-
καλοταξιδο ! και να ξερεις οτι τα λεφτα σου θα πιασουν τοπο και με το παραπανω !
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
καλοταξιδο
-
Θα ηθελα να ρωτησω ενα καποιος γνωριζει αν υπαρχουν σε κυκλοφορια ιμιτασιον ανταλλακτικα για αμαξια κια ceed και συγκεκριμενα για φαναρια γιατι μετα απο συντομη αναζητηση που εκανα μου φανηκαν λιγο τσιμπημενες οι τιμες σε αυθεντικα φαναρια..
-
Τα φανάρια καλό θα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ... εργοστασιακά. Για τον λειτουργικό και όχι για τον διακοσμητικό τους ρόλο που παίζουν. Δες καλύτερα σε μτχ παρα σε ιμιτασιον αν δεν μπορείς να πάρεις καινούριο.
Το 40% έκπτωσης που διαφημίζουν δεν κάνει το γνησιο φανάρι πιο προσιτό? -
οπως μπηκα και ειδα δεν συμπεριλαβανονται τα φαναρια σε αυτη την εκπτωση 40% γι αυτο.. αλλιως δεν θα το συζητουσα καν..το θεμα ειναι πως εχω ψαξει εστω και για μεταχειρισμενο και ουτε καν μεταχειρισμενο ειχα βρει γι αυτο ρωτησα κατι σε ημιτασιον αν γνωριζει καποιος
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλοτάξιδο!...καλοταξιδο ! και να ξερεις οτι τα λεφτα σου θα πιασουν τοπο και με το παραπανω !
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
καλοταξιδο
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
-
Ο χρήστης mpoumpas έγραψε:
οπως μπηκα και ειδα ...Που μπήκες και είδες; ...
Σου είπαν σε συνεργείο/τμήμα ανταλλακτικών, ότι δεν έχουν έκπτωση τα φανάρια; -
pira thlefwno stin antiproswpia ths kia thlefwno kai mou eipan tin idia timi pou eipan se enan filo mou pou allakse fanari peripou ton noemvrio.. kai se kapoia site pou mpainw kai vlepw sto internet leei merika hdh pou exoun ekptwsh 40% gia tin kia kai den grafei pou8ena gia fanaria..
-
pira thlefwno stin antiproswpia ths kia thlefwno kai mou eipan tin idia timi pou eipan se enan filo mou pou allakse fanari peripou ton noemvrio.. kai se kapoia site pou mpainw kai vlepw sto internet leei merika hdh pou exoun ekptwsh 40% gia tin kia kai den grafei pou8ena gia fanaria..Στους πίνακες στο ίντερνετ λέει για 'Ενδεικτικός Πίνακας Τιμών'
http://www.kia.gr/Kia/topnav/News/a67.htmlΘα ήταν παρανοϊκό να είχε πίνακες για όλα τα ανταλλακτικά.
Τώρα, από εκεί και πέρα τι είπαν σε σένα, τι είπαν στο φίλο σου δεν το ξέρω. Εγώ πάντως που έκανα μερικές ερωτήσεις για το ATOS που έχουμε μου είπαν ότι ισχύουν εκπτώσεις για όλα. Αυτά στην Autopoint Κηφισίας.
-
tha parw na rwtisw kai se alles antiproswpies an einai afou mou les oti vrikes kapou pou na isxioun..edw sti thessalonikh se mia pou pira dn isxie logika afou mou eipan tin idia timi.. tha ma8w aurio kai tha postarw edw gia opoion allon endiaferetai gi to 8ema..
-
tha parw na rwtisw kai se alles antiproswpies an einai afou mou les oti vrikes kapou pou na isxioun..edw sti thessalonikh se mia pou pira dn isxie logika afou mou eipan tin idia timi.. tha ma8w aurio kai tha postarw edw gia opoion allon endiaferetai gi to 8ema..Κάνε καναδυο τηλέφωνα σε αντιπροσωπίες για να τσεκάρεις τις τιμές με την έκπτωση. Σε περίπτωση που είναι ακριβά εφόσον είσαι Θεσ/νίκη κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά της Μοναστηρίου με Λαγκαδά και τον Σταθμό. Μέσα στα στενά έχει πολλά μαγαζιά με μτχ αλλά και με καινούρια ιμιτασιόν. Εκεί έχω βρει κατα καιρούς οτιδήποτε έχω χρειαστεί και σε πολύ καλές τιμές!!!
-
παίδες για πείτε εντυπώσεις για το ceed το καινούργιο... μου είπαν κιόλας ότι απο μάιο θα έρθει και καινούργιος κινητήρα με 105 άλογα... αξίζουν τα 12 χιλίαρικα???
-
Κανένας????
-
Αφού δεν το είδαμε ακόμη τι να σου πούμε ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Αφού δεν το είδαμε ακόμη τι να σου πούμε ;Το έχω στείλει πρν κανένα μήνα για αυτό...
-
Αφου το ανεφερα τοσες φορες το ΣΚ...
kia Κ7...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αφου το ανεφερα τοσες φορες το ΣΚ...
kia Κ7...
-
Θα έρθει άραγε Ελλάδα ;
-
Μπα , το Γερμανικο κατεστημενο δεν αφηνει αλλες εταιρειες στα νερα τους σε αυτην την κατηγορια
KIA Forum