-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν κρίνω απο τις πινακίδες του φορτηγού πρόκειται για ιδιωτικής χρήσης. Πρέπει να τηρεί το ωράριο που του επιτρέπει ο νομοθέτης για τροφοδοσίες.
Τι ωρα ηταν δηλαδη την ωρα που τραβηχτηκε η φωτο??
Ίσως τα ιχ φορτηγά να μην έχουν ωράριο. Βάσει φωτό είναι 1300 με 1500
Btw έχει καμένο stop ο τύπος στο φορτηγό οπότε και πάλι ζώο είναι!Πρέπει όπως στην Κηφισιά να έχει σημείο φορτωεκφορτωσης που δεν παρκάρει κάνεις άλλος και μετα με καρότσι πας όπου θέλεις το εμπόρευμα
-
Αυτο με την ωρα το δεχομαι,ξερω ομως σημεια οπου παντα υπαρχουν παρκαρισμενα οποτε αναγκαστικα διπλοπαρκαρει και οπου δεν υπαρχουν καβατζονουν τη θεση οι ιδιοκτητες ειτε με τελαρα,ειτε με μηχανακια ειτε με οτιδηποτε.Μετα ομως αλλοι παραπονιουνται οτι δεν τους ανηκει το πεζοδρομιο και δεν μπορουν να κρατανε με το ετσι θελω θεσεις.Μια τρελαααα!!!!
-
Η Ελλάδα γενικά είναι ανοργάνωτη. Η Καλλιθέα έχει τόσο πληθυσμό που δεν επαρκούν οι θέσεις ό,τι και να κάνουν με τα ωράρια. Και θέσεις φορτω-εκφόρτωσης να κάνουν και χώρους στάθμευσης για ΙΧ και ό,τι να σκεφτούν, απλά τα ΙΧ είναι υπερβολικά πολλά και αυτό προέρχεται από τη συγκέντρωση πληθυσμού που, με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης (βλ. συγχωνεύσεις σχολείων), θα ενταθεί σε όλες τις επαρχιακές πόλεις. Δε βοηθάει και το ανάγλυφο της χώρας (έκταση με προβολή το 1/3 από το πραγματικό της εμβαδό αν μετρήσουμε και τα βουνά, αν τα θυμάμαι καλά) στην ομοιόμορφη κατανομή του πληθυσμού, οπότε...
- Έριξα μια ματιά: Λεκανοπέδιο Αττικής 412 Km^2, πληθυσμός 3.361.806 (επίσημα το 2001), συγκέντρωση κατοίκων: 8.160 κάτοικοι / Km^2
Τα χωριά μου στην Ήπειρο:
- 17 Km^2, πληθυσμός ~1930, συγκέντρωση κατοίκων: ~114 κάτοικοι / Km^2
- 18 Km^2, πληθυσμός 30, συγκέντρωση κατοίκων: 1,7 κάτοικοι / Km^2
Άντε να παρκάρεις τώρα στην Καλλιθέα και μετά, έλα στο χωριό και κάνε σβούρες ή κοιμήσου στη μέση του δρόμου. Θα σε ξυπνήσουν οι συνοριακοί όταν αλλάζει η βάρδια...
Ευχαριστώ.
- Έριξα μια ματιά: Λεκανοπέδιο Αττικής 412 Km^2, πληθυσμός 3.361.806 (επίσημα το 2001), συγκέντρωση κατοίκων: 8.160 κάτοικοι / Km^2
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Θα είμαι σύντομος γιατί έτρεξα 4 Km απόψε στην προσπάθεια να επανέλθω και είμαι κομμάτια.Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Πού θα αφήσει το φορτηγό για να ξεφορτώσει; Υπάρχει καμιά θέση τόσο μεγάλη που να χωράει φορτηγό + την πόρτα πίσω κατεβασμένη, ώστε, να ξεφορτώσει με άνεση και νόμιμα; Και έστω ότι υπάρχει πχ στα 500 m. Πώς θα τα κουβαλήσει τα πράγματα από εκεί μέχρι το κατάστημα / σπίτι που πρέπει;
Κι εμένα με εκνευρίζει να υπάρχουν αυτοκίνητα στο δρόμο, αλλά, εκτός από το προσωπικό μου συμφέρον, καταλαβαίνω και το συμπολίτη μου που πρέπει να κάνει τη δουλειά του (και ο μεταφορέας και ο λαμβάνων τα πράγματα).
Περιμένω μία απάντηση / λύση στο θέμα του τι πρέπει να κάνει, πού πρέπει να παρκάρει και πώς να μεταφάρει τα αντικείμενα.
Ευχαριστώ.
Θα πρεπε να με νοιαζει που θα βαλει το φορτηγό για να ξεφορτωσει;
Να ρχοταν το βραδυ της προηγουμενης ημερας (λυση 1) ή χαραματα της ιδιας ημερας (λυση 2), που δεν υπαρχει ψυχη ή εστω, να το βαζε μεσα σε στενο και να εκλεινε το στενο **(λυση 3)**και οχι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.Δηλαδι αν και στο καταστημα που ειναι ακριβως απεναντι ερχοταν η διανομη με αναλογο φορτιγο, για εκφόρτωση και σταματουσε ακριβως απεναντι και εκλεινε και το αντιθετο ρευμα, θα το βλεπες φυσιολογικο???
Μετα το διαλογο με τον 'που θες να το βαλω για να κανω την δουλεια μου', ο οποιος εισεπραξε το 'να το βαλεις στο κ..ο σου καλω την αστυνομια' όντως καλεσα την αστυνομια και ισχυριστικα οτι μεταφερω νεφροπαθή για αιμοκαθαρση....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θα πρεπε να με νοιαζει που θα βαλει το φορτηγό για να ξεφορτωσει;Αν δε σε νοιάζει, γιατί ασχολείσαι; Άρα σε νοιάζει και ΘΑ πρέπει να σε νοιάζει. Ο συνειδητοποιημένος πολίτης είναι ο σωστός πολίτης. Αν δε σε ενδιαφέρει τίποτε εκτός από τον εαυτό σου, συγγνώμη, αλλά είσαι ιδιώτης (με την αρχαιοελληνική άποψη).
Να ρχοταν το βραδυ της προηγουμενης ημερας (λυση 1) ή χαραματα της ιδιας ημερας (λυση 2), που δεν υπαρχει ψυχη ή εστω, να το βαζε μεσα σε στενο και να εκλεινε το στενο **(λυση 3)**και οχι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.
Το βράδυ τα μαγαζιά είναι κλειστά. Τα χαράματα το ίδιο. Αν το έβαζε στο στενό θα είχε πρόβλημα με το ξεφόρτωμα.
Αν η μεταφορά γινόταν σε οικία, ακόμα χειρότερα. Κανείς πελάτης δε δέχεται να του φορτώνουν το σπίτι ώρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά. Ο κόσμος θέλει να ξεκουραστεί.
Δηλαδι αν και στο καταστημα που ειναι ακριβως απεναντι ερχοταν η διανομη με αναλογο φορτιγο, για εκφόρτωση και σταματουσε ακριβως απεναντι και εκλεινε και το αντιθετο ρευμα, θα το βλεπες φυσιολογικο???
Δε θα ήταν φυσιολογικό, αλλά δε θα το έκαναν κιόλας. Οι μεταφορείς γνωρίζουν πού να αφήνουν τα φορτηγά. Δε θα έκαναν κάτι τόσο βλακώδες και προκλητικό.
Μετα το διαλογο με τον 'που θες να το βαλω για να κανω την δουλεια μου', ο οποιος εισεπραξε το 'να το βαλεις στο κ..ο σου καλω την αστυνομια' όντως καλεσα την αστυνομια και ισχυριστικα οτι μεταφερω νεφροπαθή για αιμοκαθαρση....
Για αρχή τον εξύβρισες:
Αρθ. 361. Εξύβριση
- Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
- Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο.
- Η διάταξη της § 3 του άρθρου 308 έχει και σ' αυτή την περίπτωση εφαρμογή.
Στη συνέχεια, είπες ψέματα ότι μετέφερες νεφροπαθή:
Με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή τιμωρείται όποιος, σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν εξετάζεται από κάποια αρχή ή από εξουσιοδοτημένο όργανό της ή όταν αναφέρεται σ’ αυτήν, εκθέτει εν γνώσει του ψέματα ή αρνείται ή αποκρύπτει την αλήθεια. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος εμφανίζεται ως μάρτυρας ενώπιον κάποιας αρχής και αρνείται επίμονα να δώσει τη μαρτυρία του ή τον όρκο της μαρτυρίας του.
Δηλαδή, ο ένας έκανε παράβαση 40€ κι εσύ, για να διορθώσεις τον παράνομο, έκανες παραβάσεις που οδηγούν σε φυλάκιση μέχρι 2 έτη. Μπράβο. Ωραίο παράδειγμα.
Μου αρκούν αυτά για να φανεί το ποιον του ανθρώπου. Άλλος ένας 'Πάνθηρας' που θέλει να επιβάλλει το δίκαιο όντας ο ίδιος ο ΑΡΧΙ- παράνομος.
Ευχαριστώ.
-
Θα σε ξυπνήσουν οι συνοριακοί όταν αλλάζει η βάρδια...
Υπονοεις ότι τους βλεπεις μονο όταν πανε να πιασουν εργασια και οταν σχολανε??Δεν θα εχεις και αδικο...
Παντως την περασμενη Παρασκευη ενα τζιπ συνοριοφυλακων αραζε στο παρκινγκ του εμπορικου κεντρου 'Μακεδονια'...
Φυλανε θερμοπυλες τα ατομα..ολη μερα στον κυνηγι των λαθρομεταναστων... -
Τη δουλειά μας να κάνουμε, να ουμ και στα παπαρια μας που η Δαβάκη έχει κλείσει και στα δυο ρεύματα κ έχει κόψει την Καλλιθέα στα δυο...
Δεξιά του μαλάκα και αριστερά του μαλάκα....Προφανώς κ έκατσα πίσω του με αλαρμ μεχρι να φορτώσει/ξεφορτώσει και να φύγει, αντι να ακολουθήσω το παράδειγμα των μπροστινών μου (φλας και αντίθετο ρευμα για να προσπεράσω το εμποδιο)
Το ωραίο είναι ότι έχει παρκάρει ακριβώς στη γωνία σε διασταύρωση ώστε να κλείνει την ορατότητα και σε αυτούς που κατέρχονται τον κάθετο. Καλά έκανες και δεν ακολούθησες το παράδειγμα των άλλων γιατί αν έβγαινε κάποιος και σε χτύπαγε, το φταίξιμο θα ήταν ολο δικό σου (τι δουλειά είχες στο αντίθετο ρεύμα;).
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
''Give me a place to stand and I will move the Earth!''
Aν σου δώσω την Λ.Ε.Α. βολέυεσαι? θα τους πω να πάνε από αριστερά στο υπόσχομαι!καλή η ιδέα, να την προτείνουμε στην κυβέρνηση - παραχώρηση εκμετάλλευσης της ΛΕΑ σε ιδιώτη
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Θα σε ξυπνήσουν οι συνοριακοί όταν αλλάζει η βάρδια...
Υπονοεις ότι τους βλεπεις μονο όταν πανε να πιασουν εργασια και οταν σχολανε??Δεν θα εχεις και αδικο...
Παντως την περασμενη Παρασκευη ενα τζιπ συνοριοφυλακων αραζε στο παρκινγκ του εμπορικου κεντρου 'Μακεδονια'...
Φυλανε θερμοπυλες τα ατομα..ολη μερα στον κυνηγι των λαθρομεταναστων...Εννοώ ακριβώς το αντίθετο. Φεύγουν από το χωριό και πηγαίνουν σε σημεία ενέδρας και για ελέγχους, οπότε έρχονται ανά 8ωρο στο χωριό. Αν την πέσεις στη μέση του δρόμου θα σε ενοχλήσει η αλλαγή βάρδιας. Γενικά, δεν έχουμε παράπονο στο χωριό από τους συνοριακούς. Από την ώρα που ήρθαν στο χωριό, η εγκληματικότητα έπεσε στο 0. Πριν, έρχονταν ορδές Αλβανών (είμαστε σε περιοχή 100% ελληνική και από τις 2 πλευρές των συνόρων), έκλεβαν κανένα σπίτι και έφευγαν. Σήμερα, δεν τολμάνε να πλησιάσουν και είμαστε άνετοι, όχι όπως παλαιότερα που πηγαίναμε με τα πόδια βόλτες 5-10 Km εκτός του χωριού, αλλά πολύ καλύτερα από τα πρώτα χρόνια.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Τη δουλειά μας να κάνουμε, να ουμ και στα παπαρια μας που η Δαβάκη έχει κλείσει και στα δυο ρεύματα κ έχει κόψει την Καλλιθέα στα δυο...
Δεξιά του μαλάκα και αριστερά του μαλάκα....Προφανώς κ έκατσα πίσω του με αλαρμ μεχρι να φορτώσει/ξεφορτώσει και να φύγει, αντι να ακολουθήσω το παράδειγμα των μπροστινών μου (φλας και αντίθετο ρευμα για να προσπεράσω το εμποδιο)
Το ωραίο είναι ότι έχει παρκάρει ακριβώς στη γωνία σε διασταύρωση ώστε να κλείνει την ορατότητα και σε αυτούς που κατέρχονται τον κάθετο. Καλά έκανες και δεν ακολούθησες το παράδειγμα των άλλων γιατί αν έβγαινε κάποιος και σε χτύπαγε, το φταίξιμο θα ήταν ολο δικό σου (τι δουλειά είχες στο αντίθετο ρεύμα;).
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Θα υπήρχε συνυπαιτιότητα και ο παράνομα παρκαρισμένος θα έτρωγε κλήση 100%. Έχει γίνει στη γειτονιά μας αντίστοιχο τρακάρισμα (1ο μετά το 1980-85) από μια κοπέλα που δεν έβλεπε από παρκαρισμένο στη γωνία. Και κλήση πήρε το παράνομα παρκαρισμένο και η ασφάλεια της κοπέλας ζήτησε συνυπαιτιότητα. Τι έγινε τελικά δε γνωρίζω, αλλά είπαν ότι θα το κυνηγήσουν.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν δε σε νοιάζει, γιατί ασχολείσαι; Άρα σε νοιάζει και ΘΑ πρέπει να σε νοιάζει. Ο συνειδητοποιημένος πολίτης είναι ο σωστός πολίτης. Αν δε σε ενδιαφέρει τίποτε εκτός από τον εαυτό σου, συγγνώμη, αλλά είσαι ιδιώτης (με την αρχαιοελληνική άποψη).
Ασχολουμαι γιατι εκλεισε τον δρομο, αρα με αφορα γιατι για να παω απο νεα σμυρνη, καλλιθεα εκανα 1ωρα και 15 λεπτα αντι για 15 που κανω συνηθως, γιατι ο τυπος ηρθε να ξεφωρτοσει εν ωρα αιχμης. κ εγραψε ολο το συμπαν στα πα...ρια του.
Το βράδυ τα μαγαζιά είναι κλειστά. Τα χαράματα το ίδιο. Αν το έβαζε στο στενό θα είχε πρόβλημα με το ξεφόρτωμα.
Στα μεγαλα, τριχωτα, παπαρια μου.
Να ρθει ο μαγαζατορας να το ανοιξει για να κανει την παραλαβη οπως κανει ολο το νοήμον συμπαν.Αν η μεταφορά γινόταν σε οικία, ακόμα χειρότερα. Κανείς πελάτης δε δέχεται να του φορτώνουν το σπίτι ώρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά. Ο κόσμος θέλει να ξεκουραστεί.
Εκει να δεις τι ωραια παιζω.
Αν μου κλεισουν το μονο δρομο που οδηγει στη γειτονια μου και με στελνουν να περασω απο πεζογεφυρα για να παω στη δουλεια μου, δεν παιρνω το 100, αλλα κατευθειαν μπατσο φιλαρακι και ερχεται με φρεσκο μπλοκακι και βαζελινουλα για τον ιδιοκτήτη του φορτηγού που για να κανει την δουλεια του εκλεισε το 10 πολυκατοικίες με παιδια σκυλια και ηλικιωμένους.Δε θα ήταν φυσιολογικό, αλλά δε θα το έκαναν κιόλας. Οι μεταφορείς γνωρίζουν πού να αφήνουν τα φορτηγά. Δε θα έκαναν κάτι τόσο βλακώδες και προκλητικό.
Ποσες φορες το χρονο περνας απο την Δαβακι;;;
Εγω παω μια θεια μου για αιμοκαθαρση, καθε φορα που δεν μπορει ο ξαδερφος μου και τρωω την Δαβακι αρκετα συχνα και ου ολιγες φορες εχω δει φορτηγο να παρκαρει απεναντι απο φορτιγο, για να κανει την δουλεια του και να εξαναγκαζει ολο το συμπαν να κανει σλαλομ αναμεσα στα ζωα επαγγελματιες.Για αρχή τον εξύβρισες:
Αρθ. 361. Εξύβριση
- Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
- Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο.
- Η διάταξη της § 3 του άρθρου 308 έχει και σ' αυτή την περίπτωση εφαρμογή.
Μπορει να το αποδειξει;
Εγω μπορω να αποδειξω οτι εκλεισε την Λεωφόρο Δαβακι και θα το επαληθευσουν και μαρτυρες, που ηταν πισω μου, μπροστα μου και γυρο μου.Στη συνέχεια, είπες ψέματα ότι μετέφερες νεφροπαθή:
Με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή τιμωρείται όποιος, σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν εξετάζεται από κάποια αρχή ή από εξουσιοδοτημένο όργανό της ή όταν αναφέρεται σ’ αυτήν, εκθέτει εν γνώσει του ψέματα ή αρνείται ή αποκρύπτει την αλήθεια. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος εμφανίζεται ως μάρτυρας ενώπιον κάποιας αρχής και αρνείται επίμονα να δώσει τη μαρτυρία του ή τον όρκο της μαρτυρίας του.
Δεν τον ειχα εκεινη την ωρα, γιατι ειχα πήξει στην κινηση, που προκαλεσε ο 'επαγγελματιας' που εκλεισε την Δαβακι.
Εγω εκεινη την ωρα πηγαινα να παρω τον νεφροπαθη απο το σπιτι του, να τον παω νοσοκομοιο για την αιμοκαθαρση και ειχα πήξει στην κινηση, που προκαλεσε ο 'επαγγελματιας' που εκλεισε την Δαβακι.Δηλαδή, ο ένας έκανε παράβαση 40€ κι εσύ, για να διορθώσεις τον παράνομο, έκανες παραβάσεις που οδηγούν σε φυλάκιση μέχρι 2 έτη. Μπράβο. Ωραίο παράδειγμα.
Μου αρκούν αυτά για να φανεί το ποιον του ανθρώπου. Άλλος ένας 'Πάνθηρας' που θέλει να επιβάλλει το δίκαιο όντας ο ίδιος ο ΑΡΧΙ- παράνομος.
Ευχαριστώ.α - Απο ποτε ειναι μονο 40€ η παρακώλυση συγκοινωνίας;
β - Τι εκανα λεει;;; Μπορεις να τα αποδειξεις αυτα;;;
γ - Να πει ευχαριστω που δεν τον λιντσαρε ο λεωφορειατζής και δεν του βαλε και το λεωφορειο εκει που του πα να βαλει το φορτηγό
δ - Δεν ειμαι πανθηρας, ειμαι ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το καλασνικοφ και σου γραφω απο τα κρατητηρια της ΓΑΔΑ, γιατι πριν απαντησω, εσφαξα τον οδηγο, εκαψα το μαγαζι, μαγειρεψα τον οδηγο στις φλογες και τον εφαγα. Αν θες εχει περισσεψει λιγο.
ε - Παρακαλω -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Hello..... Αν έβγαινε καποιος απο καθετο στη Δαβακι και με χτυπαγε, 100% θα με πληρωνε, γιατι θα χε σφαξει STOP...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ενα καρο μπουρδες, επειδη:1.Η δεξιά λωρίδα είναι αυτή που έχει δίπλα της τις λωρίδες επιβράδυνσης ή επιτάχυνσης.
Εχω δικαιωμα να πηγαινω με 120 στην δεξια λωριδα οταν το οριο ειναι 120? Ναι. Εχει καμμια σχεση αυτο που εγραψες οτι 'διπλα στην δεξια υπαρχουν επιβραδυνσης/επιταχυνσης' με το αν θα προχωραω κανονικα στην δεξια οταν αριστεροτερα υπαρχει καποιος πιο αργος? Οχι. Εγω παω με 120 στην δεξια οπως κ εχω το δικαιωμα κ ο αλλος ειναι με 100 στην αριστερη. Τι σχεση εχει το τι κανω εγω με τον αλλο, με το τι υπαρχει δεξιοτερα μου?
2.Η δεξια λωρίδα έχει δίπλα τις την Λ.Ε.Α.
Εχω δικαιωμα να πηγαινω με 120 στην δεξια λωριδα κ να περναω 'σφαιρατος' διπλα απο την ΛΕΑ οταν το οριο ειναι 120? Ναι. Εχει καμμια σχεση αυτο που εγραψες οτι 'διπλα στην δεξια υπαρχει η ΛΕΑ' με το αν θα προχωραω κανονικα στην δεξια οταν αριστεροτερα υπαρχει καποιος πιο αργος? Οχι. Εγω παω με 120 στην δεξια οπως κ εχω το δικαιωμα κ ο αλλος ειναι με 100 στην αριστερη. Τι σχεση εχει το τι κανω εγω με τον αλλο, με το τι υπαρχει δεξιοτερα μου?
- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
Η νούμερο ένα αιτία ατυχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους είναι μη προσεκτική αλλαγή λωρίδας.Είναι ευλογο να καταλάβουμε ότι απροσεξία μας θα είναι πιο έκδηλη στους προς τα δεξιά ελιγμού μας!
Ναι. Συμφωνουμε. Για αυτο πρεπει να ελεγχουμε ΠΑΝΤΑ Κ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ οταν αλλαζουμε λωριδα, κ για αυτο ειμαι 2χ προσεκτικος οταν προχωραω κανονικα στην λωριδα μου κ αριστεροτερα ειναι ενας αργος. Ειδικα απο την στιγμη που 'αριστερα κ μονος = απροσεκτος κ ηλιθιος'. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ παρανομο.
Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Πού θα αφήσει το φορτηγό για να ξεφορτώσει;
Τωρα τι πρεπει να σου απαντησω? Πιασαμε παλι το 'πως θα κανει την δουλεια του' ο καημενος που για να κανει την δουλεια του γ@μ@ει ολους τους υπολοιπους. Η μοναδικη λογικη απαντηση ειναι 'δεν με νοιαζει' πως θα κανει την δουλεια του οταν η λυση που επιλεγει ειναι να την κανει παρανομα κ (σημαντικοτερο αυτο) σκιζοντας ανελεητα ολους τους υπολοιπους απο εμας.
Απ'οσο ξερω τα ΦΙΧ εχουν ωραριο στο κεντρο της Αθηνας κ οχι γενικα. Εχει αλλαξει κατι?
Θα πρεπε να με νοιαζει που θα βαλει το φορτηγό για να ξεφορτωσει;
Αν δε σε νοιάζει, γιατί ασχολείσαι; Άρα σε νοιάζει και ΘΑ πρέπει να σε νοιάζει. Ο συνειδητοποιημένος πολίτης είναι ο σωστός πολίτης. Αν δε σε ενδιαφέρει τίποτε εκτός από τον εαυτό σου, συγγνώμη, αλλά είσαι ιδιώτης (με την αρχαιοελληνική άποψη).
Ασχολειται με το προβλημα που δημιουργει ο φορτηγατζης σε εκεινον, οταν βρισκει την ευκολη λυση του να μεταφερει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ (του φορτηγατζη) προβλημα σε εκεινον κ την βγαζει λαδι επειδη 'κανει την δουλεια του'. [/quote]
Απο ποτε ο Wagner πρεπει να βρει λυση στα επαγγελματικα θεματα του καθε κλαδου, προκειμενου ο κλαδος να μην δημιουργει προβλημα σε εκεινον?
Τα σωστα μαγαζια, βαζουν υπαλληλο (κ μαλιστα διευθυντρια καταστηματος*) να πηγαινουν στις 6 το πρωι για να κανουν παραλαβη ωστε κ να ειναι νομιμοι με το ωραριο (κεντρο Αθηνας) ΚΑΙ να μην δημιουργουν προβληματα. Κ για αυτο τον λογο τους πληρωνουν παραπανω. *Φιλη μου σε κεντρικο καταστημα πολυ γνωστης αλυσιδας ρουχων.
K Οπως ειπε ο Wagner, στα μεγαλα τριχωτα @@ μας το πως θα κανει ο καθε παπαρας την δουλεια του, οταν αυτο σημαινει οτι πρεπει να γ@μησει ολο το συμπαν κ εμας που δεν του φταιμε σε τιποτα.
Κ ο ταξιτζης που σταματαει χωρις αλαρμ με το ετσι θελω ή κοβει 3 λωριδες για να πιασει δεξια να παρει πελατη, κ οταν πηγαινει εσενα καπου κανει 1 ωρα αντι για 15 λεπτα επειδη καθε3+λιγο σταματαει για διπλοτριπλοκουρσα, την δουλεια του παει να κανει...
Κ αυτος που κραταει θεσεις στον δρομο για να βαζει φορτηγο, την δουλεια του θελει να κανει.
Κ ο ντελιβερας που παει να πεσει πανω σου επειδη βιαζεται, την δουλεια του θελει να κανει.
Κ ο κλαμπαρχης που με το ετσι θελω πιανει δημοσιο χωρο για παρκινγκ ή τραπεζοκαθισματα, την δουλεια του θελει να κανει.
Δεν ειναι δυνατον ρε πστ μου σε αυτη την κωλοχωρα ο καθενας 'να κανει την δουλεια του' κ ολοι οι υπολοιποι να πρεπει να σκυψουμε να μας πηδηξουν.
- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Κοίτα να δεις που ψάχνω να βρω ΕΝΑ σημείο που να διαφωνούμε και δεν βρίσκω.
-
Ασχολουμαι γιατι εκλεισε τον δρομο, αρα με αφορα γιατι για να παω απο νεα σμυρνη, καλλιθεα εκανα 1ωρα και 15 λεπτα αντι για 15 που κανω συνηθως, γιατι ο τυπος ηρθε να ξεφωρτοσει εν ωρα αιχμης. κ εγραψε ολο το συμπαν στα πα...ρια τουΣου ξαναλέω ότι, δεν υπάρχει άλλη ώρα να ξεφορτώσει. Επειδή εσένα σε ενοχλεί, δεν μπορεί να παραβιάζει τα ωράρια εργασίας των εργαζομένων. Σιγά μην κάτσει ο υπάλληλος να ξεφορτώσει στις 2.00. Υπάρχουν και ωράρια, έστω και αν μερικοί σαν κι εσένα νεο-φιλελεύθεροι θέλουν να τα καταργήσουν.
Στα μεγαλα, τριχωτα, παπαρια μου.
Ξύρισέ τα. Δεν τα γουστάρουν έτσι οι γυναίκες πλέον.
Να ρθει ο μαγαζατορας να το ανοιξει για να κανει την παραλαβη οπως κανει ολο το νοήμον συμπαν.
Και μετά, αν κάνει φασαρία στις 2.00 θα καλέσεις το 100 γιατί ενοχλεί με το θόρυβο. Ελληνάρες....
Εκει να δεις τι ωραια παιζω.
Αν μου κλεισουν το μονο δρομο που οδηγει στη γειτονια μου και με στελνουν να περασω απο πεζογεφυρα για να παω στη δουλεια μου, δεν παιρνω το 100, αλλα κατευθειαν μπατσο φιλαρακι και ερχεται με φρεσκο μπλοκακι και βαζελινουλα για τον ιδιοκτήτη του φορτηγού που για να κανει την δουλεια του εκλεισε το 10 πολυκατοικίες με παιδια σκυλια και ηλικιωμένους.Σε προκαλώ να το κάνεις. Μα πραγματικά σε προκαλώ. Πες μου το όνομα του κολλητού σου. Ο πατέρας μου είναι Δκτης στο Τμήμα εκεί*. Θα χαρεί να μάθει ποιος είναι αυτός που κάνει εξυπηρετήσεις σε κολλητούς.
Επίσης, έχεις ήδη διαπράξει κι άλλη ύβρη αποκαλώντας τους αστυνομικούς μπάτσους.
Ποσες φορες το χρονο περνας απο την Δαβακι;;;
Εγω παω μια θεια μου για αιμοκαθαρση, καθε φορα που δεν μπορει ο ξαδερφος μου και τρωω την Δαβακι αρκετα συχνα και ου ολιγες φορες εχω δει φορτηγο να παρκαρει απεναντι απο φορτιγο, για να κανει την δουλεια του και να εξαναγκαζει ολο το συμπαν να κανει σλαλομ αναμεσα στα ζωα επαγγελματιες.Καμιά 500αριά φορές, ίσως και παραπάνω. Είναι ξέρεις και εξαιρετικά μακριά από το κερατσίνι και μένουν μόνο 5-6 φίλοι συμφοιτητές εκεί, οπότε...
Μπορει να το αποδειξει;
Εγω μπορω να αποδειξω οτι εκλεισε την Λεωφόρο Δαβακι και θα το επαληθευσουν και μαρτυρες, που ηταν πισω μου, μπροστα μου και γυρο μου.Πώς το αποδεικνύεις εσύ; Αυτός έχει κάμερα που καταγράφει και 2 άτομα για ξεφόρτωμα στο φορτηγό και 12 υπαλλήλους στο κατάστημα και άλλους 100 περαστικούς. Κάτσε, περίμενε να έρθει η ΕΛΑΣ και κάντε αμοιβαία μηνύσεις. Θα γελάσει πολύς κόσμος.
Δεν τον ειχα εκεινη την ωρα, γιατι ειχα πήξει στην κινηση, που προκαλεσε ο 'επαγγελματιας' που εκλεισε την Δαβακι.
Εγω εκεινη την ωρα πηγαινα να παρω τον νεφροπαθη απο το σπιτι του, να τον παω νοσοκομοιο για την αιμοκαθαρση και ειχα πήξει στην κινηση, που προκαλεσε ο 'επαγγελματιας' που εκλεισε την Δαβακι.Και αυτός αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, ζάλη και τάση για λιποθυμία και παρκάρισε το φορτηγό όπου βρήκε. Μάλιστα, λιποθύμησε και ούτε το ΕΚΑΒ δεν μπόρεσε να καλέσει. Βγήκε, πήγε στο απέναντι μαγαζί και άκουσε εσένα να τον βρίζεις. Για να δούμε, εσύ με τον φανταστικό ασθενή ή αυτός, έχει δίκιο;
α - Απο ποτε ειναι μονο 40€ η παρακώλυση συγκοινωνίας;
Δεν έκανε παρακώλυση. Διπλοπαρκάρισμα έκανε. Αν θες, κάνε και στο αστυνομικό που θα τον γράψει μήνυση για παράβαση καθήκοντος.
β - Τι εκανα λεει;;; Μπορεις να τα αποδειξεις αυτα;;;
Φυσικά. Το λένε ΟΛΟι οι μάρτυρες ότι τον έβρισες και η ΕΛΑΣ πήρε κλήση που λέει ότι μεταφέρεις νεφροπαθή που είναι ανύπαρκτος στο αυτοκίνητό σου. Άρα, ψευδής δήλωση προς τις αρχές. Αν ήμουν ο οδηγός θα το κυνηγούσα μέχρι να σε μάθω να φέρεσαι.
γ - Να πει ευχαριστω που δεν τον λιντσαρε ο λεωφορειατζής και δεν του βαλε και το λεωφορειο εκει που του πα να βαλει το φορτηγό
Δύο απαντήσεις:
-
Θα χτυπούσε ημιλιπόθυμο άνθρωπο;
-
Ο οδηγός του φορτηγού λέγεται Cain Velasquez. Ας έρθει ο οδηγός του λεωφορείου κι εσύ μαζί και η νεφροπαθής θεία σου και 2-3 'Πάνθηρες' να τον δείρετε.
Θες και τρίτο;
- Κ. Πρόεδρε, είμαι πρωταθλητής στο UFC και τα πρωινά δουλεύω φορτηγό. Μου επιτέθηκαν, όπως φαίνεται από την κάμερα του φορτηγού, αντέδρασα και έγινε ό,τι έγινε. Ήμουν εκτός εαυτού γιατί από το χτεσινό ξύλο στην προπόνηση ένιωθα ζαλάδες και αντί να με βοηθήσουν, άρχισαν να με βρίζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον μου. Μάλιστα, ο κ. από το τάδε αμάξι, μου έριξε και μία γροθιά στο αυτί μου που έχει το γνωστό πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι (το πρήξιμο) και ένιωσα τεράστιο πόνο. Τότε, γύρισε το μυαλό μου ανάποδα και αμύνθηκα όπως ήξερα.
δ - Δεν ειμαι πανθηρας, ειμαι ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το καλασνικοφ και σου γραφω απο τα κρατητηρια της ΓΑΔΑ, γιατι πριν απαντησω, εσφαξα τον οδηγο, εκαψα το μαγαζι, μαγειρεψα τον οδηγο στις φλογες και τον εφαγα. Αν θες εχει περισσεψει λιγο.
Καταρχάς, φαίνεται ότι είσαι σχιζοφρενής, δε χρειάζεται να το δηλώσεις μόνος σου. Οι αντιδράσεις σου και μόνο, αυτό δείχνουν. Για 40€ παράβαση, τον έβρισες, έκανες ψευδή δήλωση στις Αρχές και ήθελες και να τον δείρεις. Φαντάσου να σου γρατζουνούσαν το αυτοκίνητο δηλαδή τι θα έκανες. Αν είσαι στη ΓΑΔΑ, πες μου σε ποιον Αξκο είσαι, να πάρω το κατάλληλο τηλέφωνο.
Λοιπόν, πέρα από τα υπόλοιπα, κοιτάξτε να πιείτε κανένα ποτηράκι, να βρείτε και καμιά γυναίκα γιατί τελικά, είστε για δέσιμο οι περισσότεροι. Καταλάβατε (αυτοί που ρωτάγατε) γιατί δουλεύω τον κόσμο; Γιατί πολύ απλά, το 99% είναι για δούλεμα με τα ψυχικά προβλήματα που κουβαλάει.
Ευχαριστώ.
- Εννοείται ότι δεν είναι, αλλά κάνω κι εγώ υποθετικά σενάρια, έτσι για να παίξουμε.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι δυνατον ρε πστ μου σε αυτη την κωλοχωρα ο καθενας 'να κανει την δουλεια του' κ ολοι οι υπολοιποι να πρεπει να σκυψουμε να μας πηδηξουν.Αυτό λέω κι εγώ. Πήγες πάρκαρες παράνομα. Έφαγες την κλήση. Μετά, ήθελες να βάλεις βύσμα για να φαίνεσαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, ώστε, να πηγαίνεις τις βολτούλες σου άνετα κι εμείς να πληρώνουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ε όχι, είσαι φάουλ 100%. Για να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να το παίξεις ωραίος και cool στην κοπελίτσα που είχες μαζί σου όλοι οι υπόλοιποι τραβάμε κουπί.
Βλέπεις, θυμάμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ευχαριστώ.
-
Ρε συ pipine, είσαι λάθος, ΔΕΝ το καταλαβαίνεις έτσι? Πάει ο άλλος και σταματάει την κυκλοφορία *για την δουλειά του *και περιμένεις τι? Να τον συμπονέσουμε? Αν θέλει να ξεφορτώσει να πάει να το κάνει ώρες που δεν εμποδίζει ή που θα εμποδίσει ελάχιστα. Όμως μέχρι και σε αυτήν την πρόταση λες 'υπέρβαση-παράβαση ωραρίου'. Ε εντάξει, νισάφι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κοίτα να δεις που ψάχνω να βρω ΕΝΑ σημείο που να διαφωνούμε και δεν βρίσκω.Uncommon sense είναι, μην ψάχνεσαι. Τώρα το θέμα είναι πώς θα αποζημιωθούμε επειδή διαβάσαμε το νέο παραλήρημα του κυρίου...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ρε συ pipine, είσαι λάθος, ΔΕΝ το καταλαβαίνεις έτσι? Πάει ο άλλος και σταματάει την κυκλοφορία *για την δουλειά του *και περιμένεις τι? Να τον συμπονέσουμε? Αν θέλει να ξεφορτώσει να πάει να το κάνει ώρες που δεν εμποδίζει ή που θα εμποδίσει ελάχιστα. Όμως μέχρι και σε αυτήν την πρόταση λες 'υπέρβαση-παράβαση ωραρίου'. Ε εντάξει, νισάφι...Τώρα, ειλικρινά, κάνεις λες και δεν ξέρεις τις συνθήκες στην Αθήνα. Ας υποθέσουμε ότι είναι 6.00 και ξεφορτώνει. Ξεκινάει ο Wagner669 να πάει τη θεία του στο νοσοκομείο. Ν. Σμύρνη ο Wagner669, Κερατσίνι η θεία, κέντρο το νοσοκομείο και έχουν ραντεβού στις 8.00. Θα ξεκινήσει στις 6.00 ναι ή όχι; Η απάντηση, για όποιον έχει οδηγήσει Αθήνα είναι ΝΑΙ. Αν, αν λέμε, βρει το φορτηγό στις 6.00 στο ίδιο σημείο, τι θα πει; Δε θα πει ότι τον ενοχλεί;
Ας υποθέσουμε ότι δεν τον ενοχλεί τόσο, κάτι που όλοι δεχόμαστε. Ο ίδιος ο Wagner669 όμως δηλώνει ότι, έκατσε από πίσω με αλάρμ, αντί να το παρακάμψει, απλά για να μην είναι παράνομος. Δε θα κάνει το ίδιο στις 6.00; Αν κάνει το ίδιο, που όπως φαίνεται θα το κάνει, πάλι δε θα λέει ότι τον ενοχλεί;
Συμπέρασμα: ΔΕΝ είναι ζήτημα ώρα, αλλά ανθρώπου. Αν θες να σε ενοχλήσει, ΘΑ σε ενοχλήσει, ακόμα κι αν ξεφορτώσει στις 3.00 την 15η/8 που ο εν λόγω κύριος κάνει διακοπές στην Κάρπαθο.
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]