-
Το διορθωσα λιγακι
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@komis1, tractioner κ λοιποι υπερμαχοι του 'νομιμου' προσπερασματος:
Διπλοπαρκαρει* (παρανομο παρκαρισμα) καποιος σε δρομο με μια λωριδα/κατευθυνση κ διπλη διαχωριστικη γραμμη. Πχ σταματαει το οχημα του διπλα στα παρκαρισμενα, επι του Πασαλιμανιου/Μαρινα Ζεας κλπ. Κοινως ο μαγκας εχει κλεισει τελειως την δικη σας μοναδικη λωριδα. Κ φτανετε στο σημειο. Ο δρομος ειναι ευθεια με ορατοτητα κ μπορεις ανετα να κρινεις αν, ποτε κ με ποσα ερχεται οχημα απο απεναντι. Τι κανετε?
*Διπλοπαρκαρει= εχει παρατησει το αυτοκινητο στον δρομο, με αλαρμ, κ δεν ειναι μεσα.
Κ σε ρωτησα τι κανεις εσυ, το κατεβατο δεν ειναι απαραιτητο.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
συνέχισε το βιολί σου και βάφτισε προσπέραση ότι σε βολεύει. Ίσως κάπου να βρει απόσπασμα από άλλον ΚΟΚ που να υποστηρίζει αντίθετα από αυτά που παρατίθενται. Μέχρι τότε όμως, όσο αυτός βαφτίζει προσπέραση ότι τον βολεύει, οι υπόλοιποι δικαίως θα τον βαφτίζουμε ζώο.Στον εαυτό σου απευθύνεσαι;
Γιατί ενώ έχει αναφερθεί ρητά το σχετικό εδάφιο από τον ελληνικό ΚΟΚ που ορίζει ρητά ότι υπό τις σαφείς και συγκεκριμένες προϋποθέσεις (κίνηση σε στοίχους) το πέρασμα από δεξιά δεν θεωρείται προσπέρασμα, και ως εκ τούτου δεν υπόκειται στον γενικό περιορισμό 'δεν προσπερνάμε από δεξιά', εσύ ακριβώς είσαι που παραθέτεις απόσπασμα από άλλον ΚΟΚ, για να βαφτίσεις προσπέραση αυτό που έχεις στο μυαλό σου...
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Η σωστή αντίδραση (κατ'εμέ) είναι να ... βαρέσεις κόρνες...
Αυτό και αν είναι παράνομο!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μολις ρηξω την κυβερνηση το πρωτο νομοσχεδιο που θα βγαλω ως δικτατορας θα ειναι να επιτρεπεται η κυκλοφωρια τον αυτοκινητων ΠΑΝΩ απο τις μηχανες!!
Eγώ τι σου φταίω ρε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μολις ρηξω την κυβερνηση το πρωτο νομοσχεδιο που θα βγαλω ως δικτατορας θα ειναι να επιτρεπεται η κυκλοφωρια τον αυτοκινητων ΠΑΝΩ απο τις μηχανες!!
Eγώ τι σου φταίω ρε?
ναι...επρεπε να το διευκρινησω....
πανω απο μηχανες που κανουν μαλακιες.Ακουσα καλα;;;
Εβαλαν πεζοφαναρο στη Συγγρου εξω απο την σταση του Φιξ γιατι 22 ατομα εχουν σκοτωθει;;;;
Ενω υπαρχει ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ;;;;;;;;Ειναι σαν το λιμανη του Πειραια.
Εχτισαν γεφυρα που ενωνει το λιμανι με το σταθμο του τραινου και τα ζωα συνεχιζουν να περπατανε αναμεσα στα αυτοκινητα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ!!!Προτεινω να χτιστει γεφυρα στη Συγγρου, ωστε τα ζωα πεζοι να χουν μια επιπλεον επιλογη που θα γραφουν στα πα...ρια τους οταν παιζουν κορονα γραμματα την ζωη τους αναμεσα στα αυτοκινητα....
-
για να δουμε στην Αβανα στη κηφισιας οταν φτιαξουν τη γεφυρα ποσοι θα τη χρησιμοποιουν...
-
Αχαχαχα, καλο ανεκδοτο, σχεδον οσο καλο οσο η γεφυρα του Πειραια...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(κίνηση σε στοίχους)=
congested conditions
Πότε θα το καταλάβουμε αυτό... Ο ΚΟΚ στο (κακογραμμένο... ) άρθρο 19 αναφέρεται στην περίπτωση μποτιλιαρίσματος όταν κάθε λωρίδα είναι κατειλημένη (δικός μου αυθαίρετος ορισμός: αυτοκίνητο σε απόσταση περίπου ίση με έως 5-10 μήκη αυτοκινήτου (ανάλογα με την ταχύτητα), όχι 100 μέτρα μακριά, δηλ. όταν δεν μπορεί κάποιος από τη διπλανή λωρίδα να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια το κενό για προσπέραση) και κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες οπότε σου λέει 'χαλάρωσε, στην περίπτωση αυτή δεν είσαι παράνομος'.
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου:
- Ναι, το να προσπερνάς από δεξιά σε αυτοκινητόδρομο είναι παράνομο ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ από την παραπάνω περίπτωση κίνησης σε στοίχους
- Ναι, το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω. Αποφεύγω να κινούμαι γρηγορότερα από αυτόν που είναι στα αριστερά μου διότι είναι επικίνδυνο αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πάω να προσαρμόσω τον ΚΟΚ στα μέτρα μου για να βγω λάδι παρανομώ εν γνώσει μου και με πλήρη ανάληψη των συνεπειών (πχ. να με γράψουν) όπως το κάνω και σε άλλες περιπτωσεις (πχ. όρια ταχύτητας)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αχαχαχα, καλο ανεκδοτο, σχεδον οσο καλο οσο η γεφυρα του Πειραια...Την ιδια γεφυρα λεμε Κωστα....
Αυτην που ενωνει το λιμανι του πειραια με το σταθμο του τραινου.Εγω καθαριζω το Καλασνικοφ και στήνομαι το απογευμα της δευτέρας στο απεναντι πεζοδρομιο.
Οποιος μ...κας περναει την Συγγρου απο πανω και οχι απο την υπογεια διαβαση του σταθμου μετρο, θα εκτελειτε για παραδειγματισμο!Εχουν σκοτωθει ανθρωποι σ εκεινο το σημειο της Συγγρου (κατι για 22 ακουσα) γιατι βαριουνται να ανεβουν τα σκαλια της υπογειας διαβασης του σταθμου μετρο.
Οταν χρισημοποιουσα εγω το μετρο θυμαμαι υπαλληλους της αττικο μετρο να ενημερωνουν το κοσμο οτι η υπογεια διαβαση του σταθμου μετρο Συγγρου Φιξ ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οτι μπορουν να περασουν την Συγγρου απεναντι απο κει αντι να παιζουν το κεφαλι τους κωρονα-γραμματα....
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
Ε Λ Ε Ο Σ !!!! -
Το όλο ζήτημα έγκειται πάνω σε αυτό που περιγράφει ο nass ότι δηλαδή έχει παρερμηνευτεί αυτην η γαμημένη ΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ποσα σεντόνια θέλετε ρε π@@στη μου για να πάψετε να στέλνετε στο απυρόβλητο την ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ??!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
κόλλησα από πίσω άναψα φώτα περίμενα περίπου 30'' στολίστηκα με την χειρονομία μείωσα ταχύτητα τον άφησα να απομακρυνθεί και το πέρασα από δεξιά με μεγάλη διαφορά χιλιομέτρων και αλλαγή ταχύτητας ακριβώς δίπλα του .
Uploaded with ImageShack.us
[/quote]
Aκριβως αυτο προσπαθουσα να εξηγησω εδω και ποσες σελιδες αλλα καποιοι δεν ηθελαν να το καταλαβουν.Θεωρηθηκε μαλιστα και παραλογο το να πας αριστερη και να τον διωξεις απο κει.
-
Φαντάζομαι τον Ibiza τι θα έλεγε μετά στο τραπέζι του φαγητού με το σόι:
- Ρε σας λέω, κόλλησε μια 430 πίσω και δε μπορούσε να με περάσει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
κόλλησα από πίσω άναψα φώτα περίμενα περίπου 30'' στολίστηκα με την χειρονομία μείωσα ταχύτητα τον άφησα να απομακρυνθεί και το πέρασα από δεξιά με μεγάλη διαφορά χιλιομέτρων και αλλαγή ταχύτητας ακριβώς δίπλα του .
Uploaded with ImageShack.us
Και πολύ καλά έκανες, οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Απλά (πρέπει να...) ήξερες ότι παρανομούσες εκείνη την ώρα.
Δυστυχώς μερικές φορές, άλλο ο νόμος και άλλο η κοινή λογική.Πάντως μερικές φορές που έχω κέφι έχω κάνει ακριβώς αυτό: άδειασα την αριστερή λωρίδα. Ιδίως με την απειλητικότερη μούρη του τωρινού μου αυτοκινήτου είναι αρκετά πιο εύκολο (για να πω την αλήθεια σπάνια έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, πιο συχνά φεύγουν από την αριστερή όταν τους πλησιάζω (με φλας στην αρχή, φώτα μετά, κόρνα δεν έχει νόημα όταν πηγαίνεις με τόσα χλμ.), παρά μπαστακώνονται ). Ε, αν πέσω σε ξεροκέφαλο τον περνάω από δεξιά (παράνομος αλλά με τα νεύρα μου στη θέση τους).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μείωσα ταχύτητα τον άφησα να απομακρυνθεί και το πέρασα από δεξιά με μεγάλη διαφορά χιλιομέτρων και αλλαγή ταχύτητας ακριβώς δίπλα του .Na mantepsw oti eixes anoiksei kai ta klapeta enw mexri ekeinh thn wra htan kleista
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μείωσα ταχύτητα τον άφησα να απομακρυνθεί και το πέρασα από δεξιά με μεγάλη διαφορά χιλιομέτρων και αλλαγή ταχύτητας ακριβώς δίπλα του .
Na mantepsw oti eixes anoiksei kai ta klapeta enw mexri ekeinh thn wra htan kleista
Ετσι....το ''μπαμ'' έγινε ακριβώς δίπλα του .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μείωσα ταχύτητα τον άφησα να απομακρυνθεί και το πέρασα από δεξιά με μεγάλη διαφορά χιλιομέτρων και **αλλαγή ταχύτητας ακριβώς δίπλα του ** .Ε άμα είναι έτσι να μπαστακωνόμαστε πιο συχνά στην αριστερή
-
και το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τωρα και με φωτα αναμενα τα ζωα δεν λενε να κανουν δεξια..αεροπλανο να ειναι δεν τους νοιαζει..
-
αμα ειναι νταλικα τους νοιαζει
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αμα ειναι νταλικα τους νοιαζειΠετυχες τον taurus με την mercedes?
-
εχει τεtοιο ο taurus
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]