-
Αν ηταν ειλημμενη η αποφαση δεν θα ανοιγα ποτε αυτο το thread.O ανθρωπος απλα μου το εκλεισε και συμφωνησαμε να του βαλω καποια προκαταβολη την Δευτερα.Μεχρι να του δωσω λεφτα ομως τιποτα δεν ειναι κλεισμενο ή ειλημμενο .Μου αρεσει παντα να σκεφτομαι τις αποφασεις μου .Δεν εκανα και ασχημα αφου ηδη μου αναφερατε ενα σωρο πραγματα που αν μη τι αλλο εγω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να σκεφτω.
Βεβαια τωρα αν δω καποια φθορα ή οτιδηποτε περιεργο σιγουρα θα τον ξεχεσω αλλα αυτο νομιζω ειναι μια ακραια οσο και απευκταια περιπτωση .
Η βασικη αφορμη που ανοιξα εδω θεμα ηταν για το αν θα επρεπε να προχωρησω στην αγορα του ΤΤ με τον τωρινο κινητηρα ή στην αγορα του ΤΤ με τον προηγουμενο χωρις φορους .
Παντως καινουργιο μου το πουλαει αυτο τωρα ,δεν ειναι μεταχειρισμενο να πεις οτι δεν ξερεις τι μπορει να εχει κτλ .Αλλιως θα το εδινε σε τιμη μεταχειρισμενου .Τωρα αν ειναι τοσο μ...ας και λεει ψεματα οκ θα το λουστω και εγω και αυτος μετα θα εχει προβλημα .Αλλα σκεφτειτε ομως οτι τα ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα πχ bmw,honda ειναι ολα αποθηκευμενα εδω για καποιο καιρο .Καλο παντως ειναι σε ολα να εχεις μια πισινη γιατι παιδια στην Ελλαδα ειμαστε .Εχουμε φτασει στο σημειο να ειμαστε και οχι αδικα καχυποπτοι για πολλα πραγματα. -
φιλος μου πηγε να την πατησει ετσι με μια bmw 116 , οταν ξεκινησαν οι (μεγαλες ομολογουμενως) εκπτωσεις που εγιναν στο μοντελο ο εμπορας πηγε να του πασαρει ενα τεστ drive και καλα σε τιμη εκπτωσης
το οτι μπορουν να το κανουν να φαινεται καινουριο ειναι εφικτο παντως
δε θυμαμαι πώς τον καταλαβε νομιζω οτι εψαξε τι παιζει με την αδεια κυκλοφοριας του αυτοκινητου (πρεπει να ειχε και γνωστους στη bmw) και ειδε οτι ειχε περασει απο 2-3 αντιπροσωπειες, πραγμα ιδιαιτερως υποπτο
τελικα πηγε σε αλλο αντιπροσωπο ο οποιος ηταν σοβαρος πηρε το καινουριο του αμαξακι
οπως λες φιλε μου στην ελλαδα ειμαστε.. το αυτοκινητο μαλλον θα ειναι καθαρο μιας και οντως υπαρχουν πολλα απουλητα, απλα ποτε δεν ξερεις
παντως ζητα να το δεις καλου κακου.. να δεις αν εχει φαει πολυ ηλιο.. κυνηγα το λιγο το ζητημα.. δε νομιζω αλλωστε να παει πουθενα το ΤΤ , τοσο καιρο παντως δεν πηγε
-
Ο χρήστης konstantinos77 έγραψε:
Eυχαριστω παιδια για τις συμβουλες .Θα το ρωτησω αυτο που ειπατε αν και μου ειπε αυτος οτι ειναι καινουργιο το αμαξι δηλαδη 0Κm .Αν ηταν αυτοκινητο δοκιμων δεν θα ειχε χιλιομετρα πανω ?
Γενικα ολοι μου ειπαν να το παρω γιατι συμφερει πιο πολυ να δωσω 52000 χιλιαρικα με τοσο εξοπλισμο πανω απο το να δωσω 54000 με τον βασικο μονο εξοπλισμο απο τα οποια 54000 τα 9000 πανε στον βροντο λογω φορων και ΦΠΑ.Τα 52000€ για ένα ΤΤ μου φαίνεται τεράστιο ποσό. Σίγουρα δεν τα αξίζει και σίγουρα ένα απλό ΤΤ δε δείχνει με τίποτα αυτοκίνητο των 52Κ€. Μήπως να τα ξοδέψεις σε κάτι άλλο; Όσο άνετος και να είναι κάποιος με τα χρήματα δεν δικαιολογείται αυτή η αγορά.
-
ποσο νομιζεις οτι κανουν τα ΤΤ που βλεπεις γυρω σου? τοσο και περισσοτερο..
το αν για σενα δεν αξιζουν τοσο , δε σημαινει οτι δεν κανουν τοσο
και να πεις οτι ειχε τιποτα καλυτερο ο ανταγωνισμος.. δεν εχει ομως
-
Δε χτυπάς κανένα TT-S roadster μεταχειρισμένο με 40-50k;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eυχαριστω παιδια για τις συμβουλες .Θα το ρωτησω αυτο που ειπατε αν και μου ειπε αυτος οτι ειναι καινουργιο το αμαξι δηλαδη 0Κm .Αν ηταν αυτοκινητο δοκιμων δεν θα ειχε χιλιομετρα πανω ?
Γενικα ολοι μου ειπαν να το παρω γιατι συμφερει πιο πολυ να δωσω 52000 χιλιαρικα με τοσο εξοπλισμο πανω απο το να δωσω 54000 με τον βασικο μονο εξοπλισμο απο τα οποια 54000 τα 9000 πανε στον βροντο λογω φορων και ΦΠΑ.Τα 52000€ για ένα ΤΤ μου φαίνεται τεράστιο ποσό. Σίγουρα δεν τα αξίζει και σίγουρα ένα απλό ΤΤ δε δείχνει με τίποτα αυτοκίνητο των 52Κ€. Μήπως να τα ξοδέψεις σε κάτι άλλο; Όσο άνετος και να είναι κάποιος με τα χρήματα δεν δικαιολογείται αυτή η αγορά.
Τι παει να πει δεν αξίζει ;; Τα έβαλες κάτω και είδες ότι τα υλικά και η τεχνογνωσία δεν κοστολογειται τόσο ;;
Ημαρτον που λέει και ο γεωργίου...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε χτυπάς κανένα TT-S roadster μεταχειρισμένο με 40-50k;http://www.car.gr/classifieds/cars/view/896912/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/497274/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/710065/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/860516/ -
Καταρχην δεν με ενδιαφερει παιδια να παρω μεταχειρισμενο αυτοκινητο .Αν ηταν να παρω μεταχειρισμενο θα το ειχα αγορασει προ πολλου ,δηλαδη απο περσι .Τωρα οτι την ειχα ψαξει με το ΤΤS σε καποια φαση μεταχειρισμενο χαιρω πολυ και ποιος δεν θα το εψαχνε .Αλλα σκεφτηκα να περιμενω να παω σε καινουργιο λογω καποιων δικων μου αποψεων και αντιληψεων που δεν χρειαζεται να αναλυσω εδω τωρα .
Τα λεφτα ετσι ή αλλιως οπως ειπε ο φιλος ισως ειναι πολλα για ενα ΤΤ αλλα τουλαχιστον θα σκεφτομαι οτι δεν πληρωσα τους φορους υπεροπολυτελειας και απλα προσθεσα εξτρα εξοπλισμο.Θα μου πεις αν το αγοραζα τοτε που εκανε 44000 το 2λιτρο θα εβαζα ολα αυτα μεσα ? Σιγουρα οχι ,αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος που λενε . -
Και γω μαζί σου είμαι κατά του μεταχειρισμένου γενικά και δν έχω αγοράσει και γώ ποτέ και έχω φίλους που την έχουν πατήσει αλλά αυτό το μπλέ φένεται καλό δν ξέρω αν είσαι από Αθήνα αλλά αξίζει να το ρίξεις μια ματία .
-
Κάποιος δεν είχε πει σε άλλο θέμα ότι θα μπει ο 2,0Τ στη Ζ4; Στα ίδια δεν θα βγαίνει;
@audipassion
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/816106/Άσχετα με τα παραπάνω, για μη τετρακίνητο Audi νομίζω ότι 60.000 είναι πάααααααρα πολλά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάποιος δεν είχε πει σε άλλο θέμα ότι θα μπει ο 2,0Τ στη Ζ4; Στα ίδια δεν θα βγαίνει;@audipassion
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/816106/Άσχετα με τα παραπάνω, για μη τετρακίνητο Audi νομίζω ότι 60.000 είναι πάααααααρα πολλά.
Συμφωνώ και τώρα που έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ αυτά τα αυτοκίνητα καλύτερα να χτυπίσει ένα μεταχειρισμένο με λίγα χμ σαν αυτά . Ωραία η cayman αλλά η brera με αυτή την τιμή είναι κανόνι αν δεν ήταν αβέβαιο το φορολογικό αξίζει .
-
Η cayman αυτη πραγματι ειναι θανατος
Τωρα μπηκα σε αυτο το τρυπακι μην τυχον μου πασαρει χρησιμοποιημενο TT για καινουργιο .Με ανησυχησαν αυτα που μου ειπατε...Θα το περασω απο κοσκινο . -
Άσχετα με τα παραπάνω, για μη τετρακίνητο Audi νομίζω ότι 60.000 είναι πάααααααρα πολλά.
πως εκανες τα 52Κ 60?
αλλωστε το αυτοκινητο εχει μεταξυ αλλων και dsg, για δειτε ποσο χρεωνει το dsg η audi
το να το παρει ξεβρακωτο, απλα δε γινεται δεν υπαρχει ξεβρακωτο ΤΤ ολα θα εχουν τουλαχιστον 5-6Κ εξοπλισμο, οπως και ολα τα αντιστοιχα μοντελα
-
Κάποιος δεν είχε πει σε άλλο θέμα ότι θα μπει ο 2,0Τ στη Ζ4; Στα ίδια δεν θα βγαίνει;@audipassion
Τέλειο, αλλά λίγο μλκ να βλέπεις μίλια αντι για χιλιόμετρα.
-
Η cayman αυτη πραγματι ειναι θανατος
Τωρα μπηκα σε αυτο το τρυπακι μην τυχον μου πασαρει χρησιμοποιημενο TT για καινουργιο .Με ανησυχησαν αυτα που μου ειπατε...Θα το περασω απο κοσκινο .να το κανεις αυτο
-
Επίσης μπορέις να δώσεις άλλα 5k για αυτό!
-
Έστω 52. Πάντως πέρνα μια βόλτα από τη BMW να σου πουν τι ισχύει με το τουρμπάτο μοτέρ. Είναι απείρως καλύτερη επιλογή από το ΤΤ.
-
συγμνωμη, αλλα το να δωσεις τελικα 50-60Κ για ΤΤ ξαφνικα φαινεται παραλογο, οταν μπορεις να παρεις cayman ή Μ3 εστω και μτχ....
βεβαια αυτα τα 2 δεν θα εχουν το ιδιο κοστος χρησης με το ΤΤ, αλλα...
-
Πολλα τα κυβικα ...
-
Πολλα τα κυβικα ...και λοιπον?
Συμβουλες για αμεση αγορα audi ΤΤ 2.0 tfsi