-
-
-
-
...και ενας πικαντικος διαλογος μεταξυ big Mac και Μπουρουση...
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 29894.html
-
-
Αν και οπαδός του ΠΑΟ δεν νομίζω ότι ακόμα αι αν ο διάλογος είναι πραγματικός δεν νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο μόνο ο Μπουρούσης ενδέχεται να είναι ο κακός της υπόθεσης. Νομίζω ότι και άλλοι θα είναι 'αμαρτωλοί' και σίγουρα και της δικής μου' ομάδας, απλά ο συγκεκριμένος πρέπει να 'έκατσε' σε όλη αυτή την περίοδο με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων απο την ΕΥΠ.
Αλλά αν είναι πραγματικός ο διάλογος μου κάνει αλγεινή εντύπωση το πως αναφέρεται στους Αγγελοπουλαίους ως...Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα..
Ανεξαρήτως του τι θα αποδειχθεί σε αυτή την ιστορία, αν είναι αληθινά τα όσα αναφέρει για τα αφεντικά του, προσωπικά θα τον έδιωχνα απο την ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες.
-
ναι για αυτο θα τον διωξουν οχι επειδη ηταν ντοπε..κριμα ομως αλλος ενας υποτιθεται σοβαρος αθλητης..
-
Ηλεκτρολύτες ζήτησε το παιδί βρε!
-
παντως το ολο θεμα εχει μεγαλη πλακα
εχουν προσαψει κατηγοριες την πλακας σχεδον σε ολους ακομη και στους ποδοσφαιριστες που επαιξαν παρανομο στοιχημα εξω απο την ελλαδα!μεσοπροθεσμο superleauge 0-1
-
@@ ήταν που ελεγαν ότι ο ΟΣΦΠ εχασε λόγω διαιτησίας.
έχασε γιατί δεν ειχαν αρκετό ζουμι.
-
Πολύ μαλάκας ο 'δεκαμέρεςελεγες'! Τώρα θα παίξω εγώ center στην Εθνική στο Euro?
Ισχύει ότι τα χει με την κόρη του Ψωμιάδη?
-
Και με φάρμακα, έχασε 1-3, φανταστείτε χωρίς φάρμακα πόσο θα έχανε ο ΟΣΦΠ.
Εγώ το υποψιάστηκα πάντως όταν κάρφωσε ο Μπουρού πάνω στο ταμπλό στον 2ο τελικό Μάλλον είχε πάρει overdoze....
Πάντως κρίμα, γιατί εγώ τον έκανα LIKE! (σοβαρά μου άρεσει ως παίκτης)
-
Ενώ η αντοχή του ΔΔ σε τόσα χρόνια συνεχόμενο μαμήσι πρωτάθλημα-ευρώπη-εθνική-πρωτάθλημα-ευρώπη-εθνική, οφείλεται στις καλές βιταμίνες που παίρνει, στην προσεκτική διατροφή και την συνεχή άσκηση-γυμναστική.
-
και στον μπαμπα βασιλακοπουλο
-
και στα μακριά του χέρια. Δίνουν έξτρα πόντους αντοχής.
-
Άλλον πιάσανε και άλλον βρίζουνε!
-
Καλά φάτε στη μάπα κάνα Γλυνιαδάκη τώρα στην Εθνική και μετά αναρωτιέστε αν παίρνει και ο ΔΔ ή ο Μπατίστ ή ο Σάτος που πηδάει και ψηλά!
-
Εδω έχει επιβιώσει η εθνική με Τσέκο, στον Γλυνιαδάκη θα κολώσει?
-
Όχι αλλά φοβάμαι ότι θα κΩλΩσει στους μαμωΙσπανούς πάλι, χωρίς Μπουρούση, ΔΔ και σία...
-
εχει να ριξει σκατο η πρασινη μεχρι να βγουν οι κασετες των πρασινων θα πεθανουμε στα γελια με την ντοπα ακαθαρσιας τους
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)