-
.....κ θαθελα να διαβασω κ την επισημη θεση /σχολιο της αρχης κ του συνδεσμου γιαυτα που εγιναν με το αττικο............... αν κ γνωριζω οτι καποιοι στεναχωρηθηκαν........
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
κ απομενει κ να δω τι θα γινει με τα παραβολα που ηδη δοθηκαν ..........οπως με τον αγωνα χαμενα τα βλεπω κ αυτα.......Συνάδελφε, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα χρήματα. Μόνο αν η κ. Χαλικιοπούλου έχει αδειάσει τον τραπεζικό της λογαριασμό και έχει εγκαταλείψει τη χώρα θα δυσκολευτούμε να τα πάρουμε πίσω.
-
Έχω μία απορία ρε παιδιά. Πείτε ότι βρήκα έναν καλό άνθρωπο και με βοηθάει οικονομικά για να έχει κάποια προβολή. Τα χρήματα φυσικά έχουν πάει για συμμετοχές λάστιχα εξέλιξη κλπ κλπ. Τον παίρνω τηλ σήμερα και του λέω ότι ο αγώνας δεν θα γίνει και αυτός φυσικά μου ζητάει τα χρηματά του, τα οποία δεν έχω. Ποιός με καλύπτει εμένα και πώς θα μας εμπιστευτεί αυτός να χορηγίσει ξανά?
-
http://www.ala-racingclub.gr/races.asp?id1=62 Βρε καλως τα παιδια!!!!!Που ησασταν χαμενοι?Ειχατε παει μηπως ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΙ να δειτε το ΕΛΠΑ?
-
Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΗΝ ΙΤΕΑ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΕΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ?
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι να γραψει κανεις πια... πανε οι εποχες της Μυλοποταμου,ενδοξο παρελθον,μηδενικο το σημερα και σκοτεινο μελλον,απο μια λεσχη που καποτε ηταν ο αρχηγος.Κριμα.
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης van έγραψε:
Και βίντεο απο δοκιμές Μαυροσουβάλας...http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=143910
Πάμε για το ΑΤΤΙΚΟ του 2011
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!
-
Μήπως κανένας γνωρίζει τον τελικό αριθμό συμμετοχών?.
Μήπως κανένας γνωρίζει επίσημους λόγους ακύρωσης?.
Η ΕΘΕΑ γνωρίζει τίποτα?.
Αγωνιζόμενοι δηλώσαντες, που τους ξεπούλησαν, γνωρίζουν τίποτα?.Antonis-team.
-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
Όταν διαβάζεις γι' αγώνα στην Αθήνα ΚΥΡΙΑΚΗ και ακούγεται ότι θα είναι σε Μερκούρη και Φυλή και νομίζεις ότι θα γίνει, είναι σαν να κανονίσουνε συνάντηση της θύρας 13 στο Πασαλιμάνι και να θες να πας και να φύγεις ζωντανός.
Προσωπικά, όταν διάβασα ότι η ΑΛΑ πήρε άδεια παρ΄'οτι είναι αντιπυρική περίοδος κτλ κτλ, κάτι μου βρώμαγε.
Αντίστοιχα στο φετινό Μ.Ρόδο, μίλησα την Τετάρτη της λήξης των συμμετοχών προσωπικά με την κ.Κυρίτση, και όταν την ρώτησα για την κατάσταση των ειδικών μου είπε ότι αν έχουν συμμετοχές θα φτιάξουν το δρόμο...και πάλι κατάλαβα.
Πάλι στο περσινό Μ.Ρόδο το κλίμα ήταν άντε να τελειώνουμε να φύγουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μην αναφερθώ στην ακύρωση το 2004 από τη Παρασκευή για κακοκαιρία και μετά συνδιοργάνωση με το Κορίνθου, όπου πάλι οι Αγ Θεόδωροι είχαν ακυρωθεί πριν καν γίνουν. Δεν γίνεται εγώ να ξοδεύω μία περιουσία για να κάνω έναν αγώνα και να με περιπαίζουν με τέτοιο τρόπο. Δεν γίνονται αγώνες έτσι πλέον, άλλαξαν οι εποχές.
Τώρα όσο για την ακύρωση της ματαίωσης...αντε να με πείσουν ότι οι περισσότεροι αγώνες δεν γίνονται στο πόδι. Για τι προγραμματισμό και δυσκολίες μας μιλούν όταν ξεκινούν τον σχεδιασμό ενός ραλλύ εικοσι μέρες πριν?Κατ'αρχήν παραθέτω τι είχα γράψει για να μην πουν κάποιοι ότι είμαι μετά Χριστόν προφήτης.
Για να είμαι ξεκάθαρος είχα προγραμματίσει να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο αγώνα, επειδή όπως και για τους περισσότερους συμπολίτες μου είναι αρκετά οικονομικός, όμως μετά την κοροϊδία με την πρώτη ακύρωση θεώρησα ότι με περιπαίζουν.
Επέλεξα να μην γράψω τα παρακάτω πριν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές για να μη θεωρηθώ προβοκάτορας.
Για μένα ήταν δεδομένη η αποτυχία του συγκεκριμένου αγώνα αφού επιμένω ότι [b]Η ΑΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ[b] και υποθέτω ότι αυτό έγινε γιατί κανείς απ΄τους δύο δεν προσμετρούσε στο πρωτάθλημα.
Κρίμα όμως, γιατί ενώ η ΑΛΑ είναι εκτεθημένη και υπόλογη από καιρό, κάποιοι επέλεξαν αποτυχημένα να στηρίξουν-πιέσουν και εκτέθηκαν και αυτοί.
Έχω όμως ένα ερώτημα τόσο γι αυτούς που χειρίζονται τις τύχες των αγώνων όσο,κυρίως για τους όποιους συναθλητές μου επέλεξαν να συμμετάσχουν. Δηλαδή τί άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας και εκμεταλλεύονται το πάθος μας, μη το πω αλλιώς, για τους αγώνες?
Δεν έχουν ίχνος φιλότιμου και ειλικρίνειας.Σαν απλός παρατηρητής των γεγονότων αφού δεν ήθελα να συμμετάσχω, ένιωσα ότι με ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και μάλιστα κατά συρροή και με το χειρότερο τρόπο!
Σάββας Λευκαδίτης
-
επειδη πολλα εχουν λεχτει και πολλοι εχουν φιλοσοφησει οπως τους συμφερει το θεμα
καιρος να αρχισουν να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τουςhttp://www.ala-racingclub.gr/races_news ... ws_id1=152
-
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
επειδη πολλα εχουν λεχτει και πολλοι εχουν φιλοσοφησει οπως τους συμφερει το θεμα
καιρος να αρχισουν να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τουςhttp://www.ala-racingclub.gr/races_news ... ws_id1=152
Συγγνώμη, άλλα τα παραπάνω έγγραφα κάθε άλλο παρά άρνηση τέλεσης του αγώνα εκ μέρους των αρχών συνιστούν...Μάλλον ενισχύουν την άποψη ότι τελικά ο αγώνας ήταν 'καμμένος' εδώ και καιρό.....
-
Πράγματι, πουθενά στα έγγραφα δε φαίνεται κάποιο σαφές 'όχι' στη διεξαγωγή του αγώνα.
Επίσης, το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο το αν η Χ ή η Υ υπηρεσία αρνήθηκε το Ράλλυ για δικούς της λόγους, αλλά ότι αυτό έγινε την τελευταία στιγμή. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το πότε ειδοποιήθηκαν οι εν λόγω υπηρεσίες από τους διοργανωτές ( ή την ΕΘΕΑ; ) για τον αγώνα. Στο έγγραφο της αστυνομίας φαίνονται ημερομηνίες όπως 22/9 και 27/9, ενώ σε αυτό της πυροσβεστικής λέει για αίτηση στις 26/9.
Δηλαδή πραγματικά την τελευταία στιγμή: μόλις 12-18 μέρες πριν τον αγώνα και ενώ αρκετός κόσμος είχε ήδη δηλώσει συμμετοχή! -
Ευχαριστούμε που πόσταρες το παραπάνω link για να μας δέιξεις ποιός πραγματικά έχει την ευθύνη ακύρωσης του αγώνα.
Από τα δύο έγγραφα που διάβασα δεν βλέπω να αναφέρεται κάπου ότι οι εν λόγω Υπηρεσίες δεν συνενούν στην τέλεση του αγώνα.
-
Τροχαία. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι δεν μπορεί να καλύψει όλα τα σημεία που χρειάζονται φύλαξη. Ας βάλει λοιπόν η λέσχη κριτές στα εν λόγω σημεία ή στην χειρότερη ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
-
Πυροσβεστική. Στο έγγραφο εναφέρεται ότι Πυροσβεστικά οχήματα περιπολούν κοντά στις περιοχές τέλεσης του αγώνα και μάλιστα αναφέρονται και οι κωδικοί τους. Μέτρα πυρασφάλειας κύριοι δεν είναι δύσκολο να λάβετε και όποιος έχει αμφιβολία μπορώ να του πώ μερικούς απλούς τρόπους.
ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.
ΑΙΤΙΑ. Δεν συγκέντρωσε όσες συμμετοχές ήθελε για να έχει ένα ¨σεβαστό¨ κέρδος.
Πάλι κακός έγινα χωρίς να το θέλω...
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Συγγνώμη, άλλα τα παραπάνω έγγραφα κάθε άλλο παρά άρνηση τέλεσης του αγώνα εκ μέρους των αρχών συνιστούν...Μάλλον ενισχύουν την άποψη ότι τελικά ο αγώνας ήταν 'καμμένος' εδώ και καιρό.....
Ακριβως ετσι ειναι .... τα παραπανω εγραφα ειναι εις βαρος της ΑΛΑ ...
-
-
Δεν ειμαι υπερ της ΑΛΑ, το αντιθετο μαλλον, αλλά πρεπει να ειμαι ΔΙΚΑΟΣ.
Ο Nass λοιπον μας εγραψε ποσο κοστιζει η συμμετοχη σ εναν Ιταλικο αγωνα. Αν θυμαμαι καλα μεταξυ 1100 και 1500 Ευρω! Αυτοι λοιπον (οι Ιταλοι) εχουν και πυροσβεστικα και φυλακες σε καθε διασταυρωση και κανουν μια χαρα τους αγωνες τους. Μηπως κι εμεις θαπρεπε ναχουμε τις ιδιες απαιτησεις, πληρωνοντας ΟΜΩΣ τα ιδια ποσά?
Ρωταω, γιατι εχουμε συνηθισει να ζηταμε χωρις να σκεφτομαστε το τι (πρεπει να) δινουμε. Χωρις να αναιρω προηγουμενη μου δημοσιευση στην οποια εγραψα οτι η ΑΛΑ των χρυσων εποχων επρεπε ναχει κανει το κουμαντο της για να μπορει να τα βγαλει περα και στην κριση. Αλλά ειπαμε. Ναμαστε δικαιοι... -
Δηλαδη αν πει κανεις οτι λεσχη που δεν καταφερνει να πουλησει σε χορηγους τη Ριτσωνα και τα ραλι της Αττικης δεν εχει θεση στο 2010 θα ηταν αδικος; Μονο στα αυξημενα παραβολα ειναι η απαντηση;
-
Κωστη, ξαναδιαβασε την πρωτη και τις 2 τελευταιες γραμμες. Αν θες διαβασε και την δημοσιευση στην οποια παραπεμπω. Νομιζω οτι θα καλυφθεις.
Γεια χαρα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο Nass λοιπον μας εγραψε ποσο κοστιζει η συμμετοχη σ εναν Ιταλικο αγωνα. Αν θυμαμαι καλα μεταξυ 1100 και 1500 Ευρω! Αυτοι λοιπον (οι Ιταλοι) εχουν και πυροσβεστικα και φυλακες σε καθε διασταυρωση και κανουν μια χαρα τους αγωνες τους. Μηπως κι εμεις θαπρεπε ναχουμε τις ιδιες απαιτησεις, πληρωνοντας ΟΜΩΣ τα ιδια ποσά?
Μην δίνεται ιδέες γιατί ...
-
Υπαρχει καπου αναφορα που απαγορευει τη διεξαγωγη του αγωνα??? Αναφορα υπαρχει στα μετρα φυλαξης απο την Τροχαια που δε μπορει να διαθεσει 22 οργανα της ταξεως αλλα λιγοτερα,οι ενδιαμεσοι κριτες στους υπολοιπους αγωνες τι κανουν??? δεν ειναι στα καθηκοντα τους η ομαλη φυλαξη κ διεξαγωγη του αγωνα??? η μηπως τα οργανα της ταξεως θα επερναν VHF μπακλαβα σαλιαρα σημαια και βουρ στις ε.δ. Ποσες φορες, μια κι εσυ κριτης εισαι, δεν εχεις ερθει φατσα καρτα με διαφορους που θελουν να περασουν φωναζουν και διαφορα αλλα,ειχες παντα αστυνομια μαζι σου???
Η αποψη μου ειναι βασικα οτι αγωνας στην Αττικη ημερα Κυριακη δε μπορει να γινει μιας κ η μιση Αθηνα απολαμβανει την βολτα της μεχρι βεβαια να μας την κοψουν κ αυτη.
Τα αιτια και οι λογοι που ο αγωνας δεν θα γινει ειναι θεμα της ηγεσιας του σπορ.Τελος να σου τονισω οτι κανεις μας δεν ειναι εισαγγελεας που βαζει σας στο εδωλιο να αποδωσει κατηγορια, αποψη,γνωμη,σκεψη εκφραζουμε.
Ευχη μου ειναι η πραγματικα ιστορικη αυτη λεσχη να βρει τον δρομο που ειναι ανταξιος της ιστοριας της.
Φιλικα
Χρ.Κουτρας
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ