής: clio 1.2tce (δεν είναι όμως 'φρέσκο'), polo 1.2 tsi (ακριβό για τον εξοπλισμό που προσφέρει), ibiza 1.2 tsi (αρκετά νεανικό και με καλό εξοπλισμό η έκδοση sport), fabia 1.2 tsi (κι αυτό έχει τα χρόνια του) και punto evo 1.4 105hp multiair (είναι ατμοσφαιρικό, με όλα τα υπέρ και τα κατά του). Όπως κατάλαβες, στην ηλικία σου θα κατέληγα στο ibiza...
-
Polo/Fabia 1.2 TSi.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Polo/Fabia 1.2 TSi.Τώρα και σε ibiza αλλά μόνο χωρίς πουκάμισο για casual τύπους .
-
Ford Fiesta
-
+1 για τους μικρούς υπερτροφοδοτούμενους 1.2 TCE , 1.2 TSI
πρόσεχε καταναλώσεις ΠΡΟΣΕΧΕ πλέον και τις εκπομπές ρύπων CO2, αν και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει στην Ελλάδα! , αν είσαι επαρχία κοίτα και κανένα μικρό diesel, καλή τύχη και καλές διαδρομές , γράψε λάθος για τους diesel αφού μπαίνεις και Αθήνα αν και από ελεγχους... γκούχου -
με 1.2 τουρμπο δεν εχει να φοβαται τιποτα απο ρυπους και σηματα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ford Fiesta -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Προσωπικη συμβουλη θα ηταν να προτιμησεις 5θυρο γιατι εγω με το 3θυρο Fiesta ψιλοδυσκολευομαι στην μεταφορα της παρεαςAυτό με τις **παρέες **να το προσέχετε, ιδιαίτερα εσείς οι νέοι και άπειροι οδηγοί.
- Ανιψιός μου, φοιτητής 19 χρ, άπειρος με Citroen C2. Σάββατο βράδυ, Μεταξουργείο, μπαράκια, παρέα (4 αγόρια), κτλ. Στην επιστροφή (3 το βράδυ) τους τρακαράει μεθυσμένος -άλλος- νέος και άπειρος. Ο ανιψιός (και οδηγός) και οι 2 πίσω δεν έπαθαν τίποτα, ο συνοδηγός σπασμένο χέρι και το ΣΕ2 πόρτα/κολώνα off. Οι γονείς του συνοδηγού **έβαλαν άγριο χέρι **στους γονείς του ανιψιού-οδηγού κι ας είναι 20 χρόνια οικογενειακοί φίλοι. Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Προσωπικη συμβουλη θα ηταν να προτιμησεις 5θυρο γιατι εγω με το 3θυρο Fiesta ψιλοδυσκολευομαι στην μεταφορα της παρεας
Aυτό με τις **παρέες **να το προσέχετε, ιδιαίτερα εσείς οι νέοι και άπειροι οδηγοί.
- Ανιψιός μου, φοιτητής 19 χρ, άπειρος με Citroen C2. Σάββατο βράδυ, Μεταξουργείο, μπαράκια, παρέα (4 αγόρια), κτλ. Στην επιστροφή (3 το βράδυ) τους τρακαράει μεθυσμένος -άλλος- νέος και άπειρος. Ο ανιψιός (και οδηγός) και οι 2 πίσω δεν έπαθαν τίποτα, ο συνοδηγός σπασμένο χέρι και το ΣΕ2 πόρτα/κολώνα off. Οι γονείς του συνοδηγού **έβαλαν άγριο χέρι **στους γονείς του ανιψιού-οδηγού κι ας είναι 20 χρόνια οικογενειακοί φίλοι. Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν θα διαφωνησω καθολου με αυτο που λες και πραγματι πρεπει να προσεχουμε πολυ αλλα οσον αφορα εμενα ευτυχως το σπιτι μου ειναι αρκετα κοντα στα μπαρακια που πηγαινω οποτε δεν παιρνω αυτοκινητο.
-
Εγώ πάλι διαφωνώ! Δεν έφταιγε ο ανηψιός σου για να κατηγορηθεί, πόσο δε μάλλον οι γονείς του!
Τώρα για το αυτοκίνητο... πάρε αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που βολεύει τους άλλους!
-
Mito 105 ps, 207 1.6 ή 1.4 ή Renault Clio 1.2 tce.
Ειδικά για ταξίδια τα γαλλικά είναι τα καλύτερα αμάξια κατά την γνώμη μου και προσφέρουν την αίσθηση μεγαλύτερης κατηγορίας.
Σαν πιτσιρικά αν φοβάσαι για πιθανά πρόσθετα έξοδα, αξιόπιστα αλλά λιγότερα ραφιναρισμένα mazda 2 ή yaris.Προσωπικά επειδή η ζωή είναι ώραια θα διάλεγα το Μιτο με το DNA του κτλ...
Άπειρος νέος ψάχνει....αυτοκίνητο!