-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Να ένα ζώο που μου άφησε ένα βαθούλωμα στην πινακίδα με τον κοτσαδόρο
και μια γρατζουνιά στο φτερό μπαίνοντας με τη μούρη στη 'θέση' μπροστά μου (!)Δυστυχώς οι τύποι του συγκεκριμένου είδους οδηγικής συμπεριφοράς, αυξάνονται ραγδαία, σε συνδυασμό με την αύξηση των μπ@##@λων που οδηγούν.
Δύσκολο πράγμα να διατηρείς αγρατζούνιστο ΙΧ, ακόμα κια άν έχεις δικό σου parking.
Μιά βόλτα και 2-3 ώρες στάθμευσης εκτός, αρκεί !
Υπομονή ! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν ξανακάνω qute το 206 πιο πάνω. Θα σας πώ μόνο την απάντηση στο ερώτημα 'γιατί?'Ρε σείς γιατί χαλιέστε αφού 'χωράει' να περάσει αμάξι δεν κλείνει το δρόμο. (κλασική απάντηση Ελληνάρα)
Βασικά, στο δρόμο δεν ενοχλεί. Το ότι είναι χάλια παρκάρισμα είναι. Το πρόβλημα θα το δημιουργήσει όταν ξεπαρκάρει, εκτός και αν καβαλήσει πεζοδρόμιο.
Πάμε παρακάτω.
Αν ακολουθούσαμε τις χτεσινές συμβουλές που έδωσαν οι ελληνάρες, θα έπρεπε να τον δείρουμε. Τον άλλο με το παπάκι που έσπασε έναν καθρέπτη θα τον δολοφονούσαμε.
Στη γειτονιά, έχω κυνηγήσει ένα 206 που έσπασε καθρέπτη πετώντας τα θραύσματα και ένα μεγάλο κομμάτι σε εμένα που περίμενα να περάσω το δρόμο. Με τη λογική που είχαμε μέχρι στιγμής, θα έπρεπε να τον πυροβολήσω. Προτίμησα να του πάρω τα στοιχεία και να τον βάλω να πληρώσει τον καθρέπτη.
Για το θέμα του κοτσαδόρου, ως παθών (δις), προτείνω άμεσα, με 1-2 μάρτυρες που δηλώνουν ότι την προηγούμενη ημέρα ήταν παρκαρισμένος μπροστά από το αυτοκίνητο του θύματος, να κινηθούμε νομικά εναντίον του θύτη. Πιο σωστό όμως είναι να τον ενημερώσουμε πρώτα ότι έκανε ζημιά και, αν θέλει, να κάνει μία φιλική δήλωση για να μην μπλέξουν ασφάλειες και δικαστήρια.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Επειδή τότε είχα πληρώσει περίπου 1000 ευρώ για να φτιάξω τη ζημιά (750 ευρώ ήταν η παραγγελία του προφυλακτήρα από τη Γερμανία) και δεν γνώριζα τί παιζόταν, αν καλούσες εκείνη τη στιγμή έστω την τροχαία, θα μπορούσε να βγει άκρη;Η τροχαία θα έκανε μια απλή καταγραφή του συμβάντος. Το θέμα είναι αν θα με κάλυπτε η ασφάλεια γι αυτό προτίμησα να πάρω τουλάχιστον τη φροντίδα ατυχήματος η οποία ήρθε, τράβηξε φωτογραφίες και συμπλήρωσε και τη δήλωση. Έκτοτε δεν έκανα κάτι (έχει περάσει παραπάνω από χρόνος) αν και θεωρητικά μπορούσα (και μπορώ ακόμα φαντάζομαι) να αναθέσω στη νομική προστασία που περιλαμβάνει η ασφάλειά μου να ασχοληθεί με το θέμα.
@ dbekos: Έτσι ακριβώς είναι Δημήτρη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Το να θέλεις το αυτοκίνητό σου αγρατζούνιστο είναι παράλογη απαίτηση στην Αθήνα/Ελλάδα. Θυμάμαι το μούτσο στο καράβι από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη που ήθελε να στριμώξει το αυτοκίνητο σε σημείο που θα περνούσαν όλοι οι επιβάτες με τις βαλίτσες τους, που με ρώτησε από που ήμουν. Και όταν του είπα από Αθήνα μου απάντησε με ύφος 'έλα μωρέ, σε μερικούς μήνες θα έχει γίνει όλο γρατζουνιές'. Το θεωρούν όλοι δεδομένο... Όταν του ευχήθηκα να προλάβει να δει το πλοίο υποβρύχιο δεν του άρεσε.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
*A husband whose wife was a blonde was headed to work and was listening to the radio when a news alert came over the radio stating that there was a driver going the wrong way on the interstate highway.He said, 'I've got to call my wife' because that was the highway she took to work and he needed to warn her. He called her on the cell phone and said, 'Honey, watch out there is a crazy driver going the wrong way on the interstate.'
She replied, 'No there isn't. There are a million of them!'*
Εσύ δηλαδή προτείνεις, αν κάποιος κάνει παρανομία 40€ να τον βρίσουμε και να ψευδομαρτυρήσουμε; Συμφωνώντας με το χτεσινό post, αυτό ουσιαστικά προτείνεις. Σε ενημερώνω ότι αυτό ονομάζεται προτροπή για τέλεση παράνομης πράξης.
Τώρα, πηγαίνω σε άλλο επίπεδο. Διπλοπαρκάρισμα 40€. Ταχύτητα 20-30 πάνω από το όριο 50€. Αν σε περάσει κάποιος με 145 στην Ε.Ο. τον σταματάς, του λες 'θα σου βάλω το αμάξι στον κ...ο' όπως είπε ο χτεσινός χρήστης και μετά, καλείς την αστυνομία κάνοντας δήλωση της μορφής: 'με έκλεισε στο δρόμο, πήγε να με πετάξει, έχω άρρωστο άνθρωπο μέσα' ή άλλα τέτοια παρόμοια;
Εγκρίνεις τέτοιες τακτικές; Και στην τελική, ρωτάω πολύ απλά: Ο kacey πήρε κλήση 40€ για παρκάρισμα, όσα και ο άλλος για το διπλοπαρκάρισμα. Γιατί ΟΛΟΙ μαζί δεν του λέμε: 'να πάει να παρκάρει το αμάξι στον κ...ο του';
Βλέπεις, όλα τα επιχειρήματα σας είναι φαιδρά και μόνο μεταξύ σας υποστηρίζεστε γιατί ανήκετε στην ίδια κλίκα, όχι γιατί έχετε δίκιο (κυρίως νομικά) ως προς τις αντιδράσεις σας.
Εσύ τι ζόρι έχεις τώρα, αφού υποτίθεται ότι είσαι υπέρ του εργαζομένου. Μπας και κι εσύ νεοφιλελεύθερος υποκριτής; ε;
Όπως έγραψα, αλλά δε φρόντισες να διαβάσεις, κι εμένα με ενοχλεί η κίνησή του αυτή. Το ζήτημα είναι καθαρά ως προς τις αντιδράσεις. Εφόσον σας καίει τόσο η νομιμότητα, γιατί αποδέχεσαι την εξύβριση που είναι κάτι παράνομο; Γιατί αποδέχεσαι την ψευδή δήλωση προς τις αρχές, εφόσον σε νοιάζει η νομιμότητα που και αυτή καταπατάται;
Το σχόλιο που έκανα, ήταν προς τον taurus ο οποίος δούλευε ΤΑΧΙ. Δεν μπορεί κάποιος κατά συρροή παράνομος να σχολιάζει και να αποδέχεται την εξύβριση και την ψευδή δήλωση (να μην πω την ταλαιπωρία από τη στάθμευση του αυτοκινήτου πίσω από το φορτηγό) για μια παρανομία που έκανε εκατοντάδες φορές την ημέρα.
Για του λόγου το αληθές:
Μετα το διαλογο με τον 'που θες να το βαλω για να κανω την δουλεια μου', ο οποιος εισεπραξε το 'να το βαλεις στο κ..ο σου καλω την αστυνομια' όντως καλεσα την αστυνομια και ισχυριστικα οτι μεταφερω νεφροπαθή για αιμοκαθαρση....
που μπορεί να βρεθεί εδώ:
viewtopic.php?p=2211766#p2211766
Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν, δείτε τι συναντάω σε συγκεκριμένο σημείο κάθε πρωϊ που πάω στο γραφείο. Όλες οι μπουρδελοκαταστάσεις μαζεμένες σε έναν δρόμο.
Όποιος καταφέρει να μετρήσει πόσες παραβάσεις γίνονται συνολικά, δώρο ένα γάλα από τους πολλούς 'επαγγελματίες' που ξεφορτώνουν κλείνοντας τον δρόμο.Highlights:
- στο 0:25 ο κακομοίρης μπροστά μου που ταλαιπωρείται για να χωρέσει να περάσουν οι απέναντι, και ταυτόχρονα να προλάβει να χωθεί για να περάσει και ο ίδιος. Τρώει και την 'κατσάδα' μου.
- 0:58 το τρισμέγιστο μπέρδεμα. Την στιγμή που έχουμε χωρέσει εγώ και ο μπροστινός στην λωρίδα μας, και είμαστε στο κόκκινο φανάρι, στρίβει φορτηγάκι μπροστά μας. Επειδή όμως πίσω μου ακολουθούσε φορτηγό, το οποίο έμεινε στο αντίθετο ρεύμα γιατί δεν υπάρχει άλλος χώρος πίσω μου , έχει μπλοκάρει ο δρόμος και το μικρό φορτηγάκι κάθεται δίπλα μου περιμένοντας. Θεϊκή παρέμβαση: ανάβει πράσινο και προχωράμε σιγά σιγά με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί ο δρόμος (πριν έρθουν απο απέναντι/πίσω μας και άλλα αμάξια). Διαβολική παρέμβαση: στο 1:13 περνάει με κόκκινο ο τζιπάρας και δημιουργείται θεματάκι με τον μπροστινό μου που πήγε να στρίψει με πράσινο.
Γενικά στη συνέχεια θα δείτε τόσα πολλά ζώα μαζεμένα που θα νομίσετε (δικαίως) ότι πρόκειται για ζωολογικό κήπο.
-
-
Το πρόβλημα προέρχεται από τα φορτηγά που ξεφορτώνουν και μόνο. Άνετα θα μπορούσαν να ξεφορτώνουν πιο νωρίς και να μην υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Σκέψου όμως, αντί να περάσεις να φύγεις, να σταματήσεις κι εσύ από πίσω και να αρχίσεις να βρίζεις θεούς και δαίμονες. Δε θα ήταν χειρότερο το πρόβλημα τότε;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Γενικά στη συνέχεια θα δείτε τόσα πολλά ζώα μαζεμένα που θα νομίσετε (δικαίως) ότι πρόκειται για ζωολογικό κήπο.
Youtube VideoΜια τυπική μέρα στο λεκανοπέδιο.
Εγώ πάντως θα άλλαζα τη μουσική υπόκρουση και θα έβαζα αυτό:
Συγγνώμη που κάνω πλάκα, αλλά είναι τόσα πολλά τα καθημερινά περιστατικά που αν δεν το ρίξεις και λίγο στο σορολό, θα φρικάρεις.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Youtube VideoΑγίας Ζώνης Κυψέλη?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αγίας Ζώνης Κυψέλη?
Oh yes!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Απ' ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, πρόκειται για μέθυσο (αλλοδαπό αν έχει κάποια σημασία) που έχει 'καταστρέψει' όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς (κι εγώ έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου ότι μένει εκεί )Τηλεφωνο στο 100 εκανες να τον μαζεψουν;;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Συγγνώμη που κάνω πλάκα, αλλά είναι τόσα πολλά τα καθημερινά περιστατικά που αν δεν το ρίξεις και λίγο στο σορολό, θα φρικάρεις.Ακριβώς έτσι πρέπει να το βλέπεις. Ούτε φωνές, ούτε τσακωμοί, ούτε ύβρεις. Δεν κερδίζεις και τίποτε άλλωστε. Απλά τον εαυτό σου καταστρέφεις. Πες εκεί πέρα ένα 'μας έκλεισες' ή ρίξε μια κόρνα και τέλος. Φεύγεις να πας στη δουλειά σου και εκεί, σκέφτεσαι το βράδυ με την κοπέλα / γυναίκα σου αγκαλιά και όλα τα υπόλοιπα, ας πάνε στο δ....ο.
Ευχαριστώ.
- Κάτι
Δουλεύει κανείς άλλος Chrome; Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το forum; Όταν ανοίγω μία σελίδα στο 50% των περιπτώσεων τρώει τρελλά κολλήματα και θέλει πολλαπλά refresh για να την ανοίξει. Ταυτοχρόνως, τις άλλες σελίδες τις ανοίγει μια χαρά, οπότε, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης. Ούτε όμως και του forum πρέπει να είναι καθώς με τους άλλους browser ανοίγει μια χαρά.
- Κάτι
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Το σχόλιο που έκανα, ήταν προς τον taurus ο οποίος δούλευε ΤΑΧΙ. Δεν μπορεί κάποιος κατά συρροή παράνομος να σχολιάζει και να αποδέχεται την εξύβριση και την ψευδή δήλωση (να μην πω την ταλαιπωρία από τη στάθμευση του αυτοκινήτου πίσω από το φορτηγό) για μια παρανομία που έκανε εκατοντάδες φορές την ημέρα.
Όσο ήμουν εγώ κατά συρροή παράνομος, είσαι και εσύ κατά συρροή ηλίθιος. Διάλεξε: ήμουν ή δεν ήμουν?
Παρακαλώ.Άντε, γιατί παραγνωριστήκαμε τελικά.
-
είχε παρκάρει εκεί και πήγαινες τερμα δεξια στο ρευμα σου για να τον αποφύγεις...
γιατί να μην εχω μια νταλίκα να του κανω τον κωλο ορθωγόνιο ? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσο ήμουν εγώ κατά συρροή παράνομος, είσαι και εσύ κατά συρροή ηλίθιος. Διάλεξε: ήμουν ή δεν ήμουν?
Φυσικά και ήσουν κατά συρροή παράνομος. Δεν υπάρχει οδηγός ΤΑΧΙ που να μην διπλοπαρκάρει, να μην παίρνει διπλοκούρσες, να μη σταματάει χωρίς ειδοποίηση κτλ. Αν ως οδηγός ΤΑΧΙ δεν τα κάνεις αυτά, πολύ απλά δε βγάζεις μεροκάματο. Τέλος, δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ παρανομίας των οδηγών ΤΑΧΙ και του πνευματικού επιπέδου του οποιουδήποτε ανθρώπου πλην του ιδίου του οδηγού.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
είχε παρκάρει εκεί και πήγαινες τερμα δεξια στο ρευμα σου για να τον αποφύγεις...
γιατί να μην εχω μια νταλίκα να του κανω τον κωλο ορθωγόνιο ?Αγ. Δημητρίου; Είναι κλασσικό σημείο απέναντι από το Καυταντζόγλειο.
Ευχαριστώ.
-
γιατί να μην εχω μια νταλίκα να του κανω τον κωλο ορθωγόνιο ?Αγ. Δημητρίου; Είναι κλασσικό σημείο απέναντι από το Καυταντζόγλειο.
Ευχαριστώ.
ναι αλλα αυτός ειχε αφησει τον κωλο του εξω ..μπορουσε να παει πιο μπροστα...όλοι όσοι ηταν στην αριστερη κανανε ελιγμο
-
Δεν αντιλέγω. Έκανε βλακεία. Μέχρι το πρωι θα έχει φάει κλήση, δεν υπάρχει περίπτωση.
Ευχαριστώ.
-
Φυσικά και ήσουν κατά συρροή παράνομος. Δεν υπάρχει οδηγός ΤΑΧΙ που να μην διπλοπαρκάρει, να μην παίρνει διπλοκούρσες, να μη σταματάει χωρίς ειδοποίηση κτλ. Αν ως οδηγός ΤΑΧΙ δεν τα κάνεις αυτά, πολύ απλά δε βγάζεις μεροκάματο. Τέλος, δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ παρανομίας των οδηγών ΤΑΧΙ και του πνευματικού επιπέδου του οποιουδήποτε ανθρώπου πλην του ιδίου του οδηγού.
Ευχαριστώ.
OK, εγω σου έδωσα δικαίωμα επιλογής... it's official λοιπόν. Μόνο ένας ηλίθιος θα τσουβάλιαζε με αυτόν τον τρόπο. Oρίστε η σύνδεση που έψαχνες.
Φτάνει με τους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν! [Mod]
-
- Κάτι
Δουλεύει κανείς άλλος Chrome; Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το forum; Όταν ανοίγω μία σελίδα στο 50% των περιπτώσεων τρώει τρελλά κολλήματα και θέλει πολλαπλά refresh για να την ανοίξει. Ταυτοχρόνως, τις άλλες σελίδες τις ανοίγει μια χαρά, οπότε, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης. Ούτε όμως και του forum πρέπει να είναι καθώς με τους άλλους browser ανοίγει μια χαρά.
Kάπου αλλόυ θα είναι το πρόβλημα,δουλεύω chrome ανελλιπώς και με το φόρομ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Εκκαθάριση φαντάζομαι έκανες. - Κάτι
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]