-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αλλα λογια να αγαπιόμαστε....... τι σχεση εχει το περιστατικο με το να περασει καποιος κοκκινο φαναρι ?
και Ρε φιλε απο περιεργεια εσυ πως το ξερεις οτι τα λαστιχα του ηταν του 2004 ?- το κουρασαμε το θεμα , για εμενα δεν ειναι ζωο απο εκει και περα δικαιωμα σας να πιστεύεται οτι θελετε
Προκαλείς τη τύχη σου όταν περνάς κόκκινα φανάρια;
Προκαλείς τη τύχη σου όταν κυκλοφορείς με όχημα που δεν είναι στη καλύτερη τεχνική κατάσταση;
Τελικά τη βρήκε τη τύχη του, προκαλώντας (δηλ. έχοντας την ευθύνη) ατύχημα λόγω του οτι δεν διατηρούσε αποστάσεις και είχε λάστιχα εξαετίας;
Πρέπει να παρκάρει στο πεζοδρόμιο και να κατεβεί κάτω κατεβάζοντας χριστοπαναγίες για να τον βάλουμε στη κατηγορία του ζώου;
Προφανώς και δε συγκρίνεται με κάτι ψυχοπαθείς που κυκλοφορούν έξω, αλλά και πάλι είναι επικίνδυνος.Τα λαστιχα που φορουσε ο τυπος ηταν του 2004. Το αμαξι το χρησιμοποιουσε για τη δουλεια του ο ανθρωπος.Δε λεω οτι θελει να κανει αλλα ας βλεπουμε και την ασφαλεια μας ρε γαμωτο ελεος δηλαδη.
+1 σε όλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν θελω να δικαιολογησω κανενα και καμια συμπεριφορα αλλα ολοι στον δρομο κυκλοφορούμε και υπαρχουν και οι ατυχιες.Και αναποδα καταλαθος θα μπεις σε μονοδρομο,και αθελα σου θα πιασεις δυο θεσεις σε παρκινγκ γιατι εκει βρηκες το κενο,και σε καποια στιγμη μπορει να μην καταφερεις να κρατησεις τις αποστασεις ασφαλειας.Μην γινομαστε δικαστες και υπερανω ολων.Ναι, αλλά άθελά σου δεν κυκλοφορείς με λάστιχα 6 ετών. Εκτός κι αν είσαι τόσο στον κόσμο σου και δεν έχεις καταλάβει ότι πέρασαν τα χρόνια, οπότε καλύτερα να μην οδηγείς καθόλου.
Υ.Γ.: Το 2ο πρόσωπο ΔΕΝ πάει προσωπικά σε εσένα!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.: Το 2ο πρόσωπο ΔΕΝ πάει προσωπικά σε εσένα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν θελω να δικαιολογησω κανενα και καμια συμπεριφορα αλλα ολοι στον δρομο κυκλοφορούμε και υπαρχουν και οι ατυχιες.Και αναποδα καταλαθος θα μπεις σε μονοδρομο,και αθελα σου θα πιασεις δυο θεσεις σε παρκινγκ γιατι εκει βρηκες το κενο,και σε καποια στιγμη μπορει να μην καταφερεις να κρατησεις τις αποστασεις ασφαλειας.Μην γινομαστε δικαστες και υπερανω ολων.+1
Απλα και ομορφα -
Δεν υπάρχει υποχρεωτικός χρόνος αντικατάστασης ελαστικών. Οι εταιρείες παραγωγής ελαστικών συνήθως συνιστούν αλλαγή μετά από δέκα χρόνια χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.
Ένα λάστιχο εξαετίας είναι μάλλον ξεραμένο και επικίνδυνο γιατί μπορεί να διαλυθεί σε μεγάλες ταχύτητες (να “γλιστρήσουν” τα λινά). Αν το πλαϊνό ή το πέλμα δεν έχει σκασίματα/ραγίσματα από την πολυκαιρία τότε το λάστιχο μπορεί να είναι ακόμη καλό.
Όσο για την πρόσφυση, θα ήθελα να δω μια δοκιμή φρεναρίσματος ανάμεσα σε λάστιχα τριετίας και σε λάστιχα εξαετίας. Αν υπάρχουν διαφορές αυτές είναι μικρότερες από τις διαφορές στις αποστάσεις ακινητοποίησης ανάμεσα σε διαφορετικά αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, ένα φορτηγό που χρειάζεται μεγάλη απόσταση ακινητοποίησης, κρατάει μεγάλη απόσταση ασφαλείας και δεν χτυπάει στα προπορευόμενα αυτοκίνητα σε κάθε φανάρι.
Κατά τα άλλα το ατύχημα το προκάλεσαν τα πολυκαιρισμένα ελαστικά. Δεν χρειάζεται να δούμε αν ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό, άναβε τσιγάρο ή κοιτούσε αλλού. Ούτε αν το μπροστινό αυτοκίνητο σταμάτησε σε περίπτερο για να αγοράσει πατατάκια.
Φταίνε τα λάστιχα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν υπάρχει υποχρεωτικός χρόνος αντικατάστασης ελαστικών. Οι εταιρείες παραγωγής ελαστικών συνήθως συνιστούν αλλαγή μετά από δέκα χρόνια χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.Ένα λάστιχο εξαετίας είναι μάλλον ξεραμένο και επικίνδυνο γιατί μπορεί να διαλυθεί σε μεγάλες ταχύτητες (να “γλιστρήσουν” τα λινά). Αν το πλαϊνό ή το πέλμα δεν έχει σκασίματα/ραγίσματα από την πολυκαιρία τότε το λάστιχο μπορεί να είναι ακόμη καλό.
Όσο για την πρόσφυση, θα ήθελα να δω μια δοκιμή φρεναρίσματος ανάμεσα σε λάστιχα τριετίας και σε λάστιχα εξαετίας. Αν υπάρχουν διαφορές αυτές είναι μικρότερες από τις διαφορές στις αποστάσεις ακινητοποίησης ανάμεσα σε διαφορετικά αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, ένα φορτηγό που χρειάζεται μεγάλη απόσταση ακινητοποίησης, κρατάει μεγάλη απόσταση ασφαλείας και δεν χτυπάει στα προπορευόμενα αυτοκίνητα σε κάθε φανάρι.
Κατά τα άλλα το ατύχημα το προκάλεσαν τα πολυκαιρισμένα ελαστικά. Δεν χρειάζεται να δούμε αν ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό, άναβε τσιγάρο ή κοιτούσε αλλού. Ούτε αν το μπροστινό αυτοκίνητο σταμάτησε σε περίπτερο για να αγοράσει πατατάκια.
Φταίνε τα λάστιχα.Με τα bold εννοείς ότι μπορεί να μην ήταν ζώο; Γιατί όλα αυτά τον κατατάσσουν στα ζώα. Και για να μην παρεξηγούμαστε, ζώο είναι κι ο Rex ο τυραννόσαυρος ζώο κι η μάγια η μέλισσα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι ,κατατάσσοντας κάποιον στο ζωϊκό βασίλειο, τον κατατάσσουμε στους στυγνούς εγκληματίες.
-
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορο.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορο.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.Εσυ που περιμενες σε σχεση με αυτην;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορο.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.
Εσυ που περιμενες σε σχεση με αυτην;
Εγω ημουν σε ανηφορο και περιμενα να βγω στον κεντρικο δρομο και η κυρα ερχοταν με 10 χλμ τσουπου τσουπου και εστριψε στο στενο μου.Μπα που να τηνς κολλησει απο αυριο το παλιο συγχρονο βεσπονι.
-
Εσυ που περιμενες σε σχεση με αυτην;
Εγω ημουν σε ανηφορο και περιμενα να βγω στον κεντρικο δρομο και η κυρα ερχοταν με 10 χλμ τσουπου τσουπου και εστριψε στο στενο μου.Μπα που να τηνς κολλησει απο αυριο το παλιο συγχρονο βεσπονι.
Αν ειχες στοπ επρεπε να περιμενεις ανεξαρτητα το τι θα εκανε αυτη.Παλι ησουν με το αμαξι;
-
Δεν ειχε στοπ γενικα κανεις εκει περα δεν εχει στοπ αλλα να μην αναψει φλας η μην πω τι να ξερω να φυγω ρε γαμωτο το καρβουνιασα το παλιο φοκι.
Ναι ειχα παει για μπανιο εγω το ειχα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειχες στοπ επρεπε να περιμενεις ανεξαρτητα το τι θα εκανε αυτη.Παλι ησουν με το αμαξι;
Οχι ρε φιλε, γιατι να περιμενεις σαν μαλακας στο ΣΤΟΠ αν ο ερχομενος εχει προθεσει να στριψει προς τετοια κατευθυνση που δεν διασταυρωνονται οι πορειες σας? Κ ναι, ΕΙΝΑΙ ζωον αν δεν βγαλει φλας κ εσυ περιμενεις ενω δεν υπαρχει λογος.
-
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορογια να προλάβω να πάω στο σπίτι να πάρω το δίπλωμα που είχα ξεχάσει.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.Γιώργο , καλύτερα να είσαι λίγο πιο επιεικής έως ότου μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα στους δρόμους.
Παράλληλα να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος θα σε χαρακτηρίσει τότε ως 'ζώο'. -
και πως διαολο ξεχνας το διπλωμα?
εγω το ειχα και το εχω σε ενα τσαντακι διπλα παντα στα κλειδα(οταν το ειχα) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε φιλε, γιατι να περιμενεις σαν μαλακας στο ΣΤΟΠ αν ο ερχομενος εχει προθεσει να στριψει προς τετοια κατευθυνση που δεν διασταυρωνονται οι πορειες σας? Κ ναι, ΕΙΝΑΙ ζωον αν δεν βγαλει φλας κ εσυ περιμενεις ενω δεν υπαρχει λογος.
Ο ιδιος λεει οτι εστριβε στο στενο του,απο την στιγμη που δεν εβγαλε φλας δεν ηξερε τι θα κανει η αλλη και προς τα που θα κινηθει.Επισης ο ΚΟΚ λεει οτι στο στοπ πρεπει να παραχωρεις προτεραιότητα.Βεβαια λεει οτι δεν επιτρεπεται να οδηγας χωρις διπλωμα αλλα ..........
-
Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ζωο η κυρα που δεν αναψε φλας και περιμενα σαν το με πρωτη μεσα για να φυγω απο ανηφορογια να προλάβω να πάω στο σπίτι να πάρω το δίπλωμα που είχα ξεχάσει.Οταν βγαζω το γλομπε κεφαλι μου εξω και της λεω τα φλας τα εχουμε για να τα αναβουμε με κοιταξε και εφυγε περα.
Γιώργο , καλύτερα να είσαι λίγο πιο επιεικής έως ότου μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα στους δρόμους.
Παράλληλα να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος θα σε χαρακτηρίσει τότε ως 'ζώο'.Εβγαλε διπλωμα ο Γιωργος ;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και πως διαολο ξεχνας το διπλωμα?
εγω το ειχα και το εχω σε ενα τσαντακι διπλα παντα στα κλειδα(οταν το ειχα)Άλλοι 'ξέχασαν' να του το δώσουν...
-
Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.Θα μας δειρεις κιολα που δεν συμφωνουμε με αυτα που κανεις ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ας με πει οποιος θελει.Μεσα απο το ιντερνετ δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τις θεωριες του καθενα.Οποιος εχει κατι με εμενα ξερει που ειμαι ας ερθει να τα πουμε.
Θα μας δειρεις κιολα που δεν συμφωνουμε με αυτα που κανεις ;
Δεν εχω προθεση να δειρω κανεναν και ουτε ειμαι ο ανθρωπος που θα χωθει για ξυλο.Οταν λεω ας ερθει να τα πουμε παντα φιλικα εχθρικες προθεσεις δεν εχω για κανεναν σας εδω μεσα και αν με λιβανιζετε ολη την ωρα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]