-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
και η w201 τι ειναι κυριος?Δεν μετράει, είναι 20ετίας.
-
έχει πάρει κόκκινο, μάυρη, πράσινη, χρυσή label και πάει για τη μπλε. μια χαρά premium το κόβω.
-
Πριν 1 ώρα:
Κατεβαίνω απο το σπίτι να πάω στο ΣΜ. Το SMARTάκι της κόρης παρκαρισμένο στο δρόμο και ένας τύπος με JEEP και Ιταλικές πινακίδες, μη χωρώντας με τίποτα να παρκάρει μεταξύ του SMART και ενός Αuris, έσπρωχνε το SMART με τον προφυλακτήρα.
Τρελλαίνομαι, και του φωνάζω: Εεεεε, εεεε!
Σταματάει και μου λεει απαθέστατα: Τρέχει τίποτε? , προσπαθώντας και να με ψαρώσει.
Οχι, τίποτε, μόνο περίμενε. Βουτάω το κινητό και φωτογραφίζω τη φάση!
Τον ρωτάω στα Ιταλικά, να δώ πόσο Ιταλός είναι: Τουλάχιστον το αμάξι είναι νόμιμο???
Ούτε κατάλαβε τι είπα και μου απαντάει ελληνικότατα : Τι είπες???
Ρελάνς: Τίποτε, νά 'σαι καλά!
Ρίχνω μιά ματιά μήπως έσπασε τίποτε στο SMART, ως πλαστικοκοκκάλινο που είναι , αλλά ευτυχώς όλα φαίνονταν στη θέση τους (αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου ).
Στο μεταξύ, ο τύπος ανοίγει την πόρτα κλειστού γκαράζ που είναι 10 μέτρα πιό πέρα και βγάζει απο μέσα ένα GOLF 15ετίας, το αφήνει πρόχειρα στο δρόμο και παρκάρει στην κλειστή θέση το JEEP.
Κοιτάζω το Golf και διαπιστώνω ότι το τελευταίο σήμα ήταν του 2009.
Και βέβαια, το παίρνει και φεύγει κυκλοφορώντας κανονικότατα!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
Α,μην ξεχάσω: Και ΚΥΡΙΟΥΣ!!! -
το να τον κυνηγησεις και να τον βρισεις δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα
και αν εβριζες τον παππου και αν τον χτυπαγες τι θα γινοταν?
θα γυριζες τον χρονο?θα βαλεις μυαλο στον παππου?
το να μαλωνεις με τους αλλους στον δρομο,ειναι η μεγιστη μαλακια και η μεγιστη επιδειξη του ποιος την εχει μεγαλυτερη
αφου βγηκες αλωβητος καλα και εκανες και δεν ασχοληθηκες -
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
πως την παλεύετε με αυτό το μποτιλιάρισμα? μιλάμε περνάει η ζωή και χάνεται....
.Το ιδιο δεν καταλαβαινα κι εγω, αλλα μετα απο 5 μηνες στο σπιτι με το ποδι σε τριμματα μετα την πτωση, όπου επισης η ζωη περνουσε και χανοταν, τωρα οπως λεει και ο αλλος φιλος, με μουσικη και υπομονη.
Περαστικά και μακάρι να μη σου ξανασημβεί.
-
Uploaded with ImageShack.us
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ηταν προσφατα στο λεωφορειο η κοπελα μου με μια φιλη της (που ειναι τραμπουκισσα , πλακωνεται δηλαδη αν χρειαστει )
απεναντι ηταν 2 τυποι που κοζαραν και ενας ειχε μαλλον φατσα ψαριου
γυρναει λοιπον η τραμπουκισσα φιλη και του λεει:
τι κοιτας ρε μ@λακα ροφε?
Χάρηκε η τύπισσα που είπε αυτήν την ηλιθιότητα;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ραδιόφωνο και μουσικούλα. Τι άλλο να κάνεις;
καμακι σταγκομενακια γυρο-γυρο....
Δεν έχω premium αυτοκίνητο.
Premium το Smart ή το γλ-Astra (που οδηγουσα σε καθημερινη βαση παλιοτερα);;;
Δεν θελει κοπο... Θελει τροπο -
Tυπάκος με την Μ3 Ε46 ψάμπριο με πινακίδες ΡΝΑ πήγε να περάσει εμένα και λεωφορείο μπροστά μου χωρίς να βλέπει ότι ερχόταν από απέναντι άλλος και φυσικά εκβίασε σφήνα μεταξύ εμού και του πούλμαν για να μην γίνει χαλκομανία. Μετά σφύριζε αδιάφορα
Μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου μόνο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tυπάκος με την Μ3 Ε46 ψάμπριο με πινακίδες ΡΝΑ πήγε να περάσει εμένα και λεωφορείο μπροστά μου χωρίς να βλέπει ότι ερχόταν από απέναντι άλλος και φυσικά εκβίασε σφήνα μεταξύ εμού και του πούλμαν για να μην γίνει χαλκομανία. Μετά σφύριζε αδιάφοραΜην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου μόνο.
Μαύρη;; Και η πινακίδα με 2 μηδενικά στο τέλος;;
-
Είχε καμιά Smart-ότσαρκα σήμερα; Κατά τις 22:00 στη Βουλιαγμένη στο φανάρι πάνω από το εν Πλω είχε 3 πυροσβεστικά κι ένα αστυνομικό οχήματα. Ένα Smart φαινόταν αρκετά χτυπημένο και γύρω του άλλα δύο που δεν πρόσεξα αν είχαν χτυπηθεί. Κατά τις 00:30 δύο Smart έκαναν σφήνες και κόντρες στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ραδιόφωνο και μουσικούλα. Τι άλλο να κάνεις;
καμακι σταγκομενακια γυρο-γυρο....
Δεν έχω premium αυτοκίνητο.
Premium το Smart ή το γλ-Astra (που οδηγουσα σε καθημερινη βαση παλιοτερα);;;
Δεν θελει κοπο... Θελει τροποΈκανα πλάκα για κάποιους που αναζητούν αυτοκίνητα καθαρά για πουλ-μουρ λόγους. Και με το twingo και με τη w201, παράπονο δεν έχω.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν 1 ώρα:
Κατεβαίνω απο το σπίτι να πάω στο ΣΜ. Το SMARTάκι της κόρης παρκαρισμένο στο δρόμο και ένας τύπος με JEEP και Ιταλικές πινακίδες, μη χωρώντας με τίποτα να παρκάρει μεταξύ του SMART και ενός Αuris, έσπρωχνε το SMART με τον προφυλακτήρα.
Σταματάει και μου λεει απαθέστατα: Τρέχει τίποτε? , προσπαθώντας και να με ψαρώσει.Εκεί βγάζεις το δεύτερό σου αυτοκίνητο -->
και τον σπρώχνεις μέχρι να μάθει Ιταλικά (αρχίζοντας από το 'aiutoοοο')
Απίστευτο θράσος ο κόσμος -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν 1 ώρα:
..................
ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
Α,μην ξεχάσω: Και ΚΥΡΙΟΥΣ!!!Μας κράζουν για 'σερίφηδες', 'κάφρους' κλπ κλπ εδώ πάνω...
Φέρτον αυτόν τον κύριο να κάνει εδώ τα ίδια... Να δεις πως θα γυρίσει πίσω στην πρωτεύουσα μετά... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πριν 1 ώρα:
Σταματάει και μου λεει απαθέστατα: Τρέχει τίποτε? , προσπαθώντας και να με ψαρώσει.Εκεί βγάζεις το δεύτερό σου αυτοκίνητο -->
και τον σπρώχνεις μέχρι να μάθει Ιταλικά (αρχίζοντας από το 'aiutoοοο')
Απίστευτο θράσος ο κόσμοςστην ιταλια εχουν το συνήθειο οταν παρκαρουν να μην βαζουν χειροφρενο (σε ευθειες) και οταν θελεις να παρκαρεις σπρωχνεις το αυτοκινητο μπροστα-πισω σου. βεβαια εαν ο τυπος ηταν ελληνας τοτε ηταν για πολλες μπατσες
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
στην ιταλια εχουν το συνήθειο οταν παρκαρουν να μην βαζουν χειροφρενο (σε ευθειες) και οταν θελεις να παρκαρεις σπρωχνεις το αυτοκινητο μπροστα-πισω σου. βεβαια** εαν ο τυπος ηταν ελληνας** τοτε ηταν για πολλες μπατσεςΚαι στην Ελλάδα έχουν συνήθεια οι Έλληνες να πετούν σκουπίδια αριστερά-δεξιά απροκάλυπτα. Το κάνουν στο εξωτερικό; Όχι. Προσαρμόζονται. Ας προσαρμόζονται κι οι Ιταλοί στην Ελλάδα, λοιπόν
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν 1 ώρα:
Σταματάει και μου λεει απαθέστατα: Τρέχει τίποτε? , προσπαθώντας και να με ψαρώσει.
Οχι, τίποτε, μόνο περίμενε. Βουτάω το κινητό και φωτογραφίζω τη φάση!
Τον ρωτάω στα Ιταλικά, να δώ πόσο Ιταλός είναι: Τουλάχιστον το αμάξι είναι νόμιμο???
Ούτε κατάλαβε τι είπα και μου απαντάει ελληνικότατα : Τι είπες???
Ρελάνς: Τίποτε, νά 'σαι καλά!
Ρίχνω μιά ματιά μήπως έσπασε τίποτε στο SMART, ως πλαστικοκοκκάλινο που είναι , αλλά ευτυχώς όλα φαίνονταν στη θέση τους (αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου ).Μεγάλος όποιος δεν σέβεται την περιουσία του άλλου.
Μου το είχαν κάνει κι εμένα.
viewtopic.php?f=5&t=45288&start=1350#p2091774Στο μεταξύ, ο τύπος ανοίγει την πόρτα κλειστού γκαράζ που είναι 10 μέτρα πιό πέρα και βγάζει απο μέσα ένα GOLF 15ετίας, το αφήνει πρόχειρα στο δρόμο και παρκάρει στην κλειστή θέση το JEEP.
Και βέβαια, το παίρνει και φεύγει κυκλοφορώντας κανονικότατα!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
Α,μην ξεχάσω: Και ΚΥΡΙΟΥΣ!!!Θέλεις να σου πω πόσους γνωρίζω που δεν περνάνε ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στο μεταξύ, ο τύπος ανοίγει την πόρτα κλειστού γκαράζ που είναι 10 μέτρα πιό πέρα και βγάζει απο μέσα ένα GOLF 15ετίας, το αφήνει πρόχειρα στο δρόμο και παρκάρει στην κλειστή θέση το JEEP.
Α,μην ξεχάσω: Και ΚΥΡΙΟΥΣ!!!Θέλεις να σου πω πόσους γνωρίζω που δεν περνάνε ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους;
ΚΤΕΟ??? Αυτό το έχει θεσπίσει το κράτος για να μας τα παίρνει!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Το κράτος έχει θεσπίσει αλλα απείρως άδικα και κουφά μέτρα κ τώρα το ΚΤΕΟ μας πείραξε όπου στις περιπτώσεις που δουλευε και αυτό σωστά, εντείνει την ασφάλεια μας στους δρόμους.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το κράτος έχει θεσπίσει αλλα απείρως άδικα και κουφά μέτρα κ τώρα το ΚΤΕΟ μας πείραξε όπου στις περιπτώσεις που δουλευε και αυτό σωστά, εντείνει την ασφάλεια μας στους δρόμους.
+1
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]