-
μάλλον το παρακάναν όχι με τα φωτιστικά αλλά πιο πολύ με τους προφυλακτήρες...πολλές γωνίες... , εκτός εάν θέλουν να καμουφλάρουν τίποτα, το ελπίζω δηλαδή!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
να δηλώσω ότι το προτιμώ από το 2ης γενεάς Yaris ή θα με πάρετε με τις ....+1, με πολύ πιο όμορφο εσωτερικό, εκτός από ποιοτικότερο (εκείνη η τραγική πλαστικούρα του πρώτου είναι απαράδεκτη ειδικά τα πρώτα που βγήκαν) και πιο ισορροπημένες γραμμές εξωτερικά, με λίγε γωνίες να σπάνε την αυγουλίλα
το εξωτερικό του καινούργιου πάει κι έρχεται, το μέσα είναι
-
Είναι ξεκάθαρη η επιρροή του μάρκετινγκ στο νέο Yaris, άλλωστε τι να λέμε, είναι κλασσική περίπτωση μάρκετινγκ όλο το θέμα.
-
δε σε πιανω ΙΚΕ, θεωρείς δλδ οτι γενικά αρέσει και εμείς είμαστε οι παράξενοι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δε σε πιανω ΙΚΕ, θεωρείς δλδ οτι γενικά αρέσει και εμείς είμαστε οι παράξενοι?Μαρκετινγκ is the new ' '
-
Μου αρέσει. Και μέσα και έξω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαρκετινγκ is the new ' 'xctly
rx8_drifter η λέξη 'μάρκετινγκ' μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ποστ μας σαν υποκατάστατο γνώμης.
πχ θέλεις να πεις κάτι, δεν έχεις άποψη ή γνώμη αλλά θες παράλληλα να φανείς έξυπνος--> πετας τη λέξη μάρκετινγκ.πχ το νέο Yaris είναι μεν πιο άσχημο (δεδομένο αυτό) αλλά έτσι προστάζει το marketing.
Δηλαδή το marketing αναφέρεται εν είδη μίας ασαφούς ρυθμιστικής εξουσίας η οποία κυρήττει προστάγματα στα οποία υποτάσσεται η μάζα. Ο -όποιος- γράφων αποστασιοποιήται αυτόματα από την μάζα και ανέρχεται αυτής απλά και μόνο με την επισήμανση της αρχής ταύτης (του marketing δηλαδή).
αμήν
-
οκ got it
-
Ρε παιδιά, ακούω για απαίσια πλαστικα στα προηγούμενα και απορώ. Δηλαδή ένα πλαστικό για να χαρακτηριστεί καλό θα πρέπει να ζουπιέται με το νύχι 0,5 mm ασκώντας δύναμη 350 γραμμαρίων και να ξεφλουδίζει στα 3 χρόνια (βλ. πόρτες golf) ή απλά να μην καταλαβαίνει τίποτα μετά από μια δεκαετία και βεβαίως να μην τρίζει? Πέρα απ' αυτό, κανείς δεν μπορεί να πει οτι το εσωτερικό των Γιαρις ήταν βαρετό ή ξέρω-γω-τι-άλλο. Το οτι δε σας άρεσε είναι μια άποψη. Εγώ θα ήθελα και την άλλη άποψη όμως από αυτούς που λένε οτι μέσα το Γιαρις δε βλεποταν, να μας πουν ποια μικρά της ίδιας εποχής και κατηγορίας είχαν καλοσχεδιασμένο και 'ποιοτικό' εσωτερικο. Το μόνο που μπορείς να πεις οτι ξεχώριζε σχεδιαστικά (μέσα-έξω) ήταν το Τουινγκο, αλλά από ποιότητα πλαστικών (αληθινή εννοώ, όχι... απτή, που λένε τα περιοδικά) άστα...
Απο κει και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο ΠΟΛΗΣ (σημαντικό αυτό, γιατί μερικοί το οδηγούσαν και το έκριναν περιμένοντας να δουν συμπεριφορά... ραλί), το οποίο δε θα πει όχι (το αντίθετο μάλιστα) σε ένα ταξίδι και απλά πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή σε στριφτερό δρόμο, όχι επειδή δεν έστριβε, απλά επειδή είχε κλίσεις. Πολύ άνετο, με φοβερούς χώρους και πολύ οικονομικό και αξιόπιστο. Α! Και ιδιαίτερα με τον 13άρη καθόλου αργό θα έλεγα. Τι άλλο θέλει κανείς που δεν έχει ιδιαίτερα στριφτερές απαιτήσεις?
Για το καινούριο είναι νωρίς imo να μιλάμε ακομα, αλλά αν ακολουθήσει τα ίδια χνάρια θα πουλήσει και αυτό σα ζεστό ψωμάκι. Στο κάτω-κάτω προτιμώ να βλέπω best sellers αμάξια σαν αυτά, παρά νεκροφόρες (από άποψη σχεδιασμού, μην παρεξηγηθώ) μεταμφιεσμένες σε πολιτικά αυτοκίνητα. Και ναι, το μάτι μου λοξοκοιτάει προς vag πλευρά στην προηγούμενη πρόταση.
ΥΓ.: Η ξαδέρφη μου έχει ένα 13άρι πρωτης γενιάς και το χρησιμοποίησα τις προάλλες και έπαθα πλάκα όταν είδα το κοντέρ που έγραφε 125000 χιλιομετρα και το αμάξι δεν έκανε ΚΙΧ. Μόνο παράπονο ο συμπλέκτης που είχε βαρύνει, αλλά λογικό εφόσον δεν είχε αλλάχτει και ποτέ, παρότι έχουν περάσει 2 νέοι οδηγοί από πάνω του και έχει γράψει πολλα χλμ Αθήνα.
-
το πρώτο γιάρις ταύρε έτριζε σαν κουδινίστρα, το στάρλετ ήταν έτη φωτός μπροστά σε ποιότητα κατασκευής.
και όχι δεν έχω το κόμπλεξ με τα γερμανικά πλαστικά
-
Μα εγώ στο πρώτης γενιάς έχω μπει πιο πολύ, έχουμε στο σόι και χιλιάρι και 13αρι, με το πρώτο να εχει λιγοτερα χιλιομετρα, αλλά να είναι πολύ πιο κακομεταχειρισμένο και το 2ο πάνω από 120 Κ. Κανένα από τα δύο δεν τρίζει, τι στο καλό, κουφάθηκα ξαφνικά?
-
Εμείς έχουμε ένα 1000άρι πρώτης γενιάς και εδώ και 7 χρόνια δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα*, τίποτα δεν τρίζει και όλα είναι όπως την ημέρα που το αγοράσαμε.
- για να είμαι απόλυτα ακριβής έχει παρουσιάσει τα εξής 2 προβλήματα:
- θόρυβος σε ταχύτητες άνω των 150χαω απο μία τσιμούχα (το έφτιαξαν χωρίς κόστος)
- ελαφρώς κιτρινισμένα εμπρός φανάρια
-
Ναι, το μόνο θεμα ήταν αυτό με τα φανάρια.
-
ευθαρσώς λέω ναι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Απο κει και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο ΠΟΛΗΣ (σημαντικό αυτό, γιατί μερικοί το οδηγούσαν και το έκριναν περιμένοντας να δουν συμπεριφορά... ραλί), το οποίο δε θα πει όχι (το αντίθετο μάλιστα) σε ένα ταξίδι και απλά πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή σε στριφτερό δρόμο, όχι επειδή δεν έστριβε, απλά επειδή είχε κλίσεις.Συμφωνώ, με τα σουπερμίνι (ακόμα και μίνι), το έχουμε παρακάνει και εμείς οι πορωμένοι αλλά και τα περιοδικά. Γιατί πρέπει να μας νοιάζει το στρίψιμο στο όριο στο 1.200αρι που ως επί το πλείστον οδηγείται σε αστικό περιβάλλον, θα πάει σπανίως και περιστασιακά κάνα ταξίδι άνω των 100km και επιβάλλεται να είναι άνετο γιατί τρώμε ώρες μέσα σε αυτό;
Ο Realzeus νομίζω, σε μια παρόμοια συζήτηση, ότι είχε πει 'αφού θα το πάρει και ο νεαρός, γιατί να μην είναι fun;' Δεν έχει άδικο, αλλά θα προτιμούσα να ήταν πιο ολοκληρωμένα τα σουπερμίνι σε όλες τις υπόλοιπες δουλειές που καλούνται να τα βγάλουν πέρα, παρά στο στρίψιμο.
-
Σε δευτεριάτικο κομμάτι θα έπεσες τρίφτη!
-
σοβαρά ρε, έχω αρκετή εμπειρία απ το συγκεκριμένο, υπάρχουν δύο στην ευρύτερη οικογένεια, και άλλα 3 φιλικά
-
Τι να σου πω... εγώ πάντως συνηθισμένος από το σάξο μου, μονολογούσα μετά...
'120 χιλιάδες χιλιομετρα! ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ' -
προσεξε, μιλάω μόνο για τα πλαστικά, γιατί κατα τα λοιπά βγήκε σκυλί έτσι?
(το σάξο είχε καλύτερα πλαστικά και έτριζε λιγότερο )
-
Και εγώ όσα Yaris 1ης γενιάς έχω δει δεν είχαν πρόβλημα με τριγμούς.
Το ένα μάλιστα ήταν και αυτοκίνητο αντικατάστασης οπότε φαντάζομαι θα είχε τραβήξει πολλά.
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)