-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πας να το παιξεις εξυπνος με τη τελευταια σου ερωτηση? Αμα επεφτε απο πισω σου εσυ δε θα το εψαχνες καθολου???
Επισης τον λεω ζωο για τον λογο οτι αν δεν ηταν ταχυτητες πολης και τυχαινε αποτομο φρεναρισμα και ημουν εγω μπροστα του θα ερχοταν ο κολος του αυτοκινητου μου στο παρμπριζ.Σε καλυψα?Οχι δεν με καλυψες παρα λες ανοησιες και δεν μιλας ομορφα , λες εναν ανθρωπο ζωο ο οποιος αναγνωρισε το σφαλμα του , εκανε δηλωση και ηταν ευγενικος και ενω το χτυπημα ηταν με μικρη ταχυτητα και δεν εγινε τιποτα ,καθεσε και φτιαχνεις σεναρια οτι ΑΝ ειχατε μεγαλη ταχυτητα ο κωλος θα ερχοταν στο παρμπριζ. Οτι να'ναι δηλαδη αρκει να γραψουμε κατι...........
Εισαι πιτσιρικας και σε μερικα πραγματα που γραφεις δικαιολογησε λογω ηλικιας , δεν δικαιολογησε ομως να εισαι αγενης και προσβλητικος .Μαθε να εισαι ευγενικος και μετρημενος στα λογια σου
Ρε φίλε, ο άλλος δεν είχε λάστιχα, δεν κρατούσε αποστάσεις και προκάλεσε ατύχημα γι'αυτό.
Δεν είναι ζώο;
Ευθύνη του δεν είναι να διατηρεί αποστάσεις; Ευθύνη του δεν είναι να έχει το όχημα του σε άριστη λειτουργική κατάσταση; Έχουμε 2010, τα λάστιχα του ήταν του 2004. Αναγνώρισε το σφάλμα του, και πολύ καλά έκανε, αλλά αυτό δε τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο.Κάποιος που περνάει με κόκκινο συνέχεια, αλλά αναγνωρίζει το σφάλμα του, δεν είναι ζώο επειδή λέει 'ναι, φταίω που περνάω με κόκκινο';
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρε φίλε, ο άλλος δεν είχε λάστιχα, δεν κρατούσε αποστάσεις και προκάλεσε ατύχημα γι'αυτό.
Δεν είναι ζώο;
Ευθύνη του δεν είναι να διατηρεί αποστάσεις; Ευθύνη του δεν είναι να έχει το όχημα του σε άριστη λειτουργική κατάσταση; Έχουμε 2010, τα λάστιχα του ήταν του 2004. Αναγνώρισε το σφάλμα του, και πολύ καλά έκανε, αλλά αυτό δε τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο.Κάποιος που περνάει με κόκκινο συνέχεια, αλλά αναγνωρίζει το σφάλμα του, δεν είναι ζώο επειδή λέει 'ναι, φταίω που περνάω με κόκκινο';
Αλλα λογια να αγαπιόμαστε....... τι σχεση εχει το περιστατικο με το να περασει καποιος κοκκινο φαναρι ?
και Ρε φιλε απο περιεργεια εσυ πως το ξερεις οτι τα λαστιχα του ηταν του 2004 ?- το κουρασαμε το θεμα , για εμενα δεν ειναι ζωο απο εκει και περα δικαιωμα σας να πιστεύεται οτι θελετε
-
Ζώα, αντιθέτως, μπορώ άνετα να χαρακτηρίσω
α. τον κύριο στο Χαλάνδρι που με τράκαρε πίσω στις 30 Μαρτίου και
β. την κυρία στην Καλαμάτα που με τράκαρε στις αριστερές πόρτες στις 10 Αυγούστου.
Αμφότεροι δεν έχουν κάνει ακόμα δήλωση. Την πρώτη ζημιά την έχω επισκευάσει, πληρώνοντας φυσικά από την τσέπη μου μετά την πραγματογνωμοσύνη (€150 + ΦΠΑ), ενώ τη δεύτερη (€160 + ΦΠΑ, βάσει του πραγματογνώμονα) δεν τολμάω να την επισκευάσω γιατί αν δε γίνει δήλωση θα κλαίω και αυτά τα χρήματα. -
Τι εννοείς δεν έχουν κάνει δήλωση? Έφυγες χωρίς να σου κάνουν δήλωση?
-
Αμελούν (;) να μιλήσουν με τον ασφαλιστή τους προκειμένου να κάνουν θετική δήλωση.
Στην πρώτη περίπτωση φταίω που δεν κάλεσα την Τροχαία και την ασφαλιστική μου επιτόπου (κόλλησε το μυαλό) και βασίστηκα στα λόγια και σε ανταλλαγή business cards ενώ στη δεύτερη (έχοντας φάει την κρυάδα) κάλεσα και Τροχαία και το Φοίνικα. Σε κάθε περίπτωση έχω προωθήσει όλα τα στοιχεία που είχα κι έχω κάνει αρνητικές δηλώσεις, καλώντας τον πραγματογνώμονα κάθε φορά για εκτίμηση της ζημιάς. -
μα καλα δεν καλεσες την αστυνομια και την φροντιδα ατυχηματος ? δεν εβγαλες φωτογραφιες ?
-
Η ζημιά δε φαινόταν στο πρώτο τρακάρισμα (δεν είχε στραπατσαριστεί τίποτε δηλαδή και ο πίσω προφυλακτήρας είναι άβαφος οπότε δε φαινόταν κάτι) και το μυαλό σκάλωσε...
Το ξέρω ότι υπάρχει περίπτωση να κλάψω τα χρήματα που έδωσα για την πρώτη επισκευή, τουλάχιστον τα της δεύτερης θεωρώ απίθανο να μην τα πάρω, έχοντας στα χέρια μου έκθεση Τροχαίας και επιτόπου φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής μου. -
Προς τους Ιδιοκτήτες παπιών και άλλων συναφών μοτό που ασχολούνται με το ευγενές επάγγελμα του delivery.
Την Επόμενη φορά που κάποιος μου ξανα-μανά-προκαλέσει φθορά στο αμάξι έλεος ο επόμενος σας θα βρεθεί αγκαλιά με την άσφαλτο.
Ρε π@ύστη μου.... γ@μώ το Χρ@@@@ σας με τα κωλόκού@@@ σας.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στην πρώτη περίπτωση φταίω που δεν κάλεσα την Τροχαία και την ασφαλιστική μου επιτόπου (κόλλησε το μυαλό) και βασίστηκα στα λόγια και σε ανταλλαγή business cards...Συγνώμη, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.
-
Αλλα λογια να αγαπιόμαστε....... τι σχεση εχει το περιστατικο με το να περασει καποιος κοκκινο φαναρι ?
και Ρε φιλε απο περιεργεια εσυ πως το ξερεις οτι τα λαστιχα του ηταν του 2004 ?- το κουρασαμε το θεμα , για εμενα δεν ειναι ζωο απο εκει και περα δικαιωμα σας να πιστεύεται οτι θελετε
Προκαλείς τη τύχη σου όταν περνάς κόκκινα φανάρια;
Προκαλείς τη τύχη σου όταν κυκλοφορείς με όχημα που δεν είναι στη καλύτερη τεχνική κατάσταση;
Τελικά τη βρήκε τη τύχη του, προκαλώντας (δηλ. έχοντας την ευθύνη) ατύχημα λόγω του οτι δεν διατηρούσε αποστάσεις και είχε λάστιχα εξαετίας;
Πρέπει να παρκάρει στο πεζοδρόμιο και να κατεβεί κάτω κατεβάζοντας χριστοπαναγίες για να τον βάλουμε στη κατηγορία του ζώου;
Προφανώς και δε συγκρίνεται με κάτι ψυχοπαθείς που κυκλοφορούν έξω, αλλά και πάλι είναι επικίνδυνος.Τα λαστιχα που φορουσε ο τυπος ηταν του 2004. Το αμαξι το χρησιμοποιουσε για τη δουλεια του ο ανθρωπος.Δε λεω οτι θελει να κανει αλλα ας βλεπουμε και την ασφαλεια μας ρε γαμωτο ελεος δηλαδη.
-
Και ολα αυτα τα γραφει ανηλικος ανθρωπος που κυκλοφορει χωρις διπλωμα φεστονερο.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Στην πρώτη περίπτωση φταίω που δεν κάλεσα την Τροχαία και την ασφαλιστική μου επιτόπου (κόλλησε το μυαλό) και βασίστηκα στα λόγια και σε ανταλλαγή business cards...
Συγνώμη, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.
Σα δεν ντρέπεσαι λιγάκι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ολα αυτα τα γραφει ανηλικος ανθρωπος που κυκλοφορει χωρις διπλωμα φεστονερο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ολα αυτα τα γραφει ανηλικος ανθρωπος που κυκλοφορει χωρις διπλωμα φεστονερο.Καλα οτι ο Γιωργος γραφει και περιγραφει μαλακιουλες πολλες φορες, ισχυει..No offence Γιωργη..
Αν ομως καποιος επεφτε πισω μου, οπως και εγινε με τον ανασφαλιστο με το παπι στη πετρουπολη αρχες ιουλιου , μια χαρα ζωαρα θα τον ελεγα.. Ειτε χαζεψε, ειτε δεν ειχε φρενα-λαστιχα, ειτε δε κραταγε αποσταση, ζωο ειναι με την εννοια που χρησιμοποιουμε τον ορο στο τοπικ αυτο.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και ολα αυτα τα γραφει ανηλικος ανθρωπος που κυκλοφορει χωρις διπλωμα φεστονερο.έτερον εκάτερον...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στην πρώτη περίπτωση φταίω που δεν κάλεσα την Τροχαία και την ασφαλιστική μου επιτόπου (κόλλησε το μυαλό) και βασίστηκα στα λόγια και σε ανταλλαγή business cards...
...
Συγνώμη, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.Σα δεν ντρέπεσαι λιγάκι...
Εμμμμ, κάποιοι ειναι ζώα και κάποιοι άλλοι gentlemen και 'υπεράνω'....
-
Οχι δεν με καλυψες παρα λες ανοησιες και δεν μιλας ομορφα , λες εναν ανθρωπο ζωο ο οποιος αναγνωρισε το σφαλμα του , εκανε δηλωση και ηταν ευγενικος και ενω το χτυπημα ηταν με μικρη ταχυτητα και δεν εγινε τιποτα ,καθεσε και φτιαχνεις σεναρια οτι ΑΝ ειχατε μεγαλη ταχυτητα ο κωλος θα ερχοταν στο παρμπριζ. Οτι να'ναι δηλαδη αρκει να γραψουμε κατι...........
Εισαι πιτσιρικας και σε μερικα πραγματα που γραφεις δικαιολογησε λογω ηλικιας , δεν δικαιολογησε ομως να εισαι αγενης και προσβλητικος .Μαθε να εισαι ευγενικος και μετρημενος στα λογια σου
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39678&p=1964742#p1964739
Δείγματα γραφής και καταβολών... -
Δεν θελω να δικαιολογησω κανενα και καμια συμπεριφορα αλλα ολοι στον δρομο κυκλοφορούμε και υπαρχουν και οι ατυχιες.Και αναποδα καταλαθος θα μπεις σε μονοδρομο,και αθελα σου θα πιασεις δυο θεσεις σε παρκινγκ γιατι εκει βρηκες το κενο,και σε καποια στιγμη μπορει να μην καταφερεις να κρατησεις τις αποστασεις ασφαλειας.Μην γινομαστε δικαστες και υπερανω ολων.
-
Ξέρουμε ότι τα Fiat είναι πρακτικά αμαξώματα....αλλά αν αυτά τα 'αξεσουάρ' πέσουν από το όχημα σε μια αναπήδηση λόγω ανωμαλίας του οδοστρώματος? -
Μονο το ξυλο που κραταει την πορτα μπορει να πεσει ,μαλλον το εχει βαλει για να μην χτυπησει το τζαμι στην σκαλα,μπορει βεβαια απλα να εχουν πεσει τα αμορτισερ .
Κρατας μεγαλη αποσταση για να εχεις χρονο να αντιδρασεις.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]