-
Αν και πρόσφατος κάτοχος ενός KIA (και ενός Mazda6 βεβαίως βεβαίως) έψαξα στα φόρουμ αλλά δεν βρήκα κανένα σχετικό υποφόρουμ για ΚΙΑ. Επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό είπα έστω και αργά να κάνω την αρχή και να ρωτήσω : που είστε όλοι κρυμμένοι εσείς οι τόσοι πολλοί κάτοχοι ΚΙΑ, για βγείτε μπροστά και πείτε τα όλα Να κουβεντιάσουμε για ότι μας απασχολεί και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους άλλους Εχουμε και λέμε λοιπόν, έχω σαν 2ο αυτοκίνητο, ένα Picanto 1.0 του 2008 που το 'δώρισα' στην γυναίκα μου και έκανα πράξη την επιθυμία που είχα απο την εμφάνιση του 1ου Picanto το 2004. Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείτε Το αμαξάκι είναι τζέτ που λένε και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακόμη στην εγγύηση βέβαια ευτυχώς όχι για πολύ και ήδη ψάχνω κάποιο καλό και σοβαρό εξειδικευμένο συνεργείο γιατί τα επίσημα παραείναι φαρμακεία. Ακούει κανείς ;
-
Αν και πρόσφατος κάτοχος ενός KIA (και ενός Mazda6 βεβαίως βεβαίως) έψαξα στα φόρουμ αλλά δεν βρήκα κανένα σχετικό υποφόρουμ για ΚΙΑ. Επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό είπα έστω και αργά να κάνω την αρχή και να ρωτήσω : που είστε όλοι κρυμμένοι εσείς οι τόσοι πολλοί κάτοχοι ΚΙΑ, για βγείτε μπροστά και πείτε τα όλα Να κουβεντιάσουμε για ότι μας απασχολεί και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους άλλους Εχουμε και λέμε λοιπόν, έχω σαν 2ο αυτοκίνητο, ένα Picanto 1.0 του 2008 που το 'δώρισα' στην γυναίκα μου και έκανα πράξη την επιθυμία που είχα απο την εμφάνιση του 1ου Picanto το 2004. Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείτε Το αμαξάκι είναι τζέτ που λένε και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακόμη στην εγγύηση βέβαια ευτυχώς όχι για πολύ και ήδη ψάχνω κάποιο καλό και σοβαρό εξειδικευμένο συνεργείο γιατί τα επίσημα παραείναι φαρμακεία. Ακούει κανείς ;
-
Αν και πρόσφατος κάτοχος ενός KIA (και ενός Mazda6 βεβαίως βεβαίως) έψαξα στα φόρουμ αλλά δεν βρήκα κανένα σχετικό υποφόρουμ για ΚΙΑ. Επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό είπα έστω και αργά να κάνω την αρχή και να ρωτήσω : που είστε όλοι κρυμμένοι εσείς οι τόσοι πολλοί κάτοχοι ΚΙΑ, για βγείτε μπροστά και πείτε τα όλα
Να κουβεντιάσουμε για ότι μας απασχολεί και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους άλλουςΕχουμε και λέμε λοιπόν, έχω σαν 2ο αυτοκίνητο, ένα Picanto 1.0 του 2008 που το 'δώρισα' στην γυναίκα μου και έκανα πράξη την επιθυμία που είχα απο την εμφάνιση του 1ου Picanto το 2004. Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείτε
Το αμαξάκι είναι τζέτ που λένε και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακόμη στην εγγύηση βέβαια ευτυχώς όχι για πολύ και ήδη ψάχνω κάποιο καλό και σοβαρό εξειδικευμένο συνεργείο γιατί τα επίσημα παραείναι φαρμακεία.
Ακούει κανείς ; -
Φερτε το Ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεε
http://www.youtube.com/watch?v=e9cCHgMg ... re=related
-
Μοιάζει λίγο στο Mazda3 ...
-
Ο χρήστης redblack έγραψε:
Φερτε το Ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεεhttp://www.youtube.com/watch?v=e9cCHgMg ... re=related
όντως πολύ εντυπωσιακό το koup
βέβαια εδώ θα κανιβάλιζε τις πωλήσεις του pro-cee'd ....
-
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση στα KIA Ceed και στα Hyundai i30, είναι ότι τα μεταχειρισμένα προς πώληση είναι ελάχιστα.
Ειδικότερα οι εκδόσεις 1600 κυβικά και στα δύο αυτοκίνητα είναι δυσεύρετα.
Παρόλο που έχουν πουλήσει καλά, ειδικά τα Ceed 1.6.
Σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα π.χ. 207 που είναι ιδιαίτερα πολλά σε αγγελίες...
Τόσες πολλές που οι τιμές των μεταχειρισμένων 207 έχουν καταποντιστεί...Τι να σημαίνει αυτό άραγε;
-
Μάλλον το αυτονόητο, πως είναι καλά αυτοκίνητα. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιώσει κατά πολύ τα σημεία τους και ο κόσμος τα αγοράζει όχι μόνο γιατί είναι φτηνότερα αλλά γιατί έχουν και καλό πακέτο εξοπλισμού
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
...γιατί τα επίσημα παραείναι φαρμακεία.Για πές?
Εχουμε μείνει στην εικόνα 'φτηνό aftersales' (παρέα με την Hyundai). Αλλιώς είναι τα πράγματα? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση στα KIA Ceed και στα Hyundai i30, είναι ότι τα μεταχειρισμένα προς πώληση είναι ελάχιστα.Ειδικότερα οι εκδόσεις 1600 κυβικά και στα δύο αυτοκίνητα είναι δυσεύρετα.
Παρόλο που έχουν πουλήσει καλά, ειδικά τα Ceed 1.6.
Σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα π.χ. 207 που είναι ιδιαίτερα πολλά σε αγγελίες...
Τόσες πολλές που οι τιμές των μεταχειρισμένων 207 έχουν καταποντιστεί...Τι να σημαίνει αυτό άραγε;
οι ιδιοκτητες των εν λογω αυτοκινητων εχουν καταλαβει οτι ο μοναδικος λογος να παρεις κατι αλλο ειναι η παλαιοτητα αυτων που εχουν......δηλ οτι θα βγαλουν ανετα 10 χρονακια χωρις βλαβες και λοιπα θεματα οποτε κανουν υπομονη για το νεο μοντελο μετα το f/l
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μάλλον το αυτονόητο, πως είναι καλά αυτοκίνητα. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιώσει κατά πολύ τα σημεία τους και ο κόσμος τα αγοράζει όχι μόνο γιατί είναι φτηνότερα αλλά γιατί έχουν και καλό πακέτο εξοπλισμούΔεν ειναι και πολυ φθηνα πια...Αγγιζουν και ξεπερνουν καποιους ευρωπαιους σε πολλες περιπτωσεις..
-
παντως οταν αγοραζεις kia/hyundai εξακολουθεις να αγοραζεις πιο 'πολυ αυτοκινητο' για τα λεφτα που δινεις σε σχεση με τους ανταγωνιστες αποκτωντας ταυτοχρονα κ 1 καλο αμαξι με απολυτα κριτηρια...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...γιατί τα επίσημα παραείναι φαρμακεία.
Για πές?
Εχουμε μείνει στην εικόνα 'φτηνό aftersales' (παρέα με την Hyundai). Αλλιώς είναι τα πράγματα?Tα service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι ακριβά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα, το λένε και στο Kia club
-
Aν και 'βαριά φτιασιδωμένο' ... μ' αρέσει!
http://carscoop.blogspot.com/2010/11/sema-show-kia-forte-koup-type-r-concept.html -
Σαν το τάπερ είναι, πολύ φορτωμένο
-
Τι έχει πάθει ο Δάβαρης; ...
Το RIO γιατί το έκοψε;
Ένα αμαξάκι που κυκλοφορεί σε πολλές άλλες χώρες με τους δύο κλασσικούς κινητήρες (1.4/1.6) και το έχει κόψει και αυτό...
Και βγήκε και σε 5θυρο αμάξωμα, βολικό.Έχει βάλει σκοπό μου φαίνεται να κόψει όλα τα φθηνά αυτοκίνητα του ομίλου.
Είχε μόνο την Hyundai και όλα πήγαιναν καλά.Από την ημέρα που ανέλαβε και την ΚΙΑ, τα έχει μπλέξει.
Αν είχε την ΚΙΑ κάποιος άλλος θα έφερνε όλα τα μοντέλα της και το ίδιο θα γινόταν και στην Hyundai.Κρίμα.
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
παντως οταν αγοραζεις kia/hyundai εξακολουθεις να αγοραζεις πιο 'πολυ αυτοκινητο' για τα λεφτα που δινεις σε σχεση με τους ανταγωνιστες αποκτωντας ταυτοχρονα κ 1 καλο αμαξι με απολυτα κριτηρια...Τι παει να πει πιο ΠΟΛΥ αυτοκίνητο ;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
παντως οταν αγοραζεις kia/hyundai εξακολουθεις να αγοραζεις πιο 'πολυ αυτοκινητο' για τα λεφτα που δινεις σε σχεση με τους ανταγωνιστες αποκτωντας ταυτοχρονα κ 1 καλο αμαξι με απολυτα κριτηρια...
Τι παει να πει πιο ΠΟΛΥ αυτοκίνητο ;;
Eχει ξαναειπωθεί αυτό!
Μια πόρτα παραπάνω, 2 φώτα επιπλέον, ακόμα ένα τιμόνι και κλπ. -
Μάλλον εννοεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές.
Φυσικά αυτό, για τους περισσότερους εδώ μέσα είναι ψηλά γράμματα.
-
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας...
Πιο ΠΟΛΥ αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι ...
KIA Forum