-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λύσεις για φορτοεκφόρτωση υπάρχουν πολλές, τις χρησιμοποιούν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο:- Ειδικός χώρος εντός της περιμέτρου του μαγαζιού
- Ειδικός χώρος μπροστά στο μαγαζί δεσμευμένος και νοικιασμένος από το Δήμο (απαγορεύεται το παρκάρισμα κτλ.)
(Και το μαγαζί δεν παίρνει άδεια αν δεν έχει ένα από τα 2)
και φυσικά
- Φορτοεκφόρτωση νύχτα-ξημερώματα: έχω πετύχει στην παλιά μου γειτονιά ξημερώματα 05:00 της 2ης Ιανουαρίου (εργάσιμη για super market) φορτηγό της 'Δέλτα' να ξεφορτώνει γάλατα στον 'Σκλαβενίτη'. Είχε κλείσει το δρόμο και ήθελα να πάω σπίτι μου αλλά δεν τσαντίστηκα διότι θεώρησα ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση. Φυσικά έξτρα κόστοςΑ και για το φορτηγό και για το κατάστημα (νομιμότατο! υπάρχει το ωράριο, υπάρχουν και οι υπερωρίες), το οποίο είναι αναμενόμενο και θεμιτό, προκειμένου να μην είμαστε κάφροι (= να μην προηγείται η δική μου βολή/ελευθερία από τη βολή/ελευθερία του συνανθρώπου μου)
Το πρόβλημα είναι ότι και οι 3 παραπάνω λύσεις έχουν κόστος, το οποίο, προκειμένου να μην πληρώσει ο 'επαγγελματίας', γράφει στα @@ του τους συνανθρώπους του.
+00. Τα είπες όλα! Αλλά αυτά ισχύουν μόνο στον πολιτισμένο κόσμο. Εδώ είναι Βαλκάνια
-
-
Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση στους δρόμους χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος έχει λαλήσει εντελώς. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να περιγράψω τί έχω δει τις τελευταίες μέρες. Ειναι τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα!
-
Πόσο κόπανος πρέπει να είσαι για να παρκάρεις τόσο μακριά από το πεζοδρόμιο? Μα τόση βαρεμάρα και σταρχιδισμός ρε πστ μου?
Όταν το είδα πριν καμιά 15-αρια μέρες σκέφτηκα 'εντάξει, θα βιαζόταν να πεταχτεί κάπου εδώ γύρω και βαρέθηκε να κάνει μανούβρες για 10-15 λεπτά δουλιά'. Τελικά το παρκάρισμα δεν ήταν προσωρινό, καθώς 2+ εβδομάδες αργότερα είναι ακόμα εκεί.
Σχετικά με το θέμα της Δαβάκη (που κλείνουν το 1 από τα 2 ρεύματα), σας έχω βιντεάκι (αν καταφέρω να βρω ένα πρόγραμμα να το κόψω) για το τι τραβάω καθημερινά.
-
Παράθεση σε δικό μου ποστ.
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τώρα που το ξαναπαρατηρώ, οι μπροστινές ρόδες είναι στραμμένες προς τα μέσα και οι δύο ή μου φαίνεται?
-
Τώρα που το ξαναπαρατηρώ, οι μπροστινές ρόδες είναι στραμμένες προς τα μέσα και οι δύο ή μου φαίνεται?
ετσι ειναι ακρομπαρο
-
Παράθεση σε δικό μου ποστ.Τώρα που το ξαναπαρατηρώ, οι μπροστινές ρόδες είναι στραμμένες προς τα μέσα και οι δύο ή μου φαίνεται?
εβαλε λιγο συγκλιση παραπανω μπας και γλυτωσει την υποστροφη και ενισχυσει τη συμμετοχικοτητα...
μαζεψε ομως τους καθρεπτες, για να μην εμποδιζει
-
Παράθεση σε δικό μου ποστ.Τώρα που το ξαναπαρατηρώ, οι μπροστινές ρόδες είναι στραμμένες προς τα μέσα και οι δύο ή μου φαίνεται?
Μπορεί να είναι και μεθυσμένος. Το λέω γιατί έχουμε έναν τέτοιο με octavia δίπλα μας, ο οποίος έρχεται κάθε βράδυ σουρωμένος και παρκάρει με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα έχει και parking, αλλά το αφήνει απ' έξω πάντα.
Εννοείται ότι έχει χτυπήσει όλα τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα μπροστά ή πίσω του, ενώ μια φορά είχε ρίξει και μια μηχανή. Προσωπικά δεν παρκάρω έξω από το σπίτι μου πλέον για να μην με χτυπήσει.
-
Ο συγκεκριμένος όμως μάλλον είχε πρόβλημα, και το έχει φέρει όπως όπως στη θέση αυτή...
-
Ειμαι επι της Αγιας Σωφιας -1 λωριδα ανα κατευθυνση- στη Νεα Σμυρνη, εχω μπει στη πλατεια ανοιξης και τσουλαω προς την Αρτακης για να βγω απο την πλατεια.
Κλασσικα πριν την εξοδο για Αρτακης εχει σταματημενα που παραχωρουν προταιρεοτητα σε οσους μπαινουν στη πλατεια.
Παω να κανω ελαφρος δεξια για να περασω τα σταματημενα και καλου-κακου ριχνω μια ματια πισω.
Επαναλαμβανω.
Μια λωριδα κυκλοφοριας και θελω να κανω δεξια στη λωριδα μου, χωρις να αλλαξω λωριδα.
...λωριδα, λωριδα, λωριδα!!!!!!!!!!!Ε...
Παλι καλα που κοιταξα, γιατι εκεινη τη στιγμη παπακουλας χωθηκε να περασει στο μισο μετρο που υπηρχε αναμεσα σε μενα και τα παρκαρισμενα... Μου κοπανησε τον καθρέπτη με το χερι του και συνεχισε σαν να μη τρεχει τιποτα.
Αφου μετεφερα ολο το υβρεολογιο που ειχα προχειρο σε αυτον και το σοϊ του συνεχισα επι της Αρτακης.Ποιο κατω, ο ιδιος μαλακας, αφου σταματησε καπου, τον περασα και ξεκινησε παλι με φτανει και ενω εχω αφησει χωρο αριστερα μου για να περνανε οι μηχανες, ο μαλακας παει να χωθει απο δεξια παλι, αναμεσα στο αυτοκινητο πισω μου και τα σταθμευμενα, οπου δεν χωραει και σκαει πανω σ ενα παρκαρισμενο, και πεφτει πισω μου.
χειροφρενο, χαρτακι με τα στοιχεια του και καπου αναμεσα στο 'νταξ ρε φιλε, αφου δεν σε χτυπησα εσενα, γιατι γραφεις τα στοιχεια μου' ηρθε και ο τυχερος ιδιοκτητις του καθρέπτη που κρεμοταν και της βυθισμένης πορτας, ο οποιος παρελαβε και τα δικα μου στοιχεια ως μαρτυρα. -
Δεν ξανακάνω qute το 206 πιο πάνω. Θα σας πώ μόνο την απάντηση στο ερώτημα 'γιατί?'
Ρε σείς γιατί χαλιέστε αφού 'χωράει' να περάσει αμάξι δεν κλείνει το δρόμο. (κλασική απάντηση Ελληνάρα)
-
Να ένα ζώο που μου άφησε ένα βαθούλωμα στην πινακίδα με τον κοτσαδόρο
και μια γρατζουνιά στο φτερό μπαίνοντας με τη μούρη στη 'θέση' μπροστά μου (!)
-
Μου έκαναν το ίδιο πράγμα με κοτσαδόρο στη mercedes πριν από 4 χρόνια.
Ωραίο παρκάρισμα ο τύπος. Είναι και ρημάδι το αυτοκίνητό του οπότε στα του όλα.
-
Απ' ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, πρόκειται για μέθυσο (αλλοδαπό αν έχει κάποια σημασία) που έχει 'καταστρέψει' όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς (κι εγώ έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου ότι μένει εκεί )
-
Δεν έχει σημασία. Σ' εμένα ήταν Έλληνας (welcome to Καλλίπολη - Πειραιάς ). Και τα περισσότερα ρημάδια που έχουμε, σε Έλληνες ανήκουν. Ίσως είναι αφελής η ερώτηση, αλλά αν καλούσες την αστυνομία, θα μπορούσε να γίνει κάτι;
-
Ίσως πολλοί να πούν ότι δεν κάνει να πέφτουμε στο επίπεδο τέτοιων ζώων αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα ένα σκίσιμο και των 4 ελαστικών του, ίσως και κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν έχει σημασία. Σ' εμένα ήταν Έλληνας (welcome to Καλλίπολη - Πειραιάς ). Και τα περισσότερα ρημάδια που έχουμε, σε Έλληνες ανήκουν. Ίσως είναι αφελής η ερώτηση, αλλά αν καλούσες την αστυνομία, θα μπορούσε να γίνει κάτι;Συμφωνώ ως προς την ιθαγένεια.
Η αστυνομία έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή αλλά μου άρχισε κάτι του στυλ 'δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι' και 'κάλεσε την τροχαία και την ασφάλεια' και την έκανε με ελαφρά .Ίσως πολλοί να πούν ότι δεν κάνει να πέφτουμε στο επίπεδο τέτοιων ζώων αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα ένα σκίσιμο και των 4 ελαστικών του, ίσως και κάτι παραπάνω.
Καλή ιδέα. Θα προτιμούσα πάντως να ξεφορτωθώ εκείνη τη στιγμή το παλιό μου πλυντήριο (πετώντας το από τον 5ο)
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Λοιπόν, πέρα από τα υπόλοιπα, κοιτάξτε να πιείτε κανένα ποτηράκι, να βρείτε και καμιά γυναίκα γιατί τελικά, είστε για δέσιμο οι περισσότεροι. Καταλάβατε (αυτοί που ρωτάγατε) γιατί δουλεύω τον κόσμο; Γιατί πολύ απλά, το 99% είναι για δούλεμα με τα ψυχικά προβλήματα που κουβαλάει.*A husband whose wife was a blonde was headed to work and was listening to the radio when a news alert came over the radio stating that there was a driver going the wrong way on the interstate highway.
He said, 'I've got to call my wife' because that was the highway she took to work and he needed to warn her. He called her on the cell phone and said, 'Honey, watch out there is a crazy driver going the wrong way on the interstate.'
She replied, 'No there isn't. There are a million of them!'*
Και να πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει γινει μηνες τωρα κατι τετοιο...
Και να χάσουμε το κελεπούρι;
Εσύ, ως ταξιτζής, σταματούσες πάντα σε χώρο στάθμευσης ή έκανες και εσύ τις κουτσουκέλες σου και διπλοπάρκαρες, έπαιρνες καμιά διπλή κούρσα κτλ;
Εσύ τι ζόρι έχεις τώρα, αφού υποτίθεται ότι είσαι υπέρ του εργαζομένου. Μπας και κι εσύ νεοφιλελεύθερος υποκριτής; ε;
και λιγες κλωτσιες του εριξε
Στο τέλος έρχονται και άλλοι 2 για να σμπρώξουν το λαχανί Lada (?) πίσω, και ξαναφεύγουν!
+1. Πεζοδρομιοκυνηγός...
-
Πρίν μερικά χρόνια είχα έναν τέτοιο γείτονα, που ενώ δεν μπορούσε καλά-καλά να περπατήσει από τα γεραματα,ήταν και συνταξιούχος γιατρός ( θανατηφόρος συνδυασμός ) οδηγούσε ένα καταχτυπημένο πατζερο με κοτσαδορο, και δέν είχε αφήσει αυτοκίνητο που να μην το έχει χτυπήσει.
Δεν σταματούσε αν δεν τράκερνε τους πισω.Ολα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς ήταν με στραπατσαρισμένους αριθμούς.
Τι να του κανεις ,να του φωνάξεις και να σου μείνει στα χέρια ? Άσε που αν δεν είσαι και παρών στο συμβάν δεν το παραδέχεται ο άλλος.
Παλιοκατάσταση πάντως, γιαυτο προσέχω πάντα να αφήνω αποστάσεις με τα γύρω αυτοκίνητα όταν παρκάρω,και όταν βλέπω κανένα καταχτυπημένο δέν παρκάρω κοντά του. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν έχει σημασία. Σ' εμένα ήταν Έλληνας (welcome to Καλλίπολη - Πειραιάς ). Και τα περισσότερα ρημάδια που έχουμε, σε Έλληνες ανήκουν. Ίσως είναι αφελής η ερώτηση, αλλά αν καλούσες την αστυνομία, θα μπορούσε να γίνει κάτι;
Συμφωνώ ως προς την ιθαγένεια.
Η αστυνομία έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή αλλά μου άρχισε κάτι του στυλ 'δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι' και 'κάλεσε την τροχαία και την ασφάλεια' και την έκανε με ελαφρά .Επειδή τότε είχα πληρώσει περίπου 1000 ευρώ για να φτιάξω τη ζημιά (750 ευρώ ήταν η παραγγελία του προφυλακτήρα από τη Γερμανία) και δεν γνώριζα τί παιζόταν, αν καλούσες εκείνη τη στιγμή έστω την τροχαία, θα μπορούσε να βγει άκρη; Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά παρόμοια περιστατικά έχουμε κι εδώ σε καθημερινή βάση. Επίσης και καινούργια αυτοκίνητα κυκλοφορούν με κοτσαδόρο εδώ πέρα. Πολλοί τ' αφήνουν έτσι, αλλά αν είχα κάποια ένδειξη, θα ήθελα να κυνηγήσω το θέμα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]