-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με λίγα λόγια δηλαδή είμαι θύμα που πήρα iQ....Γιατί είχες άλλη εντύπωση για την αφεντιά σου;
Εννοείται, αφού με τα ίδια λεφτά έπαιρνες καινούργιο Fiat Bravo 150 HP ή μετάχειρο Τιγκουάν TSI που είναι και γερμανικό ?
....και αν περίμενες μια δεκαετία έπαιρνες και μεταχειρισμένη Καγιέν, αλλά τί λέω, εσύ έχεις!
-
To iQ και κυρίως το Smart είναι εργαλεία για το κέντρο της πόλης, όπως είναι ένα καλό 4χ4 για διαδρομές εκτός δρόμου. Αυτό που κάνεις με αυτά τα αυτοκίνητα (να πας στο κέντρο και να ΞΕΡΕΙΣ ότι θα παρκάρεις) δεν το κάνεις με κανένα άλλο αυτοκίνητο.
Είναι όπως ένα σκούτερ μόνο που δε βρέχεσαι, δεν παγώνεις και δεν κινδυνεύεις τόσο πολύ. Αν θες βγαίνεις και εθνικής με κάποιους (Smart) έως ελάχιστους (iQ) περιορισμούς. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Με γνωρίζεις φιλαράκο ώστε να αποφαίνεσαι για την... ημιμάθειά μου ;
Τέτοιο υφάκι στους συνομήλικούς σου.Έγραψα κάτι που βασίζεται στις εμπειρίες πολλών γνωστών.
Δεν γνωρίζω κανέναν με τουρμπάτο αμάξι 20ετίας. Ατμοσφαιρικά όμως κυκλοφορούν ακόμα.Και όχι, δεν βασίζω την γνώμη μου στα φυλλάδια των κατασκευαστών, ούτε στα μαθήματα ΜΕΚ του ΕΜΠ.
προφανώς δεν σε γνωρίζω και προφανώς κρίνω τα γραφόμενα σου...
και όταν γράφεις τέτοιες π. χωρίς να τις βασίζεις κάπου ,χωρίς να έχεις στοιχεία με μόνο ευαγγέλιο τις εμπειρίες πολλών γνωστών σου (αλήθεια , πόσους γνωστούς έχεις για να αποφανθείς ? 2000? 5000? ) θα γράφω όπως γουστάρω ...
αν έχεις κάνει ΜΕΚ και κάθε ΜΕΚ στο ΕΜΠ και γράφεις τέτοια ... -
Aν έχει κάνει ΜΕΚ στο ΑΠΘ;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Προς φιεσταρο κ μονο.εδωσες 15 κ.αγορασες φιεστα.κ θεωρεις οτι στριβεις σουπερ ντουπερ κ σου αφηνει χαμογελο μετα απο βολτα.οταν δλδ τυχει να οδηγησεις κατι ανωτερο,τοσο σε τιμη,οσο φυσικα κ σε χαρακτηριστικα,τι θα λες μετα για το φιεστα?με λιγα λογια,φιεστα εχεις.δεν εχεις ουτε φοκους ρς ουτε δεν ξερω κ εγω τι αλλο πραγματικο φαν του ντραηβ..
Εγω λοιπον που τυχαινει να εχω οδηγησει 1-2 αυτοκινητα αλλης κατηγοριας,θα προτιμουσα ασυζητητι ενα γιαρις η κ ενα αηκιου αν ειχα την οικονομικη ανεση.
Κ κοιτα να δεις..το ροκκο που παρα πολλοι το θεωρουν σουπερντουπερ στριφτη κτλ,εγω μονο για αυτο δεν το αγορασα(κ ουτε το ισχυριστηκα ποτε σε συζητησεις η κ εμπρακτως).. ..αν αυτο λεει κατι..
Καλη συνεχεια..Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι γράφεις?Σου είπα εγώ ότι το fiesta είναι καλύτερο από ένα 118,gulietta 170,scirocco(που παρεπιπτόντως έχω οδηγήσει όπως και το rcz )?Απλά όταν τον γενάρη του 2007 αποφάσισα να πάρω μικρό μέχρι 15000€ ήταν ότι καλύτερο οδηγικά υπήρχε,μαζί με το 206 1.6 gti.Αν είναι δυνατόν πια .Το μόνο που σου είπα είναι πως ΔΕΝ συγκρίνεται οδηγικά με το γιάρις.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.Τώρα αν εσύ τα θεωρείς όλα τα μικρά ίσα και όμοια πρόβλημα σου δεν με ενδιαφέρει.Επίσης και το polo tsi που το ξέρω,μια από τα ίδια βάρκα γυαλό σε στροφές και με λίγο γκαζάκι πάντα .Από την άλλη στην οικογένεια υπάρχει και golf 6 tsi highline με ένα σκασμό έξτρα.Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο ποιοτικά,σαν μοτέρ-οικονομία,ποιότητα κυλισης αλλά οδηγικά δεν ενθουσιάζει.Στιβαρό μεν το πλαίσιο,αλλά το τιμόνι σε γρήγορη οδήγηση πραγματικός αρνητικός πρωταγωνιστής.Για παράδειγμα το octavia 1.8 tsi είναι πιο σπορτίφ οδηγικά και με πολύ καλύτερο τιμόνι.Επίσης ο giosou λέει για τα πλαστικά του fiesta mk6 f/l που έχει από τα πιο ποιοτικά εσωτερικά εντός και άμα θέλει του το δείχνω και από κοντά αν κάνει κιχ πέρα από κάποια τσικ στα παράθυρα σε λακούβες και παρά τα 195/45/16,όταν τα αντίστοιχα του yaris του προηγούμενου πλέον ήταν της πλάκας τελείως.Για τους διακόπτες του a/c επίσης διαφωνω(στο νέο δεν μου αρέσουν),τους βρίσκω πολύ εύχρηστους και γενικά η εργονομία του είναι άψογη σε αντίθεση με την προβληματική εργονομία του παλιού γιάρις με το καντράν στο κέντρο ,που ευτυχώς τώρα το διόρθωσαν.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το μόνο που σου είπα είναι πως ΔΕΝ συγκρίνεται οδηγικά με το γιάρις.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.Τώρα αν εσύ τα θεωρείς όλα τα μικρά ίσα και όμοια πρόβλημα σου δεν με ενδιαφέρει.Επίσης και το polo tsi που το ξέρω,μια από τα ίδια βάρκα γυαλό σε στροφές και με λίγο γκαζάκι πάντα .Από την άλλη στην οικογένεια υπάρχει και golf 6 tsi highline με ένα σκασμό έξτρα.Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο ποιοτικά,σαν μοτέρ-οικονομία,ποιότητα κυλισης αλλά οδηγικά δεν ενθουσιάζει.Στιβαρό μεν το πλαίσιο,αλλά το τιμόνι σε γρήγορη οδήγηση πραγματικός αρνητικός πρωταγωνιστής.
Ο πατέρας σου γιατί δεν πήρε Corsa OPC? Giuletta με 170 ίππους (παραπάνω δηλαδή και πιο σπορ) ?
Δεν καταλαβαίνεις οτι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και δεν κοιτάνε όλοι να έχει καλό τιμόνι,
και να έχει πιο σπορ αίσθηση γενικότερα αλλά βάζουν αλλα πράγματα στο ζύγι?Επίσης ο giosou λέει για τα πλαστικά του fiesta mk6 f/l που έχει από τα πιο ποιοτικά εσωτερικά εντός και άμα θέλει του το δείχνω και από κοντά αν κάνει κιχ πέρα από κάποια τσικ στα παράθυρα σε λακούβες και παρά τα 195/45/16,όταν τα αντίστοιχα του yaris του προηγούμενου πλέον ήταν της πλάκας τελείως.
Έπρεπε να διορθωθούν τα πλαστικά στο mk6 γιατι προ facelift ήταν για μπάτσες. Ακόμα και η οθονίτσα (παίζει να ήταν απο τις πρώτες LCD στο εμπόριο...) έδειχνε πραγματικά τσίπικη.Για εργονομία δεν θα σχολιάσω καν...
Για τους διακόπτες του a/c επίσης διαφωνω(στο νέο δεν μου αρέσουν),τους βρίσκω πολύ εύχρηστους και γενικά η εργονομία του είναι άψογη σε αντίθεση με την προβληματική εργονομία του παλιού γιάρις με το καντράν στο κέντρο ,που ευτυχώς τώρα το διόρθωσαν.
Ποια προβληματική εργονομία είπαμε?
Μια χαρά αμάξι είναι το Yaris ,καλό είναι και το Fiesta.Διαφέρουν λίγο σε κάποια πράγματα και εν τέλει
κάποιος θα διαπιστώσει διαφορές. Εαν είναι συνειδητοποιημένος δεν θα διστάσει καν για το πιο θα πάρει. -
Τι Ωραίο έχει το εσωτερικο του φιέστα με τα χιλιάδες κουμπακια;;
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το μόνο που σου είπα είναι πως ΔΕΝ συγκρίνεται οδηγικά με το γιάρις.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.Τώρα αν εσύ τα θεωρείς όλα τα μικρά ίσα και όμοια πρόβλημα σου δεν με ενδιαφέρει.Επίσης και το polo tsi που το ξέρω,μια από τα ίδια βάρκα γυαλό σε στροφές και με λίγο γκαζάκι πάντα .Από την άλλη στην οικογένεια υπάρχει και golf 6 tsi highline με ένα σκασμό έξτρα.Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο ποιοτικά,σαν μοτέρ-οικονομία,ποιότητα κυλισης αλλά οδηγικά δεν ενθουσιάζει.Στιβαρό μεν το πλαίσιο,αλλά το τιμόνι σε γρήγορη οδήγηση πραγματικός αρνητικός πρωταγωνιστής.
Ο πατέρας σου γιατί δεν πήρε Corsa OPC? Giuletta με 170 ίππους (παραπάνω δηλαδή και πιο σπορ) ?
Δεν καταλαβαίνεις οτι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και δεν κοιτάνε όλοι να έχει καλό τιμόνι,
και να έχει πιο σπορ αίσθηση γενικότερα αλλά βάζουν αλλα πράγματα στο ζύγι?Επίσης ο giosou λέει για τα πλαστικά του fiesta mk6 f/l που έχει από τα πιο ποιοτικά εσωτερικά εντός και άμα θέλει του το δείχνω και από κοντά αν κάνει κιχ πέρα από κάποια τσικ στα παράθυρα σε λακούβες και παρά τα 195/45/16,όταν τα αντίστοιχα του yaris του προηγούμενου πλέον ήταν της πλάκας τελείως.
Έπρεπε να διορθωθούν τα πλαστικά στο mk6 γιατι προ facelift ήταν για μπάτσες. Ακόμα και η οθονίτσα (παίζει να ήταν απο τις πρώτες LCD στο εμπόριο...) έδειχνε πραγματικά τσίπικη.Για εργονομία δεν θα σχολιάσω καν...
Για τους διακόπτες του a/c επίσης διαφωνω(στο νέο δεν μου αρέσουν),τους βρίσκω πολύ εύχρηστους και γενικά η εργονομία του είναι άψογη σε αντίθεση με την προβληματική εργονομία του παλιού γιάρις με το καντράν στο κέντρο ,που ευτυχώς τώρα το διόρθωσαν.
Ποια προβληματική εργονομία είπαμε?
Μια χαρά αμάξι είναι το Yaris ,καλό είναι και το Fiesta.Διαφέρουν λίγο σε κάποια πράγματα και εν τέλει
κάποιος θα διαπιστώσει διαφορές. Εαν είναι συνειδητοποιημένος δεν θα διστάσει καν για το πιο θα πάρει.Το golf εγώ του το πρότεινα .Και δεν λέω ότι το μετάνιωσα ίσα ίσα είναι αξιολογότατο.Αντίθετα το προηγούμενο γιάρις είχε τρανταχτά μειονεκτήματα,το νέο σε κάποια βελτιωθηκε,όπως η τραγική πλαστικίλα,η ΑΒΟΛΗ θέση οδήγησης για σωματότυπο γιαγιάς 65 χρονης ,η ακριβή τιμή και η μέτρια οδηγική αίσθηση.Εσυ βέβαια μπορεί να θεωρήσεις σε όλα αυτά το ακριβώς ανάποδο και να πεις ότι είναι θαυμάσιο σε αυτά .Επίσης ποιοτικά μη μου λες για το μκ6 προ f/l,εγώ ξέρω για το f/l που έχω και ποιοτικά είναι πολύ καλό και φυσικά καλύτερο του γιάρις.Επίσης γιατί απορείς για την εργονομία του παλιού γιάρις?Ηταν πρόβλημα,κοιτούσες το καντράν στο κέντρο ή τον υπολογιστή ταξιδιού και έχανες τον έλεγχο σου αποσπούσε την προσοχή .Οπως και τα 3 διακοπτάκια του a/c που σε νύχτα μπερδεύεσαι πιο είναι πάνω και πιο κάτω από τα 3 κυκλικά.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το golf εγώ του το πρότεινα .Και δεν λέω ότι το μετάνιωσα ίσα ίσα είναι αξιολογότατο.Αντίθετα το προηγούμενο γιάρις είχε τρανταχτά μειονεκτήματα,το νέο σε κάποια βελτιωθηκε,όπως η τραγική πλαστικίλα,η ΑΒΟΛΗ θέση οδήγησης για σωματότυπο γιαγιάς 65 χρονης ,η ακριβή τιμή και η μέτρια οδηγική αίσθηση.Εσυ βέβαια μπορεί να θεωρήσεις σε όλα αυτά το ακριβώς ανάποδο και να πεις ότι είναι θαυμάσιο σε αυτά .Επίσης ποιοτικά μη μου λες για το μκ6 προ f/l,εγώ ξέρω για το f/l που έχω και ποιοτικά είναι πολύ καλό και φυσικά καλύτερο του γιάρις.Επίσης γιατί απορείς για την εργονομία του παλιού γιάρις?Ηταν πρόβλημα,κοιτούσες το καντράν στο κέντρο ή τον υπολογιστή ταξιδιού και έχανες τον έλεγχο σου αποσπούσε την προσοχή .Οπως και τα 3 διακοπτάκια του a/c που σε νύχτα μπερδεύεσαι πιο είναι πάνω και πιο κάτω από τα 3 κυκλικά.
Μα γιατί? Η Giuletta έχει πιο πολύ γκάζι!
Μια χαρά και τα πλαστικά είναι (ήτανε) και η θέση οδήγησης, όχι σε βαθμό να προβληματίσει.
Για το μέτρια οδηγική αίσθηση, δεν στόχευε σε αυτό, ποσώς ενδιαφέρει τον συνειδητοποιημένο οδηγό
Yaris κάτι τέτοιο.
Αν θέλεις οδηγική αίσθηση ,πάρε ενα Miata.Καλύτερο του Yaris να το δεις αν θα είναι σε βάθος χρόνου γιατί και στο mk7 λέγανε για απίστευτο εσωτερικό
και τα βιώνω απο 1ο χέρι.Για την εργονομία, φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχεις κάνει χιλιομετρα με Yaris.
Σε κάθε αμάξι θέλεις ένα χρόνο εξοικείωσης, το ίδιο και στο Yaris ,δεν άλλαζει τίποτα.
Επειδή οι διακόπτες ήταν περιστροφικοί και με καθαρή/σαφή σχεδίαση, δεν
υπήρχε κανένα πρόβλημα με όποιον κι αν οδήγησε το αμάξι μέχρι σήμερα. -
Μια χαρά και τα πλαστικά είναι (ήτανε) και η θέση οδήγησης, όχι σε βαθμό να προβληματίσει.
Για το μέτρια οδηγική αίσθηση, δεν στόχευε σε αυτό, ποσώς ενδιαφέρει τον συνειδητοποιημένο οδηγό
Yaris κάτι τέτοιο.
Αν θέλεις οδηγική αίσθηση ,πάρε ενα Miata.τα πλαστικά καλά ήταν στα τελη των 90's που πρωτοβγήκε το γιαρις. Μπες σε ένα 207 να δεις καλά πλαστικά κ οχι κοκκαλινα όπως έχει το νεο γιαρις.
δηλαδη ή με σπορ κατασκευές ή με κασομπαουλα? τί λογική είναι αυτήσου αντιστρέφω λίγο το τελευταίο...αν δεν θέλεις οδηγική αίσθηση, πάρε γιαρις, όχι ότι θα κερδίσεις κάτι αλλού όμως, αφού δεν πρωταγωνιστεί-ξεχωρίζει **πουθενά κ σε κανένα τομέα ** στην κατηγορία (ούτε καν στην εγγύηση πια )
κ για να μη μακρυγορούμε, αν δε θες ευρωπαικό, έχοντας τα ίδια λεφτά κ πιο πολύ από το καταπληκτικό τζαζ, ποιος ο λόγος να το προτιμήσεις? -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το golf εγώ του το πρότεινα .Και δεν λέω ότι το μετάνιωσα ίσα ίσα είναι αξιολογότατο.Αντίθετα το προηγούμενο γιάρις είχε τρανταχτά μειονεκτήματα,το νέο σε κάποια βελτιωθηκε,όπως η τραγική πλαστικίλα,η ΑΒΟΛΗ θέση οδήγησης για σωματότυπο γιαγιάς 65 χρονης ,η ακριβή τιμή και η μέτρια οδηγική αίσθηση.Εσυ βέβαια μπορεί να θεωρήσεις σε όλα αυτά το ακριβώς ανάποδο και να πεις ότι είναι θαυμάσιο σε αυτά .Επίσης ποιοτικά μη μου λες για το μκ6 προ f/l,εγώ ξέρω για το f/l που έχω και ποιοτικά είναι πολύ καλό και φυσικά καλύτερο του γιάρις.Επίσης γιατί απορείς για την εργονομία του παλιού γιάρις?Ηταν πρόβλημα,κοιτούσες το καντράν στο κέντρο ή τον υπολογιστή ταξιδιού και έχανες τον έλεγχο σου αποσπούσε την προσοχή .Οπως και τα 3 διακοπτάκια του a/c που σε νύχτα μπερδεύεσαι πιο είναι πάνω και πιο κάτω από τα 3 κυκλικά.
Μα γιατί? Η Giuletta έχει πιο πολύ γκάζι!
Yaris κάτι τέτοιο.
Αν θέλεις οδηγική αίσθηση ,πάρε ενα Miata.Καλύτερο του Yaris να το δεις αν θα είναι σε βάθος χρόνου γιατί και στο mk7 λέγανε για απίστευτο εσωτερικό
και τα βιώνω απο 1ο χέρι.Για την εργονομία, φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έχεις κάνει χιλιομετρα με Yaris.
Σε κάθε αμάξι θέλεις ένα χρόνο εξοικείωσης, το ίδιο και στο Yaris ,δεν άλλαζει τίποτα.
Επειδή οι διακόπτες ήταν περιστροφικοί και με καθαρή/σαφή σχεδίαση, δεν
υπήρχε κανένα πρόβλημα με όποιον κι αν οδήγησε το αμάξι μέχρι σήμερα.Για να λες καλή την ποιοτητα πλαστικών και τη θέση οδήγησης του yaris mk2 κατάλαβα χαμπάρι δεν έχεις ή προφανώς προπαγανδίζεις .Καληνύχτα.Φαίνεσαι πολύ αντικειμενικός μόνο και από αυτά που λες για τους 2 αυτούς τομείς,αλλά και για την εργονομία-αιτία απώλειας ελέγχου λόγω καντράν.Επίσης όπως μου λες να πάρω miata και εγώ θα σου πω πάρε dacia sandero 1.2 με 9000€ αντί yaris άλλωστε πουθενά από τους τομείς ποιοτητα-κατανάλωση-θέση οδηγησης-οδηγική αίσθηση δεν υπολείπεται το dacia
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Yaris κάτι τέτοιο.
Αν θέλεις οδηγική αίσθηση ,πάρε ενα Miata.τα πλαστικά καλά ήταν στα τελη των 90's που πρωτοβγήκε το γιαρις. Μπες σε ένα 207 να δεις καλά πλαστικά κ οχι κοκκαλινα όπως έχει το νεο γιαρις.
δηλαδη ή με σπορ κατασκευές ή με κασομπαουλα? τί λογική είναι αυτήσου αντιστρέφω λίγο το τελευταίο...αν δεν θέλεις οδηγική αίσθηση, πάρε γιαρις, όχι ότι θα κερδίσεις κάτι αλλού όμως, αφού δεν πρωταγωνιστεί-ξεχωρίζει **πουθενά κ σε κανένα τομέα ** στην κατηγορία (ούτε καν στην εγγύηση πια )
κ για να μη μακρυγορούμε, αν δε θες ευρωπαικό, έχοντας τα ίδια λεφτά κ πιο πολύ από το καταπληκτικό τζαζ, ποιος ο λόγος να το προτιμήσεις?ναι αλλά τα κοκκάλινα όπως λες πλαστικά του γιαρις δεν τρίζουν και δεν φθείρονται ... το 207 σε 2-3 χρόνια και τρίζει και ξεφλουδίζει σε πολλά σημεία...
το γκολφ που πρότεινες στον πατέρα σου ο δίκος μου το θεωρεί για τον π και ούτε να το χέσει δεν θέλει...
-
ρε τερας τα έχουμε ξαναπει κ στο πεζωτοπικό ρε συ...κ εμείς 207 του 2007 έχουμε κ είναι σα καινουργιο με μόνο μικρό τριγμό από το παράθυρο του οδηγού (εκεί τη βλέπω πως θα θέλουμε κανα γρυλλο )
ψέματα, μόνο το δερμα στο λεβιε των ταχυτήτων την άκουσε, αλλά το οδηγαει γυναίκα με δαχτυλίδι κ ο αδερφός μου που πραγματικά είναι βαρβαρος με ό,τι πεσει στα χερια του
πραγματικά πρέπει να συναντηθούμε να δουμε το δικό σουυγ δε προτεινα κανα γκολφ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ρε τερας τα έχουμε ξαναπει κ στο πεζωτοπικό ρε συ...κ εμείς 207 του 2007 έχουμε κ είναι σα καινουργιο με μόνο μικρό τριγμό από το παράθυρο του οδηγού (εκεί τη βλέπω πως θα θέλουμε κανα γρυλλο )
ψέματα, μόνο το δερμα στο λεβιε των ταχυτήτων την άκουσε, αλλά το οδηγαει γυναίκα με δαχτυλίδι κ ο αδερφός μου που πραγματικά είναι βαρβαρος με ό,τι πεσει στα χερια του
στην εταιρία αγοράσαμε 2 207 μαζί... τρομάρα μας ...
σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου ξεφλουδίζει το σκληρό πλαστικό στα κουμπιά των παραθύρων...το γκόλφ το έγραψα από λάθος για τον φίλο πάνω που ωρύεται για το γιαρις και έβαλε τον πατέρα του να αγοράσει γκόλφ
-
σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου ξεφλουδίζει το σκληρό πλαστικό στα κουμπιά των παραθύρων...
η 'βαση' των κουμπιων ή τα ιδια τα κουμπιά? αν είναι μαυρο από κάτω κ δεν φαίνεται δεν πειράζει ρε συ. λεπτομέρεια αφού η πεζώ έχει ρίξει αρκετά λεφτά στο εσωτερικό του 207 που είναι από τα πιο ποιοτικά κ όμορφα της κατηγορίας ακόμα κ τώρα που αλλάζει το μοντέλο!
το γκολφ εγώ δε το προτείνω σε όποιον ψάχνει αφού θεωρώ το οκταβια καλύτερο οβερολ κ το λεον πιο value for money
Από εκεί κ πέρα, στους καρόδρομους μας όλα θα τρίξουν πολύ ή λίγο (κ κατά 99% διορθώνεται) μη το ψάχνουμε. Έχω να δω δρόμο να στρώνεται στην αθήνα πάνω από 2 χρόνια -
σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου ξεφλουδίζει το σκληρό πλαστικό στα κουμπιά των παραθύρων...
Αυτό μου συνέβη στο c4. Το μοναδικό πταίσμα στο άψογο σαλόνι του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό μου συνέβη στο c4. Το μοναδικό πταίσμα στο άψογο σαλόνι του.
Σιγά τα ωά.......εδώ ξεφλούδισαν σε Range Rover Vogue .
-
Και σε SLK, Lexus κτλ που έχω υπόψιν μου. Και μένα δεν με νοιάζουν τέτοια. Οι βλάβες μου την σπάνε.
/οφτοπικ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στην εταιρία αγοράσαμε 2 207 μαζί... τρομάρα μας ...
σε λίγο καιρό θα αρχίσει να σου ξεφλουδίζει το σκληρό πλαστικό στα κουμπιά των παραθύρων...το γκόλφ το έγραψα από λάθος για τον φίλο πάνω που ωρύεται για το γιαρις και έβαλε τον πατέρα του να αγοράσει γκόλφ
Για το golf ρε φίλε τι έχεις να πεις ?Mήπως έμεινες στις εποχές golf 4 με τους αδύναμους κινητήρες,τα προβλήματα και τις υψηλές τιμές?Από τότε άλλαξαν πολλά σε πληροφορώ και σου μιλάω επειδή ξέρω καλά τόσο το 6άρι όσο και το 4άρι.Πέρα από τη νωθρή αίσθηση σε γρήγορη οδήγηση(κυρίως λόγω τιμονιού και όχι πλαισιου) δεν υπολείπεται πουθενά.Και μάλιστα με τη μείωση τιμής καταλόγου πριν λίγους μήνες δεν είναι και υπερτιμημένο.1.4 TSI generation π.χ. 19850€ και 21800€ το 160άρι πεντάθυρο.Και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με πολύ καλές επιδόσεις,κατανάλωση απίστευτα χαμηλή(άνετα πέφτει στα 5 λίτρα σε ταξίδι αν πηγαίνεις με 6η και 110),με ποιοτητα εσωτερικού ασυγκριτη με άλλα του είδους,με ποιοτητα κύλισης και θορυβο που δεν υπάρχει ποτέ,με άριστη εκμετάλλευση χώρων-μήκους(4,2 μ),με θέση οδήγησης ότι καλύτερο μετά την νέα 1 σειρά και καλύτερη από gulietta και με ένα κάρο άλλα πλεονεκτήματα και φυσικά απροβληματιστο χωρίς υποψία προβλήματος ή τριγμού.Δεν καταλαβαίνω το χλευασμό σου.Επίσης και σχεδιαστικά είναι κομψό και διακριτικα σπορ(ιδίως αν το επιλέξεις άσπρο highline με σπορ πακέτο 17άρας-φιμέ,alcantara bucket καθίσματα και οθόνη rcd 510 που κάνει upper class το εσωτερικό με 210€ μόνο ή τη νέα πολύ ωραία έκδοση R-line)
-
Ωραια φιεσταρε!παρε εσυ φιεστα κ γκολφ κ ασε εμενα η κ οποιον αλλο εχει παρομοιες αποψεις με εμενα να παρουμε γιαρις κ τζουλιετα.ευχαριστημενος κ εσυ,ευχαριστημενος κ εγω.κ ολα καλα,αρκει να μην κατακρινεις,κακοχαρακτηριζεις κ σχολιαζεις γενικοτερα αρνητικα επιλογες αλλων για τους εαυτους τους κ οχι για σενα.δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις γιαρις,δεν με υποχρεωνει κανεις να παρω φιεστα.κ αν με υποχρεωναν,θα το πουλουσα απευθειας! πλακα κανω.
Υ.γ.
Τα περι πληρους απουσιας προβληματων σε γκολφ κ λοιπα αυτοκινητα,τα αφηνω ασχολιαστα..
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)