-
Προς sdoros:
Όπως ανέφερε και ο Kotsos4u η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στην κωλυσιεργία Κυβέρνησης -κρατικού μηχανισμού να ψηφιστεί και να δημοσιευθεί η απόφαση για την παράταση του μέτρου της απόσυρσης.
Τουλάχιστον η kia-Ηyundai δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια μέχρι να δημοσιευθεί η απόφαση την παράταση του μέτρου της απόσυρσης.
Η αναμονή είναι μεγάλη για πολύ κόσμο που έχει παραγγείλει το εκάστοτε μοντέλο και έχει προκαταβάλλει και μεγάλο μέρος της αξίας του.
Γενικά υπάρχουν πολλά παράπονα. -
Αυτό λοιπόν επηρεάζει και εμένα που δεν χρησιμοποίησα την απόσυρση?
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε πελάτη , να μην του απαντάει κανείς για μέρες στο τηλέφωνο.
Μετά λοιπόν από αρκετές μέρες '' μη ενημέρωσης '' ,μου έστειλαν γραπτώς ότι το θέμα αποκαθίσταται έχοντας λάβει την έγκριση του Τραπεζικού συστήματος και μιλάνε για εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν την καθυστέρηση .
Αναφέρουν ότι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία θα μου το έχουν παραδώσει. -
Παιδιά, σε άλλο πλανήτη ζείτε και αναρωτιέστε γιατί καθυστερείτε να παραλάβετε τα Hyundai/Kia σας;
Είναι γνωστό σε όλη την αγορά ότι ο Όμιλος Δάβαρη είναι στην ουσία χρεοκοπημένος... Που σημαίνει ότι έχει πλέον μηδενική πίστωση από τις τράπεζες και ότι τα δικά σας λεφτά πάνε για τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου του προηγουμένου πελάτη κι εσείς περιμένετε τον επόμενο που θα τα σκάσει. Κάτι σαν αεροπλανάκι δηλαδή...Υ.Γ.: Το σχόλιο μου περί 'άλλου πλανήτη' είναι αυστηρά και μόνο χιουμοριστικό. Δεν επιθυμώ να προσβάλλω κανένα, εννοείται.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Παιδιά, σε άλλο πλανήτη ζείτε και αναρωτιέστε γιατί καθυστερείτε να παραλάβετε τα Hyundai/Kia σας;
Είναι γνωστό σε όλη την αγορά ότι ο Όμιλος Δάβαρη είναι στην ουσία χρεοκοπημένος... Που σημαίνει ότι έχει πλέον μηδενική πίστωση από τις τράπεζες και ότι τα δικά σας λεφτά πάνε για τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου του προηγουμένου πελάτη κι εσείς περιμένετε τον επόμενο που θα τα σκάσει. Κάτι σαν αεροπλανάκι δηλαδή...Υ.Γ.: Το σχόλιο μου περί 'άλλου πλανήτη' είναι αυστηρά και μόνο χιουμοριστικό. Δεν επιθυμώ να προσβάλλω κανένα, εννοείται.
Μακάρι να είναι αυτό, αλλά με τα διάφορα που ακούω για κανόνι , πάει αλλού το μυαλό μου.
Δεν ''αναρωτιόμαστε''
Να και ένας που θέτει το θέμα χρεοκοπίας και όχι θέματα τύπου ''δεν υπεγράφη η απόσυρση '' ''μπλόκα'' ''απεργίες'' .
-
πες μας τις πηγές σου........
-
Πηγές της αγοράς, σε θέσεις που μπορεί να είναι καλά πληροφορημένες...
-
Πηγές της αγοράς, σε θέσεις που μπορεί να είναι καλά πληροφορημένες...απο άκουσα και μου είπανε,χωρτάσαμε!
-
Δίκιο έχεις φίλε μου, αλλά πες μου τι περίμενες; Μήπως να σου δώσω ονόματα και διευθύνσεις;
Βλέποντας από τον αριθμό των δημοσιεύσεων σου ότι δεν είσαι και κάνας χθεσινός, φαντάζομαι ότι έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το πρόβλημα του internet γενικώς... Διαβάζεις απόψεις, πληροφορίες και εμπειρίες ανθρώπων που κατά 99% είναι είτε ανώνυμες είτε από ανθρώπους που δε γνωρίζεις και δεν μπορείς να κρίνεις.
Νομίζω λοιπόν ότι δε χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός. Αν σε ενδιαφέρει κάποια πληροφορία, ψάξε την περισσότερο και αποφάσισε με βάση τη δική σου έρευνα, αν ευσταθεί... -
Δεν εχω επιθετικο υφος αλλα περιμενα να εχεις διαβασει κατι σχετικο και πιο επισημο απο τα της πιατσας. Σιγουρα υπαρχουν προβληματα αλλα οχι οικονομικα.....
-
Πόσο σίγουρος είσαι ότι τα προβλήματα δεν είναι οικονομικά;
Με ένα απλό γκουγκλάρισμα (και βεβαίως δεν είναι οι πηγές μου):
http://www.fpress.gr/epiheiriseis/item/ ... ydonizetai
Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι πελάτες δεν είναι 'ψυχολογικά' και μόνο λόγω οικονομικής δυσπραγίας εξηγούνται.
Θα μου πεις βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα (λέγε με Σφακιανάκη - χρωστά τα υπέρδιπλα στις τράπεζες)... -
Παιδιά εμένα χθες με ενημέρωσε ο αντιπρόσωπος πως δόθηκε εντολή εκτελωνισμού και αύριο μεθαύριο θα πρέπει να εξοφλήσω το αυτοκίνητο. Σε περίπου 15 μέρες θα το έχω.
-
Καλή τύχη!
Θα σου πρότεινα να το εξοφλήσεις μετά τον εκτελωνισμό και τον έλεγχο του αυτοκινήτου από σένα (αρκεί να έχεις δώσει μια ικανοποιητική προκαταβολή) αλλά δε νομίζω να το δεχτούν. No money, no honey... -
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Παιδιά εμένα χθες με ενημέρωσε ο αντιπρόσωπος πως δόθηκε εντολή εκτελωνισμού και αύριο μεθαύριο θα πρέπει να εξοφλήσω το αυτοκίνητο. Σε περίπου 15 μέρες θα το έχω.Έτσι μου είχαν πει και εμένα τον Δεκέμβρη και ακόμη περιμένω .
Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς . -
Με τα όσα γράφετε έχω τρομάξει πραγματικά. Μίλησα και με άλλες εταιρίες αυτοκινήτων και παντού ισχύει πως πρέπει να εξοφληθεί το αυτοκίνητο με το που εκτελωνιστεί. Αλλά τώρα με τα όσα βλέπω αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
Καλή τύχη!
Θα σου πρότεινα να το εξοφλήσεις μετά τον εκτελωνισμό και τον έλεγχο του αυτοκινήτου από σένα (αρκεί να έχεις δώσει μια ικανοποιητική προκαταβολή) αλλά δε νομίζω να το δεχτούν. No money, no honey...Αυτό ομολογώ ότι προβλημάτισε και μένα μόλις το διάβασα.
Επειδή αγόρασα και εγώ αυτοκίνητο πριν 3 μήνες, εξόφλησα την ημέρα που παρέλαβα... -
Εγω εξοφλησα μια δυο μερες μετα τον εκτελωνισμο στον Σφακιανακη. Αν ειναι μικρος ο εισαγωγεας υπαρχει προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση με την BMW δυσκολα να υπαρξει.
-
Πρόβλημα υπάρχει διαφορετικό για Hyundai Kia.
Νομίζω και με googlaρισμα θα βρει κάποιος τι συμβαίνει.
Αν κάποιος έχει ξοφλήσει και δεν έχει παραλάβει ή με δικηγόρο ή με εισαγγελέα θα παραλάβει όπως φημολογείται. -
Επίσης σε Hyundai Kia αν δεν δείτε το αυτοκίνητο μην εξοφλείτε καλύτερα.
-
Σημερα εξοφλησα διοτι δεν μπορουσε να γινει διαφορετικα. Την επομενη εβδομαδα θα παραλαβω. Ετσι ειναι το καθεστως οχι μονο σε Hyundai/kia αλλα και σε Citroen, Opel που μιλησα και μαλιστα citroen εχω φιλο ο οποιος περιμενει και καναμε μαζι χρονικα την παραγγελια.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
........Αν κάποιος έχει ξοφλήσει και δεν έχει παραλάβει ή με δικηγόρο ή με εισαγγελέα θα παραλάβει όπως φημολογείται.
Στην τιμή λοιπόν να προσθέσουμε και την αμοιβή δικηγόρου .
KIA Forum