-
Ζώα η πλειοψηφία (για να μην πω όλοι ) των μηχανόβιων σήμερα το απόγευμα στην πηγμένη Αθηνών - Λαμίας (κλασικό μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά - ύψος Μεταμόρφωσης). Ενώ όλοι είμασταν σταματημένοι, αυτοί πήγαιναν σφαίρα μεταξύ των αυτοκινήτων. Δεν μπορούσες να κάνεις την παραμικρή κίνηση (π.χ. προσπάθεια αλλαγής λωρίδας) γιατι ανά πάσα στιγμή κινδύνευες να μαζέψεις κανέναν Ρόσσι.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ζώα η πλειοψηφία (για να μην πω όλοι ) των μηχανόβιων σήμερα το απόγευμα στην πηγμένη Αθηνών - Λαμίας (κλασικό μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά - ύψος Μεταμόρφωσης). Ενώ όλοι είμασταν σταματημένοι, αυτοί πήγαιναν σφαίρα μεταξύ των αυτοκινήτων. Δεν μπορούσες να κάνεις την παραμικρή κίνηση (π.χ. προσπάθεια αλλαγής λωρίδας) γιατι ανά πάσα στιγμή κινδύνευες να μαζέψεις κανέναν Ρόσσι.Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, θυμήθηκα πέρυσι τον Σεπτέμβρη ένα μηχανόβιο στον Κηφισό που κλώτσησε την πόρτα του συνοδηγού σε ένα focus την ώρα που επιχειρούσε να αλλάξει λωρίδα.
-
Ειχα τσακωθει με ηλιθιο σε μηχανη για αυτο το λογο (ο οποιος ερχοταν απο πολυ μακρια , δεν του πεταχτηκα ξαφνικα) και μολις αρχισε να μου λεει κατι για σφαλιαρες του ξεκαθαρισα ηρεμα και ωραια οτι αν παει να με αγγιξει θα τον κανω χαλκομανια, εβαλα πρωτη για να του δειξω οτι μιλαω σοβαρα και σηκωθηκε και εφυγε
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Έτσι ακριβώς ήταν και το περιστατικό στον Κηφισό. Το παλικάρι με το focus δεν έκανε κάποια απότομη κίνηση, ούτε είχε κλείσει το δρόμο, και η μηχανή ερχόταν από μακριά. Δυστυχώς υπήρχε μποτιλιάρισμα και ο οδηγός της μηχανής αφού του κλώτσησε την πόρτα, κατόπιν εξαναφανίστηκε και κανένας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
-
πως την παλεύετε με αυτό το μποτιλιάρισμα? μιλάμε περνάει η ζωή και χάνεται....
σε αντίστοιχη φάση, στο ύψος περίπου της εξόδου για ΑΟ ΖΩΟ ανοίγει διάπλατα τη πόρτα, αν την άνοιγε μέχρι τη μέση χωρούσες με τη μηχανή, βγάζει το τασάκι και αδειάζει το περιέχομενο στη μέση του οδοστρώματος. -
Ραδιόφωνο και μουσικούλα. Τι άλλο να κάνεις;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ραδιόφωνο και μουσικούλα. Τι άλλο να κάνεις;καμακι σταγκομενακια γυρο-γυρο....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
καμακι σταγκομενακια γυρο-γυρο....
ασχετη ιστορια που μου ηρθε με αφορμη αυτο..
ηταν προσφατα στο λεωφορειο η κοπελα μου με μια φιλη της (που ειναι τραμπουκισσα , πλακωνεται δηλαδη αν χρειαστει )
απεναντι ηταν 2 τυποι που κοζαραν και ενας ειχε μαλλον φατσα ψαριου
γυρναει λοιπον η τραμπουκισσα φιλη και του λεει:
τι κοιτας ρε μ@λακα ροφε?
-
Ζωο εγω σημερα που σε αριστερη καμπη με παρα πολλα, περασα πολυ κοντα ανοιγωντας τη στροφη απο παραπλευρως, κινουμενο στη μεσαια fiesta..
Απλα ενιωσα ασχημα σε σημειο να πρεπει να το ποιραστω μαζι σας.. -
ρε γμτ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.
αναφέρομαι σ'αυτούς που αφήνουν τους διπλοσειρίτες να μπουν στη κανονική σειρά. ΝΤΟΥ ρε
δε μπορώ να νιώθω μλκς επειδή ο άλλος το παίζει εξυπνάκιας και εκμεταλλεύεται τη διπλοσειρά και την ανέχεια των άλλων για να χώνεται τελευταία στιγμή.
Ανέχεια μηδέν από μένα. -
ΖΩΑ όσοι πεζοι διασχιζουν κάθετα του δρομους χωρις να κοιταξουν αν ερχεται αυτοκινητο..χαλλαρα λες και πηγαινουν βόλτα..Ειναι η αναισθησια των καιρων,τα μειωμενα αντανακλαστικα των ηλικιωμενων ή νομιζουν οτι το αυτοκινητο δεν θα τους χτυπησει ποτε?
ΖΩΑ οσοι εχουν αλαρμ σταθμευεμενοι και με αυτο ξεκινουν..Ρε σεις,βγαλτε φλας να ξερουμε!!
ΖΩΑ οσοι δικυκλιστες κινουνται σε πεζοδρομια,πεζοδρομους κλπ..
ΖΩΑ και οι αρμοδιες αρχες που δεν βεβαιωνουν παραβασεις που γινονται μπροστα στα ματια τους...
ΖΩΑ οσοι διπλοπαρκαρουν και οταν πηγαινεις να παρεις το αυτοκινητο σου δεν μπορεις...Και να φωναξεις την τροχαια,το πολυ ενα προστιμο να τον κοψει..
ΖΩΑ οσι οδηγουν με τους δικους τους κανονες εντος πολης αδιαφορώντας για πεζους και οχηματα...Αλλα και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ρυθμιστες τροχονομους στο Βαρδαρι(Πλ.Δημοκρατίας) που κατω απο αντιξοες συνθηκες σε μια χοανη και με τα εργα του μετρο δινουν τον καλυτερο ευατο τους ,ειδιατερα ενας αρχιφυλακας!
-
Ζώα όσοι αδυνατούν να μπουν σε λεωφόρο χρησιμοποιώντας την ειδική λωρίδα και μετά να μετακινηθούν προς τα δεξια/αριστερά, αλλά περιμένουν να βγουν κάθετα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρε γμτ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.
αναφέρομαι σ'αυτούς που αφήνουν τους διπλοσειρίτες να μπουν στη κανονική σειρά. ΝΤΟΥ ρεΟύτε εγώ τους αφήνω κατά κανόνα. Καμμιά φορά όμως μπορεί να υπάρχουν μπροστά μου δίκυκλα, και θα ήταν πολύ επικίνδυνο για αυτούς να κόψω τον εξυπνάκια. Το ξέρω / καταλαβαίνω επειδή οδηγώ κι εγώ δίκυκλο. Μόνο αν φύγουν πολύ γρήγορα τα δίκυκλα από μπροστά κόβω τον διπλοσειρά!
-
Ούτε εγώ τους αφήνω[spoiler:i9v8dav4], εκτός και αν είναι κανένα ωραίο γκομενάκι. [/spoiler:i9v8dav4]
-
Ποτέ δεν τους αφήνω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πως την παλεύετε με αυτό το μποτιλιάρισμα? μιλάμε περνάει η ζωή και χάνεται....
.Το ιδιο δεν καταλαβαινα κι εγω, αλλα μετα απο 5 μηνες στο σπιτι με το ποδι σε τριμματα μετα την πτωση, όπου επισης η ζωη περνουσε και χανοταν, τωρα οπως λεει και ο αλλος φιλος, με μουσικη και υπομονη.
-
ΖΩΑ οσοι διπλοπαρκαρουν στην Λαμπρακη στη Τουμπα,απο το υψος του γηπεδου προς Κωνσταντινουπολιτικα και κανουν την διαδρομη αφορητη!!
ΖΩΑ οσοι επιβατες των αστικων προσπαθουν να μπουν στο λεωφορειο πριν κατεβουν οσοι ειναι μεσα!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
καμακι σταγκομενακια γυρο-γυρο....
Δεν έχω premium αυτοκίνητο.
-
και η w201 τι ειναι κυριος?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
ΖΩΑ οσοι διπλοπαρκαρουν στην Λαμπρακη στη Τουμπα,απο το υψος του γηπεδου προς Κωνσταντινουπολιτικα και κανουν την διαδρομη αφορητη!!
ΖΩΑ οσοι επιβατες των αστικων προσπαθουν να μπουν στο λεωφορειο πριν κατεβουν οσοι ειναι μεσα!!η γειτονιά των αυστραλων μας είναι βρε
λιγο πιο κατω ακολουθεί η δεύτερη γειτονιά απο 2πλοπαρκαρισμένα στη γειτονιά των φαγανων μας!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]