-
φιλος μου επαθε τη πλακα του με τη διαφορα αντιμετωπισης απο το golf του σε καινουρια ζ4
με τη μια εσκασε η ατακα : γεια σας αγορια ουτε λιγα τετραγωνα δεν ειχαν προχωρησειεγω ρε γαμωτο τιποτα.. φανταζομαι και το gti ακομα χειροτερα
slk ειναι πανισχυρες , ακομα και 1ης γενιας
-
Qsis ,μήπως δε φταίει το αμάξι...;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Υπερεκτιμημένο μέγεθος η ροπή. Πρακτικά δεν μας δείχνει τίποτα. Η ιπποδύναμη (= ροπή χ στροφές) είναι αυτή που δείχνει το πόσο γρήγορο είναι ένα αυτοκίνητο (αρκεί να κινούμαστε στις σωστές για κάθε μοτέρ στροφές - αν πιάσουμε το μοτέρ εκτός ωφέλιμου φάσματος θα μετρήσει η ροπή στις χαμηλομεσαίες).
Το 200άρι θα σου φανεί πύραυλος φίλε μου ούτως ή άλλως οπότε μικρό το κακό σε σχέση με το 211άρι...
αν δεν την εχεις καθε μερα δεν την εκτιμας. οταν την αποκτησεις δεν την αλλαζεις. απλα ειναι τα πραγματα, λες και στροφαρουμε στο θεο καθε μερα (που ειναι αυτος αραγε; μην ειναι στις 7.000; στις 8.000;)
μεχρι ν ανεβασει η ατμοσφαιρα, το τουρμπο εχει αλλαξει Τ.Κ
Ναι, στροφάρουμε κάθε μέρα. Ένας κόφτης την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Και όπως είπε και ο Όνυχας, τίποτα δεν είναι σαν τα καλά ατμοσφαιρικα. Έχουν απόκριση, βάθος, στροφάρισμα και ήχο που κανένα τούρμπο δεν μπορεί να φτάσει.
και στο τελος κανενα ατμοσφαιρικο 2.0 δεν μπορει να φτασει ενα τουρμπο 1.4, κλιο 2.0 - πολο 1.4 με 180
οπως και κανενα ατμοσφαιρικο 3.0 ενα διλιτρο 2.0. με παρομοια δυναμη. γιατι εχει τουρμπο η καινουρια Ζ4;
αν τωρα συγκρινεις τουρμπο με ατμοσφαιρα στα 2.0 ειναι μπαρτσα - παναθηναικος κι αφησε τα βαθη και τις αποκρισεις
Παπάτζα τα παπατζιλίκια σου αλλού. Το Κλιάκι δεν το βλεπει κανένα τουρμπίδι 14αρι.
-
1600αρι ομως βλεπει και πολυ καλα μαλιστα
ασε που και τα 1400αρια εδω που τα λεμε μαλλον ειναι στα ιδια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλος μου επαθε τη πλακα του με τη διαφορα αντιμετωπισης απο το golf του σε καινουρια ζ4
με τη μια εσκασε η ατακα : γεια σας αγορια ουτε λιγα τετραγωνα δεν ειχαν προχωρησειεγω ρε γαμωτο τιποτα.. φανταζομαι και το gti ακομα χειροτερα
slk ειναι πανισχυρες , ακομα και 1ης γενιας
αν είναι να σε γουστάρει για το αμάξι σου (και γενικά για το πορτοφόλι σου) ....βράστα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπερεκτιμημένο μέγεθος η ροπή. Πρακτικά δεν μας δείχνει τίποτα. Η ιπποδύναμη (= ροπή χ στροφές) είναι αυτή που δείχνει το πόσο γρήγορο είναι ένα αυτοκίνητο (αρκεί να κινούμαστε στις σωστές για κάθε μοτέρ στροφές - αν πιάσουμε το μοτέρ εκτός ωφέλιμου φάσματος θα μετρήσει η ροπή στις χαμηλομεσαίες).
Το 200άρι θα σου φανεί πύραυλος φίλε μου ούτως ή άλλως οπότε μικρό το κακό σε σχέση με το 211άρι...
αν δεν την εχεις καθε μερα δεν την εκτιμας. οταν την αποκτησεις δεν την αλλαζεις. απλα ειναι τα πραγματα, λες και στροφαρουμε στο θεο καθε μερα (που ειναι αυτος αραγε; μην ειναι στις 7.000; στις 8.000;)
μεχρι ν ανεβασει η ατμοσφαιρα, το τουρμπο εχει αλλαξει Τ.Κ
Ναι, στροφάρουμε κάθε μέρα. Ένας κόφτης την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Και όπως είπε και ο Όνυχας, τίποτα δεν είναι σαν τα καλά ατμοσφαιρικα. Έχουν απόκριση, βάθος, στροφάρισμα και ήχο που κανένα τούρμπο δεν μπορεί να φτάσει.
και στο τελος κανενα ατμοσφαιρικο 2.0 δεν μπορει να φτασει ενα τουρμπο 1.4, κλιο 2.0 - πολο 1.4 με 180
οπως και κανενα ατμοσφαιρικο 3.0 ενα διλιτρο 2.0. με παρομοια δυναμη. γιατι εχει τουρμπο η καινουρια Ζ4;
αν τωρα συγκρινεις τουρμπο με ατμοσφαιρα στα 2.0 ειναι μπαρτσα - παναθηναικος κι αφησε τα βαθη και τις αποκρισεις
Παπάτζα τα παπατζιλίκια σου αλλού. Το Κλιάκι δεν το βλεπει κανένα τουρμπίδι 14αρι.
είσαι σίγουρος ; (μάλλον κάνεις πλάκα...)
αναφέρεται στα τουρμπίδια με τα 180 του 1.4 C-T ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μου θυμίζει τον άλλον τον αδαή με καίνουρια 320 coupe. Ήρθε σε φανάρι δίπλα μου...ναι αλλα εμενα **μου εχει κολλησει **ακομα πιο ηλιθιος (μεγαλος ανθρωπος) με clk καμπριο
το μονο κακο ομως vas ειναι οτι με τα αυτοκινητα μας δε θα μας πουν τα περαστικα γκομενακια : γεια σας αγορια! οπως θα συνεβαινε με ενα TT ή μια Ζ4Άλλοι κάνουν επιλογή τους να πάρουν αυτοκίνητο για να τους λένε τα κορίτσια γειά σας αγόρια ενώ άλλοι παίρνουν αυτοκίνητο που τους διπλαρώνουν διάφοροι και μάλιστα πιο ώριμοι με 320 και CLK..... Τώρα τι είναι καλύτερο κρίνετε και αποφασίστε....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου θυμίζει τον άλλον τον αδαή με καίνουρια 320 coupe. Ήρθε σε φανάρι δίπλα μου...
ναι αλλα εμενα **μου εχει κολλησει **ακομα πιο ηλιθιος (μεγαλος ανθρωπος) με clk καμπριο
το μονο κακο ομως vas ειναι οτι με τα αυτοκινητα μας δε θα μας πουν τα περαστικα γκομενακια : γεια σας αγορια! οπως θα συνεβαινε με ενα TT ή μια Ζ4Άλλοι κάνουν επιλογή τους να πάρουν αυτοκίνητο για να τους λένε τα κορίτσια γειά σας αγόρια ενώ άλλοι παίρνουν αυτοκίνητο που τους διπλαρώνουν διάφοροι και μάλιστα πιο ώριμοι με 320 και CLK..... Τώρα τι είναι καλύτερο κρίνετε και αποφασίστε....
Κοίτα σπάω πολύ πλάκα με κάτι τέτοιους που θεωρούν επειδή έσκασαν π.χ 45-50κ και αγόρασαν** BMW ** ότι είναι αυτομάτως γαμάουα και στο δρόμο
Προσωπικά συνειδητά επέλεξα 'αλήτικο' και όχι ψευτοκυριλέ, και δεν προκαλώ ούτε για κόντρες ούτε για τίποτα. Για την πάρτη μου το πήρα να το χαίρομαι ο ίδιος. Ε όταν έρθει ο καραγκιοζάκος δίπλα (που είναι και ανόητος και δεν ξέρει που πάει να μπλέξει) και προκαλέσει, το μόνο σίγουρο θα φάει καλά και θα γίνει και ρεζίλης!
Άλλωστε πάντα μετράνε οι γκόμενες που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα πραγματικά γρήγορα αυτοκίνητα από αυτά για γαμπρούς και κομμωτές
-
Μπορεί να ήθελε απλά να δοκιμάσει πως πάει δίπλα στο gti. Και εγώ μια φορά πήγα να κοντράρω σε ανηφόρα με μεγάλη κλίση μια cayenne S με 1.8Τ. Δεν περίμενα οτι θα την κρατήσω πίσω μου, αλλά τουλάχιστον είδα οτι με πολύ ζόρι με πέρασε.
Επίσης όσα γρήγορα και να είναι τα προσθιοκίνητα τουρμπίδια, η 320 κερδίζει σε αίσθηση και ας είναι πιο αργή. -
μια διορθωση μονο.. ενα 2λιτρο ατμοσφαιρικο απο ταπερ ή ακομα χειροτερα s2k ειναι καλυτερο απο τα ενα 1.4 tsi μην υπερβαλλουμεαλλα το διλιτρο της bmw πχ με τα 170 που ειναι ενα καλο μοτερ , δε μπορει να πιασει το τουρμποκομπρεσσορα
το σημερινο διλιτρο ταπερ μενει πισω κι απο μιτουλα qv. το παλιο δεν βγαινει πλεον. S2k;;; S2000 εννοείς; ουτε αυτο βγαινει. καλα οι διαφορες bmw 120-320-325 ειναι καλοι πελατες των τουρμπο
προς realzeus
δεν εχεις διαβασει το τελευταιο τευχος νομιζω. μετα θα δεις ποιος γραφει παπατζες. σε καμια ρεπριζ δεν ειναι καν κοντα το κλιακι.
καταρεει το συμπαν, αλλα αυτη ειναι η ζωη
-
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο γελοίο 80-110 με 4η πχ. Ενδεικτικό της επιτάχυνσης ενός αυτοκινήτου είναι το 60-160.
-
χ@στηκε ο κάτοχος Clio και TypeR αν τον περνάει η Μίτο και το Polo στο 60-160 και στο 50-200
Με τον χαβαλέ που κάνει οδηγώντας το αμάξι του δεν θα ασχολείται με το τι κινείται γύρω τουΚαι πραγματικά WAT άμα συγκρίνεις ρεπρίζ τούρμπο με ατμοσφαιρικό με την ίδια ταχύτητα στο κιβώτιο Το ατμοσφαιρικό αν δεν δουλέψει ψηλά τι ρεπρίζ να δώσει. Αυτά είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ των περιοδικών
-
Το τραγικό* είναι πως τέτοια αμάξια αγοράζονται για κοντροστέκια.
- Οκ, τραγικό για μένα που έχω συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, όπως τραγικό βρίσκω να αγοράζονται ζούπερκαρζ για μπουζούκια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο γελοίο 80-110 με 4η πχ. Ενδεικτικό της επιτάχυνσης ενός αυτοκινήτου είναι το 60-160.γιατι με τριτη έχει διαφορα;
τα 60-160 με δευτερα θα τα ξεκινησουν και τα 2 και μαντεψε ποιο θα μεινει πισω, το αγαπημενο σου, αφου το gti εχει και dsg
η μηπως με τοσο κοντες σχεσεις που εχει το clio θα εχεις δευτερα και 90 χιλ; στα 90 τριτη θα εχουν και τα 2
προς kapami
για να καταλαβω, μονο οι οδηγοι ατμοσφαιρικων χαιρονται να οδηγουν; οι αλλοι οδηγουν μεσα στη λυπη και την οδυνη;
μια χαρα χαβαλε κανουν και τα τουρμπο κι οπως τη βρισκει ο καθενας. αυτο που δεν αμφισβητειται παρα μονο απ οσους ονειρευονται ειναι οι διαφορες στο δρομο με οποια ταχυτητα στο κιβωτιο
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
προς kapami
για να καταλαβω, μονο οι οδηγοι ατμοσφαιρικων χαιρονται να οδηγουν; οι αλλοι οδηγουν μεσα στη λυπη και την οδυνη;
μια χαρα χαβαλε κανουν και τα τουρμπο κι οπως τη βρισκει ο καθενας. αυτο που δεν αμφισβητειται παρα μονο απ οσους ονειρευονται ειναι οι διαφορες στο δρομο με οποια ταχυτητα στο κιβωτιο
Άσε κάθε φορά που μπαίνω να οδηγήσω με πιάνει κατάθλιψη
Κι εγώ τούρμπο έχω ρε συ Αλλά άλλη πλάκα έχει το ψηλόστροφο ατμοσφαιρικό. Οδήγησέ τα και θα καταλάβεις. Ο κόσμος που τα αγοράζει εξ'αρχής δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνει στην ευθεία με τον τουρμπανταγωνισμό και ειδικά με τον χαζό τρόπο που το κάνουν τα περιοδικά με τις μετρήσεις τους με ίδια σχέση.
Το ατμοσφαιρικό θα το αγοράσεις ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι είναι πιο αργό από πλευράς κινητήρα, αλλά πίστεψέ με έχει πολύ περισσότερη διασκέδαση η οδήγησή του. Φυσικά και το τούρμπο μια χαρά χαμόγελα μπορεί να προσφέρει, αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν ακούς πριονοβαβούρα ούτε κυνηγάς τον κόφτη, ούτε παίζεις με το στροφάρισμα πάνω κάτω συνέχειαΣε απόλυτα νούμερα πάντως (δλδ να πηγαίνεις το καθένα με σχέσεις/στροφές που το βολεύει για να αποδώσει τα μέγιστά του) και τα 2 αμάξια που έχουν 200 άλογα είτε τούρμπο είτε ατμόσφαιρα είναι ουσιαστικά το ίδιο γρήγορα σε ευθεία.
whatever ό,τι αρέσει στον καθένα
-
Χωρίς την παραμικρή επιθυμία για έβγα γειτόνισσα να μαλώσουμε να πω ότι το φαναροκυνήγι δεν είναι η πεμπτουσία της αυτοκίνησης. Συγνώμη αν χαλάω τη φαντασίωση κάποιων αλλά δεν είναι.
Έχοντας περάσει πάρα πολλά χλμ με το Astra έχω να πω ότι 1000 φορές 147 με 120 'ψόφια' ατμοσφαιρικά άλογα παρά Astra με 180 τουρμπάτα. Στο ένα πραγματικά έχω ευχαριστηθεί οδήγηση από άπειρες απόψεις και στο άλλο πέραν του ότι θα έτρεμα μη φάω τα μούτρα μου, δεν θα είχα τις ίδιες εικόνες που έχω από την 147.
Το αυτό φαντάζομαι ότι θα ισχύει αν συγκρίνουμε μια BMW με ένα τουρμπάτο VAG.
Μια ερώτηση στον Vas. Καμμία αντίρρηση καραγκιόζης ο τύπος που ανέφερες. Ο τύπος με το S3 (προηγούμενης γενιάς) που είχε έρθει δίπλα μου από αριστερά και με πέρναγε, σταμάταγε και όταν τον έφτανα ξαναγκάζωνε και έφευγε τι ακριβώς είναι; Ήθελε να μου δείξει ότι ένα αμάξι με 230 άλογα και 40.000 ευρώ είναι πιο γρήγορο από ένα με 120 άλογα και τη μισή τιμή; Ήθελε πολύ μυαλό όντως...
Προσωπικά, οι απόλυτες επιδόσεις στην ευθεία δεν πρόκειται να αποτελέσουν ποτέ πρώτο κριτήριο στην επιλογή αυτοκινήτου. Πιο πολύ σημασία θα δώσω στο στήσιμο, στην αίσθηση και τον ήχο του μοτέρ, παρά στο 0-100.
Στην τελική αν σκάσω ένα κάρο λεφτά για τα φανάρια και έρθει ένας κάγκουρας με κανά Uno turbo με τουρμπίνα από 747 και με ξεφτυλίσει τι θα πάω να κάνω μετά; Να το πετάξω στο γκρεμό; -
η πεμπτουσια σε καμια περιπτωση δεν ειναι, αλλα ακομα κι αυτο μπορει να σου χαρισει μεγαλες στιγμες διασκεδασης
και ναι ο τυπος που σου κολλαγε ειναι αρχιμ@λακας
-
η πεμπτουσια σε καμια περιπτωση δεν ειναι, αλλα ακομα κι αυτο μπορει να σου χαρισει μεγαλες στιγμες διασκεδασηςκαι ναι ο τυπος που σου κολλαγε ειναι αρχιμ@λακας
+1
Καραγκιόζης και ο τύπος με το S3. Είναι αυτονόητο δε θέλει ανάλυση.
Υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με τον κάθε κάγκουρα με σαξόραλλο κτλ ή οτιδήποτε άλλο πολύ πιο αργό από το δικό σου; Ούτε με ισάξια δεν το στήνω γιατί δεν το πήρα γι αυτό το λόγο. Τώρα μια στο τόσο αν ο άλλος είναι πολύ προκλητικός (βλέπε 320 coupe) ε εκεί αν θέλω να γελάσω ναι θα το κάνω.
-
Πάντως αν τελικά γίνει αυτό που έλεγε ο vellerofontis και βάλουν 2,0 τούρμπο σε 3, 5, Ζ κλπ οι της BMW θα μιλάμε για νέα best sellers. Ειδικά για την 3άρα...
-
για τη Ζ4 παντως θα ηταν καλο, το πιο μικρο μοτερ που εχει τωρα περα απο το οτι ειναι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας, ειναι γτπ
στις 3αρες , ο ελληνας τη βολευει και με 316
Συμβουλες για αμεση αγορα audi ΤΤ 2.0 tfsi