-
40 ποντοι διαφορα σε ολο το παιχνιδι ντροπη λεμε..
-
89 - 41 τελικο... τοσο χαλια η Σιενα η τοσο καλος ο Ολυμπιακος;;;;
Πωπω αυτος ο Παπαδημητριου δεν αντεχεται καθολου τελικα στη μεταδοση της ΕΤ
-
-
φιναλε ο παο....!! κριμα γαμωτο...μισο πλαυ μακερ ακομα να ειχε θα το χε παρει το ματς...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
φιναλε ο παο....!! κριμα γαμωτο...μισο πλαυ μακερ ακομα να ειχε θα το χε παρει το ματς...Ή μισό διαιτητή να σφυρίζει και τίποτα υπέρ του (ή τουλάχιστον να μην ανακαλύπτει αόρατα φάουλ)
-
Τι να κάνουμε.Κάθε φορά με την Barca τα ίδια έχουμε.Εντός έδρας , εκτός έδρας ανακαλύπτονται φάουλ ,βήματα,δεν δίνονται φάουλ,σφυρίζονται ανύπαρκτα φάουλ πριν ακόμα γίνουν έστω και στην φαντασία.
Δεν παίρνεις παιχνίδι έτσι και καλύτερος να είσαι -
50αρισια διαιτησία στη Βαρκελώνη. Ο μελιτζανοπρόσωπος 3-4 τεχνικές ποινές έπρεπε να χει φάει.
Διαιτησία που κάθε φιλοξενούμενη ομάδα σε ΟΑΚΑ και Βαρκελώνη θα ζήλευε. -
Ναι όλοι θα ήθελαν να έχουν διαιτητές που φαντάζονται καταστάσεις και που δεν σφυράνε φάουλ που βγάζουν μάτι
-
Που δίνουν αντιαθλητικό από το πουθενά στα τελευταία δευτερόλεπτα και χαρίζουν τεχνικές ποινές σε παίκτες (που χτυπάνε τις μπάλες δεξιά αριστερά σε νεκρούς χρόνους) και σε προπονητές (που αλλάζουν δεκαπέντε χρώματα και λούζουν τους διαιτητές με σάλια εν εξάλω).
-
Είδες? Τελικά μεγάαααλη σχολή ο Διαμαντίδης
-
To παιχνιδι το χασε ο ΠΑΟ μεσα απο τα χερια του και ειναι κριμα γιατι τετοια ευκαιρια δυσκολα θα ξαναβρει. Διαιτητες που θελουν να σε καψουν δεν δινουν αντιαθλητικο το φαουλ υπερ του φιλοξενουμενου στα τελευταια δευτερολεπτα (και μαλιστα μετα απο 'συσκεψη'), με το οποιο μπορουσε να χασει το ματς η Μπαρτσα.
Οπως γραφτηκε παραπανω, η ομαδα ειναι πασιφανες οτι χρειαζοταν εναν πλειμεικερ ακομα. Αυτο το λαθος στο σχεδιασμο (θα) το πληρωνει διαρκως μεχρι το τελος. -
Ελεεινή διαιτησία στη Βαρκελώνη και απορώ πως οι Παυλοθανάσηδες το επιτρέπουν αυτό το πράγμα όλη τη χρονιά. Το κάθε χάιδεμα ήταν φάουλ, το αντιαθλητικό του βάζελου ήταν απλό φάουλ και ένα κάρο άλλες περιπτώσεις με τα γνωστά θέατρα της αδερφάρας Ναβάρο και του εκκολαπτόμενου gay Ρούμπιο. Όσες τεχνικές έπρεπε να φάει ο Ομπράντοβιτς άλλες τόσες έπρεπε και ο πάγκος της Μπαρτσελόνα όταν φωνάζανε για τράβηγμα στεφάνης απ' το Μπατίστ κτλ. Στο τέλος φρόντισαν οι γκρι να ρίξουν και λίγο στάχτη στα μάτια με το αντιαθλητικό που πιστεύω όμως ότι 8 στις 10 θα δινόταν έτσι σε οποιαδήποτε έδρα και οποιασδήποτε σημασίας αγώνα. Πάντα τα ίδια με τους κατεστημένους γαμωισπανούς στο μπάσκετ.
Δύσκολα πάντως θα βρει ξανά ο βάζελος τέτοια ευκαιρία σαν τη σημερινή. Φοβερή επινόηση ο Καλάθης πάνω στην ΑΔΕΡΦΗ και φάνηκε σε 2 λεπτά πόσο ανάγκη υπήρχε για ένα παίχτη όπως ο Μαριτς.
-
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αστοχία.Δεν είναι δυνατόν να έχει η Barca 5 συνεχόμενες χαμένες επιθέσεις και να μην έχει βάλει ένα καλάθι.Δεν πειράζει ελπίζω οι επόμενοι αγώνες να είναι σαν κι αυτόν από άποψης απόδοσης της ομάδας
-
Η αστοχία είναι δεδομένη. Αυτό δεν διορθώνεται τώρα. Μόνο αναλαμπές μπορούν να υπάρξουν. Δυστυχώς η πλειοψηφία των παιχτών του βάζελου είναι τόσο ευνουχισμένοι απ' το Ζοτς που δεν τα τολμάνε τα σουτ και όταν το κάνουν το κάνουν με το φόβο της ενδεχόμενης κατσάδας. Βλέπε Σάτο (υπερσκόρερ στη Σιένα), Τέπιτς, Καλάθης και Καϊμακόγλου που πρέπει να είναι ελεύθεροι σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων για να πάρουν σουτ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟ δεν βγάζει συστήματα για σουτάκια μέσης απόστασης? Και αυτά για 2 πόντους δεν μετράνε? Δηλαδή ή 3ποντο ή χουπ κάτω απ' το καλάθι?
-
Βασικά ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ο Tepic.Τώρα ο Sato δεν είναι στα καλά του δεν εξηγείτε διαφορετικά.Στην αρχή της χρονιάς ήταν αρκετά καλός και μετά έκατσε.Με τον Tepic το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή.Πάει δεν δένει με την ομάδα με τίποτα.
Τώρα τα παραπάνω που αναφέρεις Στέφανε είναι βασικά γνωρίσματα της Σέρβικης σχολής.Το κουμάντο το κάνει ο προπονητής κι αυτός σκέφτεται για όλη την ομάδα.Οι παίκτες απλά εκτελούν την σκέψη του άρα πρέπει να είναι υπάκουοι.Και δεν είναι γνώρισμα του Obradovic αλλά όλων των Σέρβων.Για το σουτ που λες δεν έχει τον παίκτη καθώς όπως σου είπα οι Tepic και Sato δεν αποδίδουν άρα δεν μπορεί ο Διαμαντίδης να τα κάνει όλα.Μετά δεν έχει και καθαρό σέντερ άρα.Πάντως άξιος αναφοράς είναι ο αποσυντονισμός της Barca όταν μπήκε ο Maric.Μάλλον δεν το περίμενε ο Πασκουαλ αυτό και φάνηκε από τις αντιδράσεις(φάουλ κλπ χωρίς λύση πάνω στον παίκτη). -
Δεν είναι κακό να παίρνει πού και πού ο βάζελος μια ιδέα του τι κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια...
Γμτ, δεν ξέρω... δε μου άρεσε η 50άρα... σε τέτοιου υψηλού επιπέδου μπάσκετ, θα πρέπει να δείχνεις και λίγο σεβασμό στον αντίπαλο και να αφήνεις το γκάζι...
Εξαιρείται ο Παναθηναϊκός, το 73-38 δεν ξεχνιέται... -
Μπροστα στα αισχη που εχει κανει ο φαρμακοτριφτης προεδρος στο ελληνικο πρωταθλημα το σημερινο ηταν χαδι στο αυτι.Να μην πω ψιθυρος...
-
Αν κ ειμαι παναθηναικος ειλικρινα εχω βαρεθει να τη βλεπω αυτη την ομαδα.Οσα μεγαλα ποτελεσματα κ αν φερει πρεπει επιτελους να παιξει κ λιγο πιο ωραιο μπασκετ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γμτ, δεν ξέρω... δε μου άρεσε η 50άρα... σε τέτοιου υψηλού επιπέδου μπάσκετ, θα πρέπει να δείχνεις και λίγο σεβασμό στον αντίπαλο και να αφήνεις το γκάζι... :
Εάν έχεις κομπλεξική ομάδα, έτσι είναι αυτά.....
Δεν πατάς φρένο πουθενά, μέχρι να πέσει η ΦΑΠΑ στο μέλλον
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν κ ειμαι παναθηναικος ειλικρινα εχω βαρεθει να τη βλεπω αυτη την ομαδα.Οσα μεγαλα ποτελεσματα κ αν φερει πρεπει επιτελους να παιξει κ λιγο πιο ωραιο μπασκετΦτου κακά, πιπέρι στο στόμα για την ομάδάρα του μελιτζανοκεφ... εεε, του ΜΕΓΑΛΟΥ Ομπράντοβιτς!
Γμτ, δεν ξέρω... δε μου άρεσε η 50άρα... σε τέτοιου υψηλού επιπέδου μπάσκετ, θα πρέπει να δείχνεις και λίγο σεβασμό στον αντίπαλο και να αφήνεις το γκάζι... :
Εάν έχεις κομπλεξική ομάδα, έτσι είναι αυτά.....
Δεν πατάς φρένο πουθενά, μέχρι να πέσει η ΦΑΠΑ στο μέλλον
Η μνήμη μου είναι πολύ αδύναμη αγαπητέ, επειδή ξεχνάς το παιχνίδι σας στην αρχή του έτους, που οι αντίπαλοί σας έπαιξαν με τα τσικό, εν μέσω απεργίας και εσείς βρήκατε ευκαιρία να το παίξετε μαμιάδες.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)